Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αυτο ομως που αλλαζει εδω φιλτατε ειναι οτι με μια καλη μητρικη τωρα,εχεις στανταρ μητρικη για 4-5 χρονια ο,τι και να βγαλει η amd σε cpu-apu αρα γιατι να μην παρει κατι καλο που θα παιξει για τοσον καιρο.... Ενταξει δικαιολογησαι ομως οπως και πολυς κοσμος γιατι εχουν συνηθισει καθε 1μιση χρονο να αλλαζουν σοκετ οι ....γαλαζοαιματοι αρα δεν σου παει ευκολα στο μυαλο....Κακες συνηθειες.... Που κολλαει το παραπανω με αυτο που εγραψα? Τα περι 1.5χρονου δεν καταλαβαινω επισης τι σχεση εχουν. Εχω τον επεξεργαστη μου ως τωρα εδω και 4χρονια και τον προηγουμενο τον ειχα 6χρονια. Τι με ενδιαφερει εμενα καθε ποτε βγαζει η intel νεο socket? Εγω αυτο που εγραψα ειναι οτι οταν φευγουν πολλα χρηματα σε μητρικη οπως σε αυτη την περιπτωση,ισως αξιζει αντι για τον 1600 να κοιταζε σε 1700 και φθηνοτερη μητρικη. Εναν καλο επεξεργαστη τον κρατας ανετα μια 5ετια τελευταια φορα που κοιταξα,ανεξαρτητως εταιρειας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 φιλε Gtzilas Είναι πολύ καλύτερη τις τιμές της η AMD. επισης η αναβάθμιση που έκανε ξεπέρασε και το Target που είχε η ίδια για τον εαυτό της. όπως (τώρα το βρήκα προλίγου..) λέει κι ο τύπος εδώ στο βίντεο στο 19: 31 δεν είναι ΩΡΑΙΟ που έβαλε 8πύρηνο στους R5... και σημαίνει πολλά.. ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΛΑ... να'ταν όλοι οι R5 6/12 κι ¨ολοι οι R3 4/8 ... που το πρόβλημα... να το κανε έτσι.. 1 chip είναι άλλωστε... Σκέψου τι διαφορά θα είχε τώρα.... και σκεφτείτε το.. σημαίνει πολλά αυτο΄που έκανε η AMD (είναι πουστίτσα... μεγάλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Απιστευτοι οι 6πυρηνοι. Στο PCPER ομως ουτε λογος για 0,1 και 0,01 lows Δεν πειράζει, ξυδακι, και στο Paul's hardware που το τυπακι ασχολείτε 5 χρόνια το πολυ τα δειχνει... Οσο τον εχω παρακολουθησει και απο το newegg μου φαινεται καλουτσικος σχετικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Που κολλαει το παραπανω με αυτο που εγραψα? Εγω αυτο που εγραψα ειναι οτι οταν φευγουν πολλα χρηματα σε μητρικη οπως σε αυτη την περιπτωση,ισως αξιζει αντι για τον 1600 να κοιταζε σε 1700 και φθηνοτερη μητρικη. Εναν καλο επεξεργαστη τον κρατας ανετα μια 5ετια τελευταια φορα που κοιταξα,ανεξαρτητως εταιρειας Κολλαει σε αυτο που λεω και παρα πανω με τον Nirides οτι στην ουσια εχεις πολλες επιλογες αναλογα με το τι θες να κανεις και πως βλεπεις το μελλον(οσο γινεται αυτο τουλαχιστον..) Εγω θα προτιμουσα την καλυτερη δυνατη μητρικη που μπορω να παρω γιατι σε 3 χρονια ας πουμε αμα μου την βιδωσει θα παω σε ryzen 2 που το πιο πιθανο ειναι να κλοκαρουν και καλυτερα κτλ κτλ κτλ... Αρα καλυτερα να εχεις ηδη μητρικη τουμπανακι...(για΄μενα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 μερικές φορές μια μητρική μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη χαρά από ότι επεξεργαστής.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Η intel ειναι μισητη και αντιπαθης εταιρια ακομη και σε μενα που ειχα τα τελευταια 6 χρονια intel. Γιατι επαναπαυτηκε στις δαφνες της και δεν σεβαστηκε τον καταναλωτη που την προτιμουσε ,αλλαζοντας καθε χρονο σοκετ με μηδαμινες βελτιωσεις,καννιβαλιζοντας τα ενος μονο χρονου προιοντα της και στερωντας ακομη περισσοτερα χρηματα απο τους πελατες της γιατι προφανως εχαναν γρηγορα την μεταπωλητικη αξια τους. Επισης τα επαιρνε απο τους ασχετους και τεχνολαγνους που της τα εσκαγαν καθε χρονο για αυτο το 2% βελτιωση σαν ηλιθιοι και εξαρτημενοι που ηταν. (Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα που ξερετε ειναι εντελως τυχαια. ) Οτι εχει καταφυγει σε βρωμικες,μαφιοζικες τακτικες για να βαλει σε δυσκολη θεση,αθεμιτα τον ανταγωνισμο το ξερουν ολοι οσοι διαβαζουν λιγο τα τεχνολογικα νεα τα τελευταια χρονια και εχει καταδικαστει απο την Αμερικανικη δικαιοσυνη για αυτο. Προσφατα,απελυσε 12.000 εργαζομενους ,δειγμα οτι δεν παει καλα οικονομικα,οπως μερικοι νομιζουν και επισης ενδειξη του ποσο υπολογιζει και σεβεται τους εργαζομενους της. http://time.com/4304632/intel-layoffs-pc-microsoft/ Αντιθετα η AMD εχει καινοτομες τεχνολογιες και σπρωχνει τα πραγματα προς τη σωστη κατευθυνση βγαζοντας αξιολογα προιοντα που υπερκαλυπταν τον μεσο χρηστη και δινοταν σε αρκετα φτηνοτερη τιμη. Τωρα στην παρουσα φαση και δεδομενης της κυριαρχιας της intel μεχρι τωρα στην αγορα,πετυχε ενα θριαμβο παρολες τις αντιξοες συνθηκες της κρισης που σιγουρα επηρεαζουν τον μεσο καταναλωτη και την πιεση που ειχε απο τον ισχυρο αντιπαλο της. Αυτα σαν απαντηση στον φιλο που αναρωτηθηκε γιατι μερος του κοσμου απεχθανεται την intel. Για μενα καθε σκεπτομενος καταναλωτης που δεν ειναι προβατο,ασχετος η αδιαφορος πλουσιος που δεν τον ενδιαφερει ποσο ακριβο ειναι ενα προιον,γιατι μπορει να διαθεσει οσα θελει για να ικανοποιησει τα τεχνολογικα βιτσια του, σιγουρα δεν συμπαθει την intel. 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Στη θεση σου θα εκανα τα εξης http://www.skroutz.gr/s/11518350/Asrock-AB350-Gaming-K4.html (-125) Mνημες http://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html (-50) Με τα 175 ευρω εξικονομηση παιρνεις 1070 250+175 419 και μενει 6 ευρω http://www.skroutz.gr/s/9394436/MSI-GeForce-GTX1070-8GB-Aero-OC-GTX-1070-AERO-8G-OC.html Οι επιδοσεις θα ειναι ετη φωτος καλυτερες σε σχεση με την 480 ..... Έχω οθόνη 1920x1200 60 και δεν είμαι και πολύ τον παιχνιδιών . Ήθελα όμως να πάρω μητρική που να έχει Base-clock overclocking και να είναι compatible with any AM3ompatible with any AMc Άμα έπαιρνα μια άλλη μητρική χ370 θα ήθελα 160 ευρό και 50-150 ευρώ για cooling (200-300 ευρώ) χωρίς να έχει Base-clock overclocking . Ενώ τώρα δεν χρειάζομαι να αγοράσω cooler και έχω και Base-clock overclocking 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγω το βλεπω ετσι ρε παιδια για τον απλουστατο λογο του οτι ειμαι βεβαιος οτι οι ryzen 2 θα ειναι πολυ καλυτεροι και με μηδεν ψεγαδια αρα αμα ειχα το τρυπακι του να παρω τωρα τωρα ryzen, θα το επαιρνα ετσι το συστημα ωστε μετα τον ερχομο των επομενων να πηγαινα εκει... Να το πω κι αλλιως, οσοι εχουν τωρα την τρελα και στην ουσια παιρνουν ενα προιον που δεν ειναι επαρκως δοκιμασμενο και πολυ φρεσκο, για να τους δω οταν θα βγει ο 1650Χ(Ryzen2) και πηγαινει στα 4.5-4.7 oc και με ακομα καλυτερο ipc, θα αλλαξουνε cpu με τρελα η΄οχι??? Εγω νομιζω πως θα αλλαξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κολλαει σε αυτο που λεω και παρα πανω με τον Nirides οτι στην ουσια εχεις πολλες επιλογες αναλογα με το τι θες να κανεις και πως βλεπεις το μελλον(οσο γινεται αυτο τουλαχιστον..) Εγω θα προτιμουσα την καλυτερη δυνατη μητρικη που μπορω να παρω γιατι σε 3 χρονια ας πουμε αμα μου την βιδωσει θα παω σε ryzen 2 που το πιο πιθανο ειναι να κλοκαρουν και καλυτερα κτλ κτλ κτλ... Αρα καλυτερα να εχεις ηδη μητρικη τουμπανακι...(για΄μενα..) Δεν το ξερεις αυτο Σε δυο χρονια ισως και λιγοτερο δεν το εχει σε τιποτα η intel να κατεβασει νεο chipset με ddr5 και τοτε υποχρεωτικα θα ακουλουθησει η AMD Οποτε πεφτει χοντρο κρεμασμα σε οσους εσκασαν 250 η 300 σε μητρικες Υπαρχει ενας χρυσος κανονας Ποτε μα ποτε δεν κανεις τετοιες προβλεψεις ειδικοτερα οταν προκειται για chipset μητρικων (3-4 χρονια μπροστα), αλλωστε η αξια των μητρικων μετα απο 2 χρονια μπορει να ειναι μηδενικη , μονο οι καρτες γραφικων αντεχουν Οποτε ειναι η μεγιστη προτεραιοτητα οταν χτιζεις συστημα να κοιτας την καρτα γραφικων με οριζοντα (4 η 5 χρονια μπροστα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγω το βλεπω ετσι ρε παιδια για τον απλουστατο λογο του οτι ειμαι βεβαιος οτι οι ryzen 2 θα ειναι πολυ καλυτεροι και με μηδεν ψεγαδια αρα αμα ειχα το τρυπακι του να παρω τωρα τωρα ryzen, θα το επαιρνα ετσι το συστημα ωστε μετα τον ερχομο των επομενων να πηγαινα εκει... Να το πω κι αλλιως, οσοι εχουν τωρα την τρελα και στην ουσια παιρνουν ενα προιον που δεν ειναι επαρκως δοκιμασμενο και πολυ φρεσκο, για να τους δω οταν θα βγει ο 1650Χ(Ryzen2) και πηγαινει στα 4.5-4.7 oc και με ακομα καλυτερο ipc, θα αλλαξουνε cpu με τρελα η΄οχι??? Εγω νομιζω πως θα αλλαξουν... Αν καλυπτονται μια χαρα απο τις επιδοσεις ,δεν νομιζω να αλλαξουν η συντριπτικη πλειοψηφια,αλλα ακομη και αν θελησουν μερικοι να αλλαξουν,εχει δεσμευτει η AMD οτι για τα επομενα 5 χρονια το σοκετ θα ειναι το ιδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σε δυο χρονια ισως και λιγοτερο δεν το εχει σε τιποτα η intel να κατεβασει νεο chipset με ddr5 και τοτε υποχρεωτικα θα ακουλουθησει η AMD Οποτε πεφτει χοντρο κρεμασμα σε οσους εσκασαν 250 η 300 σε μητρικες 2 χρονια? Τωρα τελος του χρονου παμε κατευθειαν σε ddr5 μην το καθυστερουμε τσαμπα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δεν το ξερεις αυτο Σε δυο χρονια ισως και λιγοτερο δεν το εχει σε τιποτα η intel να κατεβασει νεο chipset με ddr5 και τοτε υποχρεωτικα θα ακουλουθησει η AMD Οποτε πεφτει χοντρο κρεμασμα σε οσους εσκασαν 250 η 300 σε μητρικες Υπαρχει ενας χρυσος κανονας Ποτε μα ποτε δεν κανεις τετοιες προβλεψεις ειδικοτερα οταν προκειται για chipset μητρικων (3-4 χρονια μπροστα), αλλωστε η αξια των μητρικων μετα απο 2 χρονια μπορει να ειναι μηδενικη , μονο οι καρτες γραφικων αντεχουν Οποτε ειναι η μεγιστη προτεραιοτητα οταν χτιζεις συστημα να κοιτας την καρτα γραφικων με οριζοντα (4 η 5 χρονια μπροστα) The high-level architecture of DDR4 was planned for completion in 2008 . Released to the market in 2014 Οπότε υπολόγισε ddr5 το 2020- 2025 https://en.wikipedia.org/wiki/DDR4_SDRAM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Στη θεση σου θα εκανα τα εξης http://www.skroutz.gr/s/11518350/Asrock-AB350-Gaming-K4.html (-125) Mνημες http://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html (-50) Με τα 175 ευρω εξικονομηση παιρνεις 1070 250+175 419 και μενει 6 ευρω http://www.skroutz.gr/s/9394436/MSI-GeForce-GTX1070-8GB-Aero-OC-GTX-1070-AERO-8G-OC.html Οι επιδοσεις θα ειναι ετη φωτος καλυτερες σε σχεση με την 480 ..... να κόψει την ποιότητα κατασκευής απ τα κομμάτια που εχει βάλει για να πάει σε μια κακή υλοποίηση μιας 1070 ? να κατεβει απ την μπεμπα για να μπει σε παιζοραλο ? οοοοοχι ! μια χαρα τα εχει ! εχω θα ελεγα να περιμενει λιγο δεν εχει να χασει τιποτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Βασικά η αγορά έχει γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 να κόψει την ποιότητα κατασκευής απ τα κομμάτια που εχει βάλει για να πάει σε μια κακή υλοποίηση μιας 1070 ? να κατεβει απ την μπεμπα για να μπει σε παιζοραλο ? οοοοοχι ! μια χαρα τα εχει ! εχω θα ελεγα να περιμενει λιγο δεν εχει να χασει τιποτα..... Εισαι μεσα στα mosfet και ξερεις την ποιοτητα των τσιπακιων? Προσγειωθειτε στη πραγματικοτητα γιατι αυτα που γραφετε δεν στεκουν με το κοινο νου Γελανε και τα τσιμεντα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις