Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το παρουμε με την λογικη (κονσολα) - (pc) τιποτα δεν ειναι VFM στο πισι

Δεν μπορει να συζηταμε για επεξεργαστες που εχουν την διπλασια η την ιδια τιμη με ενα ολοκληρο ps4 και να μην μπορουν να αποδωσουν (σχημα λογου) οτι το ps4 με hadware που μπορει να φτανει την τριπλασια τιμη του

Ωρες ωρες σε κανει να απορεις ως ποτε θα ανεχεσαι την κοροιδια του PC GAMING (εταιρειες)

Αντε παλι με τις αρλουμπες. ΡΕ, την παλευεται εδω περα την τρελα μου μεσα? Ο επεξεργαστης που κοστιζει 3πλασια τιμη απο το ps4 βγαζει εως και 200+ frames σε games. To PS4 σφιγγεται να κλειδωσει στα 30 σε πολλα games. Τρελα πουλατε??

Και γω αναρωτιεμαι τι κονσολα σηκωνει το AOTS. Oh wait...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντε παλι με τις αρλουμπες. ΡΕ, την παλευεται εδω περα την τρελα μου μεσα? Ο επεξεργαστης που κοστιζει 3πλασια τιμη απο το ps4 βγαζει εως και 200+ frames σε games. To PS4 σφιγγεται να κλειδωσει στα 30 σε πολλα games. Τρελα πουλατε??

Κι επισης ειναι για πολυ περισσοτερες εργασιες απο το να παιζει παιχνιδια μονο...

Κι επισης ειναι για πολυ περισσοτερες εργασιες απο το να παιζει παιχνιδια μονο...

Ασε ρε συ, πιστευω επιτηδες το κανουν να με τρελανουν. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση. Ακου δω τωρα, συγκρινουν τα barely 30fps της κονσολας με CPU τερατα που τρεχουν σε 4πλασια frames την ωρα που ταυτοχρονα κανουν και render.

• Like 2

Ισχυει αυτο που εχω πει απο την αρχη

Αναλογως τι αναγκες εχει 

Αν θελει καποιος να συνδιασει workstation και gaming θα παρει ryzen

Τωρα καποιος μπορει να θελει Gaming και νομιζει οτι ο Intel τον καλυπτει επειδη αυτον θα παρει

Μπορει καποιος να παρει Ryzen μονο για gaming , αλλος να παρει intel για desktop λογου χαριν 

Δεν μπορουμε να του κανουμε κουμαντο στο πορτοφολι του, ουτε να κατακρινουμε την αποψη του

Οσο για τους προγραμματιστες δεν τους εχω καμμια εμπιστοσυνη , στις κονσολες κανουν θαυματα με τα exclusives (ps4) και στο πισι στελνουν τον κοσμο για αναβαθμιση συχνα πυκνα 

Τα τελευταια παιχνιδια της Ubisoft ειναι για φτυσιμο ...

Αν το παρουμε με την λογικη (κονσολα) - (pc) τιποτα δεν ειναι VFM στο πισι

Δεν μπορει να συζηταμε για επεξεργαστες που εχουν την διπλασια η την ιδια τιμη με ενα ολοκληρο ps4 και να μην μπορουν να αποδωσουν (σχημα λογου) οτι το ps4 με hadware που μπορει να φτανει την τριπλασια τιμη του

Ωρες ωρες σε κανει να απορεις ως ποτε θα ανεχεσαι την κοροιδια του PC GAMING (εταιρειες)

Aναρωτιεμαι τι hardware θα ετρεχε τουτο στο πισι

https://www.youtube.com/watch?v=d5nfXqffvyc

Έτσι ακριβώς. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι και εγώ τι διάολο πληρώνουμε στο PC.

Μην το κάνουμε Battle, σίγουρα θα μπορούσαν να δουλέψουν καλύτερα στο Software και να βλέπαμε άλλα πράγματα. Πιστεύω πως το δύσκολο κομμάτι είναι να φτιάξεις καλό Software και όχι να βάλεις Hardware με το κιλό.

Υπάρχει μεγάλος κατακερματισμός στο PC. Είναι λογικό. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει ένα λειτουργικό. Υπάρχουν χρήστες που τρέχουν Windows 7 και παίζουν παιχνίδια. Γι' αυτό χαίρομαι όταν η Microsoft σταματάει την υποστήριξη σε παλιότερα λειτουργικά. Ένα λειτουργικό κάθε φορά και καλό!

60 φραμες πιανει το ματι στο παιχνιδι (τα πραγματικα ειναι 30 και 24 στις ταινιες)

Ουτε τα βασικα δεν εμαθες ακομα και κανεις τον εξυπνο 

Το γεγονος οτι οι προγραμματιστες του ps4 με hardware του 2014 κανουν θαυματα , σημαινει οτι στο πισι επρεπε να βλεπαμε VR γραφικα

Αντι αυτου παιχνιδια σαν το Uncharted 4 βαζουν κατω παιχνιδια του 2017 σε ποιοτητα 

Χρηστες  πρεπει να δωσουν 700 - 800 να στησουν ενα πισι που θα ειναι αμφιβολο αν θα κρατησει 4 χρονια οριζοντα ,δικαιως παραπονιουνται οταν παιζουν τετοιες παιχνιδαρες στις κονσολες

Αλλοι ευχαριστιουνται ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στις ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΕΣ  ΤΟΥΣ  ,ΣΤΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ και αλλοι παιζουν με τα κουβαδακια τους (αριθμους και benchmarks) στα μικροσκοπικα τους μονιτορ να μας αποδειξουν οτι ειναι σουπερ ντουπερ

Ο ΦΑΝΜΠΟΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ .. 

https://www.youtube.com/watch?v=CJ_GCPaKywg

Έτσι ακριβώς. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι και εγώ τι διάολο πληρώνουμε στο PC.

Μην το κάνουμε Battle, σίγουρα θα μπορούσαν να δουλέψουν καλύτερα στο Software και να βλέπαμε άλλα πράγματα. Πιστεύω πως το δύσκολο κομμάτι είναι να φτιάξεις καλό Software και όχι να βάλεις Hardware με το κιλό.

Υπάρχει μεγάλος κατακερματισμός στο PC. Είναι λογικό. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει ένα λειτουργικό. Υπάρχουν χρήστες που τρέχουν Windows 7 και παίζουν παιχνίδια. Γι' αυτό χαίρομαι όταν η Microsoft σταματάει την υποστήριξη σε παλιότερα λειτουργικά. Ένα λειτουργικό κάθε φορά και καλό!

Το κανουν επιτηδες για να συντηρουν το νομο της κυκλικης καταναλωσης

Δηλαδη να σου δινουν την τεχνολογια με δοσεις για να πληρωνεις συνεχως

Στον αντιποδα στις κονσολες σου δινουν κατευθειαν ολο το Peak της τεχνολογιας αλλα σου θετουν ενα ορο , να πληρωνεις ΑΚΡΙΒΑ  τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 

Δεν μπορω να δεχτω εν ετει 2017 το αθλιο watch dogs 2 με γραφικα χειροτερα του uncharted 4 να γονατιζει hardware του 3000 ρου και να ειναι ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΙΣΙ

Βλεπω παιχνιδαρες οπως το νεο god of war  και γελαω οταν θεωρουν καλο παιχνιδι το μουφο tomb raider 

Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε

παίδες όλοι δίκιο έχετε.

1) ναι στο PS4 έχω παίξει παιχνίδια τόσο εντυπωσιακά οπτικά όσο τα καλύτερα στο PC

Με λίγο καλύτερο "γράψιμο" κώδικα θα βλέπαμε θαύματα στο pc

2) Τα PC δεν είναι μόνο για παιχνίδια. Δηλαδή έχουμε χάσει το νόημα τελείως αν βλέπουμε ένα πανίσχυρο εργαλείο δουλειάς, επικοινωνίας & φυσικά ψυχαγωγίας σαν παιχνιδομηχανή...

• Like 2

Δεν πρόκειται κανένας developer να φτιάξει παιχνίδι με βάση ένα High-end PC γιατί τέτοιο PC(Το τελευταίο τέτοιο παιχνίδι ήταν το πρώτο Crysis) έχει μια πολύ πολύ μικρή μειοψηφία(1-5%). Επίσης στις εταιρείες αρέσει το ''parity'', για παράδειγμα:

Ubisoft: It Would Be ‘Unfair’ To have The PC Version of The Division Be Too Far Ahead Of The Console Versions’

Οπότε αναγκαστικά πλέον περιμένουμε την προώθηση γραφικών από τις κονσόλες.

Για το witcher 3 έλεγαν και κει για parity προκειμένου να μην αδικήσουν τις κονσόλες. Όταν τελικά βγήκε στο pc, με τον εντυπωσιακό global illumination+volumetric φωτισμό της E3 εξαφανισμένο, ούτε η 980Ti δεν μπορούσε να κρατήσει 60 άρι σε 1080p maxed out. Το υποβαθμισμένο maxed out.

Γρηγόρη ερώτηση. Έχω έναν i5 7600k μιας εβδομάδας με μητρική z270 που μου τον έκαναν δώρο για μια δουλειά που ειχα2 κάνει παλαιότερα και πήγε καλά. Το pc το χρησιμοποιώ περισσότερο για web development και ελάχιστο gaming (έχω πάνω μια rx470). Δεν κάνω video editing εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, και άντε κανένα photoshop ή adobe illustrator.

Πιστεύετε πως αξίζει να μπω στη διαδικασία να αλλάξω motherboard και cpu για να πάω σε ryzen 1600 ή 1600x? Η όλη αλλαγή υπολογίζω πως θα πάει περίπου 100ευρώ μέγιστο, υπολογιζοντας πως θα πουλήσω με τιμή μεταχειρισμένων (κι ας είναι μιας εβδομάδας) και θα πάρω με τιμές καινούργιων. Θα δω καμία σημαντική διαφορά ή να σταματήσει να με τρώει η τσέπη μου???

Να αναφέρω πως από άλλο hardware είμαι με γρήγορες μνήμες και ssd, επομένως μόνο για επεξεργαστή μιλάμε καθώς χεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Ευχαριστώ

Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα καταφέρεις να πουλήσεις ακριβά τα κοματια σου?

ΥΓ. Αξίζει η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι θα βγεις οικονομικά κερδισμένος.

Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι optimized για πολλούς πυρήνες, αν και μάλλον δεν είναι. Αν βοηθά, ειχα πριν εναν i7 960 με 8 threads @3.2ghz και μεγαλύτερη διαφορά ειδα λόγο προσθήκης ssd παρά λόγο μετάβασης σε i5 7600k

Δεν θα τα δώσω ακριβά. Για παράδειγμα, 200ευρω max για έναν επεξεργαστή που είναι μιας εβδομάδας, με αποδείξεις και εγγυήσεις, όταν καινούργιος είναι στα 250, νομίζω θα τα πιάσει

Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι optimized για πολλούς πυρήνες, αν και μάλλον δεν είναι. Αν βοηθά, ειχα πριν εναν i7 960 με 8 threads @3.2ghz και μεγαλύτερη διαφορά ειδα λόγο προσθήκης ssd παρά λόγο μετάβασης σε i5 7600k

Δεν θα τα δώσω ακριβά. Για παράδειγμα, 200ευρω max για έναν επεξεργαστή που είναι μιας εβδομάδας, με αποδείξεις και εγγυήσεις, όταν καινούργιος είναι στα 250, νομίζω θα τα πιάσει

Χαλαρά θα τα πιάσει. 

ΥΓ. Αξίζει η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι θα βγεις οικονομικά κερδισμένος.

Δώρο του τα έκαναν έτσι κ αλλιώς απ ότι λέει. 

Βλέπεις το cpu usage από το task manager. Αν είσαι στο 100% σε όλα τα cores πήγαινε σε ryzen. Διαφορετικά μείνε εκεί που είσαι γιατί θα χάσεις και λεφτά. Άσε που μπορεί να σε καλύψει ο 7700Κ σε μελλοντική αναβάθμιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...