Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά το καλυτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τετοια post και να συνεισφέρετε στο thread με τις δικιες σας αποψεις , εντυπωσεις νέα κτλ .

If you don't feed the trolls they will starve...

• Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σοβαρα τωρα? Απτο video που εβαλες παντως οι επιδοσεις ιδιες με τον 6700k ηταν. Δηλαδη μιλαμε οτι στο πιο απαιτητικο CPU παιχνιδι που υπαρχει αυτη τη στιγμη, βγαζει ~70-75 frames στο πιο απαιτητικο σημειο του παιχνιδιου με καπου στο 70% usage, και αυτο ειναι μετριο? Ok. Εμενα προσωπικα με επεισες.

PS1. Σορρυ, παει καλυτερα απο τον 6700k. 

Γιατι δεν εχουν αγορασει ολοι κλειδωμενους επεξεργαστες στο παρελθον, οποτε πολυ λογικο να πηραν cooler για να τους clockaroun. Oσοι δεν εχουν, μια χαρα δουλευει ο 7500 με τον stock. Δεν μιλησα πουθενα για ολους η τους περισσοτερους Intel, σταματα να βαζεις λογια στο στομα μου για να νικησεις ενα e-επιχειρημα. Οσοι εχουν επεξεργαστη της σειρας K, πολυ πιθανον να πηραν cooler. Οσοι πηραν επεξεργαστη entry i5 πολυ πιθανον να μη πηραν cooler , μιας και δεν τον χρειαζονται, και ουτε με τον 7500 θα τον χρειαστουν. 

Τωρα αν επιμενεις για το αντιθετο, μην αφησεις τα facts να μπουν εμποδιο στο επιχειρημα σου.

Δεν ειπα πουθενα οτι οι i5 κλειδωμενοι / ξεκλειδωτοι ειναι συμφερουσα αγορα. Απλα το να λεμε ανακριβειες για να παρουσιασουμε τους ryzen καλυτερους απο οτι ειναι δεν μας κανει καθολου διαφορετικους απο τα intel fanboys που κραζουμε σε αυτο το thread. 

Εσύ λες ανακρίβειες του στυλ ότι ο 7500 δεν πάει στα 250 επειδή οι περισσότεροι έχουν cooler ήδη, αφού αυτό ήταν που έλεγα πριν εγώ και πήγες να αντικρούσεις. Σου εξήγησα λοιπόν ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει για Ryzen...και φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν πάνε σε ξεκλείδωτους...άρα τελικά κάποιοι έχουν και κάποιοι δεν έχουν...όχι "οι περισσότεροι έχουν" Άκυρο αυτό που λες λοιπόν...

"Τώρα αν επιμένεις για το αντίθετο, μην αφήσεις τα facts να μπουν εμπόδιο στο επιχείρημά σου" ούτε άξιο σχολιασμού δεν είναι καν...δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ειρωνείας, ούτε από μένα να απαντήσω στην ειρωνεία...ο καθένας ας κρίνεται από αυτά που λέει...

Ούτε λόγια στο στόμα σου έβαλα ποτέ...δεν μιλούσα για σένα στο τελευταίο με τις συμφέρουσες αγορές ή όχι...όσο για το αν παρουσιάζω τους Ryzen καλύτερους από ότι είναι, αν μπεις στο internet και ρίξεις μια ματιά στο cooler του R1700 που είναι το ίδιο ακριβώς με του 1600 θα δεις πόσο καλύτερο είναι από τα stock της Intel που κάνουν σαν ελικόπτερα...πάνε τα ωραία coolerάκια που έδινε με q6600...Ούτε fanboy ήμουν ποτέ, ούτε θα γίνω...όσο θυμάμαι τον εαυτό που μόνο Intel είχα όπως έχω ξαναπεί εδώ...Χρόνια πολλά για τις άγιες μέρες του Πάσχα σε σένα και την οικογένειά σου.

• Like 1

Μερικοί έχετε πολύ πλάκα ..

μπαίνετε με εντελώς κουτσομπολιστικη και flame διάθεση και κατηγορείτε το νήμα και τα off topic.

Μα και Άγιος να είναι ο άλλος εσείς θα τον κολάσετε Μ.Εβδομαδα κιόλας.

Απο την αλλη όποιος συμπληρώνει η έχει ένσταση στις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί κατά Τόνους είναι εχθρός και

πάσχει από σύνδρομα..

Λες και το αντίθετο σε τοπικ της Intel η της nVidia ΔΕΝ έγινε ποτέ..

Θα το ξαναγράψω διαφορετικά .. για το όποιο flame χρειάζονται δυο ένας από κάθε άποψη,

κάντε εσείς αυτό που πρέπει,και αφήστε τις παρατηρήσεις.. αν πραγματικά θέλετε το νήμα να γίνει καλύτερο..

και εγώ αν θέλω μια δίμετρη Σουηδεζα που να μιλάει και άπταιστα Ελληνικά εμένα θα φτιάξω για να την εχω δεν θα την πιάσω να της πω "κοίτα κοριτσάκι απο σήμερα πρέπει να σου αρέσουν οι κοντοί χοντροί αξύριστοι"..

Μερικοί έχετε πολύ πλάκα ..

μπαίνετε με εντελώς κουτσομπολιστικη και flame διάθεση και κατηγορείτε το νήμα και τα off topic.

Μα και Άγιος να είναι ο άλλος εσείς θα τον κολάσετε Μ.Εβδομαδα κιόλας.

Απο την αλλη όποιος συμπληρώνει η έχει ένσταση στις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί κατά Τόνους είναι εχθρός και

πάσχει από σύνδρομα..

Λες και το αντίθετο σε τοπικ της Intel η της nVidia ΔΕΝ έγινε ποτέ..

Θα το ξαναγράψω διαφορετικά .. για το όποιο flame χρειάζονται δυο ένας από κάθε άποψη,

κάντε εσείς αυτό που πρέπει,και αφήστε τις παρατηρήσεις.. αν πραγματικά θέλετε το νήμα να γίνει καλύτερο..

και εγώ αν θέλω μια δίμετρη Σουηδεζα που να μιλάει και άπταιστα Ελληνικά εμένα θα φτιάξω για να την εχω δεν θα την πιάσω να της πω "κοίτα κοριτσάκι απο σήμερα πρέπει να σου αρέσουν οι κοντοί χοντροί αξύριστοι"..

Γιατί να μη της αρέσουν,δεν κατάλαβα;????

Υγ.Αυτό το spoiler πώς μπαίνει ρε παιδιά;

Μεχρι στιγμής εντυπώσεις απο παιχνίδια όλα σε 4κ

Τα benchmarks απο DIvision και Rainbow Six μικρές διαφορές σε σχέση με τον 8350 μου, reason? 14%avg cpu usage

To bf1 έχει σημαντικές διαφορές και σε frames και σε smoothness (άλλο παιχνίδι ένα πραμα)

Total War Warhammer επίσης σημαντικές διαφορές!!

Θα ποστάρω και video benchmarks όταν βρω λίγο χρόνο!

Εγώ πάντως στο Siege που έχω κόψει ΑΑ αλλά και κάποια άλλα settings σε 1440P για να έχω 80FPS+, the bottleneck is real, ο 3570Κ@4.4 πάει 100% συνέχεια.

• Like 1

παιδια ξερουμε πως κοντραρονται 1600χ με ι7? βγηκε κανα εμπιστο bench/review?

Σήμερα θα βγούν τα benches, φαντάζομαι στις 4. Πάντως δεν νομίζω πως ο 1600 θα κερδίζει απέναντι σε 6700k/7700k τώρα σε games. Αλλα αυτό δεν έχει σημασία γιατί μιλάμε για διαφορετικό price bracket. Λογικά θα φτάνει αρκετά κοντά αν τον κανεις overclock και τον συνδυάσεις με καλές μνήμες. Το σημαντικό συγκριτικό θα είναι i5 vs r5 1600.

Σήμερα θα βγούν τα benches, φαντάζομαι στις 4. Πάντως δεν νομίζω πως ο 1600 θα κερδίζει απέναντι σε 6700k/7700k τώρα σε games. Αλλα αυτό δεν έχει σημασία γιατί μιλάμε για διαφορετικό price bracket. Λογικά θα φτάνει αρκετά κοντά αν τον κανεις overclock και τον συνδυάσεις με καλές μνήμες. Το σημαντικό συγκριτικό θα είναι i5 vs r5 1600.

xmm οποτε εγω που ειμαι με 4790κ κ θελω αλλαγη γτ εχω προβληματικη μοβο, παω σε 6700κ/7700κ η σε r5? γτ δε ξερω αν αξιζει ακομα και 100ε να δωσω τωρα για ζ97..

σορρυ αν ειμαι off topic 

Βάζω spoiler για να μην βγω off !

xmm οποτε εγω που ειμαι με 4790κ κ θελω αλλαγη γτ εχω προβληματικη μοβο, παω σε 6700κ/7700κ η σε r5? γτ δε ξερω αν αξιζει ακομα και 100ε να δωσω τωρα για ζ97..

σορρυ αν ειμαι off topic 

Αφού έχεις ήδη 4790k δεν αξίζει να δώσεις κιάλλα λεφτά για αλλαγή πλατφόρμας είτε είναι kaby είτε ryzen, έχεις ήδη ένα αρκετά δυνατό τσιπ που σε games είναι ελάχιστα πίσω από skylake και kaby, απλά άλλαξε mobo και θα είσαι gg. Εδώ υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν αλλάζει 3770k επειδή ακριβώς εξακολουθεί να τα πάει περίφημα στα παιχνίδια.

• Like 5

σορρυ αν ειμαι off topic 

Αφού έχεις ήδη 4790k δεν αξίζει να δώσεις κιάλλα λεφτά για αλλαγή πλατφόρμας είτε είναι kaby είτε ryzen, έχεις ήδη ένα αρκετά δυνατό τσιπ που σε games είναι ελάχιστα πίσω από skylake και kaby, απλά άλλαξε mobo και θα είσαι gg. Εδώ υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν αλλάζει 3770k επειδή ακριβώς εξακολουθεί να τα πάει περίφημα στα παιχνίδια.

^ this

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...