Skylined Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Παιρνεις ενα 1600, τον ανεβαζεις στα 3.8 με στοκ cooler, με μια φθηνη μητρικη και τελειωσες. Αυτο θα συστηνα για καινουριο συστημα που ρωτουσε καποιος παραπανω. Με τον 1600x πρεπει να αγορασεις εξτρα cooler και δε βλεπω το λογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Με το Soprano DX δεν με έβλεπα για παραπάνω overclocking ίσως με καποια μεγάλη air cooler , εαν άλλαζα κουτί ναι σε ενα φτηνό (80€) water cooling. Μητρική εχω μείνει στην Asus Prime X370 Pro έχει καλύτερη καρτα ήχουν , παραπάνω USB και άλλα καλούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Νομίζω οτι καταλαβαίνουμε οτι οι Ryzen 7 ειναι για βαριές δουλειες ...οχι παιχνίδια !!!! Οκ το καλύτερο MirdRange μιλαμε για 1600 σίγουρα, αν και με 100€ διαφορα (με καλο σύστημα ψύξης) με τον 1700 ... που ακομα τον σκέφτομαι , αλλα δεν θελω να ασχοληθώ με Overclocking ... αραγε ο 1700 ειναι καλύτερη επιλογή ή να παω στον 1600/1600Χ και κραταω και λεφτα ... Υ.Σ. : Προγραμματα VirtalBox και αλλα παρόμοια (VMware), Παιχνίδια, Visual Studio (με SQL Express στημένο στον ιδιο υπολογιστή) Ειμουν στην ιδια φαση με εσενα, αποφασισα να πατησω το κουμπι για τον 1700, ειναι ο καλυτερος στην κατηγορια του και σαν ΣΥΝΟΛΟ αποδοσης, καταναλωσης και χαμηλης θερμοκρασιας για 8πυρηνο/16 thread 65w tdp επεξεργαστη,. Επειδη παιζω πλεον σε 1440p πολυ επιλεκτικα και λιγα παιχνιδια ειμαι καλυμμένος στο θεμα FPS και δεν με ενδιαφερει τοσο οσο με ενδιαφερει το ομαλο Multitasking και να κανω οτι γουσταρω διχως το cpu να ζοριζεται, οχι οτι ενας 1600/1600X ειναι κακος, το αντιθετο, σπερνουν και οι 2, απλα ο R7 εχει την χαρη του smoothness οπου οσοι τον τρεχουν και ερχονται και απο Core i7s, εχουν και να το λενε, λογω ακριβως των εξτρα πυρηνων και threads. Δυσκολη επιλογη παντως αναμεσα σε 1600/1600x/1700 για τους αναποφασιστους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ο 1700 έχει πιο υψηλά low 1% και 0.1% στα frametimes σε κάποια review αλλα από εκεί και πέρα δεν έχει τραγικές διαφορες με τον 1600x/1600. Ο 1600 είναι σίγουρα καλύτερο deal από τον 1700 αλλα και οι δυο βγάζουν νόημα για τα λεφτά που ζητάει η AMD. Αυτο ειναι το καλυτερο που λες... Οτι σιγα σιγα θα αρχιζουν τωρα να βγαινουν τα διαφορα νοηματα απο τις κινησεις της AMD.. Και κατευθειαν γινεται και ο διαχωρισμος... 1600/Χ πιο φθηνος-παιχνιδια-και τουμπανακι κτλ, 1700 τα παντα ολα αλλα και για μεγαλυτερη ιπποδυναμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τελικά την άλλη εβδομάδα θα έχω και τον επεξεργαστή/mobo/ram, μάγκες το Mindfactory. Λίγο beta testers είμαστε εγώ και ο PanosYX μετά τα -αυστηρά- CC αλλα τουλάχιστον σε εμενα ότι ημερομηνία είπανε ότι θα τα στέλνανε, έγινε 2 μέρες νωρίτερα. Γαμω την τυχη μου... τελικα δεν εχουν τις μνημες και λενε παραλαβη στις 18...Μακαρι να τις εχουν νωριτερα αλλα και ετσι τραβαει μια βδομαδα παραπανω... Και αυριο θα πρεπει να ξηλωσω μητρικη και μνημες για πουλημα και πρεπει αποψε να βγαλω ολα τα benchmarks απο τα παιχνιδια... πφφφ Ποσες μερες παιρνει να ερθουν απο Γερμανια ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Σοβαρα τωρα? Απτο video που εβαλες παντως οι επιδοσεις ιδιες με τον 6700k ηταν. Δηλαδη μιλαμε οτι στο πιο απαιτητικο CPU παιχνιδι που υπαρχει αυτη τη στιγμη, βγαζει ~70-75 frames στο πιο απαιτητικο σημειο του παιχνιδιου με καπου στο 70% usage, και αυτο ειναι μετριο? Ok. Εμενα προσωπικα με επεισες. PS1. Σορρυ, παει καλυτερα απο τον 6700k. Οι δοκιμές έγιναν υπό διαφορετικές συνθήκες. Ο ένας(6700) στα ultra 720p και ο άλλος(r7 1700) σε medium 1080p. Για σωστότερη σύγκριση ένα φρέσκο δικό μου vid από 6700 στα 4,5Ghz που φτάνουν οι περισσότεροι και ram 2666. Ίδια ακριβώς settings και τοποθεσία με τον άλλο. Με απόδειξη και στοιχεία συστήματος στο τέλος του vid. https://www.youtube.com/watch?v=iZbk0UDZhZE&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=5KYJZpjetWI Όπως βλέπεις παρά τα μισά cores υπάρχει διαφορά κοντά στα 20 καρέ. Άντε κλείστην με AGESA και BIOS. Για να τελειώνει το ψέμα των μικρών διαφορών που θα μπαλωθούν στο εξάμηνο. Όποιος διαφωνεί ας ανεβάσει κάτι δικό του, υπό τις ίδιες συνθήκες. 15 λεπτά υπόθεση είναι. Από την άλλη, ο 1600Χ μια χαρά αποδίδει και με το ανώτερο encoding του έναντι του 7600Κ αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική προταση. Είδα όμως και αυτό που προβλημάτισε: http://www.gamersnexus.net/hwreviews/2875-amd-r5-1600x-1500x-review-fading-i5-argument Κοίτα να δεις ρε φίλε με το αβαντάζ του hyperthreading πόσο κοντά είναι ο overclocked 2600K στους 7600K και τους 1600X oced. Μετά από 6 χρόνια !!!!!!! Μίλησε κανένας για αντοχή στο χρόνο και VFM; Μίλησε κανένας για αδίστακτο μονοπώλιο που ξεζουμίζει καταναλωτές; Να σε φτάνουν οι άλλοι μετά από 6 χρόνια σε ελαφρώς λιγότερα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Γαμω την τυχη μου... τελικα δεν εχουν τις μνημες και λενε παραλαβη στις 18...Μακαρι να τις εχουν νωριτερα αλλα και ετσι τραβαει μια βδομαδα παραπανω... Και αυριο θα πρεπει να ξηλωσω μητρικη και μνημες για πουλημα και πρεπει αποψε να βγαλω ολα τα benchmarks απο τα παιχνιδια... πφφφ Ποσες μερες παιρνει να ερθουν απο Γερμανια ξερει κανεις; https://www.mindfactory.de/product_info.php/16GB-G-Skill-Trident-Z-RGB-DDR4-3600-DIMM-CL16-Dual-Kit_1138158.html Αυτές έβαλα εγώ για να μου τα στείλουν πιο νωρίς. Μπορείς να τους μιλήσεις στο chat και να στο αλλάξουν. Είναι πολύ λογική τιμή κιόλας, Ελλάδα στο skroutz αρχίζουν από 260. Και είναι Samsung b-die, αν είναι εκτος του price range σου βάλε κάποιες άλλες που έχουν σε stock. Αν κρίνω από την GPU που στείλανε σήμερα κάνει μια εβδομάδα + 1 μέρα με UPS Standard από τότε που τα στέλνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ο 1600 είναι πολύ καλό vfm. Παρόμοιες επιδόσεις με τον i5 7600k αλλά με πιθανότητα να πηγαίνει καλύτερα στο μέλλον και δυνατότητα λίγο πιο σοβαρής αναβάθμισης. Και οι 4c συμπαθητικοί είναι κυρίως λόγω upgradablity. Από επιδόσεις μου φάνηκαν ψιλοαδιάφοροι σε σχέση με τους κλειδωμένους i5 και εδώ δεν υπάρχουν extra cores να δώσουν σοβαρό boost στο μέλλον. Νομίζω η intel πρέπει να αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική της. Δε μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα προϊόν της αυτή τη στιγμή, με εξαίρεση τον g4560, που να αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Το κακό της όλης ιστορίας είναι ότι ουσιαστικά και πάλι δε γλιτώνουμε $ για αξιοπρεπές καινούργιο σύστημα. Και (προς το παρόν) υπάρχει ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στα 65$ του g4560 και τα 180$ του r5 που δεν υπάρχει σοβαρή λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Απιστευτοι οι 6πυρηνοι. Στο PCPER ομως ουτε λογος για 0,1 και 0,01 lows Δεν πειράζει, ξυδακι, και στο Paul's hardware που το τυπακι ασχολείτε 5 χρόνια το πολυ τα δειχνει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 https://www.mindfactory.de/product_info.php/16GB-G-Skill-Trident-Z-RGB-DDR4-3600-DIMM-CL16-Dual-Kit_1138158.html Αυτές έβαλα εγώ για να μου τα στείλουν πιο νωρίς. Μπορείς να τους μιλήσεις στο chat και να στο αλλάξουν. Είναι πολύ λογική τιμή κιόλας, Ελλάδα στο skroutz αρχίζουν από 260. Και είναι Samsung b-die, αν είναι εκτος του price range σου βάλε κάποιες άλλες που έχουν σε stock. Αν κρίνω από την GPU που στείλανε σήμερα κάνει μια εβδομάδα + 1 μέρα με UPS Standard από τότε που τα στέλνουν. τα μεταφορικά ποσο σου πήγανε αποκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 τα μεταφορικά ποσο σου πήγανε αποκεί 30 βγαίνουν για οτιδήποτε δεν έχει κουτί μέσα, που το ανεβάζει στα 60. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 https://www.mindfactory.de/product_info.php/16GB-G-Skill-Trident-Z-RGB-DDR4-3600-DIMM-CL16-Dual-Kit_1138158.html Αυτές έβαλα εγώ για να μου τα στείλουν πιο νωρίς. Μπορείς να τους μιλήσεις στο chat και να στο αλλάξουν. Είναι πολύ λογική τιμή κιόλας, Ελλάδα στο skroutz αρχίζουν από 260. Και είναι Samsung b-die, αν είναι εκτος του price range σου βάλε κάποιες άλλες που έχουν σε stock. Αν κρίνω από την GPU που στείλανε σήμερα κάνει μια εβδομάδα + 1 μέρα με UPS Standard από τότε που τα στέλνουν. Οι συγκεκριμενες (3600) δεν υπαρχουν στο qvl της hero και το φοβαμαι λιγο μηπως δεν παιξουν... Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλες και στη τιμη των FlareX. Ειναι και grb Επειδη εγω μενω επαρχια να υπολογιζω στις 2 βδομαδες περιπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οι συγκεκριμενες (3600) δεν υπαρχουν στο qvl της hero και το φοβαμαι λιγο μηπως δεν παιξουν... Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλες και στη τιμη των FlareX. Ειναι και grb Επειδη εγω μενω επαρχια να υπολογιζω στις 2 βδομαδες περιπου... Είναι το ακριβώς ίδιο kit με τις "απλές" Trident Z (F4-3600C16D-16GTZ που είναι στο QVL) απλά έχουν RGB, και τώρα τις έχουν πιο φτηνά από τις απλές. Άντε βγάλε νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τα fanboys του νετ σπασανε τα μουτρα τους κυριολεκτικα που προωθουσαν τον κοσμο να παρει ποιοτικα κομματια (μνημες - μητρικες ) για να δουλεψουν δηθεν καλυτερα τα ακριβα μοντελα 7Ryzen που διαφημιζαν ως VFM Ξεκαθαρα αποδεικνεειται οτι δουλευαν για συμφεροντα εταιριων Μετα μισα λεφτα που εξοκονομηθηκαν παιρνωντας ενα 1600αρι η 1500x , ανετα καποιος μπορουσε να προβει σε αναβαθμιση καρτας σε 1070 Οποτε το συστημα του θα κρατησει μια 5ετια σιγουρα Ρε φιλε, 3 σελιδες τωρα γραφεις τις ιδιες ασυναρτησιες. Ποια fanboys και που ακριβως προτειναν σε κοσμο να παρει R7 για GAMING? Απτο κεφαλι σου τα βγαζεις παναθεμα? Ισα ισα, εδω μεσα, εγω πρωτος απο ολους (μεταξυ αλλων) εγραψα 10 ποστ που εγραφα κατα λεξη "οι r5 το πολυ να ειναι 10% πισω απο τους R7". Καλα για το οτι παιρνεις σαν δεδομενο οτι οσοι περνουν επεξεργαστη τον παιρνουν για gaming δεν το σχολιαζω, το αφηνω να περασει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Είναι το ακριβώς ίδιο kit με τις "απλές" Trident Z (που είναι στο QVL) απλά έχουν RGB, και τώρα τις έχουν πιο φτηνά από τις απλές. Άντε βγάλε νόημα. Δυστυχως φιλε μου το νοημα θα βγει οταν θα εχουν πλεον πουλησει αυτα που θελουν οσο θελουν, και βγαλουν "καρτα παραμονης" στην αγορα οι R7,R5,R3 APU κτλ... Αυτη την στιγμη ουτε που εχουν "προσγειωθει " ακομα στην αγορα... Και παει ακριβως αυτο που λεμε" γι΄αυτο πετανε στα συννεφα!".. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις