Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έστησα το νέο r7 1700... πολύ καλός. 

Ερώτηση: οι επιδόσεις του crucial MX300 SSD είναι πολύ μειωμένες σε σχέση με intel μηχάνημα με Z270... Έβαλα και τους τελευταίους AMD chipset drivers (sata/achi), αλλά είδα μόνο μικρή βελτίωση... 

Να τους βγάλεις και να γυρίσεις σε Microsoft AHCI, δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα, μόνον Microsoft AHCI οδηγό για 100% συμβατότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα από τα ελαττώματα των amd (των παλαιότερων τουλάχιστον) ήταν οι επιδόσεις στους ssd. Έχει πολύ καλύτερους drivers οι Intel. Επειδή το socket όμως είναι φρεσκότατο και ακόμα διορθώνονται διάφορα θέλω να πιστεύω ότι διορθωθεί. Ως έναν βαθμό τουλάχιστον.

Χμμ ίσως παίζει ρόλο η κατάσταση του δίσκου (fill%) trim κτλ, πάλι είναι κάπως πιο γρήγοροι οι ιντελ controller αλλά πλέον με πολύ μικρή διαφορά. Τα τεστ τα κάνεις με balanced power ; Δοκίμασε και σε High

12.png

13-1000x990.png

• Like 6

Χμμ ίσως παίζει ρόλο η κατάσταση του δίσκου (fill%) trim κτλ, πάλι είναι κάπως πιο γρήγοροι οι ιντελ controller αλλά πλέον με πολύ μικρή διαφορά. Τα τεστ τα κάνεις με balanced power ; Δοκίμασε και σε High

12.png

13-1000x990.png

Eνα secure erase για να "φρεσκαριστεί" δεν θα ήταν άσχημο για νέα εγκατάσταση.

• Like 4

12.png

13-1000x990.png

Δοκιμές πάντα σε High. Ε ναι οι διαφορές δεν είναι αισθητές απλά για να βλέπουμε νούμερα  :)

• Like 1

παιδια ψηνομαι να το σκοτωσω το z97 με 4790Κ,(η να παει στην αποθηκη για δευτερο) και να χτυπησω  OCTA !!!!

νέο συστημα>>> Αντε γεια....

1800Χ water cooled + Crosshair VI Hero + 32 DDR4 3200 Vengeance + M2 Samsung+EVGA Supernova 850 Platinum.

Η Crosshair VI Hero εχει και ΑΜ3+ socket support τρυπες διπλα στις ΑΜ4, μου καθετε το ΑΙΟ απανω χωρις extra AM4 bracket...

Αλλα δεν είναι καλη ωρα τωρα , after summer,,,,, θελω να δω kai πως θα κατσουν οι τιμες και πως παει  x299 και octa Intel skylake-x

Αν πραγματικά χρειάζεσαι την ισχύ και έχεις τα χρήματα κάνε την μετάβαση, αν πάλι όχι δεν νομίζω να έχεις θέμα με τον 4790k, κρατούσε και θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη δίχως να τα βρει σκούρα με high end κάρτες.

• Like 3

ναι ειναι δυνατοs ο 4790Κ, και ο ι5 4690Κ ακομα, σε single thread IPC φαντασου στα 4.7GHz χανω μονο απο Kaby Lake 7700k κοντα στα 5 και ryzen 1800x στα 4+.... κατι Intel Broadwell-E 6πυρηνα 6850k , 6900κ τα τρωω λαχανο σε IPC..... 

βεβαια στο multithread δεν είμαι ουτε στα μισα του 1800x ! Γι αυτο λεω ότι αυτή τη στιγμη μονο με ryzen 1800 δεν χανω IPC , και διπλαζιαζω multithreaded....

θα κατσω στα αυγα μου προς το παρων να δω και το χ299 και λογω παιδικων ασθενειων που ακούγονται , αλλα ότι με τρωει ο 1800χ ....με τρωει !

Εχει και RGB

το RGB 4-pin το έχει, αλλά έχω δει σε early review ότι έχει και RGB  USB... που εμένα είχε μόνο 4pin... Εσένα έχει και USB?

μπήκα στο τριπάκι σήμερα να γυρίσω πίσω το motherboard μου και να πάρω κανένα αντίστοιχο με RGB header... αλλά λέω, δεν βαριέσαι... λεπτομέρειες

atropa και εσυ gigabyte; Πολυ asus και gigabyte επεσε..

gigabyte γιατί έχει dedicated usb port για dac οπότε είναι ταμαμ για την κάρτα ήχου που είναι bus powered να σηκώνει με άνεση το condenser mic και τα Preamps.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...