UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι, αφού εμένα με ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα παιχνίδια στο PC, ο 1600 είναι το sweet spot. Το μόνο που με ξενερώνει είναι τα 4Ghz του, στα unoptimized γκέιμς θα είναι αρκετά κάτω από kaby lake. Για να δούμε τι θα δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλοδουλευτα Ψιλο τσιμπημενη τιμη παντως της Hero, την περιμενα κοντα στα 200-220 https://www.skroutz.gr/s/11222584/Asus-Rog-Crosshair-VI-Hero.html?keyphrase=crosshair+hero 280 ευρω για μητρικη? Αστρονομικο ποσο κοινως πεταμενα λεφτα Άντε να βγουν τα reviews μπας και πάω στην σύνθεση που έχω αναφέρει. Ο 3570K ρίχνει μπουκάλι στην 1070 σε αρκετά παιχνίδια πλέον. Μην πετατε τετοιες φωτοβολιδες 1070 καρτα δεν κολωνει πουθενα Στην δικια μου 980 GTX ο Phemon Χ6 Μονο στο tomb raider και λιγο στο battlefield εχει στα υπολοιπα ιδιως στο GTA5 που θεωρειται απο τα πιο βαρια δεν εχω κανενα προβλημα Ξεχασα και το RE7 αλλα αυτο εχει αλλο θεμα (SSE) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για όποιον έχει ήδη ι5 , συμφέρει πολύ περισσότερο να πάει σε μεταχειρισμένο ι7 αντίστοιχου socket από το να πάρει ryzen 4c/8t πάντως. αυτονόητο ! από το μηδέν πας σε Ρυζεν όμως! αν και τα ι5 είναι για εμένα τα καλύτερά VFM από τους ι7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Silencio 550. Παλιο αλλα πραγματικα καλο κουτακι... αλλα κατα 99,9% δε χωραει τη D15. Μετα το πασχα (μιας και δε θα έμπαινε μέσα σε κουτί ετσι κι αλλιώς) σκέφτομαι για Corsair 400q που εχω ξανα στήσει μηχάνημα σε αυτό, Silverstone FT 05 αλλα χωράει πολυ οριακά το cooler ή ftactal D Define C. Και σκέφτομαι για 400q και Define C να τα βαψω άσπρα πριν καν τα δουλέψω... Θα ηθελα ενα ποιοτικό cube case αλλα ολα ειναι πλαστικουρες ή με παράθυρα. Εγω εχω αυτo : http://www.corsair.com/en-us/graphite-series-230t-windowed-compact-mid-tower-case-rebel-orange Καλουτσικο κουτακι και εχει τα χρωματα του Ryzen, αλλα εχει μικρο παραθυρο,σκεφτομαι αν θα κανω modding η να βγαζει αραγε η Corsair πλευρα με μεγαλυτερο παραθυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 αυτονόητο ! από το μηδέν πας σε Ρυζεν όμως! αν και τα ι5 είναι για εμένα τα καλύτερά VFM Τελείωσε η καραμέλα με το IPC και παρ όλα αυτά συνεχίζουμε να λέμε ότι τα 4C/4T είναι vfm. Μάιστα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τελείωσε η καραμέλα με το IPC και παρ όλα αυτά συνεχίζουμε να λέμε ότι τα 4C/4T είναι vfm. Μάιστα... Αφού ήταν vfm ...before ryzen...βασικά στάσου ούτε τότε ήταν vfm κοντά 200 ευρώ για τον φθηνότερο κλειδωμένο i5 . Είπαμε το vfm είναι οι i3 οι ξεκλείδωτοι...εμπρός για πίσω λέμε ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Με βαση αυτες τις τιμες ποσο επρεπε δηλαδη να πωλουνται οι fx .Για να δουμε στις αγγελιες ποσοι θα πουλανε τους fx για ενα κομματι ψωμι για να αναβαθμισουν σε ryzen γιατι κατι μου λεει οτι και εκει εχουν να πεσουν πολλα γελια. Εγω παντως σε λιγακι που θα παω για ryzen για ενα κομματι ψωμι θα τον δωσω μαζι με mobo + ram. Σε οσες αγγελιες εχω βαλει κραταω τις τιμες χαμηλα, 20-30€ κατω απο τις υπολοιπες αγγελιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2sbZ0soWRs0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τελείωσε η καραμέλα με το IPC και παρ όλα αυτά συνεχίζουμε να λέμε ότι τα 4C/4T είναι vfm. Μάιστα... διορθώθηκε ι5 καλύτερο vfm από ι7 ΟΧΙ από ryzen AMD έδωσε VFM στον λαό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μην πετατε τετοιες φωτοβολιδες 1070 καρτα δεν κολωνει πουθενα Στην δικια μου 980 GTX ο Phemon Χ6 Μονο στο tomb raider και λιγο στο battlefield εχει στα υπολοιπα ιδιως στο GTA5 που θεωρειται απο τα πιο βαρια δεν εχω κανενα προβλημα Ξεχασα και το RE7 αλλα αυτο εχει αλλο θεμα (SSE) Tης παραπληροφορησης το καγκελο. Στα μισα παιχνιδια του 2016 / 2017 (για μην πω ολα) ο phenom σου ριχνει ενα ομορφο μπουκαλακι στην 980. Eιδικα στο GTAV που αναφερεις, η καρτα σου πιθανοτατα να ειναι μεταξυ 50-70% usage. Τωρα το οτι δεν εχεις εσυ προβλημα δεν σημαινει οτι δεν τρως μπουκαλι. Δεν θα σου πω καν τι γινετε σε κατι watchdogs 2 που κινειται στα ορια του unplayable στον phenom σου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Tης παραπληροφορησης το καγκελο. Στα μισα παιχνιδια του 2016 / 2017 (για μην πω ολα) ο phenom σου ριχνει ενα ομορφο μπουκαλακι στην 980. Eιδικα στο GTAV που αναφερεις, η καρτα σου πιθανοτατα να ειναι μεταξυ 50-70% usage. Τωρα το οτι δεν εχεις εσυ προβλημα δεν σημαινει οτι δεν τρως μπουκαλι. Δεν θα σου πω καν τι γινετε σε κατι watchdogs 2 που κινειται στα ορια του unplayable στον phenom σου Παίδες ο 1090t στα 4ghz /2800 που τον έχω δεν ιδρώνει εύκολα. Αν τα παιχνίδια χρησιμοποιούν λίγα threads ναι θα χάσεις frames, αλλά θα είσαι πάνω από τα 60. Σε multithreaded παιχνίδια όπως το BF1 είναι εντυπωσιακό να τον βλέπεις να παίζει με 60-80 FPS και άντε και που να δεις 55... Μιλάμε για 64 player Multi! Οι Dual Core ΗΤ Kaby Lake τα κρατάνε αυτά τα FPS? Μιλάμε για CPU του 2009. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Tης παραπληροφορησης το καγκελο. Στα μισα παιχνιδια του 2016 / 2017 (για μην πω ολα) ο phenom σου ριχνει ενα ομορφο μπουκαλακι στην 980. Eιδικα στο GTAV που αναφερεις, η καρτα σου πιθανοτατα να ειναι μεταξυ 50-70% usage. Τωρα το οτι δεν εχεις εσυ προβλημα δεν σημαινει οτι δεν τρως μπουκαλι. Δεν θα σου πω καν τι γινετε σε κατι watchdogs 2 που κινειται στα ορια του unplayable στον phenom σου Θα αλλαχτει μεχρι το καλοκαιρι για 2011 τεχνολογια τα καταφερε μια χαρα Αλλα κουβεντα να γινεται Watch dogs 2 στο High με λιγο πειραγμενες τις ρυθμισεις το φτανω σε ικανοποιητικα επιπεδα (45-50) το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα οτι η ubisoft βγαζει κακογραμμενα παιχνιδια που γονατιζουν ακομα και τις ισχυρες συνθεσεις βλεπε ASSASSIN CREED Στο GTA5 στα ανοιχτα μερη παιζει μεταξυ 50 με 60 , μονο μεσα στην πολη στο hollywood boulevard πεφτει το frame στο 40 με 45 με πολυ κινηση το μεσημερι Ολες οι ρυθμισεις που εχω ειναι ειναι max Χ4 ΤΧΑΑ πλην του extended frame distant scaling Γενικα το GTA εχει τρομερο προβλημα Memory leak που καταληγει σε τρελο stutter δυστυχως δεν καταφεραν να το φταιξουν παρολα τα patch κατεξοχιν προβληματικο Στο for Honor που δοκιμασα μολις προσφατα δεν βρηκα το παραμικρο προβλημα με max settings , στα παλιοτερα παιχνιδια τυπου WITCHER 3 ομοιως μονο το hair ειχα πειραγμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 https://youtu.be/hHk-LoSDLC8 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Παίδες ο 1090t στα 4ghz /2800 που τον έχω δεν ιδρώνει εύκολα. Αν τα παιχνίδια χρησιμοποιούν λίγα threads ναι θα χάσεις frames, αλλά θα είσαι πάνω από τα 60. Σε multithreaded παιχνίδια όπως το BF1 είναι εντυπωσιακό να τον βλέπεις να παίζει με 60-80 FPS και άντε και που να δεις 55... Μιλάμε για 64 player Multi! Οι Dual Core ΗΤ Kaby Lake τα κρατάνε αυτά τα FPS? Μιλάμε για CPU του 2009. Ακριβως ... Οταν βγηκε ηταν τρελο VFM αφου τα βγαλε τα λεφτα του ακομα και σημερα κρατιεται αξιοπρεπεστατα στα πιο απαιτητικα παιχνιδια Ας τα βλεπουν αυτα οι εταιρειες με τα ανοητα Hype τους που μας προτρεπουν να παιρνουμε πανακριβους επεξεργαστες - μνημες - μητρικες και τα παρελκομενα ισα για να πουλανε ΜΑΡΚΕΣ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για πλάκα έψαξα στο youtube "Watch Dogs 2 ryzen". Ανάμεσα στις ελάχιστες άχρηστες δοκιμές(=τεράστιο gpu bottleneck) βρήκα μία ενδιαφέρουσα σημερινή από τον Syrwegian. Εναν τυπά που έχει ι5 7600 και ryzen 1700 με 3200Mhz μνήμη. Τρέχει το WD2 στο medium μέσα στην πόλη. Με 2133 vs 3200 μνήμες και 3900 πυρήνα. Αν δεν έχει πάει κάτι άλλο στραβά, μιλάμε για τραγικές επιδόσεις, σε αυτά τα settings. https://www.youtube.com/watch?v=5KYJZpjetWI Για του λόγου το αληθές το ίδιο ακριβώς σημείο με 6700Κ σε ultra, που είναι ασύγκριτα χειρότερο για τη cpu: https://www.youtube.com/watch?v=jJGMXqx1oSw Για να δούμε, θα ανεβάσει κανένας vid από εδώ για να καταλάβουμε τί παίζει τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις