ZELOMOTH Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Phenom ii 1090t εχω και εγω φιλτατε και περιμενω τις rx 580 για αναβαθμιση και θα μεινω για αλλο ενα χρονο περιπου σε αυτον τον επεξεργαστη μεχρι να βγουν οι ryzen+ και οι καινουργιοι intel! Τοτε τα πραγματα θα ειναι καλυτερα σε ανταγωνισμο και τιμες πιστεύω! Κι εγω ρε κορακαγγελε ετσι την βλεπω την δουλεια... Δεν κανω ευκολα αναβαθμισεις αλλα δεν ειμαι και απαιτητικος χρηστης...Οταν θα κανω ομως θελω να ειμαι σιγουρος ρε παιδι μου για το 100% αυτου που θα παρω.. Θελω να ειναι εντελως "ψημενο" να το πω αλλιως... Κι αυτο πιστευω οτι θα ισχυει με ryzen+ ειτε μιλαμε για χαζοbugs, ειτε για ρολογια, ειτε για μητρικες ειτε ακομα και για τις μνημες που λογικα χειροτερα απο αυτο που ζουμε τωρα δεν θα ειναι!(τιμολογιακα εννοω..) Και ταυτοχρονως θα δουμε και τι καλο θα μπορεσει να εμφανισει η intel απεναντι στους ryzen... Γιατι ειπαμε, υποστηριζουμε πανω απ΄ολα την..τρυπια τσεπη μας... Και η 5χχ vega θα εχουν κατσει για τα καλα (μην σου πω και navi) αλλα αυτο δεν τελειωνει και ποτε οκ.. Απλα θα κοιταξω για κανα fxακι τωρα σιγα σιγα ετσι για να την βγαλω καναν χρονο πιο ανετα...
kogos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Οι μνημες 3000mhz που έχω θα παίξουν στα 2933 με 1700?
Angelcrow Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Κι εγω ρε κορακαγγελε ετσι την βλεπω την δουλεια... Δεν κανω ευκολα αναβαθμισεις αλλα δεν ειμαι και απαιτητικος χρηστης...Οταν θα κανω ομως θελω να ειμαι σιγουρος ρε παιδι μου για το 100% αυτου που θα παρω.. Θελω να ειναι εντελως "ψημενο" να το πω αλλιως... Κι αυτο πιστευω οτι θα ισχυει με ryzen+ ειτε μιλαμε για χαζοbugs, ειτε για ρολογια, ειτε για μητρικες ειτε ακομα και για τις μνημες που λογικα χειροτερα απο αυτο που ζουμε τωρα δεν θα ειναι!(τιμολογιακα εννοω..) Και ταυτοχρονως θα δουμε και τι καλο θα μπορεσει να εμφανισει η intel απεναντι στους ryzen... Γιατι ειπαμε, υποστηριζουμε πανω απ΄ολα την..τρυπια τσεπη μας... Και η 5χχ vega θα εχουν κατσει για τα καλα (μην σου πω και navi) αλλα αυτο δεν τελειωνει και ποτε οκ.. Απλα θα κοιταξω για κανα fxακι τωρα σιγα σιγα ετσι για να την βγαλω καναν χρονο πιο ανετα... Ελιωσα στο doom οταν ειχα 286 και καπου εχω το cybermage της origin games το οποίο δεν τερμάτισα ποτέ! Αυτα ηταν παιχνιδια τρελα με ψυχη και πρωτοπορια! Το Civ 1 το ειχα λιωσει μεχρι να φτασω πρωτος στο διαστημα και ακομα προσπαθω να τη παλαιψω με αυτο το stronghold http://www.abandonwaredos.com/abandonware-game.php?gid=1035 Στα 37 μου πλεον καποια παιχνιδια φανταζουν σαν τις σαπουνοπερες μια απο τα ιδια! Μήπως να μην πάρω την καρτα γραφικων και να ξαναλιωσω στα eye of the beholder trilogy? Σκληροπυρηνικά όλα τα παιχνίδια που έχω λιώσει τη πρώτη δεκαετία 1992-2002 και πραγματικά πλεον παίζω περισσότερο για την υποθεση 3rd person action rpg χαλαρα χωρις απαιτησεις και αγχος! 2
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Οι μνημες 3000mhz που έχω θα παίξουν στα 2933 με 1700? Ποίες έχεις?
kogos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ποίες έχεις? Αυτές: http://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz (CMK16GX4M2B3000C15)
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αυτές: http://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz (CMK16GX4M2B3000C15) Παίζει να μην είναι Samsung, οποτε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το bios update του Μαιου για να τρέχεις πιο υψηλές συχνότητες. Αλλα μπορεί και να τρέχει κατευθείαν. Πάντως μονο σε gaming θα δεις σημαντικές διαφορες με τις μνήμες. 1
PanosYX Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 @billthekid καλοριζικα και καλοδουλευτα! Τι συχνοτητα και χρονισμους εχουν οι μνημες σου;
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ξενέρωσα μόλις είδα ότι ο 1600 δεν έχει rgb στο cooler.πως μου ξέφυγε δύο μήνες παρακολουθούσα γμτ.οι μνήμες πιο όμορφες από κοντά! Και σένα made in china ο ssd ; Κάποιος έλεγε σε ένα thread πως έχουν θέμα σε σχέση με αυτούς από Κορέα (και μένα made in china μου έκατσε) 2
bilythekid Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 @billthekid καλοριζικα και καλοδουλευτα! Τι συχνοτητα και χρονισμους εχουν οι μνημες σου; ευχαριστω ολους!3000-16-18-18-38 1
Angelcrow Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Κι εγω ρε κορακαγγελε ετσι την βλεπω την δουλεια... Δεν κανω ευκολα αναβαθμισεις αλλα δεν ειμαι και απαιτητικος χρηστης...Οταν θα κανω ομως θελω να ειμαι σιγουρος ρε παιδι μου για το 100% αυτου που θα παρω.. Θελω να ειναι εντελως "ψημενο" να το πω αλλιως... Κι αυτο πιστευω οτι θα ισχυει με ryzen+ ειτε μιλαμε για χαζοbugs, ειτε για ρολογια, ειτε για μητρικες ειτε ακομα και για τις μνημες που λογικα χειροτερα απο αυτο που ζουμε τωρα δεν θα ειναι!(τιμολογιακα εννοω..) Και ταυτοχρονως θα δουμε και τι καλο θα μπορεσει να εμφανισει η intel απεναντι στους ryzen... Γιατι ειπαμε, υποστηριζουμε πανω απ΄ολα την..τρυπια τσεπη μας... Και η 5χχ vega θα εχουν κατσει για τα καλα (μην σου πω και navi) αλλα αυτο δεν τελειωνει και ποτε οκ.. Απλα θα κοιταξω για κανα fxακι τωρα σιγα σιγα ετσι για να την βγαλω καναν χρονο πιο ανετα... Με τις κάρτες γραφικών δεν ξεμπερδεύεις ποτέ των ποτών και πραγματικά με τις τιμές της Ελλάδας δεν βγάζεις και συμπερασμα για value for money!
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Με τις κάρτες γραφικών δεν ξεμπερδεύεις ποτέ των ποτών και πραγματικά με τις τιμές της Ελλάδας δεν βγάζεις και συμπερασμα για value for money! Γι αυτο εκει σου γραφω οτι αυτο δεν τελειωνει ποτε με τις καρτες γραφικων.. Ενω με την καταλληλη cpu μπορεις να συμβιωσεις πολυ περισσοτερο καιρο... 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αυτό το digital - master με κατέστρεψε. Παραγγελία 2 πράγματα απ τις 3 του μήνα (ένα zalman z1 neo case και τις ram) και θα μου τα στείλουν στις 18 του μήνα. Ε Λ Ε Ο Σ
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αυτό το digital - master Δυστηχως αυτα τα σκρουτζομαγαζα οπως το παραπανω παρολο που εχουν ανταγωνιστικοτατες τιμες,στο θεμα παραδοσης(και service αρκετες φορες)υστερουν μιας και γενικα εχουν μικρο αποθεμα,με αποτελεσμα(ειδικα αν πεφτουν και γιορτες)να εχουμε τοσο μεγαλους χρονους. 7
greg4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το να φιάχνεις παιχνίδια που εκμεταλεύοντε όλους τους cores πραγματικά δεν είναι και πολύ εύκολα. Χρειάζετε αρκετά καλό προγραμματισμό. Επίσης μην βλέπετε σε έναν 4t/8c πχ ότι έχω στο afterburner 55% (π.χ.) usage παντού. Πολλές φορές είναι εικονικό αυτό και απλά ισοκατανέμετε το load. Πραγματική εκμετάλευση σημαίνει να χτυπάς 100% σε cores. Μακάρι να το δούμε σύντομα αλλά δεν το βλέπω. Θα μου άρεσε ιδιαίτερα ένα 8c / 16t Απο εκει και πέρα μια απορία. Overclocking γιατί κάνετε? Δηλαδή αγοράζετε έναν 1600 και δεν σας φτάνει η ισχύ του? Το κάνετε για να έχουμε να λέμε? Για το γούτσου? Ή κάνει κάποιος κάθε τρεις και λίγο compile τρισδιάστατα μοντέλα? Πραγματικά το έχω απορία.. δεν το λέω ειρωνικά. Εγω με web development ασχολούμαι οκ αλλά τα 13-14gb τα χτυπάει στην ram αλλά η cpu σπάνια να την δω να ζορίζεται.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δυστηχως αυτα τα σκρουτζομαγαζα οπως το παραπανω παρολο που εχουν ανταγωνιστικοτατες τιμες,στο θεμα παραδοσης(και service αρκετες φορες)υστερουν μιας και γενικα εχουν μικρο αποθεμα,με αποτελεσμα(ειδικα αν πεφτουν και γιορτες)να εχουμε τοσο μεγαλους χρονους. Είναι το μοναδικό. Παρήγγειλα τόσα πράγματα από τόσα διαφορετικά σκρουτζομάγαζα την ίδια ακριβώς περίοδο. Μόνο αυτό μου την έκανε Τώρα θα με κάνουν να στήσω το pc στις 18..
Προτεινόμενες αναρτήσεις