Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω για gigabyte. Σχεδόν πάντα ήταν δυστροπες σε υψηλούς χρονισμους μνημών.

Να έχει αλλάξει στο AM4 ? Δεν ξέρω.

Κάνε ένα ψάξιμο για παν ενδεχόμενο.

XMP είμαι οκ εγώ δεν θέλω παραπάνω.

Εμένα μ'αρεσουν "τα τρένα",τα καλά airflow και η ησυχία.

Οκ μετά το στήσιμο θα ρίξω και κάποια benches αλλά μέχρι εκεί και μετά όλα native.

Έλαβα υπ'οψην μου επίσης τα πολλά bios update που θα προκύψουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο καινουριος 960Pro ναι ξεκιναει απο τα 512 γαμω το σπιτακι τους που μου θελουν και upsales. Ανέφερα τον περσινο 950Pro ,αλλα δεν παιζει πουθενα στην ελλαδα τουλαχιστον. Ή καποια αλλη μαρκα all2gether.

χαχα εννοείται από φέτος θα πήξουμε από m2 χάλια επιδόσεων αλλά φθηνούς, θα παίρνει ο κόσμος και ποιον τον νοιάζουν τα hard facts …

Δεν ξέρω για gigabyte. Σχεδόν πάντα ήταν δυστροπες σε υψηλούς χρονισμους μνημών.

Να έχει αλλάξει στο AM4 ? Δεν ξέρω.

Κάνε ένα ψάξιμο για παν ενδεχόμενο.

Και σε AM4 ως τωρα ειναι λιγο πιο δυστροπες για τους χρονισμους αλλα σταθερες σε bios απο οτι διαβασα.

Επειδή δεν θυμάμαι, μόνο η 1700 έχει το cooler με τα led, ε; 

Ναί, και με το σήμα της AMD. Όμορφη και εξαιρετική για στόκ.

KwiqoVh.jpg

• Like 2

Ναί, και με το σήμα της AMD. Όμορφη και εξαιρετική για στόκ.

KwiqoVh.jpg

Γιατί οι μαλάκες δεν έβαλαν και στον 1600 μια τέτοια... Την χάζευα πριν σε βίντεο στο youtube και έπαθα πλάκα.. 

• Like 1

Για τα χαμηλά σκορ στο WinRar bench στους Ryzen Vs ακόμα και με τους FX έμαθε κανείς τι φταίει ; Κάτι 10.500 MB/sec με 1800Χ μοιάζουν πολύ λίγα όταν οι FX βγάζανε κοντά ~9.000 MB/sec

*Για τους κάτοχους Raijintec coolers με email στο support και εφόσον υπάρχει απόδειξη αγοράς στέλνουν ΑΜ4 bracket τσαμπέ. (Έχω μια Themis)

*Στο review του computerbase.de με nvidia vga + DX12 οι ryzen πάνε χείροτερα απο DX11 ... τους έχει φάει το survivor και αυτούς στην nvidia φαίνεται ...

Γιατί οι μαλάκες δεν έβαλαν και στον 1600 μια τέτοια... Την χάζευα πριν σε βίντεο στο youtube και έπαθα πλάκα.. 

Εχεις δικιο αλλα επρεπε να ξεχωρισουν και την κατηγορια των προιοντων με καποιον τροπο. Ο 1700 ειναι Enthusiast επεξεργαστης και δικαιολογει τετοιες πολυτελειες, κατ'εμε επρεπε να την δωσουν ΚΑΙ στον 1600 για να "καλοπιασουν" τους midrange χρηστες που ειναι και πολλοι περισσοτεροι, αλλα δυστηχως καποιοι σπογκοι στην AMD δεν καταλαβαινουν απο τετοια.

Για τα χαμηλά σκορ στο WinRar bench στους Ryzen Vs ακόμα και με τους FX έμαθε κανείς τι φταίει ; Κάτι 10.500 MB/sec με 1800Χ μοιάζουν πολύ λίγα όταν οι FX βγάζανε κοντά ~9.000 MB/sec

Βαλε 7zip να σωθεις, η τουλαχιστον Bandizip. Το Winrar ειναι πολυ ευαισθητο σε Memory latencies και bandwidth, και επειδη τα πραγματα ακομη δεν εχουν στρωσει με τις μητρικες και τις μνημες θα βλεπεις διαφορα κουφα.

• Like 2

Θα πουλησω τη δικια μου Spire. 100€ προσφορά οποιος θελει PM :P

χαχα εννοείται από φέτος θα πήξουμε από m2 χάλια επιδόσεων αλλά φθηνούς, θα παίρνει ο κόσμος και ποιον τον νοιάζουν τα hard facts …

Θα διαφημιζουν ολοι ταχυτητες cache και μετα θα ειναι ο θανατος του TLC me 500mb/s

Also για αυτους που θα παρουν Ryzen+960samsung+creators update
http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread/8940#post_26010175

Conflict με τα samsung drivers. Στο link το solution

• Like 4

Από 3.0 σε 3.2 μια αλλαγή setting στο bios είναι και δεν παίζεις καν με voltage. OC ενοοώ 3.8 και πάνω. Το wraith spire μια χαρά ήσυχο είναι απ' ότι έχω διαβάσει τουλάχιστον (ας πει και κάποιος που το έχει καλύτερα).

Ο 1600Χ στα 3,6 είναι φίλτατε...οπότε από τα 3,0 του 1700 δεν είναι και μικρή διαφορά πιστεύω...τι λες; Προσπαθώντας να αποφύγω το OC γιατί θέλω ησυχία και έχω mini-itx κουτί...στο μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι στις stock ταχύτητες ο 1700 πως τα πάει στα games...φαντάζομαι ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερο θα παίζει ρόλο η συχνότητα και περισσότερο οι cores...Σκ@τ@ τα έχω στο κεφάλι μου την τρέλα μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...