ZELOMOTH Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Σωστός όσον αφορά το VisionStudio είναι πάρα πολύ παλιό και έχει κάποιο στοκ, όσον αφορά το πλαίσιο θα θέσω μια ερώτηση με αφορμή αυτό -> απο το καλοκαίρι το 2016 ως τώρα η RX 480 8GB είναι ακόμα 369€ ... πόσο σκοπεύουν να φέρουν τις RX 580 δηλαδή ; Γενικά στο πλαίσιο αλλά και στο eshop οι κάρτες γραφικών είναι χαρακίρι κάτι ~345€ για απλές GTX1060 6GB και 1070/1080 με 120~150€ καπέλο ... το κεράσακι στην τούρτα είναι η GTX1050ti με τιμές 200€ ~50€ καπέλο στο χαλαρό. - offtopic off Απλο ειναι...Οποιος δεν ψαχνεται θα παει κατευθειαν σαν βοϊδακι να παρει στα πιο γνωστα καταστηματα που τα ξερει και η κουτση Μαρια αρα σε αυτους που πυροβολανε ολη μερα με διαφημισεις σε tv κτλ.. Μην ξεγελιεσαι... Εδω μεσα που ασχολουμαστε ειτε λιγο ειτε πολυ, δεν ειμαστε ουτε το 5% του αγοραστικου κοινου της Ελλαδας...Αρα μια χαρα βολευονται ολοι οι χαραμοφαϊδες!( Το 5% ειναι ενδεικτικο σαν νουμερο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 προσπαθώ να στήσω το καινούργιο ryzen 1700... το cooler του έχει και ένα rgb καλώδιο για το φωτισμό, αλλά η μητρική δεν έχει rgb header για να το βάλω... είναι 4-pin. Μπορώ να το βάλω σε case fan header ή θα καεί το σύμπαν; Στείλε μου το δικό σου να σου στείλω το δικό μου της 1600 :P χαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Διαβάζω Διαβάζω ... και δεν ξερω τι να κάνω ... το θεμα με τις μνήμες ακομα υπαρχει ... πολλοί σκέφτονται για Ryzen+ και εμενα το Q9550 βγαζει Blue Screens και ακόμα δεν ξερω τι να κανω ... δεν θελω να δωσω 700€ και να πω οτι σε ενα χρονο θα ειμαι πολυ πίσω παλι ... (καλα το ποστ ουτε ένοιωσα ...με τραβηξε ο δικός μου πόνος ) Αν εχεις τωρα θεματα και πρεπει να κανεις αναβαθμιση παρε εναν φθηνο Ryzen 5 και οταν βγουν οι + πουλας τον παλιο και παιρνεις καινουργιο. Και οι τωρινοι για τα δεδομενα ειναι παρα πολυ καλοι απλα θελουν λιγη βελτιωση ακομα, αρα δεν θα εχεις μεινει πισω αν ηταν ετσι ολοι που πηραμε θα ημασταν προσπαθώ να στήσω το καινούργιο ryzen 1700... το cooler του έχει και ένα rgb καλώδιο για το φωτισμό, αλλά η μητρική δεν έχει rgb header για να το βάλω... είναι 4-pin. Μπορώ να το βάλω σε case fan header ή θα καεί το σύμπαν; Οχι θελει το ειδικο header για να δουλεψει το rgb. Δεν νομιζω να μπαινει σε header ανεμιστηρα πρεπει να ειναι πιο λεπτα τα Pins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 επομένως;;; άδικα η χαρά του rgb cooler??? μήπως υπάρχει κανένα ανταπτοράκι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Διαβάζω Διαβάζω ... και δεν ξερω τι να κάνω ... το θεμα με τις μνήμες ακομα υπαρχει ... πολλοί σκέφτονται για Ryzen+ και εμενα το Q9550 βγαζει Blue Screens και ακόμα δεν ξερω τι να κανω ... δεν θελω να δωσω 700€ και να πω οτι σε ενα χρονο θα ειμαι πολυ πίσω παλι ... (καλα το ποστ ουτε ένοιωσα ...με τραβηξε ο δικός μου πόνος ) Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ουτε απο intel ουτε απο την ιδια την amd με ryzen 2. Ο τωρινος ryzen ειναι πανισχυρος και η πλατφορμα της amd και οι τεχνολογιες που φερνει καλυτερες απο οτι δινει αυτη την στιγμη η intel. Οταν συναγωνιζεται και ξεπερνα επεξεργαστες της intel που σε μερικες περιπτωσεις ξεπερνανε τα 1000 ευρω, λες να μπορει να γεφυρωσει το χασμα αυτο η intel γρηγορα?Και το χασμα στις τιμες πως θα το καλυψει? Θα φερει νεους επεξεργαστες που θα ειναι καλυτεροι απο αυτους που τωρα τους τιμολογει στο χιλιαρικο, και θα τους πουλαει στην μιση τιμη? Θα εχει τεραστια χασουρα και θα ειναι σαν να λεει στους καταναλωτες που την προτιμουν ποσο ηλιθιοι ηταν που αγοραζαν τοσο πανακριβους,υπερκοστολογημενους επεξεργαστες μεχρι σημερα,θα χασει παντελως το αγοραστικο κυρος της,οσο της εχει μεινει δηλαδη. Οτι και να γινει στο εγγυς μελλον,ο τωρινος ryzen ειναι ενα θαυμασιο προιον που αποκλέιεται να σε αφησει πισω η να εχεις προβλημα στα επομενα 4 χρονια να τρεξεις οτι θελεις.Εδω υπαρχουν επεξεργαστες της intel και της amd που ακομη αντεχουν εξαετια για τον μεσο χρηστη. Τωρα το θεμα ειναι γιατι αγοραζει κανεις? Δεν αγοραζει για να ειναι μπροστα απο καποιον αλλο καταναλωτη ,αλλα για συγκεκριμενες αναγκες που εχει και αναλογα το ποσα διαθετει.Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αναβαθμιζεις οσο μπορεις. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 επομένως;;; άδικα η χαρά του rgb cooler??? μήπως υπάρχει κανένα ανταπτοράκι;;; Ποια μητρική έχεις; Κανα βίντεο στο youtube είδες μπας και σου ξέφυγε τίποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 @benign Και εγω φαντάζομαι οτι 1700 δεν θα αλλάξει εύκολα ! (ο μόνος λόγος που τον σκέφτομαι !) Άτιμη κοινωνία !!! χαχαχα απο μήνα σε μηνα το παω ...με βλεπω να αλλάζω οταν τα φτύσει τελείως το PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 επομένως;;; άδικα η χαρά του rgb cooler??? μήπως υπάρχει κανένα ανταπτοράκι;;; Φιλε εδω κοιτα τον Τεξανο πως κανει την εγκατασταση. https://www.youtube.com/watch?v=NMn-9V3WbCw @benign Και εγω φαντάζομαι οτι 1700 δεν θα αλλάξει εύκολα ! (ο μόνος λόγος που τον σκέφτομαι !) Άτιμη κοινωνία !!! χαχαχα απο μήνα σε μηνα το παω ...με βλεπω να αλλάζω οταν τα φτύσει τελείως το PC Σε καταλαβαινω και εγω μεχρι 1600 μπορουσα οικονομικα, και παλι ηταν δυσκολα,αλλα σκοπευω να τον κρατησω τουλαχιστον 4 χρονια οτι και να γινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ποια μητρική έχεις; Κανα βίντεο στο youtube είδες μπας και σου ξέφυγε τίποτα; Φιλε εδω κοιτα τον Τεξανο πως κανει την εγκατασταση. είδα και τα video στο youtube από πριν... αλλά δεν... έχω την gigabyte GA-AB350 Gaming (http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-rev-10#kf) που από ότι φαίνεται δεν έχει RGB header πάνω στο motherboard... ξέρει κανείς κάποιον αντάπτορα ή κάτι σχετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 είδα και τα video στο youtube από πριν... αλλά δεν... έχω την gigabyte GA-AB350 Gaming (http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-rev-10#kf) που από ότι φαίνεται δεν έχει RGB header πάνω στο motherboard... ξέρει κανείς κάποιον αντάπτορα ή κάτι σχετικό; Αυτη δεν εχεις ? http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-ab350-gaming_3/overview/#kf Γιατι γραφει : Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν διαλέγετε LED καλωδιοταινίες, μιας και οι μητρικές της AORUS υποστηρίζουν μια μεγάλη ποικιλία από RGBW/-UV LED καλωδιοταινίες της αγοράς χάρη στο λογισμικό RGB Fusion που επιτρέπει στους χρήστες να επαναπροσδιορίσουν τη θέση της υποδοχής pin για το R/G/B σήμα Αναφερει οτι υπαρχει pin για rgb. Για προσεξε στην φωτο διπλα σε αυτο που εβαλα σε quote που δειχνει το σημειο στην μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 όχι, δυστυχώς δεν έχω αυτήν... δεν έχω την gaming 3, αλλά την gaming (χωρίς το "3")... έχω αυτή: http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-rev-10#kf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 όχι, δυστυχώς δεν έχω αυτήν... δεν έχω την gaming 3, αλλά την gaming (χωρίς το "3")... έχω αυτή: http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-rev-10#kf Συγνωμη,ειμαι λιγο κουρασμενος και δεν το προσεξα. Εχεις δικιο δεν εχει αυτη την δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ξενέρωσα μόλις είδα ότι ο 1600 δεν έχει rgb στο cooler.πως μου ξέφυγε δύο μήνες παρακολουθούσα γμτ.οι μνήμες πιο όμορφες από κοντά! βάλε το fun του cooler με τα γράμματα από την πάνω μεριά θα είσαι ο πρώτος που θα το κάνει παγκοσμίως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Mini ITX μητρικές δεν θέλατε; Ε πάρτε! www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=879www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=878 Παρακαλούνται οι κάτοχοι μητρικών ΑΜ4 να κάνουν ένα νήμα για μητρικές ΑΜ4 μόνο. Να μάθουμε τι επιλογές o.c. έχει η κάθε μία, τι τους λείπει, τι κουσούρια έχουν και τι προτερήματα κτλ. Please 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Mini ITX μητρικές δεν θέλατε; Ε πάρτε! www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=879 www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=878 Παρακαλούνται οι κάτοχοι μητρικών ΑΜ4 να κάνουν ένα νήμα για μητρικές ΑΜ4 μόνο. Να μάθουμε τι επιλογές o.c. έχει η κάθε μία, τι τους λείπει, τι κουσούρια έχουν και τι προτερήματα κτλ. Please Συμφωνω, ενα νημα για μητρικες AM4 θα ηταν παρα πολυ χρησιμο..να μαθουμε για να αποφευγουμε τις ''κακοτοπιες'' (βλεπε μητρικη στην υπογραφη μου...ψηνονται τα vrm για πλακα...) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις