jimakos234 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 μια ακομα ενδιαφερουσα μητρικη που δεν ειχε παρει το ματι με τον ιδιο σχεδιασμο της Κ4 ΑΒ350 σε ασπρο-μαυρο με ελαφρως καλυτερη τιμη https://geizhals.eu/asrock-ab350-pro4-90-mxb510-a0uayz-a1582200.html Και για την ΑΒ350 Pro4 M ισχυουν τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 στο μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι στις stock ταχύτητες ο 1700 πως τα πάει στα games...φαντάζομαι ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερο θα παίζει ρόλο η συχνότητα και περισσότερο οι cores...Σκ@τ@ τα έχω στο κεφάλι μου την τρέλα μου... Δεν θέλω να σε προκαταβάλω αλλά αυτό το πραγμα το λένε-λέμε από τότε που βγήκαν οι τετραπύρινοι,πάνε τώρα 10 χρόνια νομίζω,αλλά βλέπεις τι εξακολουθεί να παίζει ρόλο και πόσο μετράνε cores-hyperthreading-smt κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Στο μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι στις stock ταχύτητες ο 1700 πως τα πάει στα games...φαντάζομαι ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερο θα παίζει ρόλο η συχνότητα και περισσότερο οι cores...[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>@ τα έχω στο κεφάλι μου την τρέλα μου... Στα games μεχρι και σημερα, βλεπεις gains μεχρι και 6 cores / 12 threads. Τα extra cores των R7 δεν ειδα να δινουν κανενα benefit στα περισσοτερα gaming benchmarks. Απο κει και υστερα, μετα τα 6 cores ρολο παιζουν τα clockia. Γενικα για gaming, ο 1600 > 1700, λογω clock speeds. Τωρα αν εχεις τα φραγκα και εισαι διατεθειμενος να clockaris λιγο, πηγαινε για τον 1700. Αλλα απο price / performance ratio ο 1600 ειναι βασιλιας (σε gaming λεμε παντα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δεν θέλω να σε προκαταβάλω αλλά αυτό το πραγμα το λένε-λέμε από τότε που βγήκαν οι τετραπύρινοι,πάνε τώρα 10 χρόνια νομίζω,αλλά βλέπεις τι εξακολουθεί να παίζει ρόλο και πόσο μετράνε cores-hyperthreading-smt κτλ. Ετσι ειναι... Το θεμα ειναι τι προτυπα θα ακολουθησουν οι devs... Αν ακολουθησουν της intel...Χαιρε ipc κεχαριτωμενο...Αν ομως ακολουθησουν αρκετοι το multicore της amd... Τοτε θα αλλαξουν οι καταστασεις.. Μεχρι στιγμης παει αργα το πραγμα αρα ας ελπιζουμε να τα σκασει και η amd μπας και παμε σε καλυτερες μερες... Γιατι λογικα ταιζονται οι devs απο intel αλλα και βολευονται κιολας που εχει λιγοτερη δουλεια το να γραψεις για 1-2 πυρηνες και στο τσακιρ κεφι για 4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ο 1600Χ στα 3,6 είναι φίλτατε...οπότε από τα 3,0 του 1700 δεν είναι και μικρή διαφορά πιστεύω...τι λες; Προσπαθώντας να αποφύγω το OC γιατί θέλω ησυχία και έχω mini-itx κουτί...στο μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι στις stock ταχύτητες ο 1700 πως τα πάει στα games...φαντάζομαι ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερο θα παίζει ρόλο η συχνότητα και περισσότερο οι cores...Σκ@τ@ τα έχω στο κεφάλι μου την τρέλα μου... Στα 1440p όλοι ιδιοι ειναι. Ανεβα σε αναλυση μεσω οδηγων και ξεφευγεις ευκολα απο τα cpu και memory bottlenecks, καλυτερα να εισαι παντα gpu bound παρα να μενεις πισω καθε τρεις και λιγο στα 1080p λογω προβληματικων τιτλων. Ετσι και την πλατφορμα σου θα κρατησεις περισσοτερο καιρο εαν εισαι ευχαριστημενος σε workstation χρηση και θα σε ενδιαφερουν περισσοτερο οι καρτες γραφικων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Να πω την αλήθεια, σε turbo mode θα προτιμούσα 8core 3700ghz παρά 6cores 4000ghz. Και αν αναλογιστεί κανείς και το κόστος του cooler, ο 1700 έρχεται καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ξενέρωσα μόλις είδα ότι ο 1600 δεν έχει rgb στο cooler.πως μου ξέφυγε δύο μήνες παρακολουθούσα γμτ.οι μνήμες πιο όμορφες από κοντά! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ετσι ειναι... Το θεμα ειναι τι προτυπα θα ακολουθησουν οι devs... Αν ακολουθησουν της intel...Χαιρε ipc κεχαριτωμενο...Αν ομως ακολουθησουν αρκετοι το multicore της amd... Τοτε θα αλλαξουν οι καταστασεις.. Μεχρι στιγμης παει αργα το πραγμα αρα ας ελπιζουμε να τα σκασει και η amd μπας και παμε σε καλυτερες μερες... Γιατι λογικα ταιζονται οι devs απο intel αλλα και βολευονται κιολας που εχει λιγοτερη δουλεια το να γραψεις για 1-2 πυρηνες και στο τσακιρ κεφι για 4... Οι devs γραφουν low level κώδικα για Ps4/Ps4 Pro/Xbox One/Xbox Scorpio και Switch, όχι στο PC. Άρα με AMD Jag θα βολευτούν, τώρα το πως θα κάνει scale στο PC παίζουν πολλοί παράγοντες αλλα περιμένω ένα βελτιωμένο high level support για Ryzen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Επιτέλους, το πρώτο double blind test για gaming. https://www.youtube.com/watch?v=ybF7r4rogHc&t=315s 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 bilythekid ποιο κουτί έχεις ; Με στοκ cooler θα μείνεις ; Μεγιές και καλά κλόκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 bilythekid ποιο κουτί έχεις ; Με στοκ cooler θα μείνεις ; Μεγιές και καλά κλόκια Corsair 750d,έλεγα να μείνω λίγο με τη στοκ μιας κι έχει χαμηλή κατανάλωση ο 1600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ξενέρωσα μόλις είδα ότι ο 1600 δεν έχει rgb στο cooler.πως μου ξέφυγε δύο μήνες παρακολουθούσα γμτ.οι μνήμες πιο όμορφες από κοντά! Σιγα βρε βαζουμε εμεις ευκολα αν θελουμε ενα λεπτο led ring. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Να πω την αλήθεια, σε turbo mode θα προτιμούσα 8core 3700ghz παρά 6cores 4000ghz. Και αν αναλογιστεί κανείς και το κόστος του cooler, ο 1700 έρχεται καλύτερα Αν πήγαιναν όλοι οι cores στα 3,7 ή στα 4,0 αντίστοιχα ναι και εγώ θα προτιμούσα τον 8 πύρηνο...όμως οι 2 πυρήνες πάνε στα 3,7 ή στα 4,0 αντίστοιχα...δύσκολες επιλογές...ευτυχώς που τις έχουμε όμως, γιατί αν περιμέναμε από την μπλε...(λες να κάνει κανένα ωραίο στην x299;;; Δεν νομίζω βέβαια αλλά ελπίζω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εγώ ελπίζω να κάνει και αυτή κάτι καλό για να πέσουν οι τιμές στους μεταχειρισμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Και να φανταστω θα καταφυγεις στην κλασσικη συγκριση στραγαλια - πορτοκαλια για να μας πεις οτι η κονσολα τρεχει αξιοπρεπως multiplayer σε 1080p. Αληθεια, ξερεις κανενα παιχνιδι που να ΜΗΝ τρεχει multiplayer σε επεξεργαστη των 100 και σε καρτα των 150 με 30 frames, οσα δηλαδη και η κονσολα? Dota 2 / CS go / LOL minimum εχουν τα 80 στον 5ετιας 8350 μου. Αν το παμε και στα πιο βαρια, κοτζαμ bf1 στο τσακιρ κεφι παιζει να κανει κανα drop στο 35-40. Αυτο ειναι το absolute minimum. Σε κατι g4560 του 60€ πιθανον να παει και καλυτερα. Αληθεια, στην κονσολα που παει αξιοπρεπως τι minimums εχει? Εδω ομως ειμαστε πιο απαιτητικοι και δεν επιδιωκουμε το 30 minimum σε medium settings αλλα το 60 σε high / ultra. Περιμενω τωρα να καταφυγεις στη συγκριση μηλα - πορτοκαλια. 3,2,1, GO Aισθανεσαι λαθος. Αν θες να το συγκρινεις σε VFM με κονσολα τοτε συγκρινε το και σε αντιστοιχα settings, αλλιως κανεις μηλια - στραγαλια. 30 fps επιανα με τον phenom II του 2008. Αν ηθελα να παιζω με κονσολοsettings και κονσολοεπιδοσεις τοτε ακομα αυτον θα κραταγα, οσο ο κονσολας θα πηγαινε απο ps3 σε ps4 και σε ps4 pro. ps1. Μολις ενημερωθηκα οτι το bf1 στο xbone παιζει απο 720 εως 900p απο 30 εως 45 frames. Παω να ξεσκονισω τον phenom μου λοιπον... Phenom ii 1090t εχω και εγω φιλτατε και περιμενω τις rx 580 για αναβαθμιση και θα μεινω για αλλο ενα χρονο περιπου σε αυτον τον επεξεργαστη μεχρι να βγουν οι ryzen+ και οι καινουργιοι intel! Τοτε τα πραγματα θα ειναι καλυτερα σε ανταγωνισμο και τιμες πιστεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις