Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια, οποιος δεν σε βαλει σε spoiler φιλε jimako, σε μιση ωρουλα θα εχουμε αλλες 10 χαμενες σελιδες!!! :P :P :P

Παντως ωραια ξεκιναμε! Για να δουμε τι θα δουμε λοιπον.... :-)

ΥΓ.

Σ΄ ωραιος... Jim! :-D

• Like 2
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1600 (X) + mobo 350 (ashrock 9 power phases) + 16gb ram (3000+mhz) και απλά έκανε το deal η amd για εμένα (στα 500 ευρώ όλα και αν δεν είχαν πάρει και την άνοδο η ram δεν το συζητάμε πόσο παρακάτω θα έβγαινε).....

για ποια μητρικη μιλαμε γιατι μου κινησε το ενδιαφερων ? :P

Δημοσ.

γεμισε το feed σε 2 λεπτα μεσα

Νομίζω ότι ο τίτλος του Steve Burke από το Gamers Nexus είναι ο καλύτερος μακράν και αποτυπώνει την νέα πραγματικότητα που πολλοί αρνούνται να δεχτούν.

I5's fading grasp...

zam1c8o.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Κοτόπουλο φέτος θα σουβλισομεν, με αργά και σταθερά βήματα τα μαντρώνω τα parts !!!

1600x θα σε πάρω με παπαδιά και με κουμπαρα !!! το motherboard ακόμα δεν έχω ιδέα αλλα ok έχουμε καιρό .....

e617f5b2d1ed45c2bd02cbdec9fc9153.png

• Like 8
Δημοσ.

Ρε παιδιά ανεβαίνει πιο εύκολα τελικά ο 1600 από τον 1700;

Πάνω τπου είχα αποφασίσει για 1700 βλέπω κάτι τέτοιες πληροφορίες....

Δημοσ.

Ρε παιδιά ανεβαίνει πιο εύκολα τελικά ο 1600 από τον 1700;

Πάνω τπου είχα αποφασίσει για 1700 βλέπω κάτι τέτοιες πληροφορίες....

Όλα τα κομμάτια του 1700 ανεβαίνουν στα 3.7ghz με 2 κλικ, τα οποια είναι αρκετά μιας και έχεις 16 threads στο σύνολο, ακομη και στοκ ο 1700 δεν καταλαβαινει τιποτα απο Multithreaded load. Εαν δεν έχεις ανάγκη τον 1700 σκέψου σοβαρά για τον 1600 μιας και είναι ο βασιλιάς στην κατηγορία τιμής του. Προσωπικα παω για τον 1700 και τα 8 cores/16 threads του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά και την παρουσίαση των Ryzen 5 η ίντελ κατάφερε να έχει πλέον 2 CPU με αξία ύπαρξης στα ράφια, G4560 και i7-7700K(λόγω 5GHz OC :D) για όλα τ'άλλα γούστα ακόμα και για σένα τον δύσκολο-περίεργο-στρουμφοφάν υπάρχει ένας ryzen που περιμένει να γίνει δικός σου ακόμα και σε λαμπάδα τώρα που έρχετε και το πάσχα :-D

Επεξ/σία από 50EuroUser
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλτατε ετοιμάζει "απάντηση" λέει η Intel...Ιούνιο με Χ299...και i5 και i7 στην enthousiast πλατφόρμα...τι στο καλό έχουν στο μυαλό τους; Μου φαίνεται απίθανο να μην καταλαβαίνουν ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα τέτοια κίνηση με i5 4c/4t και i7 4c/8t στην πιο ακριβή πλατφόρμα τους...α και φυσικά νέο socket ε...2066 λέει...με kabylake-x και skylake-x ονομασία...εκτός αν αποφασίσουν να ενοποιήσουν και αυτοί τα δύο κομμάτια τους και βγάλουν επιτέλους ένα socket για όλα τα cpu τους...αυτό θα ήταν ικανό να βάλει άλλα δεδομένα στο παιχνίδι...προς το παρόν οι i5 δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης...είναι τουλάχιστον αφελές να προταθούν από εδώ και πέρα σε νέα συστήματα...τουλάχιστον με τις υπάρχουσες συνθήκες όπως δείχνουν και τα reviews...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα. Τώρα έμεινε να αποφασίσω το αν θα πάρω 1600 η 1600x.

H παίρνεις τον 1600 τον απλό αν δε σε ενδιαφέρει να βάλεις aftermarket ψύκτρα και τον πας όσο πάει με την wraith / ειδάλλως πάς στον 1600Χ και σε μία aftermarket ψύκτρα έχοντας top ρολόγια σε ένα 6c/12t!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο το φλαιμ γουορς δεν τελιωνει ποτε  :-(

Και οι δυο εταιρειες βγαζουν καλους επεξεργαστες 

Διαλεξτε μεταξυ φερραρι και λαμποργκινι απο κει και περα στο χερι του καθενος ειναι να τις παει γρηγορα (καρτες γραφικων)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...