Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως με την πλατφόρμα ryzen έχουμε επιτέλους πλήρης εκμετάλλευση της καταναλισκωμενης ενέργειας.

Δεν έχεις φόβο από θερμοκρασίες και με μια καλή ψυκτρα ,ούτε καν υδροψυξη εχεις επιδόσεις που ζηλεύουν συστήματά με υδροψυξη.

Σε αυτή την πλατφόρμα έχει διόρθωση η amd τα λάθη του παρελθόντος και δίνει μια σταθερή απόδοση έχοντας περισσότερο και πιο γρήγορο έλεγχο στην θερμοκρασία του επεξεργαστή από την Intel.

Το σύστημα ελέγχου δεν αφήνει την θερμοκρασία να ξεφύγει όπως παλιά και το boost έρχεται έτσι πιο ομαλά και με μεγαλύτερη διάρκεια από ότι γινόταν στο παρελθόν με τα απότομα peaks και ξανά κάτω σε επιδόσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ head να ανεβεί παραπάνω αλλά προτιμάει να έχει σταθερή απόδοση από ότι να έχει πολύ υψηλά αλλά για λίγο διάστημα. Ίσως περιμένουν να δουν την αντίδραση της Intel και να ρυθμίσουν απλώς την CPU μετά λίγο υψηλότερα χωρίς την ανάγκη να βγάλουν καινούργια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3570k @ 4.4Ghz

Το Watch Dogs 2 έτρωγε βούτες στα 50 fps, καθαρό CPU μπουκάλι.

Με i7,16gb ram και gtx 1070 χτες που δοκιμασα το dishonored 2 ειδα βουτες απο τα 120 στα 60 fps σε 1080p. Φταιει και εκει ο επεξεργαστης ή μηπως η εταιρεια που εκανε προχειρο δουλεια και εβγαλε μισο τελειωμενο παιχνιδι προς πωληση?

Αυτο ελειπε να ναι καλυτερος ο 4ετιας επεξεργαστης μου απο εναν επεξεργαστη που κοστιζει παραπανω τωρα που βγηκε.

Αλλα μη λεμε και βιαζει,οταν οι διαφορες ειναι ελαχιστες.

Μπαινει ο καθενας με το πονο του εδω μεσα.

Η amd μονο στο value χτυπαει.

Δυστυχως-ευτυχως οι επιδοσεις αλλου ειναι.

Ολα τα αλλα ειναι ευσεβεις ποθοι.

Μας μπηκε τωρα το καινουργιο τρολλακι να μας πει οτι θα παντρευτουμε επεξεργαστες γιατι κααααποτε θα εκμεταλλευτουν τα 16 threads.

Καραμελα που την ακουμε απο οταν βγηκαν και οι fx.

Και η πλακα ειναι οτι αυτα τα γραφουν τυπαδες που δε θα παρουν ryzen.Δεν ειδα κανεναν απο αυτους που πηραν να βγαινουν να γραφουν τετοιες αρλουμπες,αντιθετως οι ανθρωποι ειναι πιο προσγειωμενοι γιατι ξερουν τι παιρνουν.

Ειπαμε και γω γουσταρω amd που μπηκε στο παιχνιδι αλλα μη το παραξυλωνουμε το πραγμα.

Οτι ο αλλος κανει folding,παιζει,καφε κτλ και δε μπορουσε μεχρι τωρα και ο ryzen θα του λυσει τα χερια.

Δηλαδή θα μου πρότεινες να αγοράσω τον i5 7600k αντί του R5 1600;;

Πάντως με την πλατφόρμα ryzen έχουμε επιτέλους πλήρης εκμετάλλευση της καταναλισκωμενης ενέργειας.

Δεν έχεις φόβο από θερμοκρασίες και με μια καλή ψυκτρα ,ούτε καν υδροψυξη εχεις επιδόσεις που ζηλεύουν συστήματά με υδροψυξη.

Σε αυτή την πλατφόρμα έχει διόρθωση η amd τα λάθη του παρελθόντος και δίνει μια σταθερή απόδοση έχοντας περισσότερο και πιο γρήγορο έλεγχο στην θερμοκρασία του επεξεργαστή από την Intel.

Το σύστημα ελέγχου δεν αφήνει την θερμοκρασία να ξεφύγει όπως παλιά και το boost έρχεται έτσι πιο ομαλά και με μεγαλύτερη διάρκεια από ότι γινόταν στο παρελθόν με τα απότομα peaks και ξανά κάτω σε επιδόσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ head να ανεβεί παραπάνω αλλά προτιμάει να έχει σταθερή απόδοση από ότι να έχει πολύ υψηλά αλλά για λίγο διάστημα. Ίσως περιμένουν να δουν την αντίδραση της Intel και να ρυθμίσουν απλώς την CPU μετά λίγο υψηλότερα χωρίς την ανάγκη να βγάλουν καινούργια.

Αυτό που διάβασα λίγο πιο πίσω οτι αν τον ανεβάσεις απενεργοποιούνται τα power saving ισχύει?Δεν ρίχνει συχνότητα-vcore σε ιdle?

Με i7,16gb ram και gtx 1070 χτες που δοκιμασα το dishonored 2 ειδα βουτες απο τα 120 στα 60 fps σε 1080p. Φταιει και εκει ο επεξεργαστης ή μηπως η εταιρεια που εκανε προχειρο δουλεια και εβγαλε μισο τελειωμενο παιχνιδι προς πωληση?

Στο Dishonored 2 φταίει εξ' ολοκληρου ο dev, rush job ήταν. Κρίμα επειδή το game τα σπάει.

• Like 1

Εδώ να δείς τι πανηγύρι έγινε...

Εμενα σαν καταναλωτη,

Σαν καταναλωτες αυτο που πραγματικα μας ενδιαφερει ειναι να αγοραζουμε προιοντα να κανουμε την δουλεια μας. Ολα τα αλλα περι κακιας χ εταιρειας και ''αγιας'' Ψ εταιρειας ειναι ασχετα τελειως πραγματα τα οποια και φυσικα οδηγουν σε φανατισμους,vs θεματα και παει λεγοντας(γενικα σε ολα τα πραγματα).

Επισης για να καθησουμε να μιλησουμε για πραγματικο ανταγωνισμο θα επρεπε να υπηρχαν παραπανω εταιρειες στον χωρο παρα αυτες οι 2(οτι συμβαινει δηλαδη στα κινητα με το android).

Σαν καταναλωτες αυτο που πραγματικα μας ενδιαφερει ειναι να αγοραζουμε προιοντα να κανουμε την δουλεια μας. Ολα τα αλλα περι κακιας χ εταιρειας και ''αγιας'' Ψ εταιρειας ειναι ασχετα τελειως πραγματα τα οποια και φυσικα οδηγουν σε φανατισμους,vs θεματα και παει λεγοντας(γενικα σε ολα τα πραγματα).

Επισης για να καθησουμε να μιλησουμε για πραγματικο ανταγωνισμο θα επρεπε να υπηρχαν παραπανω εταιρειες στον χωρο παρα αυτες οι 2(οτι συμβαινει δηλαδη στα κινητα με το android).

Να συμπληρώσω ότι αν η Amd βρισκόταν στη θέση της Intel δεν νομίζω οτι έχει κανείς αμφιβολία πώς θα κοστολογούσε τα προιόντα της

Δηλαδή θα μου πρότεινες να αγοράσω τον i5 7600k αντί του R5 1600;;

Η αγορά έχει και όρους οικονομοτεχνικής φύσεως. Δεν έχει σημασία μόνο το CPU. Παίζουν ρόλο και η μνήμες και το motherboard.

Αν το δεις οικονομοτεχνικά καθαρά οποίο και να πάρεις δεν θα δεις διαφορά παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που θες πολλούς πυρήνες. Το future proof δεν ισχύει χωρίς αποδείξεις. Ως τώρα υποθέσεις κάνουμε με τις πιθανότητες που υπάρχουν. Με το AN,δεν αγοράζεις πράγματα. Ειδικά κάτι καινούργιο. Πχ. Τώρα έχω δώσει την μνήμη για να πάρω μια πιο γρήγορη για να εκμεταλλευτώ καλύτερα όπως λένε, τον ryzen μου.Έχω μείνει χωρίς μηχάνημα και δεν έχω την δυνατότητα να γράψω του κάθε τυφλού φανμποι κάτι με φωτογραφίες και να του κλείσω το στόμα για τις παπαριες που γράφει.

Γράφει για την πλατφόρμα που ΘΑ πάρει και χωρίς να έχει δουλέψει, με κάτι αντίστοιχo σε Intel.

Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πάρε amd γιατί κάνει εκείνο μόνο καλύτερα και ΘΑ μπορεί να κάνει και το άλλο ΑΝ.....

Αυτό που διάβασα λίγο πιο πίσω οτι αν τον ανεβάσεις απενεργοποιούνται τα power saving ισχύει?Δεν ρίχνει συχνότητα-vcore σε ιdle?

Φίλε μου δώσε μου λίγο χρόνο να ξαναπάρω την παλιά μνήμη γιατί δεν έχουμε πάντα λεφτά για πέταμα.

Εγω γιαυτο ειπα να περιμενουμε πρωτα διαθεσιμοτητα να φτιαξουν οι τιμες,γιατι βλεπω τον φθηνοτερο ryzen 1400 και ενα καταστημα τον εβαλε στα 210ευρω πχ.....

https://www.skroutz.gr/s/11139196/AMD-Ryzen-5-1400.html

Πεφτει και Πασχα τωρα,αρα απο Μαιο και Ιουνιο θα φτιαξει καπως η κατασταση.

• Like 1

Από Σεπτέμβριο θα είναι τα πράγματα ισορροπημένα πιστεύω.
Καλοκαίρι είναι τώρα κιόλας, μπορεί κάποιος να κάνει λίγη υπομονή για καλύτερες τιμές, αναβαθμισμένα BIOS, διαθεσιμότητα, κλπ.

Φίλε μου δώσε μου λίγο χρόνο να ξαναπάρω την παλιά μνήμη γιατί δεν έχουμε πάντα λεφτά για πέταμα.

Οκ!Πάντως αν εννοείς να ποστάρεις φωτο δεν χρειάζεται,ρωτάω μήπως πρόλαβες να τον δοκιμάσεις.γιατί ομολογουμένως μου φάνηκε κάπως,αν ισχύει βέβαια

Οκ!Πάντως αν εννοείς να ποστάρεις φωτο δεν χρειάζεται,ρωτάω μήπως πρόλαβες να τον δοκιμάσεις.γιατί ομολογουμένως μου φάνηκε κάπως,αν ισχύει βέβαια

Είναι ο 1700x. Δεν θέλω να παίζω με overclocking αλλά ούτε και το update του powermanagment προλάβα να βάλω.

Είναι ο 1700x. Δεν θέλω να παίζω με overclocking αλλά ούτε και το update του powermanagment προλάβα να βάλω.

Αν έχεις τη καλοσύνη όταν με το καλό είσαι κομπλέ κάνε ένα τεστάκι,κάτι ελάχιστο, μ ενδιαφέρει αυτό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...