Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

E όταν με το καλο τα πάρω τα πράματα θα ποστάρω.

Το έχασες το στοίχημα

35vk7h.png

Oυτε τετοια να ηταν το civil για να κολωνει συνθεση του 3000ου

https://www.youtube.com/watch?v=DRqMbHgBIyY

Τα πολλα γραφηματακια και εικονες δεν με πειθουν ουτε και τα Video 

Το θεμα με το FLAME WARS εχει ξεφυγει σε ασχημο βαθμο 

ο πατος δεν εχει τελος

Ξεφτυλα εχουν γινει οσοι ανεβαζουν τετοια βιντεο

FAKE NEWS ARE TRASH PERIOD

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=23894&game=Civilization%20VI

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιρνεις ενα 1600, τον ανεβαζεις στα 3.8 με στοκ cooler, με μια φθηνη μητρικη και τελειωσες. Αυτο θα συστηνα για καινουριο συστημα που ρωτουσε καποιος παραπανω. Με τον 1600x πρεπει να αγορασεις εξτρα cooler και δε βλεπω το λογο

Για να τον βάλεις σε mini-itx χωρίς OC...εγώ έτσι το σκέφτομαι να κάνω...1600X με aftermarket ψύκτρα που ούτως ή άλλως στο mini-itx θα την αγοράσω...τι λες; Θεωρώ ότι έχει λόγο ύπαρξης και ο 1600Χ...

Kαι ο 7700k στο ultra χανει τα 60 καρε στη λωριδα αυτη που ετρεξες το bench. Whats your point? 

https://www.youtube.com/watch?v=hJJAJ2aSQLI

https://www.youtube.com/watch?v=zfE4UMsKzpc

7700k και τα δυο, ο 1ος 1080 και tf off, ο αλλος 1070 και tf on. Και οι 2 τρωνε μπουκαλα απτη CPU και ειναι κατω απο 60 (με εξαιρεση τα σκηνικα που πλεουν με τη βαρκα στον Ατλαντικο).

To αστειο ειναι οτι δεν διαφωνω γενικα μαζι σου. Ο 7700k σε αρκετα, πιθανον τα περισσοτερα games ειναι μπροστα. Το θεμα ειναι οτι σε real world scenario και οχι σε σκηνοθετημενα benchmark με μια καρτα γραφικων που δεν κοστιζει 800€ + δεν θα δεις διαφορες εκτος και αν εχεις 144hz monitor. Και μιλάω σε σχεση με τον 1600 που κοστιζει 100€ κατω. Μονο που στα υπολοιπα tasks πλην του gaming θα δεις διαφορες, τρομακτικες μαλιστα. Με 100€ φτηνοτερο επεξεργαστη. Σορρυ δηλαδη, αλλα ο 1600 κατουραει τον 7700k. 

ο ναι δεν τον κέρδισε κατά κράτος άλλωστε και τα πιο AMD funboys δεν νομίζω να περιέμεναν κάτι τέτοιο αλλά του 'ρίξε κάτι κλωτσίδια κάτω από την μέση που τον σακάτεψε .well done amd επιτέλους ανταγωνισμός.

• Like 3

Η παραπληροφόρηση από ένα σημείο και μετά γίνεται ανηθικότητα για τον επισκέπτη/υποψήφιο αγοραστή του φόρουμ. Δεν με ενδιαφέρουν οι οπαδοί το έχω ξαναπεί. Εγώ το ζήτησα να γίνομαι ignore.

Το να λες ότι οι ryzen είναι ελαφρώς πίσω όταν αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ ισχύει σε πολλούς τίτλους είναι ανήθικο. Είδες(αν το είδες) τη δική μου δοκιμή; Από τους κατόχους ryzen είδες άλλη τόσο τεκμηριωμένη δοκιμή, να φαίνονται ΟΛΑ μέσα σε 2 λεπτά;

Τα παιχνίδια που κρόπαρα ήταν το "ειδεχθέστατο" watch dogs 2 που πατάει πάνω σε όσα cores του δώσεις, αρκεί να είναι και λίγο δυνατά. Και το προσκυνημένο από τους amd fans "Ashes of the singularity" που σίγουρα κάνει scale σε πάνω από 4 cores/threads.

Είναι ή δεν είναι legitimate εφαρμογές του εμπορίου που βλέπεις τους 2600Κ μετά από 6 χρόνια να σηκώνουν ανάστημα; Ασφαλώς θα υπάρχουν και άλλα που θα χάνουν. Και μάλιστα όχι με τεράστιες διαφορές απ'ότι βλέπουμε. Στο battlefield 1 βλέπεις τον 2600Κ oced να βγάζει 12% λιγότερο από τον 1600Χ oced(105 έναντι 94) στα minimum.

6 χρονών cpu!!!! Και ακόμα δίνει ρέστα. Και μετά σου λένε άλλοι για εκμετάλλευση. Δηλαδή τζάμπα θα δίνονται οι καλές επιδόσεις;

Πατάει σε όσα cores, αρκεί να είναι και λίγο δυνατά?

Σοβαρά?

Οπότε ο 1700(Χ)-1800 στην ίδια συχνότητα με τον 1600(Χ) είναι +33%

Γιατί κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στο γράφημα (έτσι που είναι μπάχαλο, βέβαια με διαφορετικές συχνότητες-μνήμες κλπ, άντε βγάλε σοβαρά συμπεράσματα).

Ένα +20% με το ζόρι, με 180MHz λιγότερα, αλλά 266MHz παραπάνω στις μνήμες (πανάθεμά τους, να μας πουν πως το έκαναν).

Ο 1700Χ@3.9, με τον 1700Χ "σκέτο" (να τουρμπίζει όλος στα 3.8? δύσκολο...) με +2.5% πάνω παίρνει +7%...οπότε "παίζει" το turbo.

To ΑοΤS?

Δεν πρόσεξες ότι το γράφημα που παραθέτει(ς) είναι το "παλιό"? Ποιό παλιό? Το παλιό που έθαβε όλους τους R? Το παλιό που πήρε το Patch και ξέχασαν να το αναφέρουν? To Escalation "δεν πρόλαβαν"... Επίσης ξαφνικά στο Escalation έχουν τον 1700Χ λίγο πιο πάνω από ότι στο "παλιό", αλλά με τις μνήμες@3200 αντί @3466, όταν οι ίδιοι λένε πως το mem o/c δίνει πολύ.

Μια χαρά "διαλεγμένα" benches για να δημιουργήσει σύγχυση.

Όσο για τον SB...μπράβο, και το εννοώ.

Βέβαια, το ίδιο λένε χρήστες του από την 1η μέρα! Αυτό ακριβώς λένε: Δώσε του πόνο στο oc, μια καλή GPU, και μέχρι και 2016 δεν κολώνει πουθενά σε gaming.

2017 τα δείχνει τα χρόνια του, όπου το s/w το "σηκώνει".

Μην τρελαθούμε, μόνο! Όταν γράφαμε για τους FX@full oc (άνετο), τρώγαμε κράξιμο για "κατανάλωση", για "stock vs stock", για θερμοκρασίες κλπ.

Όταν ακόμα λέμε πως σε 1440 gaming (πχ) δώσε του μια 1070-80 (ίσως και ti) και δεν μασάει, δεν κόβει, δεν "μπουκαλιάζει", κάτι μουγκρητά ακούγαμε. Τώρα, ξαφνικά, τον SB στα κόκκινα και όλα καλά!

Πες μου τώρα ότι ο SB τα έχει αυτά άνετα με τη μαμά ψύκτρα, ότι δεν λειτουργεί στους "κόφτες" και  ότι έχει και αέρα για οτιδήποτε άλλο...

Γιατί οι R5-7, έχουν...πολύ.

• Like 4

Να σας ρωτήσω ρε παιδες, οποιος γνωρίζει δηλαδή :)

Ξέρει κανεις κανένα "φτηνό" AM4 motherboard κάτω από τα 200 euro που να υποστηρίζει BCLK overclocking???

Γιατί με το θέμα των μνημών και ειδικά εμενα που η corsair έχει hynix τσιπάκια τα 3200mhz που υποστηρίζει δεν βλέπω να τα πιάνω με άλλον τρόπο ....

• Like 1

Μάλλον δεν διάβασες τι λέει το γράφημα, "minimum frames" :P

Ετσι που ποσταρεται βγαινουν λαθος συμπερασματα

Τελωσπαντων αν το σημειο συγκρισης ειναι STRATEGY με γραφικα περασμενου αιωνα no problem

Ας παμε σε κονσολα βρε αδερφε να τελιωνουμε 260 ευρα και καθαρισες  :-D + 60 ευρω το διμηνο για παιχνιδι 

Εμ τι αλλο να γραψουμε 

Τα εχουμε δει ολα εδω μεσα 

ο ναι δεν τον κέρδισε κατά κράτος άλλωστε και τα πιο AMD funboys δεν νομίζω να περιέμεναν κάτι τέτοιο αλλά του 'ρίξε κάτι κλωτσίδια κάτω από την μέση που τον σακάτεψε .well done amd επιτέλους ανταγωνισμός.

Το watch dog 1 ειναι ορισμος του κακου προγραμματισμενου gaming οταν κυκλοφορησε

Θυμαμαι την εποχη που διαφημιζαν τις 980 GTX και τους Ηaswell

Το Frame drops πηγαινε συννεφο οχι μονο σε ayto αλλα και στο AC UNITY

Ιδιο σεναριο βλεπουμε σχεδον και με το Ghost Recon 

Mεινετε μακρια απο παιχνιδια της UBISOFT

(Οσο για 2 δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει μαζι του οταν υπαρχει το gta5)

Ετσι που ποσταρεται βγαινουν λαθος συμπερασματα

Τελωσπαντων αν το σημειο συγκρισης ειναι STRATEGY με γραφικα περασμενου αιωνα no problem

Ας παμε σε κονσολα βρε αδερφε να τελιωνουμε 260 ευρα και καθαρισες  :-D + 60 ευρω το διμηνο για παιχνιδι 

Εμ τι αλλο να γραψουμε 

Τα εχουμε δει ολα εδω μεσα 

Το watch dog 1 ειναι ορισμος του κακου προγραμματισμενου gaming οταν κυκλοφορησε

Θυμαμαι την εποχη που διαφημιζαν τις 980 GTX και τους Ηaswell

Το Frame drops πηγαινε συννεφο οχι μονο σε ayto αλλα και στο AC UNITY

Ιδιο σεναριο βλεπουμε σχεδον και με το Ghost Recon 

Mεινετε μακρια απο παιχνιδια της UBISOFT

(Οσο για 2 δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει μαζι του οταν υπαρχει το gta5)

Ειναι απο τα ποιο CPU intensive games σε late turns. Και στην τελικη γιατι οχι strategy παρα μονο shoot em ups για χαζα παιδια? 

• Like 2

Και επειδή είναι καλό για ένα υγιές thread να βλέπουμε και την άλλη άποψη και ο καθένας να κρίνει...

https://www.youtube.com/watch?v=83NnGQ7tC0g

Θεωρεί ότι καθαρά για gaming σε 1080p πιο συμφέρουσα επιλογή στα τωρινά παιχνίδια είναι ο 7500...εγώ βέβαια πιστεύω ότι μόνο για gaming η καλύτερη επιλογή είναι...μια κονσόλα...microsoft scorpio...γιατί έχουμε χάσει κατά την γνώμη μου και το πραγματικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι προσωπικοί υπολογιστές εδώ μέσα με όλες τις αντιπαραθέσεις...

Καλά μόνο το techreport βάζει στα review το crysis 3 ; Πραγματικά μακάρι να βλέπαμε παιχνίδια vulkan αλά doom μόνο ακόμα και ένα c2d την παλεύει. Έκτος μόδας απο σήμερα οι locked i5 και οι i3 στο χρονοντούλαπο. Αυτά συμβαίνουν άμα είσαι σε διακοπές στον Άγιο Δομίνικο από το 2011 κυρά ιντελ.

"With our test settings, Crysis 3 really isn't happy with just four threads at its disposal" :cry:

*Χαχα τώρα το δα i5-7500 VFM από bitwin σε 3-4 μήνες θα τους βλέπεις στις αγγελίες ανταλαγή με mousepad ή πακέτο κόλλες Α4 :) ... τα 180€ που ζητάει είναι σαν κάτι αγγελίες 9800GT στα 60€ :-(

• Like 5

Μητρική (MSI B350 Mortar Arctic) Τσεκ

Ram (Corsair vengeance 3200 CL 16) Τσεκ

post-164351-0-39066900-1491937613_thumb.jpg

Ήμουν για 1600, αλλά βλέποντας την απόδοση του 1700αρη στα βαριά φορτία μάλλον δεν μπορεί να επικρατήσει η λογική.

Τι λέτε ρε παίδες θα τον σηκώσει τον 1700αρη η Μητρική;

• Like 13

Και επειδή είναι καλό για ένα υγιές thread να βλέπουμε και την άλλη άποψη και ο καθένας να κρίνει...

Θεωρεί ότι καθαρά για gaming σε 1080p πιο συμφέρουσα επιλογή στα τωρινά παιχνίδια είναι ο 7500...εγώ βέβαια πιστεύω ότι μόνο για gaming η καλύτερη επιλογή είναι...μια κονσόλα...microsoft scorpio...γιατί έχουμε χάσει κατά την γνώμη μου και το πραγματικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι προσωπικοί υπολογιστές εδώ μέσα με όλες τις αντιπαραθέσεις...

Αυτος ειναι χαζουλης βρε,εξαλλου τον βαζει για τα καλα στη θεση του ενας ξυπνιος αν κρινω απο αυτα που γραφει,poster απο κατω :)  :

post-73690-0-70454300-1491938294_thumb.png

• Like 1

Μητρική (MSI B350 Mortar Arctic) Τσεκ

Ram (Corsair vengeance 3200 CL 16) Τσεκ

attachicon.gifRyzen Mobo & Ram.jpg

Ήμουν για 1600, αλλά βλέποντας την απόδοση του 1700αρη στα βαριά φορτία μάλλον δεν μπορεί να επικρατήσει η λογική.

Τι λέτε ρε παίδες θα τον σηκώσει τον 1700αρη η Μητρική;

Χαλαρά...

Κοιτα αυτο το review απο τον φιλο του.... γιατι τέτοια διαφορά στα αποτελέσματα??

(Γνησια απορεια)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...