Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το να φιάχνεις παιχνίδια που εκμεταλεύοντε όλους τους cores πραγματικά δεν είναι και πολύ εύκολα. Χρειάζετε αρκετά καλό προγραμματισμό. Επίσης μην βλέπετε σε έναν 4t/8c πχ ότι έχω στο afterburner 55% (π.χ.) usage παντού. Πολλές φορές είναι εικονικό αυτό και απλά ισοκατανέμετε το load. Πραγματική εκμετάλευση σημαίνει να χτυπάς 100% σε cores. Μακάρι να το δούμε σύντομα αλλά δεν το βλέπω. Θα μου άρεσε ιδιαίτερα ένα 8c / 16t Απο εκει και πέρα μια απορία. Overclocking γιατί κάνετε? Δηλαδή αγοράζετε έναν 1600 και δεν σας φτάνει η ισχύ του? Το κάνετε για να έχουμε να λέμε? Για το γούτσου? Ή κάνει κάποιος κάθε τρεις και λίγο compile τρισδιάστατα μοντέλα? Πραγματικά το έχω απορία.. δεν το λέω ειρωνικά. Εγω με web development ασχολούμαι οκ αλλά τα 13-14gb τα χτυπάει στην ram αλλά η cpu σπάνια να την δω να ζορίζεται. Υπαρχουν 2 λογοι καποιος να κανει overclocking. 1)Δωρεαν επιπλεον επιδοσεις 2)benchmarks. Το δευτερο ειναι ενα ψιλο νεο(σχετικα)hobby για συγκριση πραγματων παντα με τα καλυτερα της αγορας. Το benchmarking εφαρμοζεται φυσικα οχι μονο στους επεξεργαστες αλλα και στις καρτες γραφικων ή ακομα μεχρι και στις ιδιες τις επιχειρησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Υπαρχουν 2 λογοι καποιος να κανει overclocking. 1)Δωρεαν επιπλεον επιδοσεις 2)benchmarks. Το δευτερο ειναι ενα ψιλο νεο(σχετικα)hobby για συγκριση πραγματων παντα με τα καλυτερα της αγορας. Το benchmarking εφαρμοζεται φυσικα οχι μονο στους επεξεργαστες αλλα και στις καρτες γραφικων ή ακομα μεχρι και στις ιδιες τις επιχειρησεις έ όχι και ψιλονέο! παλεύουμε από το 2000! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Είναι το μοναδικό. Παρήγγειλα τόσα πράγματα από τόσα διαφορετικά σκρουτζομάγαζα την ίδια ακριβώς περίοδο. Μόνο αυτό μου την έκανε Τώρα θα με κάνουν να στήσω το pc στις 18.. Δεν ειναι το μοναδικο. Πριν 4-5χρονια ειχε γινει πολυ γνωστο στο forum το συγκεκριμενο λογω των παρα πολυ χαμηλων τιμων του αλλα και των δωρεαν μεταφορικων.Απο τοτε θυμαμαι να ειχαμε παρατραγουδα με αυτο σε θεματα εγγυησεων(ταλαιπωρεια),καθυστεριση παραγγελιας,αντικαταστασεις,αποστολες και παει λεγοντας. Το ιδιο και το αλλο γνωστο σκρουτζομαγαζο VIsionstudio. Πολλοι το επελεξαν και αυτο λογω των χαμηλων τιμων(+οτι βολευει οσους μενουν πανω Θεσ/νικη μερια)και εκει αρκετος κοσμος ευχαριστημενος,αλλα αρκετος κοσμος που ετρεχε με εγγυησεις/αντικαταστασεις/διαθεσιμοτητα. Τα πιο φθηνα και πιο γνωστα σκρουτζομαγαζα ηταν αυτα τα δυο. Επισης κοιταζοντας στην διαθεσιμοτητα του Ryzen 7 1700x διακρινω και μερικα σκρουτζομαγαζα τα οποια πιο παλια φερνανε κυριως κινητα τηλεφωνα https://www.skroutz.gr/s/11139192/AMD-Ryzen-7-1700X-Box.html έ όχι και ψιλονέο! παλεύουμε από το 2000! Γιαυτο ειπα την λεξη ''ψιλο'' γιατι δεν ειναι κατι το πολυ νεο αλλα μεγαλυτερες διαστασεις πηρε κυριως τα τελευταια 7-8περιπου χρονια,και μιλαω παντα για τους επεξεργαστες φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Γαυτο τα μεγαλα καταστηματα τα εχουν πιο ακριβα γιατι πληρωνεις καλυτερη υποστηριξη. Θα μου πεις τωρα οτι ολα τα μαγαζια ειναι υποχρεωμενα να εχουν σωστη υποστηριξη... Αυτο το καταλαβα κοιταζοντας αποδειξεις απο το Πλαισιο που ελεγε κατω απο καθε προϊον την εγγυηση που σου δινει (σε καποια εδινε δικη του εγγυηση πλεον την κανονικη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Fulgore μιας και δεν είσαι από Θεσσαλονίκη αναφέρεις το Vision studio ως Σκρουτζομαγαζο..... Ενημερωτικά το κατάστημα δεν θυμάμαι και εγώ από πότε υπάρχει στην πόλη μας και η πρώτη αγορά που είχα κάνει από αυτούς ήταν εποχές Cyrix, οπότε μάλλον άστοχη η απάντηση σου. Τα παιδιά έχουν τρομερή εξυπηρέτηση αλλά κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από αυτούς αλλά από τους εκάστοτε προμηθευτές. Εάν εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει κατάστημα που να στοκαρει από 10τεμ στο κάθε είδος που πουλάει μάλλον δεν έχεις και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο, συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αυτά τα λέω με σιγουριά μιας και έχω δουλέψει αρκετά χρόνια σε μεγάλο κατάστημα στον τομέα των παραγγελιών οπότε μάλλον κάτι παραπάνω γνωρίζω. Γαυτο τα μεγαλα καταστηματα τα εχουν πιο ακριβα γιατι πληρωνεις καλυτερη υποστηριξη. Θα μου πεις τωρα οτι ολα τα μαγαζια ειναι υποχρεωμενα να εχουν σωστη υποστηριξη... Αυτο το καταλαβα κοιταζοντας αποδειξεις απο το Πλαισιο που ελεγε κατω απο καθε προϊον την εγγυηση που σου δινει (σε καποια εδινε δικη του εγγυηση πλεον την κανονικη). Το Πλαίσιο δεν γνωρίζω εάν συνεχίζει να κάνει δικές του εισαγωγές αποκλειστικά μιας και σίγουρα κάνει τα δικά του τουλάχιστον. Δεν θέλεις όμως σε καμία περίπτωση να μπλέξεις με το τμήμα σέρβις Θα μάθεις νέους όρους εγγυήσεων εκεί πχ ανάλογα πόσα χρόνια έχεις τον επεξεργαστή ή την κάρτα θα χάσεις και στην αξία του πιστωτικού ή αν ανέβει η τιμή του δίσκου δεν θα πάρεις δίσκο αλλά πιστωτικό και άλλα πολλά!!! Ευχαριστώ δεν θα πάρω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Fulgore μιας και δεν είσαι από Θεσσαλονίκη αναφέρεις το Vision studio ως Σκρουτζομαγαζο.....Ενημερωτικά το κατάστημα δεν θυμάμαι και εγώ από πότε υπάρχει στην πόλη μας και η πρώτη αγορά που είχα κάνει από αυτούς ήταν εποχές Cyrix, οπότε μάλλον άστοχη η απάντηση σου. Τα παιδιά έχουν τρομερή εξυπηρέτηση αλλά κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από αυτούς αλλά από τους εκάστοτε προμηθευτές. Εάν εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει κατάστημα που να στοκαρει από 10τεμ στο κάθε είδος που πουλάει μάλλον δεν έχεις και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο, συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αυτά τα λέω με σιγουριά μιας και έχω δουλέψει αρκετά χρόνια σε μεγάλο κατάστημα στον τομέα των παραγγελιών οπότε μάλλον κάτι παραπάνω γνωρίζω. Tο Πλαίσιο δεν γνωρίζω εάν συνεχίζει να κάνει δικές του εισαγωγές αποκλειστικά μιας και σίγουρα κάνει τα δικά του τουλάχιστον. Δεν θέλεις όμως σε καμία περίπτωση να μπλέξεις με το τμήμα σέρβις Θα μάθεις νέους όρους εγγυήσεων εκεί πχ ανάλογα πόσα χρόνια έχεις τον επεξεργαστή ή την κάρτα θα χάσεις και στην αξία του πιστωτικού ή αν ανέβει η τιμή του δίσκου δεν θα πάρεις δίσκο αλλά πιστωτικό και άλλα πολλά!!! Ευχαριστώ δεν θα πάρω... Εχεις δικαιο σε αυτο ειχαμε μπλεξει με το σερβις με κατι turbox τηλεορασεις και προσωπικα πλεον δεν το προτιμαω για αγορες οπως παλια που ημουν καλος πελατης τους. Με το you.gr ειχα καλη εξυπηρετηση στο σερβις τους. Οσο για το visionstudio εχω παρει και απο εκει πραγματα αλλα δεν μου εχει τυχει κατι για rma. Παντως στο καινουργιο τους καταστημα στον ΟΣΕ που εχω παει το παλικαρι στις πωλησεις ηταν εξυπηρετικος. Και σε ενα φιλο που εφτιαξα pc με συνθεση απο εκει, ειχε κατι θεματακια και τον εξυπηρετησανε οταν τον πηγε εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Είναι κάποιος από δω μέσα που έχει revolut και paypal ; Να του στείλω 15 ευρώ μέσω paypal και να μου τα στείλει στην revolut θέλω. (Στέλνω πρώτος εννοείται) Θέλω να πάρω κάτι καλώδια αλλά το κατάστημα δεν δέχεται paypal. (Σορρυ για το offtopic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=11NfsMykyAk Αυτό βεβαια μονο για το GTA V. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 @PanosYX να κάνει όμως και κατι με την υποστήριξη στις μνήμες γιατι ... γρρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μαλλον και εσυ δεν το προσεξες ουτε και εγω. Οι μητρικες αυτες ειναι Β250 ουπς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μαλλον και εσυ δεν το προσεξες ουτε και εγω. Οι μητρικες αυτες ειναι Β250 ουπς... Διαβάζω Διαβάζω ... και δεν ξερω τι να κάνω ... το θεμα με τις μνήμες ακομα υπαρχει ... πολλοί σκέφτονται για Ryzen+ και εμενα το Q9550 βγαζει Blue Screens και ακόμα δεν ξερω τι να κανω ... δεν θελω να δωσω 700€ και να πω οτι σε ενα χρονο θα ειμαι πολυ πίσω παλι ... (καλα το ποστ ουτε ένοιωσα ...με τραβηξε ο δικός μου πόνος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το Πλαίσιο δεν γνωρίζω εάν συνεχίζει να κάνει δικές του εισαγωγές αποκλειστικά μιας και σίγουρα κάνει τα δικά του τουλάχιστον. Δεν θέλεις όμως σε καμία περίπτωση να μπλέξεις με το τμήμα σέρβις Θα μάθεις νέους όρους εγγυήσεων εκεί πχ ανάλογα πόσα χρόνια έχεις τον επεξεργαστή ή την κάρτα θα χάσεις και στην αξία του πιστωτικού ή αν ανέβει η τιμή του δίσκου δεν θα πάρεις δίσκο αλλά πιστωτικό και άλλα πολλά!!! Ευχαριστώ δεν θα πάρω... Σωστός όσον αφορά το VisionStudio είναι πάρα πολύ παλιό και έχει κάποιο στοκ, όσον αφορά το πλαίσιο θα θέσω μια ερώτηση με αφορμή αυτό -> απο το καλοκαίρι το 2016 ως τώρα η RX 480 8GB είναι ακόμα 369€ ... πόσο σκοπεύουν να φέρουν τις RX 580 δηλαδή ; Γενικά στο πλαίσιο αλλά και στο eshop οι κάρτες γραφικών είναι χαρακίρι κάτι ~345€ για απλές GTX1060 6GB και 1070/1080 με 120~150€ καπέλο ... το κεράσακι στην τούρτα είναι η GTX1050ti με τιμές 200€ ~50€ καπέλο στο χαλαρό. - offtopic off 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εγώ αν έφτιαχνα τώρα, ένας ωραίος συνδιασμός είναι asrock x370 killer sli + 1600X + corsair 3200 2x8gb Δεν είναι και το πιο οικονομικό, αλλά έχει όλη την ryzen τουμπανίαση και δεν ξεφεύγει τόσο η τιμή (σύμφωνα με τον τρόπο που ψωνίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 προσπαθώ να στήσω το καινούργιο ryzen 1700... το cooler του έχει και ένα rgb καλώδιο για το φωτισμό, αλλά η μητρική δεν έχει rgb header για να το βάλω... είναι 4-pin. Μπορώ να το βάλω σε case fan header ή θα καεί το σύμπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις