fopation Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλά τα είπε αλλά για εμάς που ξέρουμε και διαβάζουμε δεν κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση! Υπάρχει και μία άλλη εξέλιξη στο χώρο που δεν έχουν καταλάβει πολλοί και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει και πραγματικό παράδειγμα! Οι gaming developers που θέλουν να πετύχουν υψηλές πωλήσεις μελλοντικά θα υιοθετήσουν μηχανές γραφικών που κάνουν scale σε πολυνηματικούς επεξεργαστές με όχι απαραίτητα υψηλά clocks και σε cross plattform Graphics API = Vulcan! Αυτό θα συμβεί όχι γιατί έβγαλε ξαφνικά η AMD τη σειρά R7 αλλά γιατί θέλουν να έχουν και το mobile gaming σαν target group! Τι επεξεργαστές έχουν τα καλά κινητά και tablets! ARM 8 Cores! Πιο είναι το τρανταχτό παράδειγμα θα με ρωτήσετε? Star Citizen! Συνεπώς ένας πετυχημένος gaming developer+programmer θέλοντας και μη θα χρησιμοποιήσει πολυνηματικές μηχανές γραφικών! Αυτά για το λίγο ή πολύ άμεσο μέλλον! https://www.youtube.com/watch?v=S3I5WNHbnJ0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Όπως έχουν τα πράγματα θα πήγαινα σε aorus gb απο Γερμανία στα 220. Κι εμφανισιακά νομίζω ότι καλύτερο και έχει δείξει πως δεν έχει προβλήματα που έχουν άλλες (μνήμες κλπ που με bios μάλλον θα λυθούν βέβαια). Κερδισμένοι κι εδώ θα βγούν όσοι κάνουν υπομονή για νεα revisions τόσο μητρικών όσο κι επεξεργαστών 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 η asus prime x370 ειναι σε καλή τιμη παντως για ελλαδα. Οντως... εχω μπερδευτει τωρα... Όπως έχουν τα πράγματα θα πήγαινα σε aorus gb απο Γερμανία στα 220. Κι εμφανισιακά νομίζω ότι καλύτερο και έχει δείξει πως δεν έχει προβλήματα που έχουν άλλες (μνήμες κλπ που με bios μάλλον θα λυθούν βέβαια). Κερδισμένοι κι εδώ θα βγούν όσοι κάνουν υπομονή για νεα revisions τόσο μητρικών όσο κι επεξεργαστών Ειχα πει μετα την 990 ud5 δεν θα ξαναεπερνα gigabyte αλλα με εχει κολασει!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=P-ko8Sgv6tU 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 παρτε ρε μαγκες κανα 1700 να κανουμε εδω μεταξυ μας κανα bench σε games να δουμε που βρισκομαστε Δώσε μου Link να πάρω mini-itx μητρική σοβαρή και αύριο παραγγέλνω...τον ζαχαρώνω μέρες τον R7 1700 αν και θα ανοίξω topic όταν ριμαδοεμφανιστούν οι mini-itx... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 παιδες εγω παντως εναν 7700Κ εχω παραγγειλει για να παιζω MINECRAFT που εχει και καλυτερο IPC απο τον χαζο 1800Χ που ειναι ΜΟΝΟ για εφαρμογες γραφειου. VFM λεμε......... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αξίζει φουλ η αγορά απο mindfactory κλπ γερμανικά σε σχέση με Ελλάντα. Το video του Adored πολύ διθυραμβικό.. Γενικά απ' ότι έχω πάρει πρέφα, κάντε υπομονή.. κι ουράνος θα γίνει πιο γαλανός. γαλανός ? Κοκκινοπράσινος θές να πεις ... Δώσε μου Link να πάρω mini-itx μητρική σοβαρή και αύριο παραγγέλνω...τον ζαχαρώνω μέρες τον R7 1700 αν και θα ανοίξω topic όταν ριμαδοεμφανιστούν οι mini-itx... Λογικά κοιτάζεις για BIOSTAR Racing X370-GTN παιδες εγω παντως εναν 7700Κ εχω παραγγειλει για να παιζω MINECRAFT που εχει και καλυτερο IPC απο τον χαζο 1800Χ που ειναι ΜΟΝΟ για εφαρμογες γραφειου. VFM λεμε......... Καλορίζικος. Καλό mine & craft ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 R7 1700 vs 2500K 4,8 Ghz vs i5 6500 stock ,Metro Last Light Redux canned bench v 3.0 Βγαίνουν σιγά σιγά κάποια χρήσιμα στοιχεία: Μόνη διαφορά το SSAA(anti aliasing) που επηρεάζει μόνο τη gpu. Ίδια έκδοση του bench(v. 3.00) . Διαφορετικές gpu, χωρίς να παίζει ρόλο αφού είναι nvidia οι drivers(~ίδιο cpu overhead) σε κάθε περίπτωση και η μπουκάλα είναι στη cpu για τον ΖΕΝ. Μεγάλα drops έως και κάτω από 55 καρέ από τον R7 1700 με καθαρότατο bottleneck από τη cpu(χαμηλότερο gpu usage). Σταθερά πάνω από 90 καρέ ο 2600Κ στο ίδιο σημείο. Περισσότερα καρέ σε όλη τη διάρκεια. Στο 00:37 του πρώτου vid και μετά. https://www.youtube.com/watch?v=2OlIk1Q10Nw Συγνώμη που το ξαναβάζω. Είναι για σύγκριση. Από 02:32 αρχίζει το bench: https://www.youtube.com/watch?v=2ekgsLmiJlA Για επιβεβαίωση ότι το SLI δεν προκαλεί τα προβλήματα, μια τρίτη ανεξάρτητη δοκιμή με SLI και intel cpu(i5 6500 stock). Με ακόμα πιο βαριά settings, 1440p, SSAA on, Physx on και Titan X SLI. https://www.youtube.com/watch?v=T2gTYeDe2BU Με την ευκαιρία του μηνύματος σου,κι επειδή θέλω να προβώ σε άμεση αγορά υπολογιστή,cpu ,mobo,ram,είμαι λίγο διστακτικός στο τι να επιλέξω,1700 η 7700κ; -Αυτό που αποδίδει καλύτερα σε πραγματικές δοκιμές ανθρώπων χωρίς συμφέροντα. -Όχι γραφήματα και μπάρες από το πουθενά. -Όχι cherry picking από τα fanboys, σε ό,τι bench συμφέρει, ειδικά όταν βλέπεις μόνο μπάρες χωρίς proof της δοκιμής. -Επειδή όπως είπες κάθε νέο προϊόν έχει παιδικές ασθένειες, δώσε λίγο χρόνο στους devs να βγάλουν patch για κάποια games για να δεις τι συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ.Αφού ο ryzen δεν είναι apu τι δουλειά έχει ο 7700? Η κανονική σύγκριση πρέπει να είναι με 2011-3 Socket. 6800 6850 6900 . εχω κάπου άδικο ? Όταν βγάλει apu που θα έχει μέσα Vulcan με 20 πυρήνες τότε νομίζω τα λέμε ξανά . η σύγκριση είναι λάθος για μένα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 R7 1700 vs 2500K 4,8 Ghz ,Metro Last Light Redux canned bench v 3.0 οταν είδα τον 2500κ 4.8ghz vs 1700stock? σταμάτησα να διαβάζω,σορρυ, 3ghz είναι λίγα για games πιστεύω. αλός ένας για την block list μου άμα είναι να τρολλαρετε καντε το σωστά παιδιά.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 R7 1700 vs 2500K 4,8 Ghz ,Metro Last Light Redux canned bench v 3.0 Βγαίνουν σιγά σιγά κάποια χρήσιμα στοιχεία: Μόνη διαφορά το SSAA(anti aliasing) που επηρεάζει μόνο τη gpu. Ίδια έκδοση του bench(v. 3.00) . Διαφορετικές gpu, χωρίς να παίζει ρόλο αφού είναι nvidia οι drivers(~ίδιο cpu overhead) σε κάθε περίπτωση και η μπουκάλα είναι στη cpu για τον ΖΕΝ. Μεγάλα drops έως και κάτω από 55 καρέ από τον R7 1700 με καθαρότατο bottleneck από τη cpu(χαμηλότερο gpu usage). Σταθερά πάνω από 90 καρέ ο 2600Κ στο ίδιο σημείο. Περισσότερα καρέ σε όλη τη διάρκεια. Στο 00:37 του πρώτου vid και μετά. https://www.youtube.com/watch?v=2OlIk1Q10Nw Συγνώμη που το ξαναβάζω. Είναι για σύγκριση. Από 02:32 αρχίζει το bench: https://www.youtube.com/watch?v=2ekgsLmiJlA Για επιβεβαίωση ότι το SLI δεν προκαλεί τα προβλήματα, μια τρίτη ανεξάρτητη δοκιμή με SLI και intel cpu. Με ακόμα πιο βαριά settings, 1440p, SSAA on, Physx on και Titan X SLI. https://www.youtube.com/watch?v=T2gTYeDe2BU -Αυτό που αποδίδει καλύτερα σε πραγματικές δοκιμές ανθρώπων χωρίς συμφέροντα. -Όχι γραφήματα και μπάρες από το πουθενά. -Όχι cherry picking από τα fanboys, σε ό,τι bench συμφέρει, ειδικά όταν βλέπεις μόνο μπάρες χωρίς proof της δοκιμής. -Επειδή όπως είπες κάθε νέο προϊόν έχει παιδικές ασθένειες, δώσε λίγο χρόνο στους devs να βγάλουν patch για κάποια games για να δεις τι συμβαίνει. Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι σύγκριση είναι το άκυρο του άκυρου ω άκυρο. Παιχνίδι του πότε; με SLI (φέξε μάη μου δηλαδή ένα διαφορετικό driver να έχεις αλλάζουν όλα) και βάζεις έναν 1700 στοκ με ένα 2500Κ @ 4.8.... Και εγώ έχω 2600κ@ 4.6 ton 1700 δεν θα τον αφήσω στοκ, και ούτε θα τον πάρω για να παίζω metro, το metro το παίζω και με thuban και με buldozer και με core2quad 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Λογικά κοιτάζεις για BIOSTAR Racing X370-GTN Βρε λογικά ξελογικά εγώ ξέρω ότι δεν έχει εμφανιστεί ούτε μια mini-itx στην αγορά...έτσι για δείγμα...να αρχίσουν να τις χρησιμοποιούν οι reviewers να δούμε τι παίζει...αν και από την άλλη πιστεύω ότι αυτό θα βγει σε καλό γιατί θα έχουν φάει την πίκρα οι atx και θα έχουν κατασταλάξει και στα bios updates που χρειάζονται, οπότε όοοοοοοταν επιτέλους έρθουν και πάρουμε και εμείς θα είναι πιο ώριμη η κατάσταση...πιο πολύ ανυπόμονος είμαι απλά γιατί δεν την παλεύω άλλο με τον αιωνόβιο μου e6600... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ.Αφού ο ryzen δεν είναι apu τι δουλειά έχει ο 7700? Η κανονική σύγκριση πρέπει να είναι με 2011-3 Socket. 6800 6850 6900 . εχω κάπου άδικο ? Όταν βγάλει apu που θα έχει μέσα Vulcan με 20 πυρήνες τότε νομίζω τα λέμε ξανά . η σύγκριση είναι λάθος για μένα ? Τιμολογιακά κολλάει. Με τον 1700 κοστίζουν το ίδιο και ο 1700Χ κοστίζει περίπου 15-20% πάνω από τον 7700Κ. Αναπόφευκτα γίνεται η σύγκριση του τι παίρνει κανείς με τα ίδια λεφτά. Η χαζή σύγκριση με τον 1800Χ, για όσους την αναπαραγάγουν, προφανώς και θα βγάζουν τον 7700κ vfm για games, με την ίδια λογική που ο 7700Κ είναι vfm και έναντι του 69ΧΧ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως , που πάω σε 1700, για μητρική θα πάρω b350 . Οι x370 είναι περιτή πολυτέλεια ειδικά για micro-atx που έχω. Δυστυχώς έχω μερικούς μήνες αναμονή ακόμα, για καλοκαίρι με βλέπω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Προσωπικά ψηφίζω 1700Χ έναντι 1700 εκτός κι αν κάποιος γουστάρει τη χαρά του oc (περισσότερο από τα όποια οφέλη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις