Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τελικά την άλλη εβδομάδα θα έχω και τον επεξεργαστή/mobo/ram, μάγκες το Mindfactory. Λίγο beta testers είμαστε εγώ και ο PanosYX μετά τα -αυστηρά- CC αλλα τουλάχιστον σε εμενα ότι ημερομηνία είπανε ότι θα τα στέλνανε, έγινε 2 μέρες νωρίτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Φίλτατε ετοιμάζει "απάντηση" λέει η Intel...Ιούνιο με Χ299...και i5 και i7 στην enthousiast πλατφόρμα...τι στο καλό έχουν στο μυαλό τους; Μου φαίνεται απίθανο να μην καταλαβαίνουν ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα τέτοια κίνηση με i5 4c/4t και i7 4c/8t στην πιο ακριβή πλατφόρμα τους...α και φυσικά νέο socket ε...2066 λέει...με kabylake-x και skylake-x ονομασία...εκτός αν αποφασίσουν να ενοποιήσουν και αυτοί τα δύο κομμάτια τους και βγάλουν επιτέλους ένα socket για όλα τα cpu τους...αυτό θα ήταν ικανό να βάλει άλλα δεδομένα στο παιχνίδι...προς το παρόν οι i5 δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης...είναι τουλάχιστον αφελές να προταθούν από εδώ και πέρα σε νέα συστήματα...τουλάχιστον με τις υπάρχουσες συνθήκες όπως δείχνουν και τα reviews... Οταν τα εγραφα εγω χτες καποιοι με εβριζαν κολλημενο και ασχετο. Εν τω μεταξυ, αγοραστε κανεις και καμμια Biostar μητρικη,παλι μονος μου θα ειμαι στο site. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 H παίρνεις τον 1600 τον απλό αν δε σε ενδιαφέρει να βάλεις aftermarket ψύκτρα και τον πας όσο πάει με την wraith / ειδάλλως πάς στον 1600Χ και σε μία aftermarket ψύκτρα έχοντας top ρολόγια σε ένα 6c/12t! Η αλήθεια είναι πως επειδή έχω σκοπό να το κρατήσω χρόνια το νέο pc, θα αράξω με τον 1600 και δεν θα τον πειράξω πολύ Έχω και αυτή καβάτζα btw. https://www.skroutz.gr/s/416812/Zalman-CNPS5X-Performa.html Η wraith που έχει ο 1600 είναι καλύτερη απ αυτή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Αυτος ειναι υγιης ανταγωνισμος στην αγορα ! Αντε να παρει ο κοσμος amd , που στις τιμες που λενε ειναι οτι πρεπει,να ριξει τις τιμες η ιντελ να αναβαθμισουμε και εμεις τον pentium με λιγα λεφτα μιας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οταν τα εγραφα εγω χτες καποιοι με εβριζαν κολλημενο και ασχετο. Με τρελαίνει το avatar σου ! ΑΧΑΑΧΑΧ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οταν τα εγραφα εγω χτες καποιοι με εβριζαν κολλημενο και ασχετο. Εν τω μεταξυ, αγοραστε κανεις και καμμια Biostar μητρικη,παλι μονος μου θα ειμαι στο site. Αν δεν ερθει η taichi Ελλαδα στην σωστη τιμη, θα κινηθω προς X370 GT7 (βαρια βαρια Asus x370 prime) http://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty%20AB350%20Gaming%20K4/index.asp http://www.skroutz.gr/s/11518350/Asrock-AB350-Gaming-K4.html Αμα βγει και σε ασπρο χρωμα ακομα καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-5-1500x-and-1600x-review,1.html Ο 1600 εχει καλυτερες επιδοσεις η ισες επιδοσεις απο τους 7 Γιαυτο λεμε παρνετε παντα MID RANGE επεξεργαστη και καλη καρτα γραφικων Το αντιθετο αποτελεσμα (ακριβοι επεξεργαστες - φτηνες καρτες) ειναι πεταμα λεφτων απο το παραθυρο Ορθως προβλεψα οτι η σειρα 5 θα ηταν VFM ,ενω η 7 ασυμφορη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εσύ λες ανακρίβειες του στυλ ότι ο 7500 δεν πάει στα 250 επειδή οι περισσότεροι έχουν cooler ήδη, αφού αυτό ήταν που έλεγα πριν εγώ και πήγες να αντικρούσεις. Σου εξήγησα λοιπόν ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει για Ryzen...και φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν πάνε σε ξεκλείδωτους...άρα τελικά κάποιοι έχουν και κάποιοι δεν έχουν...όχι "οι περισσότεροι έχουν" Άκυρο αυτό που λες λοιπόν... Eιτε εχουν, ειτε δεν εχουν, ο 7500 ΔΕΝ χρειαζεται cooler, πως να το κανουμε τωρα δηλαδη. Να του βαλεις με το ζορι cooler για να φερεις την τιμη στα ισα? Δεν προτεινω σε κανεναν να παρει 7500, μιας και οι ryzen κανουν πλακα σε κλειδωμενους i5, αλλα οχι και λεμε ανακριβειες τωρα. https://www.youtube.com/watch?v=P8bRqdFGCf0&feature=youtu.be Σε ολα τα παιχνιδια που οι i5 βαρανε 100αρια (και εχουν γινει πολλα τωρα τελευταια) αυτη ειναι η κατασταση. Και δεν αφορα μονο το streaming, και ενα απλο task να κανεις που καταναλωνει 5-10% CPU θα βλεπεις πεσμενα νουμερα. Το γραφα εγω καπου 50+ σελιδες πισω, οτι τα gaming benchmark ειναι για πεταμα γιατι γινονται σε υπολογιστη που δεν τρεχει τιποτα στο παρασκηνιο και πεσαν να με φανε μερικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τωρα διαβαζα μερικα reviews ,μιλαμε για θριαμβο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 xmm οποτε εγω που ειμαι με 4790κ κ θελω αλλαγη γτ εχω προβληματικη μοβο, παω σε 6700κ/7700κ η σε r5? γτ δε ξερω αν αξιζει ακομα και 100ε να δωσω τωρα για ζ97.. σορρυ αν ειμαι off topic Εισαι παλαβος? XD Aν ασχολεισαι με gaming, τοτε δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να αλλαξεις τον 4790k σου. Ισα πανια ισα βαρκα πας με τον 1800x (σε games μονο βεβαια, στα υπολοιπα δεν εισαι καν κοντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-5-1500x-and-1600x-review,1.html Ακριβώς οτι εχω στο καλάθι 1600x - Gaming 3 - και 3000 Corsair 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κατέφτασαν τα αλάνια http://www.overclockersclub.com/reviews/amd_ryzen_5_1600x__1500x_processor/ Δεν με ενδιαφερει το render / editing κλπες ασχολιες, οποτε το ολο συμβαν μου ειναι λιγο αδιαφορο, αλλα ρε φιλε, τι κατουρημα εφαγε ο 7700k? Ντροπη στην AMD, τους ξεφτιλισε χωρις λυπηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Today's big winner is the six-core Ryzen 5 1600X, the processor is as fast in gaming as the 499 USD Ryzen 7 1800X is. So for half that money (249 USD) you can pick up this processor that looks, feels, heck - even smells the same, you just have two cores less at your disposal. It also tweaks towards 4.0 GHz on just a stock air-cooler, albeit we really recommend a bit of LCS lovin' there. The four-core 1500X is fairly competitive as well, however I feel it would have been nicer to have seen the Turbo frequency at 4.0 GHz for the quad-core unit as well. Admittedly though and I have to state it, I find four-core processors to get less attractive as playing with all the 6 and 8-core processors feels faster and better in your desktop environment and applications. Τα fanboys του νετ σπασανε τα μουτρα τους κυριολεκτικα που προωθουσαν τον κοσμο να παρει ποιοτικα κομματια (μνημες - μητρικες ) για να δουλεψουν δηθεν καλυτερα τα ακριβα μοντελα 7Ryzen που διαφημιζαν ως VFM Ξεκαθαρα αποδεικνεειται οτι δουλευαν για συμφεροντα εταιριων Μετα μισα λεφτα που εξοκονομηθηκαν παιρνωντας ενα 1600αρι η 1500x , ανετα καποιος μπορουσε να προβει σε αναβαθμιση καρτας σε 1070 Οποτε το συστημα του θα κρατησει μια 5ετια σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Νομίζω οτι καταλαβαίνουμε οτι οι Ryzen 7 ειναι για βαριές δουλειες ...οχι παιχνίδια !!!! Οκ το καλύτερο MirdRange μιλαμε για 1600 σίγουρα, αν και με 100€ διαφορα (με καλο σύστημα ψύξης) με τον 1700 ... που ακομα τον σκέφτομαι , αλλα δεν θελω να ασχοληθώ με Overclocking ... αραγε ο 1700 ειναι καλύτερη επιλογή ή να παω στον 1600/1600Χ και κραταω και λεφτα ... Υ.Σ. : Προγραμματα VirtalBox και αλλα παρόμοια (VMware), Παιχνίδια, Visual Studio (με SQL Express στημένο στον ιδιο υπολογιστή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ο 1700 έχει πιο υψηλά low 1% και 0.1% στα frametimes σε κάποια review αλλα από εκεί και πέρα δεν έχει τραγικές διαφορες με τον 1600x/1600. Ο 1600 είναι σίγουρα καλύτερο deal από τον 1700 αλλα και οι δυο βγάζουν νόημα για τα λεφτά που ζητάει η AMD. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις