atropa Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 με της μνημες τη φαση? δεν εχει πουθενα 3ghz+ 2x4g και ειδικα της corsair πχ αυτες.. http://www.skroutz.gr/s/7300010/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M2B3000C15R.html μηπως να επερνα αυτες και να ανεβασω τα timings για να πιασω τα 3000mhz ? ξέρω 16G ειναι το optimum αλλα για τωρα μιας και ξέμεινα απο χρήματα θα βολευτώ με τα 8g και τον άλλο μήνα παίρνω αλλα 8g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ξέρω 16G ειναι το optimum αλλα για τωρα μιας και ξέμεινα απο χρήματα θα βολευτώ με τα 8g και τον άλλο μήνα παίρνω αλλα 8g Αν είναι τον άλλο μηνα να πάρεις αλλα 8 πάρε καλύτερα ένα stick και όχι 2x4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αν είναι τον άλλο μηνα να πάρεις αλλα 8 πάρε καλύτερα ένα stick και όχι 2x4. η απάντηση σου έχει λογική και σύνεση πράγμα που δε μαρεσει.. τουτη δω εχει πολυ χαμηλα timings.. http://www.cosmodata.gr/product/276173/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σαν καταναλωτες κανονικα δεν πρεπει να υπερασπιζομαστε καμια εταιρεια. Αυτο ακριβως ειναι που λεγεται φανμποισμος(ή τσαμπα διαφημιση για τις εταιρειες). Και αυτο ισχυει το ιδιο και για την ισχυροτερη εταιρεια και για την πιο αδυναμη. Απλα φιλε μου υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.... Αυτος που υπερασπιζεται την ισχυρη εταιρια που πινει αιμα τοσα χρονια ειναι καθαρο fanboy και μαζοχακιας κτλ κτλ κτλ.... Αυτος που υπερασπιζεται την αδυναμη εταιρια ομως που προσπαθει να κανει κατι, ειναι αυτος που εχει βαρεθει τα μονοπωλιακα συμφεροντα και θελει να σπασει ολη αυτη η κατασταση ωστε να δουμε ανταγωνισμο σε καλυτερες τιμες και πιο γρηγορη εξελιξη! Μεσα σε αυτον τον πολεμο ομως του ανταγωνισμου και των χαζων εγωισμων μεταξυ μας παντα ολο αυτο παει περιπατο και ξεκιναει μια ανουσια κοντρα!!! Οταν λοιπον καποτε(λεμε τωρα) παρει κεφαλι η amd και κανει κουμαντο, και η ιντελ δεν μπορει να ανταπεξελθει, και οι ιδιοι εδω μεσα (που αυτη την στιγμη χαιρονται για την amd για τους παρα πανω λογους που ειπα), συνεχισουν να σηκωνουν σημαιες της amd ενω αυτη μονοπωλει και πινει αιμα με την σειρα της, ε τοτε ναι! Θα ειναι fanboys και μαζοχακια και καραγκιοζαρεοι..... Το πιανεις το νοημα? Καταλαβαινεις την διαφορα του ενος fan με τον αλλο? Η AMD είπε θα υποστηρίξει το AM4 4 χρονια, που φαίνεται ένα λογικό πλαίσιο. Δεν με πειράζει να βγάλουν AM4+ που να έχει extra καλούδια, απλά ελπίζω να υποστηριχτεί το AM4 γι' αυτά τα 4 χρονια που είπαν. Δεν θέλω πχ αυτό που κάνει η Intel, έρχεται το 18, βγάζει 6 core που είναι exclusive σε καινούργιο socket και όσοι τα σκάσανε για z270/7700k, "too bad!" Δεν νομιζω φιλε μου να το κανει αυτο η amd γιατι πολυ απλα δεν την παιρνει! Εδω κανει αμαν με το στανιο να μαζεψει καναν πελατη και θα δημιουργησει τετοιο ρηγμα? Αν οι ryzen αυτη την στιγμη ηταν στα παντα παρα πανω απο intel και τους πατουσαν ολους στον λαιμο, τοτε ισως και να παιζοταν τετοια εξελιξη.... Μα κι εδω ισχυει αυτο που εχουμε δει παντου και παντα... Δωσε εξουσια και δυναμη σε καποιον και θα δεις πραγματικα ποιος ειναι! Γι αυτο η amd μας χαϊδολογαει ακομα ενω η intel συνεχιζει και το παιζει κιουρια.... Οποιος κυβερναει...γ@μαει..... Νομος.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Απλα φιλε μου υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.... Το πιανεις το νοημα? Καταλαβαινεις την διαφορα του ενος fan με τον αλλο? Εγω γραφω οτι γενικα ο φανμποισμος ειναι κατακριτεος και εσυ μου γραφεις παραπανω οτι το ενα faboy ειναι καλυτερο του αλλου.... Τελος παντων παμε παρακατω. Σιγα σιγα ανεβαινει η διαθεσιμοτητα στους μικροτερους ryzen https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?keyphrase=ryzen&price_min=&price_max=294 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγω γραφω οτι γενικα ο φανμποισμος ειναι κατακριτεος και εσυ μου γραφεις παραπανω οτι το ενα faboy ειναι καλυτερο του αλλου.... Τελος παντων παμε παρακατω. Δηλαδη εσυ καταλαβες οτι o fan του "θελω intel κι ας ειναι ο 7350Κ στα 250 ευρω" ειναι ιδιος με τον fan που θελει "ανταγωνισμο για πιο γρηγορη εξελιξη και καλυτερες τιμες"? Οκ τοτε.... Οντως παμε παρα κατω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 50 shades of fanboyism γίναμε 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Η AMD είπε θα υποστηρίξει το AM4 4 χρονια, που φαίνεται ένα λογικό πλαίσιο. Δεν με πειράζει να βγάλουν AM4+ που να έχει extra καλούδια, απλά ελπίζω να υποστηριχτεί το AM4 γι' αυτά τα 4 χρονια που είπαν. Δεν θέλω πχ αυτό που κάνει η Intel, έρχεται το 18, βγάζει 6 core που είναι exclusive σε καινούργιο socket και όσοι τα σκάσανε για z270/7700k, "too bad!" Η ΑΜD σε τέτοια θέματα κρατάει τον λόγο της, εκτως κ αν βρει κάποια σούπερ ουαου συνταγή για zen2 κτλπ για τους επεξεργαστές, τα υπόλοιπα είναι θέμα καθαρά εσωτερικού ανταγωνισμού απ τις κατασκευαστικές εταιρείες μητρικών στο ΑΜ4. Εγω γραφω οτι γενικα ο φανμποισμος ειναι κατακριτεος και εσυ μου γραφεις παραπανω οτι το ενα faboy ειναι καλυτερο του αλλου.... Τελος παντων παμε παρακατω. Σιγα σιγα ανεβαινει η διαθεσιμοτητα στους μικροτερους ryzen https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?keyphrase=ryzen&price_min=&price_max=294 Θέλουμε έναν μήνα τουλάχιστον για να υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα όλα τα μοντέλα. Αν δεν γεμίσει ο τόπος από ryzen δεν θα δούμε σταθερές και χαμηλές τιμές... Είναι αρκετά νωρίς ακόμα, είναι αρκετά νωρίς όχι μόνο για αγορά αλλά και για reviews... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εάν η Intel του χρόνου δεν βγάλει 6c/12t που να χτυπάει 5Ghz σε αέρα στην τιμή του 7700K(Αν και από τον 4c/8t στην X299 φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό), ο 1600X θα κρατήσει πολύ καιρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω τι value for money λέτε εσείς όσο και καλούς επεξεργαστές να αγοράσουμε...Δεν πάει να βγει όσο πιο value for money o Ryzen+++ ή να φιλότιμιθεί που λένε η Intel να βγάλει κάτι καινούργιο. Η αλήθεια είναι μία...Αν οι gaming developers δεν φιλοτιμηθούν να γράψουν κανα κώδικα της περιοπής που να τρέχει αξιοπρεπώς multiplayer σε 1080p με επεξεργαστές των 100 ευρώ και κάρτες γραφικών των 150 ευρώ το pc gaming δεν είναι value for money μπροστά σε μία κονσόλα των 400 ευρώ! Κάποτε είχες ένα pc και το μόνο που αγόραζες για παίξεις ένα παιχνίδι ήταν κάρτα γραφικών! Μετά αρχίσανε και να σπρώχνουν και τα ποιοτικά τροφοδοτικά με τα 80+,bronze, gold κτλ γιατί οι κάρτες γραφικών έκαιγαν το κ@λ@ τους σε ρεύμα! Από την άλλη πλευρά εμείς που κατά καιρούς προτείνουμε καμια αγορά σε κάποιον που δεν ξέρει από gaming pc πάμε και του προτείνουμε phanteks enthoo pro με τη μία λές και ένα ταπεινό aerocool qs 240 δεν κάνει ένα cooleramster n200 δεν είναι πιο αποδοτικά μιας και έχουν απίστευτη δυνατότητα για airflow και καλό cable management με ένα modular τροφοδοτικό! Φυσικά όλοι έχουμε πάθει την τρέλα με τα rgb fans και led strips και temper glass windows λες και ξοδεύοντας στο pc χαιμαλιά θα είναι πιο γρήγορο...όχι δεν θα είναι απλά πρέπει και το καμάρι μας να είναι και trendy και φωτεινό λες και είναι αυτό που κάνει τη διαφορά! Δεν τα λέω μόνο για εσάς αλλά και για εμένα που κατά καιρούς έχω κάνει κάτι απίστευτα αψυχολόγητες αγορές! Από το 2007 μέχρι και σήμερα 2017 δεν έχω ξοδέψει πάνω από 250 ευρώ σε επεξεργαστές και άλλα 250 ευρώ σε gpu και όλα τα παιχνίδια που ήθελα να παίξω σε 720p και 1080p τα έχω καταφέρει μια χαρά! Ακούω στο internet πόσο value for money επεξεργαστής είναι ο 1600χ για gamers με μία B350 μητρική! Π@Π@ΡΙ@! H AMD έφερε το value for money στους επεξεργαστές σε σύγκριση με τους Intel αλλά όχι γενικότερα! Οι μητρικές πάντως του AM4 δεν είναι value for money και σε αυτο επιμένω ακόμα! Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε αλλά ας κρατήσουμε και λίγο μια ψυχρή λογική στο value for money για pc gaming! Ο I3 μια χαρά value for money ήταν για μηχάνημα των 600 ευρώ πριν κυκλοφορήσουν oi ryzen R5 !Πλέον ο g4650 μια χαρά value for money είναι μέχρι να βγει αντίστοιχως ryzen! Ο Ahtlon 860 μια χαρά value for money ήταν πριν τις DDR4! Το Value for money αλλάζει συνεχώς από μέρα σε μέρα και εβδομάδα σε εβδομάδα!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τις κριτικές μερικών εδώ μέσα για μηχανήματα που προτάθηκαν σε ανθρώπους σε μια παρελθοντική χρονική στιγμή που δεν ίσχυαν όλα όσα ισχύουν σήμερα...ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΤΩΣ ΧΡΟΝΟΥ! Τα σέβη μου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το vfm δεν είναι μονο σε μια κλίμακα αλλα σε πολλές. Και ο 1700 και ο 1600 αλλα και ο 1500x vfm είναι, για διαφορετικές εφαρμογές ο καθένας. Το να μου λες ότι ο 1600 δεν είναι vfm επειδή δεν είναι κάτω από 100 ευρώ είναι το λιγότερο παράλογο. Φυσικά και θα συγκριθούν με τους Intel, αφού δεν έχουμε κανέναν άλλο στο παιχνίδι desktop CPUs. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το vfm δεν είναι μονο σε μια κλίμακα αλλα σε πολλές. Και ο 1700 και ο 1600 αλλα και ο 1500x vfm είναι, για διαφορετικές εφαρμογές ο καθένας. Το να μου λες ότι ο 1600 δεν είναι vfm επειδή δεν είναι κάτω από 100 ευρώ είναι το λιγότερο παράλογο. Φυσικά και θα συγκριθούν με τους Intel, αφού δεν έχουμε κανέναν άλλο στο παιχνίδι desktop CPUs. Υπάρχει value for money χωρίς όριο budget και με όριο budget! Αυτό δεν ξεκαθάρισα ίσως είναι ότι όταν κάποιος ρωτάει για συμβουλή αγοράς νέου συστήματος ορίζει και έναν προϋπολογισμό αγοράς δεν ρωτάει γενικά για συμβουλές αγοράς! Πάντα δίνουμε συμβουλές αγορών με βάση το budget του καθενώς! Δεν μπορείς να κατακρίνεις κάποιον επειδή πριν τη κυκλοφορία του G4650 πρότεινε Ι3 σε μηχάνημα 600 ευρώ ή Athlon 860k σε μηχάνημα των 500 ευρώ! Ο R7 1800x έχει καλύτερο value for money από τον 6900K για content creation και ο R5 1600x έχει καλύτερο value for money από τον R7 1800x για καθαρά gaming! Αν εγώ έχω μόνο 450 ευρώ για πύργο κανένα από αυτά δεν είναι για εμένα value for money! Ούτε καν R5 4c/4th! Δε διαφωνούμε πάντως! Απλα πιστεύω ότι το PC Gaming έχει αρχίσει να χάνει αισθητά το Value for Money! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Υπάρχει value for money χωρίς όριο budget και με όριο budget! Αυτό δεν ξεκαθάρισα ίσως είναι ότι όταν κάποιος ρωτάει για συμβουλή αγοράς νέου συστήματος ορίζει και έναν προϋπολογισμό αγοράς δεν ρωτάει γενικά για συμβουλές αγοράς! Πάντα δίνουμε συμβουλές αγορών με βάση το budget του καθενώς! Δεν μπορείς να κατακρίνεις κάποιον επειδή πριν τη κυκλοφορία του G4650 πρότεινε Ι3 σε μηχάνημα 600 ευρώ ή Athlon 860k σε μηχάνημα των 500 ευρώ! Ο R7 1800x έχει καλύτερο value for money από τον 6900K για content creation και ο R5 1600x έχει καλύτερο value for money από τον R7 1800x για καθαρά gaming! Αν εγώ έχω μόνο 450 ευρώ για πύργο κανένα από αυτά δεν είναι για εμένα value for money! Ούτε καν R5 4c/4th! E σίγουρα πάντοτε κοιτάς το budget σου, κανεις δεν είπε το αντίθετο. Αυτό που λέμε είναι ότι για τα budget που προορίζεται ο 1600/1500x/1700 είναι vfm, με τον 1600 να είναι ο καλύτερος από τους τρεις σε αυτόν τον τομέα. Φαντάζομαι θα βγούν και πιο χαμηλά Ryzen CPUs και APUs που θα είναι για πιο χαμηλά budget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Όλα καλά με την AMD, τώρα περιμένουμε μητρικές και με τα μικρότερα chipset, ώστε να μπορέσουν να υπάρξουν και φτηνότερες πλατφόρμες. Αυτό που πρέπει η amd να φέρει τώρα είναι βελτιωμένο rev. για υψηλότερα ρολόγια. Δεν νομίζω να μείνουν για πολύ με το ταβάνι στα 4Ghz. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα δούμε τα 4,5ghz , αλλά και αρκετές ακόμα βελτιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Η μαμά ψύκτρα χωράει και παραχωράει στο κουτί που αγόρασα (thermaltake core v1) απλά μαζί με τον μικρότερο όγκο θέλω και ησυχία...οπότε προτιμώ μια aftermarket ψύκτρα και καθόλου OC...γιατί λογικά μιλώντας ο 1600 θα τραβάει περισσότερο ρεύμα να πάει στα 3,8 από τον 1600Χ ακόμη και αν τον υπερχρονήσεις και αυτόν (αφού είναι binned chip o X)...άρα θα χρειαστεί η ψύκτρα να δουλέψει υπερωρίες...στον 1600..αν είναι η stock όλο και κάποια φασαρία θα κάνει...ενώ μια ποιοτική noctua ας πούμε που χωράει στο κουτάκι μου με τον 1600Χ χωρίς πείραγμα θα είναι ψίθυρος πιστεύω...υπάρχουν λοιπόν θεωρώ χρήσεις και του 1600Χ...όσο για την b250 συμφωνώ σε όσα λες 100%...μόνο για τις περισσότερες θύρες θα ήταν δικαιολογημένη αγορά για μένα... Συμφωνώ με αυτή τη λογική. Ότι παραπάνω ξοδέψεις θα το κερδίσεις γρήγορα σε κατανάλωση και ούτε εμένα μου αρέσει ο θόρυβος.Αλλά ας περιμένουμε λίγο να δούμε θερμική συμπεριφορά και κατανάλωση 1600 vs 1600x με και χωρίς oc για να είμαστε 100% σίγουροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις