Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O 1500 είναι ικανός για 1080p/60 fps/Medium-High Settings για μέχρι το 2020-2021?

Με τις επερχόμενες RX500 series παίζει να μπουκαλιάσει πουθενά?

Όχι δεν είναι ικανός. Πάρε τον 1600Χ με καλές μνήμες, ή έστω τον 1600. Μην τσιγγουνευτείς γιατί θα δώσεις περισσότερα έτσι, μακροχρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν είναι ικανός. Πάρε τον 1600Χ με καλές μνήμες, ή έστω τον 1600. Μην τσιγγουνευτείς γιατί θα δώσεις περισσότερα έτσι, μακροχρόνια.

ρε παιδια !! δεν ηρθαν ακομα τα reviews !! 

τι θα πει δεν ειναι καλος ? ειναι οπως ενας Ι5 ! 

μια χαρα επεξεργαστης ειναι. 

περιμενουμε λιγο καιρο να πεσουν οι τιμες να δουμε και τι παιζει γενικα κ μετα λενε το ειναι καλο κ τι οχι !!

• Like 5

ρε παιδια !! δεν ηρθαν ακομα τα reviews !! 

τι θα πει δεν ειναι καλος ? ειναι οπως ενας Ι5 ! 

μια χαρα επεξεργαστης ειναι. 

περιμενουμε λιγο καιρο να πεσουν οι τιμες να δουμε και τι παιζει γενικα κ μετα λενε το ειναι καλο κ τι οχι !!

ντοντ φιτντ δεμ!

• Like 4

Καταρχας μια χαρα δουλευει ο 7500 με την stock ψυκτρα. Κατα δευτερον, τα περισσοτερα ατομα εχουν ηδη cooler, οποτε δεν θα αγορασουν αλλο. Οπως εγω για παραδειγμα που το σκεφτομαι να παω για 1600x λογω του οτι το cooler ουτως η αλλος αχρηστο θα μου ηταν.

Τώρα στο υπογραμμισμένο εγώ πρέπει να απαντήσω...ναι οκ...ένας ας πούμε που έχει σύστημα από το 2010 έχει cooler για Ryzen...όπως και κάποιος με το μαμά intel...τελικά όμως έχω μια απορία...αφού ο 7500 όπως και ο προηγούμενός του, 6500 δουλεύουν μια χαρά με την stock ψήκτρα, όπως και οι περισσότεροι intel τα τελευταία χρόνια...(ναι...λέμε και καμιά πατάτα...) γιατί "τα περισσότερα άτομα έχουν ήδη cooler" ;;;; Τα έχεις μπερδέψει φίλτατε...μπες, δες, ψάξε για να καταλάβεις το αν είναι ή όχι ποιοτικό το cooler που δίνει η amd με τον 1600...και μετά συζητάμε για τον 7500 σε σχέση με 1600...

θα γίνει σύντομα κατανοητό ότι ο 1400, ο 1500Χ και ο 1600 θα κάνουν τους i5 κλειδωμένους και ξεκλείδωτους ασύμφορες αγορές... 

• Like 5

Για πλάκα έψαξα στο youtube "Watch Dogs 2 ryzen".

Ανάμεσα στις ελάχιστες άχρηστες δοκιμές(=τεράστιο gpu bottleneck) βρήκα μία ενδιαφέρουσα σημερινή από τον Syrwegian. Εναν τυπά που έχει ι5 7600 και ryzen 1700 με 3200Mhz μνήμη. Τρέχει το WD2 στο medium μέσα στην πόλη. Με 2133 vs 3200 μνήμες και 3900 πυρήνα.

Αν δεν έχει πάει κάτι άλλο στραβά, μιλάμε για τραγικές επιδόσεις, σε αυτά τα settings.

Το "για πλάκα" τι το έγραψες,  τίποτα άλλο δεν κάνεις εδώ και λίγο καιρό από το να ψάχνεις για "πλάκα¨" με keywords Ryzen + Fail....Βρήκες κάνα βίντεο με Ryzen που παίρνει φωτιά ακομη η θα το παλεύεις μεχρι το τέλος του 2017;

BabisTs

Αν ασχοληθείς θα καταλάβεις. Η αύξηση των επιδόσεων από τη ram δείχνει απρόβλεπτο κώδικα που συνέχεια αδειάζει την cache.

Tο οποίο σημαίνει κατά τα λεγόμενα σου, άχρηστο Cache σύστημα σε σχέση με την Intel, διότι ο κώδικας του παιχνιδιού είναι "απρόβλεπτος" δεν είναι ας πούμε προβληματικός...αυτό δεν θες να μας πεις; Αποδείξεις έχεις για αυτό; Διότι το Watch Dogs 2 από μόνο του δεν μας λέει κάτι. Ένας προβληματικός Nvidia Gameworks τίτλος είναι και τίποτα παραπάνω. Παίζεις με τις λέξεις σαν 17χρονος...έχεις πολύ δουλειά ακομη για να γίνεις επαγγελματίας τρόλ.

http://forums.ubi.com/showthread.php/1541138-Low-fps-fps-drops-lag-watch-dogs-2-Forums/page2

https://steamcommunity.com/app/447040/discussions/0/152390648078002386/

https://arstechnica.com/gaming/2016/11/one-week-in-watch-dogs-2-still-not-supporting-fully-seamless-multiplayer/

http://wccftech.com/watch-dogs-2-may-performance-issues-launch-playstation-4/

• Like 8

καλη η Α320 φαινεται, εχει και heatspreader στα VRM, κατι που καλο ειναι να υπαρχει ακομα και στις Low end mobos.

Η taichi καλα φαινοταν απο τις καλυτερες μητρικες, τωρα απλα βαλανε την βουλα. Η διαθεσιμοτητα ειναι ενα μειον ομως

• Like 1

Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση αυτό που βλέπω με τον 1700. Αλλά και με 3600Mhz 3200 ram οι επιδόσεις είναι μέτριες.

Σοβαρα τωρα? Απτο video που εβαλες παντως οι επιδοσεις ιδιες με τον 6700k ηταν. Δηλαδη μιλαμε οτι στο πιο απαιτητικο CPU παιχνιδι που υπαρχει αυτη τη στιγμη, βγαζει ~70-75 frames στο πιο απαιτητικο σημειο του παιχνιδιου με καπου στο 70% usage, και αυτο ειναι μετριο? Ok. Εμενα προσωπικα με επεισες.

PS1. Σορρυ, παει καλυτερα απο τον 6700k. 

Τώρα στο υπογραμμισμένο εγώ πρέπει να απαντήσω...ναι οκ...ένας ας πούμε που έχει σύστημα από το 2010 έχει cooler για Ryzen...όπως και κάποιος με το μαμά intel...τελικά όμως έχω μια απορία...αφού ο 7500 όπως και ο προηγούμενός του, 6500 δουλεύουν μια χαρά με την stock ψήκτρα, όπως και οι περισσότεροι intel τα τελευταία χρόνια...(ναι...λέμε και καμιά πατάτα...) γιατί "τα περισσότερα άτομα έχουν ήδη cooler" ;;;; Τα έχεις μπερδέψει φίλτατε...μπες, δες, ψάξε για να καταλάβεις το αν είναι ή όχι ποιοτικό το cooler που δίνει η amd με τον 1600...και μετά συζητάμε για τον 7500 σε σχέση με 1600...

θα γίνει σύντομα κατανοητό ότι ο 1400, ο 1500Χ και ο 1600 θα κάνουν τους i5 κλειδωμένους και ξεκλείδωτους ασύμφορες αγορές... 

Γιατι δεν εχουν αγορασει ολοι κλειδωμενους επεξεργαστες στο παρελθον, οποτε πολυ λογικο να πηραν cooler για να τους clockaroun. Oσοι δεν εχουν, μια χαρα δουλευει ο 7500 με τον stock. Δεν μιλησα πουθενα για ολους η τους περισσοτερους Intel, σταματα να βαζεις λογια στο στομα μου για να νικησεις ενα e-επιχειρημα. Οσοι εχουν επεξεργαστη της σειρας K, πολυ πιθανον να πηραν cooler. Οσοι πηραν επεξεργαστη entry i5 πολυ πιθανον να μη πηραν cooler , μιας και δεν τον χρειαζονται, και ουτε με τον 7500 θα τον χρειαστουν. 

Τωρα αν επιμενεις για το αντιθετο, μην αφησεις τα facts να μπουν εμποδιο στο επιχειρημα σου.

Δεν ειπα πουθενα οτι οι i5 κλειδωμενοι / ξεκλειδωτοι ειναι συμφερουσα αγορα. Απλα το να λεμε ανακριβειες για να παρουσιασουμε τους ryzen καλυτερους απο οτι ειναι δεν μας κανει καθολου διαφορετικους απο τα intel fanboys που κραζουμε σε αυτο το thread. 

Μεχρι στιγμής εντυπώσεις απο παιχνίδια όλα σε 4κ

Τα benchmarks απο DIvision και Rainbow Six μικρές διαφορές σε σχέση με τον 8350 μου, reason? 14%avg cpu usage

To bf1 έχει σημαντικές διαφορές και σε frames και σε smoothness (άλλο παιχνίδι ένα πραμα)

Total War Warhammer επίσης σημαντικές διαφορές!!

Θα ποστάρω και video benchmarks όταν βρω λίγο χρόνο!

• Like 11

δεν ποσταρω πολυ πλεον, γιατι το θεμα εχει καταντησει κουραστικο...! αλλα παρακολουθω οσο μπορω..!

230 σελιδες μετα, 1+ μολις μηνα απο την παρουσιαση των RYZEN, και ενω καλα καλα δεν εχει βγει ολοκληρη η σειρα στην αγορα (σημερα μολις παρουσιαζεται η 2η σειρα,  R5)  και βλεπω ποστ, που ακομα δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης τους.....!!  

μιλανε λες και εχει περασει ενα 6μηνο, εχουν διευθετηθει ολα τα "θεματα νεοτητας", εχουν σταθεροποιηθει τα BIOS ων μητρικων, εχουν βγει ολα τα updates-patches που χρειαζονται οι εφαρμογες ωστε να μην εχουν θεματα (και) με τους RYZEN, και επειδη εχουν ηδη πολυ καλες επιδοσεις -ακομα και "αστρωτοι" που ειναι- μαλλον καποιους τσουζει.....!!!!  

ψαχνουν την τριχα, για να την κανουν...καραβοσχοινο..!!  τι "απροβλεπτοι κωδικες". τι "θεματα με τις μνημες".  τι "θεματα με την cache"... κλπ., κλπ.  

και....τσουπ..,  μετα απο λιγο καιρο, βγαινει μια ενημερωση- αναβαθμιση, και διορθωνονται-βελτιωνονται πραγματα, και αυξανεται κι αλλο η αποδοση.  αυτο σημαινει οτι, ναι μεν υπαρχουν θεματα, αλλα θα λυθουν με την παροδο του χρονου.

αρα, μονο καλυτεροι μπορουν να γινουν οι RYZEN, απο ο,τι ηδη ειναι..!  χειροτεροι (δυστυχως για μερικους) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....!!!    

Υ.Γ.  αντι να χαιρονται που επιτελους θα υπαρξει ανταγωνισμος.........!!!     τι να πω βρε παιδι μου!!!   

• Like 22

Υ.Γ.  αντι να χαιρονται που επιτελους θα υπαρξει ανταγωνισμος.........!!!     τι να πω βρε παιδι μου!!!   

https://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome

Δεν χρειάζεται άλλη εξήγηση, ειδικά για τα άτομα που δεν θέλουν να υπάρχει ανταγωνισμός. Εκτος και αν έχεις μετοχές.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...