Lied Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έλα εντάξει το έχουν χ@σει με τις τιμές στις μνήμες και στις μητρικές. ΟΚ είναι καινούργια πλατφόρμα αλλά αν είναι να δώσουμε όσα δεν δίναμε για intel (και καλά κάναμε) να περιμένουμε έναν χρόνο ακόμα, δεν έγινε και τίποτα. 270 την πηρα απο μαγαζι το οποιο αύξησε την τιμή πανω απο 30 ευρω. Αδικαιολογητες αυξήσεις και γενικά αδικαιολογητη η τιμη της Hero σε γενικότερα πλαίσια συγκριτικά με τις αντίστοιχες Z270. Αν και κανονικα θεωρω προσγειωμένο οριο τα 220 για mobo. Χρονικα η αναβάθμιση έπρεπε να γίνει τώρα που θα εχω άδεια αρα και χρόνο να ασχοληθώ με το μηχάνημα. Οποτε καθησα και τον εφαγα ενα 50ρι παραπανω μονο και μονο για το παραπάνω support και γιατι η Gigabyte οταν τη ρωτησα για τις μνημες μου απάντησε "we do not test memory versions" οπου τους εστειλα στο διαολο (απο μεσα μου). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλοδουλευτα Ψιλο τσιμπημενη τιμη παντως της Hero, την περιμενα κοντα στα 200-220 https://www.skroutz.gr/s/11222584/Asus-Rog-Crosshair-VI-Hero.html?keyphrase=crosshair+hero Πιο φτηνά την περίμενες Ελλάδα απ οτι παίζει έξω? https://geizhals.eu/asus-rog-crosshair-vi-hero-90mb0sc0-m0eay0-a1582881.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Η αντίστοιχη z170 Hero έπαιζε τόσο(220) θυμάμαι..Μετά σε z270 πρέπει να τσίμπησε 50ρακι αύξηση κ έτσι φαίνεται γίνεται και στο amd4. https://geizhals.eu/asus-rog-maximus-viii-hero-90mb0m90-m0eay0-a1306339.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu https://geizhals.eu/asus-rog-maximus-ix-hero-90mb0s10-m0eay0-a1557900.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu edit.Οι τιμές των ram τώρα προκαλούν rage..Για κλάματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για όποιον έχει ήδη ι5 , συμφέρει πολύ περισσότερο να πάει σε μεταχειρισμένο ι7 αντίστοιχου socket από το να πάρει ryzen 4c/8t πάντως. Αναβάθμιση που μπορεί να βγει και κάτω από 100€. Είπες το αυτονόητο. Ίσως γι'αυτό δεν πήρες καμία απάντηση Αυτός γράφει: " In its best light with all the overclocks, the 1700X lands AMD ahead of the 6600K and behind the 7600K in averages, though lows are ahead at 112." Τόσο πίσω; Στο Warhammer, αυτό που λες, με στοκ τους 6600Κ/7600(σκέτα 4 cores) και τους 1700X τέζα. Έφτασαν επιτελούς. Απο παρασκευή στήνω γιατί δεν υπάρχει χρονος τωρα. Λεω να κανω ενα full stock benchmark με θερμοκρασίες κτλ και να δω εαν μπορει να ειναι 100% stable out of the box @stock, και ενα μετά απο μέρες που θα του εχω βγάλει τα μάτια σε OC. PS:Putting my money where my mouth is. Με το καλό. Μπας και δούμε και κανα game test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Με το καλο. Ποιο κουτι εχεις? Silencio 550. Παλιο αλλα πραγματικα καλο κουτακι... αλλα κατα 99,9% δε χωραει τη D15. Μετα το πασχα (μιας και δε θα έμπαινε μέσα σε κουτί ετσι κι αλλιώς) σκέφτομαι για Corsair 400q που εχω ξανα στήσει μηχάνημα σε αυτό, Silverstone FT 05 αλλα χωράει πολυ οριακά το cooler ή ftactal D Define C. Και σκέφτομαι για 400q και Define C να τα βαψω άσπρα πριν καν τα δουλέψω... Θα ηθελα ενα ποιοτικό cube case αλλα ολα ειναι πλαστικουρες ή με παράθυρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Lied καλορίζικο το κτήνος και καλοδούλευτο , βλέπω ότι η κάρτα είναι msi αλλά δεν φαίνεται καλά το μοντέλο, 1070 είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Lied καλορίζικο το κτήνος και καλοδούλευτο , βλέπω ότι η κάρτα είναι msi αλλά δεν φαίνεται καλά το μοντέλο, 1070 είναι ; Χαχαχαχαχα..... θα θελα 480 8GB Αν και μεχρι πριν απο 3 μήνες ειχα μια 6770 οποτε εχω μάθει σε ultralow settings και η 480 δε δυσκολεύετε ιδιαίτερα για 1080p60h που είναι το μόνιτορ μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Χαχαχαχαχα..... θα θελα 480 8GB Αν και μεχρι πριν απο 3 μήνες ειχα μια 6770 οποτε εχω μάθει σε ultralow settings και η 480 δε δυσκολεύετε ιδιαίτερα για 1080p60h που είναι το μόνιτορ μου. Μια χαρά είναι η 480, απλά ίσως έπρεπε να περιμένεις κάποιες μέρες γιατί θα βγάλουν το refresh τώρα. Ψάξε undervolting πάντως γιατί τους δίνουν πολύ voltage σε stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μια χαρά είναι η 480, απλά ίσως έπρεπε να περιμένεις κάποιες μέρες γιατί θα βγάλουν το refresh τώρα. Ψάξε undervolting πάντως γιατί τους δίνουν πολύ voltage σε stock. Πρεπει να εχω πεσει σε πολυ καλο κομματι γιατι ειναι downclocked στα 1250 και downvolted στα 1,05V για overclock δεν εχω προσπαθησει καν γιατι ο phenom2 θα μου βγαλει καμια μουτσα στην οθονη σε λιγο μιας και εχει γερασει πολυ Κατα τ αλλα την καρτα την εχω ηδη 3 μηνες οποτε για το refresh και ηταν μακρια και θα ετρεχα τον Zen με την 6770 που θα εχανε αρκετα το νοημα η αναβάθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Πρεπει να εχω πεσει σε πολυ καλο κομματι γιατι ειναι downclocked στα 1250 και downvolted στα 1,05V για overclock δεν εχω προσπαθησει καν γιατι ο phenom2 θα μου βγαλει καμια μουτσα στην οθονη σε λιγο μιας και εχει γερασει πολυ Κατα τ αλλα την καρτα την εχω ηδη 3 μηνες οποτε για το refresh και ηταν μακρια και θα ετρεχα τον Zen με την 6770 που θα εχανε αρκετα το νοημα η αναβάθμιση. Μπορεί να πήρες stealth upgrade από την νέα φουρνιά και απλά να σου βάλανε RX480 bios 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μπορεί να πήρες stealth upgrade από την νέα φουρνιά και απλά να σου βάλανε RX480 bios Τωρα με μπριζωνεις να κανω κανα crossflash οταν βγουν οι 580 και με ενα Bios που εχει να τηνε παρω στη μασχαλη την καρτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για να βάλουμε κάποια πράγματα σε σωστή προοπτική..."Δεν περιμένω πολλά πράγματα από τους 1600 στο gaming, στα 4Ghz θα είναι και αυτοί."...ενώ ο i5 7500 ας πούμε πάει όχι στα 3,4 Ghz αλλά στα 4,5;;; Και θα πει κανείς τι λες ρε φίλε ο intel κάνει 205 και ο AMD 250...είναι έτσι όμως; Ποιος θα μείνει με το stock cooler στον intel; Ελάχιστοι...το stock cooler του AMD όποιος θέλει μπορεί κάλλιστα να το χρησιμοποιήσει...και με φυσιολογικό OC μάλιστα...υπάρχουν βίντεο όποιος θέλει να ψάξει βρίσκει...άρα λοιπόν ο intel πάει στα 250 περίπου...ε δεν υπάρχει καν σύγκριση, 6 πυρήνες και 12 threads...δεν περιγράφω άλλο...γιατί ότι να ναι διαβάζουμε τελευταία και του χρόνου θα μας πασάρουν i3 ξεκλείδωτο στα 250 ευρώ και θα λέμε και ευχαριστώ!!! Καταρχας μια χαρα δουλευει ο 7500 με την stock ψυκτρα. Κατα δευτερον, τα περισσοτερα ατομα εχουν ηδη cooler, οποτε δεν θα αγορασουν αλλο. Οπως εγω για παραδειγμα που το σκεφτομαι να παω για 1600x λογω του οτι το cooler ουτως η αλλος αχρηστο θα μου ηταν. Έλεος η ίδια ιστορία τόσα χρόνια. Όταν αγοράζαμε Q6600 είχαμε να κράζουν για dual core (e6600, e8400 κλπ) και ξερό ψωμί. Μετά σε ένα χρόνο άλλαζαν CPU και εμείς σε 4.... Α ναι μην το ξεχάσω, για φέρτε ένα Nehalem Quad Core να δω τι ψάρια πιάνει σήμερα με τον 1090t και τα 6 cores ... Ο q6600 αρχισε να ειναι καλυτερος απο εναν e8500 μετα το 2010, πραγμα αχρηστο, μιας και ουτως η αλλος ηδη δεν τραβαγε. Δηλαδη πληρωσες καπου διπλα λεφτα για να δεις καλυτερες επιδοσεις 4-5 χρονια μετα, οταν πλεον ειχε παροπλιστει ηδη ο επεξεργαστης σου. Δεν ηταν εξυπνη αγορα, πιστεψε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Άντε να βγουν τα reviews μπας και πάω στην σύνθεση που έχω αναφέρει. Ο 3570K ρίχνει μπουκάλι στην 1070 σε αρκετά παιχνίδια πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Άντε να βγουν τα reviews μπας και πάω στην σύνθεση που έχω αναφέρει. Ο 3570K ρίχνει μπουκάλι στην 1070 σε αρκετά παιχνίδια πλέον. Για 1600 πας και εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι, αφού εμένα με ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα παιχνίδια στο PC, ο 1600 είναι το sweet spot. Το μόνο που με ξενερώνει είναι τα 4Ghz του, στα unoptimized γκέιμς θα είναι αρκετά κάτω από kaby lake. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 r5-1600 ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις