The__Blade Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ειχα ετοιμαστει για πολεμο,ειχα διαβασει 800 μαμημενες σελιδες στο overclock.net για restarts για bricked motherboards για οτι μπορει να φανταστει κανεις.. Τιποτα.... Update Bios to 1002 DOCP manual. Set 2600 Set DRAM voltage 1.35 boot. Set 3200 16-18-18 Boot. CPU multiplier x35 Boot. Burn in Ram και CPU καμια ωρα... τιποτα. Δεν εχω δωσει volt ουτε σε vCore ουτε σε vSOC!! Am one happy puppy Αντε και στα δικα σας, αυριο θα εχει περισσοτερο burn in και benches. PS:Μνημες Hynix(v5.39) CMK3200C16 corsair καλέ μου άαααααανθρωπεεεεεεεεε!!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ειχα ετοιμαστει για πολεμο,ειχα διαβασει 800 μαμημενες σελιδες στο overclock.net για restarts για bricked motherboards για οτι μπορει να φανταστει κανεις.. Τιποτα.... Update Bios to 1002 DOCP manual. Set 2600 Set DRAM voltage 1.35 boot. Set 3200 16-18-18 Boot. CPU multiplier x35 Boot. Burn in Ram και CPU καμια ωρα... τιποτα. Δεν εχω δωσει volt ουτε σε vCore ουτε σε vSOC!! Am one happy puppy Αντε και στα δικα σας, αυριο θα εχει περισσοτερο burn in και benches. PS:Μνημες Hynix(v5.39) CMK3200C16 corsair MB Asus C6H Αδελφε, ποια μητρικη ειναι? Γιατι ελαβα ενα αρκετα μεγαλο χρηματικο ποσο (250 ευρω, να ειναι καλα οι νονοι οι δικοι μου και οι νονοι της αδερφης μου) και επειδη εχω και καποια χρηματα στην ακρη, λεω να το πατησω και εγω το κουμπακι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αδελφε, ποια μητρικη ειναι? Γιατι ελαβα ενα αρκετα μεγαλο χρηματικο ποσο (250 ευρω, να ειναι καλα οι νονοι οι δικοι μου και οι νονοι της αδερφης μου) και επειδη εχω και καποια χρηματα στην ακρη, λεω να το πατησω και εγω το κουμπακι...... Asus crosshair VI Hero Παντος πριν πας να τα σκασεις να ξερεις 50% ειναι η μητρικη 50% ειναι το CPU που θα σου κατσει για το που θα τρεξουν οι μνημες. Μεχρι το Μαιο δλδ που θα σταθεροποιηθουν τα πραγματα. Οποτε σκεψου το καλα πριν πας να σκασεις τα 280 που κανει μηπως να παρεις κατι αλλο που σου λειπει και οχι τοσο ακριβη μητρικη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παντος πριν πας να τα σκασεις να ξερεις 50% ειναι η μητρικη 50% ειναι το CPU που θα σου κατσει για το που θα τρεξουν οι μνημες. Μεχρι το Μαιο δλδ που θα σταθεροποιηθουν τα πραγματα. Οποτε σκεψου το καλα πριν πας να σκασεις τα 280 που κανει μηπως να παρεις κατι αλλο που σου λειπει και οχι τοσο ακριβη μητρικη Αν περιμένουμε να έρθουν στην ελληνική αγορά μνήμες που αναγράφουν AMD Combatibile; https://www.techpowerup.com/231518/amd-shares-details-on-ryzen-ddr4-memory-support-and-upcoming-am4-updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καινουριο πισι για φιλο 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Πωωω...Αυτά βλέπω και δεν μπορώ... Καλορίζικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Έστησα το νέο r7 1700... πολύ καλός. Ερώτηση: οι επιδόσεις του crucial MX300 SSD είναι πολύ μειωμένες σε σχέση με intel μηχάνημα με Z270... Έβαλα και τους τελευταίους AMD chipset drivers (sata/achi), αλλά είδα μόνο μικρή βελτίωση... Για παράδειγμα, ενώ σε SEQ Q32T1 πάει μια χαρά, τα υπόλοιπα: 4Κ Q32T1: 296ΜΒ/sec - 277MB/sec (read/write) SEQ : 375ΜΒ/sec - 481ΜΒ/sec (read/write) 4K : 26ΜΒ/sec - 108ΜΒ/sec (read/write) Οι αντίστοιχες τιμές σε intel Z270 ήταν: 4Κ Q32T1: 371ΜΒ/sec - 324MB/sec (read/write) SEQ : 454ΜΒ/sec - 493ΜΒ/sec (read/write) 4K : 26ΜΒ/sec - 142ΜΒ/sec (read/write) Φυσικά τους έχω ως ACHI... δοκίμασα και το APU SATA (το οποίο ήταν ακόμα χειρότερο) και το chipset sata της Gigabyte GA-AB350 Gaming. Επίσης, δοκίμασα με τους προεγκατεστημένους drivers των windows σε clean install windows 10, μετά με τους drivers της gigabyte, και τέλος τους drivers της AMD, που έλαβα και τα καλύτερα αποτελέσματα... αλλά και πάλι κάτω από αντίστοιχους intel... Μήπως μου ξεφεύγει κάτι, ή απλά είναι θέμα driver? Η εκκίνηση των windows σε intel i5 7600K ήταν αισθητά γρηγορότερη, λόγο των καλύτερων 4k reads μάλλον... όχι ότι τώρα είναι αργά, απλά περίμενα τουλάχιστον τα ίδια (έκανε εκκίνηση σε 5sec). Τουλάχιστον, όταν φορτώσει, όλα καλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Τώρα από Τρίτη-Τετάρτη θα έρθει και ο 1600 μαζί με μνήμες και case. Edit: Μέσα έχει και sata cables με κλιπάκια, οπότε μην αγοράσετε extra. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2017 από UsualSuspect__ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καινουριο πισι για φιλο Αν μπορείς, όταν ανοίξεις τον 1700 θέλω να μας πεις αν στο κουτί έχει usb rgb cable ή μόνο το 4-pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ένα από τα ελαττώματα των amd (των παλαιότερων τουλάχιστον) ήταν οι επιδόσεις στους ssd. Έχει πολύ καλύτερους drivers οι Intel. Επειδή το socket όμως είναι φρεσκότατο και ακόμα διορθώνονται διάφορα θέλω να πιστεύω ότι διορθωθεί. Ως έναν βαθμό τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ένα από τα ελαττώματα των amd (των παλαιότερων τουλάχιστον) ήταν οι επιδόσεις στους ssd. Έχει πολύ καλύτερους drivers οι Intel. Επειδή το socket όμως είναι φρεσκότατο και ακόμα διορθώνονται διάφορα θέλω να πιστεύω ότι διορθωθεί. Ως έναν βαθμό τουλάχιστον. Μπορεί να υπάρχουν και διαφορες από B350 σε X370. Αν περιμένουμε να έρθουν στην ελληνική αγορά μνήμες που αναγράφουν AMD Combatibile; Όχι, απλά ψάχνεις να βρείς kit με samsung b-die (αυτό είναι οι flare x ουσιαστικά). Το εξηγεί και ο buildzoid εδώ (στα 10 λεπτά για τις flare x): https://www.youtube.com/watch?v=frw9HRwqODk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μπορεί να υπάρχουν και διαφορες από B350 σε X370. Είναι amd drivers που φτιάχνονται για τα λειτουργικά. Δεν έχει να κάνει με το chipset. Από λειτουργικό σε λειτουργικό π.χ. από win 7 σε win 10 ναι μπορεί να υπάρχουν διαφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Είναι amd drivers που φτιάχνονται για τα λειτουργικά. Δεν έχει να κάνει με το chipset. Από λειτουργικό σε λειτουργικό π.χ. από win 7 σε win 10 ναι μπορεί να υπάρχουν διαφορές. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορα στήνω σύστημα με AMD επεξεργαστή οποτε δεν ξέρω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αν μπορείς, όταν ανοίξεις τον 1700 θέλω να μας πεις αν στο κουτί έχει usb rgb cable ή μόνο το 4-pin Εχει και RGB Έστησα το νέο r7 1700... πολύ καλός. Ερώτηση: οι επιδόσεις του crucial MX300 SSD είναι πολύ μειωμένες σε σχέση με intel μηχάνημα με Z270... Έβαλα και τους τελευταίους AMD chipset drivers (sata/achi), αλλά είδα μόνο μικρή βελτίωση... Για παράδειγμα, ενώ σε SEQ Q32T1 πάει μια χαρά, τα υπόλοιπα: 4Κ Q32T1: 296ΜΒ/sec - 277MB/sec (read/write) SEQ : 375ΜΒ/sec - 481ΜΒ/sec (read/write) 4K : 26ΜΒ/sec - 108ΜΒ/sec (read/write) Οι αντίστοιχες τιμές σε intel Z270 ήταν: 4Κ Q32T1: 371ΜΒ/sec - 324MB/sec (read/write) SEQ : 454ΜΒ/sec - 493ΜΒ/sec (read/write) 4K : 26ΜΒ/sec - 142ΜΒ/sec (read/write) Φυσικά τους έχω ως ACHI... δοκίμασα και το APU SATA (το οποίο ήταν ακόμα χειρότερο) και το chipset sata της Gigabyte GA-AB350 Gaming. Επίσης, δοκίμασα με τους προεγκατεστημένους drivers των windows σε clean install windows 10, μετά με τους drivers της gigabyte, και τέλος τους drivers της AMD, που έλαβα και τα καλύτερα αποτελέσματα... αλλά και πάλι κάτω από αντίστοιχους intel... Μήπως μου ξεφεύγει κάτι, ή απλά είναι θέμα driver? Η εκκίνηση των windows σε intel i5 7600K ήταν αισθητά γρηγορότερη, λόγο των καλύτερων 4k reads μάλλον... όχι ότι τώρα είναι αργά, απλά περίμενα τουλάχιστον τα ίδια (έκανε εκκίνηση σε 5sec). Τουλάχιστον, όταν φορτώσει, όλα καλά... https://www.reddit.com/r/Amd/comments/62cay4/ryzen_nvme_4k_speeds_tip_for_potentially_better/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις