atheatos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι optimized για πολλούς πυρήνες, αν και μάλλον δεν είναι. Αν βοηθά, ειχα πριν εναν i7 960 με 8 threads @3.2ghz και μεγαλύτερη διαφορά ειδα λόγο προσθήκης ssd παρά λόγο μετάβασης σε i5 7600k Δεν θα τα δώσω ακριβά. Για παράδειγμα, 200ευρω max για έναν επεξεργαστή που είναι μιας εβδομάδας, με αποδείξεις και εγγυήσεις, όταν καινούργιος είναι στα 250, νομίζω θα τα πιάσει Καλά, όπως νομίζεις. Ελπίζω να είσαι τυχερός και να πιάσεις τα χρήματα που θες και να πας σε Ryzen που η τιμή του λογικά θα πέσει και άλλο στην πορεία. Όσο για τις τιμές των Intel είναι σίγουρο ότι τα μεταχειρισμένα θα πέσουν τιμές τους παρά πολύ γρήγορα κάνοντας ιδανικά για ένα vfm σύστημα. Όταν κάποιος έχει την επιλογή του ryzen δύσκολα θα πάρει 200 ευρώ των i5. Το έχω ξαναπεί έτσι όπως έγινε η κατάσταση η Intel ακόμα και μεταχειρισμένα θα είναι η επιλογή των φτωχων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Γρηγόρη ερώτηση. Έχω έναν i5 7600k μιας εβδομάδας με μητρική z270 που μου τον έκαναν δώρο για μια δουλειά που ειχα2 κάνει παλαιότερα και πήγε καλά. Το pc το χρησιμοποιώ περισσότερο για web development και ελάχιστο gaming (έχω πάνω μια rx470). Δεν κάνω video editing εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, και άντε κανένα photoshop ή adobe illustrator. Πιστεύετε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να αλλάξω motherboard και cpu για να πάω σε ryzen 1600 ή 1600x? Η όλη αλλαγή υπολογίζω πως θα πάει περίπου 100ευρώ μέγιστο, υπολογιζοντας πως θα πουλήσω με τιμή μεταχειρισμένων (κι ας είναι μιας εβδομάδας) και θα πάρω με τιμές καινούργιων. Θα δω καμία σημαντική διαφορά ή να σταματήσει να με τρώει η τσέπη μου??? Να αναφέρω πως από άλλο hardware είμαι με γρήγορες μνήμες και ssd, επομένως μόνο για επεξεργαστή μιλάμε καθώς χεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ευχαριστώ Εγώ θα το άλλαζα. Σίγουρα καλύτερο εργαλείο δουλειάς 0 1600 από τον 7600k Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αγοραστές. Η intel έχει δώσει τρελά ποσά για διαφήμιση, δεν αλλάζει αυτό επειδή οι ryzen βγήκαν τόσο καλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Όχι δεν αξίζει να πάει από 7600K σε 1600, μην τρελαθούμε κιόλας. Άλλο να πήγαινε κατευθείαν σε 1600 και άλλο να δώσει τον 7600Κ για να πάει σε 1600. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Κάποιοι ήδη φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να πουλήσουν εύκολα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Όχι δεν αξίζει να πάει από 7600K σε 1600, μην τρελαθούμε κιόλας. Άλλο να πήγαινε κατευθείαν σε 1600 και άλλο να δώσει τον 7600Κ για να πάει σε 1600. Ο άνθρωπος το θέλει για δουλειά wamp, xamp, browsing photoshop, illustator και όλα αυτά ταυτόχρονα. και προφανώς θα το κρατήσει για χρόνια. Για να πάρει κάτι τέτοιο σε intel ήθελε 1000 Ευρώ CPU-MOBO-RAM μέχρι πριν μια βδομάδα. Φυσικά και να το αλλάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ο άνθρωπος το θέλει για δουλειά wamp, xamp, browsing photoshop, illustator και όλα αυτά ταυτόχρονα. και προφανώς θα το κρατήσει για χρόνια. Για να πάρει κάτι τέτοιο σε intel ήθελε 1000 Ευρώ CPU-MOBO-RAM μέχρι πριν μια βδομάδα. Φυσικά και να το αλλάξει. Τελικά μάλλον εγώ κάνω bottleneck τον υπολογιστή μου,όλα αυτά ταυτόχρονα δεν μπορώ να τα κάνω!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Γρηγόρη ερώτηση. Έχω έναν i5 7600k μιας εβδομάδας με μητρική z270 που μου τον έκαναν δώρο για μια δουλειά που ειχα2 κάνει παλαιότερα και πήγε καλά. Το pc το χρησιμοποιώ περισσότερο για web development και ελάχιστο gaming (έχω πάνω μια rx470). Δεν κάνω video editing εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, και άντε κανένα photoshop ή adobe illustrator. Πιστεύετε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να αλλάξω motherboard και cpu για να πάω σε ryzen 1600 ή 1600x? Η όλη αλλαγή υπολογίζω πως θα πάει περίπου 100ευρώ μέγιστο, υπολογιζοντας πως θα πουλήσω με τιμή μεταχειρισμένων (κι ας είναι μιας εβδομάδας) και θα πάρω με τιμές καινούργιων. Θα δω καμία σημαντική διαφορά ή να σταματήσει να με τρώει η τσέπη μου??? Να αναφέρω πως από άλλο hardware είμαι με γρήγορες μνήμες και ssd, επομένως μόνο για επεξεργαστή μιλάμε καθώς χεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ευχαριστώ Εαν τα οικονομικα σου δεν ειναι δυσκολα και θελεις να κανεις το κεφι σου,αξιζει,αλλα αν τα οικονομικα σου δεν ειναι πολυ καλα,εχεις καλο υλικο και οχι ιδιαιτερα μεγαλες υπολογιστικες αναγκες οποτε μενεις με αυτο που εχεις. Τρεχεις linux βλεπω? Εκει δεν σε ενδιαφερει καποια πολυνηματικη εφαρμογη? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δεν πρόκειται κανένας developer να φτιάξει παιχνίδι με βάση ένα High-end PC γιατί τέτοιο PC(Το τελευταίο τέτοιο παιχνίδι ήταν το πρώτο Crysis) έχει μια πολύ πολύ μικρή μειοψηφία(1-5%). Επίσης στις εταιρείες αρέσει το ''parity'', για παράδειγμα: Ubisoft: It Would Be ‘Unfair’ To have The PC Version of The Division Be Too Far Ahead Of The Console Versions’ Οπότε αναγκαστικά πλέον περιμένουμε την προώθηση γραφικών από τις κονσόλες. Σωστα..... Tα 3rd party (multiplatform) δεν εκμεταλευωνται τις δυνατοτητες κονσολων - πισι αφου ειναι κοινος κωδικας , στο πισι ακομα χειροτερα ως μεταφορα που φτανει και σε downgrade Γραφικων Φτασαμε να βλεπουμε χειροτερα γραφικα στο pro evolution απο οτι στις κονσολες Τα exclusives - τα sony studios (santa monica , naughty dog Κλπ) με τους εκατονταδες προγραμματιστες κανουν την διαφορα Σαφως αυτο προυποθετει τρελο budget και αυτο δεν παιζει , η σονυ που τα εχει τα σκαει και καθε φορα κερδιζει το πολεμο στις παιχνιδομηχανες Τελος ειναι ανοητο να αναλωνομαστε εδω μεσα για το ποιος επεξεργαστης θα φτασει 200 φραμες στα λοου , οταν οι κονσολακιδες απολαμβανουν ποιοτικοτατα παιχνιδια με 250 ευρω Hardware Ειμαι σιγουρος θα καθονται σε μια ακρη και θα σπανε πλακα με τα ιντελ-amd φανμποις ... Γρηγόρη ερώτηση. Έχω έναν i5 7600k μιας εβδομάδας με μητρική z270 που μου τον έκαναν δώρο για μια δουλειά που ειχα2 κάνει παλαιότερα και πήγε καλά. Το pc το χρησιμοποιώ περισσότερο για web development και ελάχιστο gaming (έχω πάνω μια rx470). Δεν κάνω video editing εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, και άντε κανένα photoshop ή adobe illustrator. Πιστεύετε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να αλλάξω motherboard και cpu για να πάω σε ryzen 1600 ή 1600x? Η όλη αλλαγή υπολογίζω πως θα πάει περίπου 100ευρώ μέγιστο, υπολογιζοντας πως θα πουλήσω με τιμή μεταχειρισμένων (κι ας είναι μιας εβδομάδας) και θα πάρω με τιμές καινούργιων. Θα δω καμία σημαντική διαφορά ή να σταματήσει να με τρώει η τσέπη μου??? Να αναφέρω πως από άλλο hardware είμαι με γρήγορες μνήμες και ssd, επομένως μόνο για επεξεργαστή μιλάμε καθώς χεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ευχαριστώ Και γιατι να μπεις σε περιττο κοπο και εξοδα αφου το συστημα σου κανει για την δουλεια που το θες Το web development δεν εχει τρομακτικες απαιτησεις (Dreamweaver) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Όχι δεν αξίζει να πάει από 7600K σε 1600, μην τρελαθούμε κιόλας. Άλλο να πήγαινε κατευθείαν σε 1600 και άλλο να δώσει τον 7600Κ για να πάει σε 1600. Ακριβώς .. αν δεν είχαν βγει οι Ryzen μια χαρά θα έκανες την δουλειά σου για 3+ χρόνια. το ίδιο ισχύει και σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 web development Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω για web development δεν θα δεις τραγικές διαφορες με τον 1600 και δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία πουλάω αγοράζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ybF7r4rogHc Αρχίζουν να αλλάζουν και οι απόψεις για το τι τελικά είναι καλύτερο στο gaming 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HNc4q1kBwhE ^ Απο τον Buildzoid 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Γρηγόρη ερώτηση. Έχω έναν i5 7600k μιας εβδομάδας με μητρική z270 που μου τον έκαναν δώρο για μια δουλειά που ειχα2 κάνει παλαιότερα και πήγε καλά. Το pc το χρησιμοποιώ περισσότερο για web development και ελάχιστο gaming (έχω πάνω μια rx470). Δεν κάνω video editing εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, και άντε κανένα photoshop ή adobe illustrator. Πιστεύετε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να αλλάξω motherboard και cpu για να πάω σε ryzen 1600 ή 1600x? Η όλη αλλαγή υπολογίζω πως θα πάει περίπου 100ευρώ μέγιστο, υπολογιζοντας πως θα πουλήσω με τιμή μεταχειρισμένων (κι ας είναι μιας εβδομάδας) και θα πάρω με τιμές καινούργιων. Θα δω καμία σημαντική διαφορά ή να σταματήσει να με τρώει η τσέπη μου??? Να αναφέρω πως από άλλο hardware είμαι με γρήγορες μνήμες και ssd, επομένως μόνο για επεξεργαστή μιλάμε καθώς χεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ευχαριστώ Web development από web development διαφέρει, μπορεί να σου είναι αρκετός ο 7600. Εάν λ.χ. χρειάζεσαι virtual machines, τότε το 4c/4t σε περιορίζει – ένα app server ένα db server ένα web server, ουψ… Εάν χρειάζεσαι να κάνεις compile μεγάλα java projects ή android apps, και πάλι ένας 6c/12t βολεύει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ρεμάλια ετοιμαστείτε.. να δούμε πόσα "απίδια πιάνει ο Σάκος τους".. (το συνολικό ποσό δεν είναι μικρο σε σχέση με τα Gaming που στήναμε) 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ρεμάλια ετοιμαστείτε.. να δούμε πόσα "απίδια πιάνει ο Σάκος τους".. (το συνολικό ποσό δεν είναι μικρο σε σχέση με τα Gaming που στήναμε) Xmmm, Για παιχνιδομηχανή τον θές ? Θα έβαζα μεγαλύτερο ssd 512, (office & various graphics suits, but still you will want raw photos/videos to be processed on ssd and ssd for scratch disk/temp files) Επίσης θα απέφευγα τόσο μικρό hdd, μήπως να περιμένεις αν δε θες άμεσα μονο 2TB για να πάρεις 6 άντε 4 ΤΒ? Τέλος μιας και κάνεις render, σκέψου τον 1070 OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις