John-lamia Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γενικα παντως φανηκε οτι η amd δεν ηταν ετοιμη να παρουσιασει και οτι κανα διμηνακι το ηθελε ακομα. Για αυτο μαλλον και δε παρουσιασαν και τους μικρους-μεσαιους ryzen μαζι.παλι καλα δηλαδη γιατι θα τους βγαζανε οι γνωστοι-αγνωστοι φολα εξαρχης. τα βασικά προβλήματα ειναι πολυ λιγότερα απ οτι δείχνουν κ απ οτι εχουν καταλάβει μερικοί μερικοί... εταιριες οπως asus, msi, gigabyte κ λοιποί εχουν αρκετο καιρο στα χερια τους εναν ryzen και γενικα τα σχεδια απ την ολη πλατφορμα για να φτιαξουν π.χ. μια mobo+bios και να το πασαρουν στα καταστηματα.... θα επρεπε να εχουν ετοιμα και στρωμένα bios χωρις κανενα update χωρις κανενα προβλημα.. αντιθέτως ομως βλέπουμε οτι καθε λιγο κ λιγακι πετανε και απο ενα καινουριο bios update... σε αυτο ποιος να φταιει αραγε ? οι εταιριες με το υπολοιπο υλικο η η amd ? σε αυτο το σεναριο προσωπικά ρίχνω το βάρος στην amd για μου φαίνεται οτι άργησε να τους δώσει τα σχεδία, γιαυτο παιζει να δουμε κ τα μηκρα μοντελα στης 11 του μηνα και απο μητρικες θα εχουμε ακομα τις ιδιες στα ραφια....... ισως να ειναι και αμυντική πολίτικη της amd αυτο για να μην μπορει να μαθει κατι αμεσα ο ανταγωνισμός και προλάβει και να ρίξει τιμες του η να κανει καλύτερες πρόσφορες...... ολα στο παιχνιδι ειναι, με ενα mail με benchs απο καποια κατασκευαστρια εταιρια υλικου στην ιντελ και η οικονομικη στρατηγική αλλάζει μεσα με μια βραδια !!! το ιδιο ισχύει και στον τομέα λογισμικου... ( λεγε με microsoft ) 1
ASDIC Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 τον Σκωτσεζο επεσαν ολοι να τον φανε, τον εχουν κραξει αφανταστα. Αλλα εχει fps διπλα διπλα οχι μπαρες μονο με νουμερα. Αμφιβαλλω οτι μας ταιζει σανο. Απο την αλλη ολοι κανουν τεστ με 1070, 1080 ,1080τι για να μην πιανουν μπουκαλα λεει. Οταν τους ειπα σε σχολια τρεξτε Crossfire 480-Fury γελασαν νομιζεις και ειναι αργες καρτες. Πριμεν πανε αγορασε 6950 και μετα μιλα που οι μνημες δεν παιζουν ρολο στους επεξεργαστες. Εσυ στον δικο σου υπολογιστη αφου δεν παιζουν ρολο, DDR4 να τις τρεχεις στα 1333. 4
benign Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ηρεμηστε παιδια,μια χαρα τα εκανε ολα η AMD βγαζοντας ενα τρομερα ανταγωνιστικο προιον στην αγορα σε εξαιρετικη τιμη.Το να περιμενει κανεις ενα η δυο μηνες να ξεπεραστουν οι παιδικες ασθενειες της νεογεννητης πλατφορμας δεν ειναι κατι το τρομερο.Απλα μερικοι ειστε τεχνολαγνοι και δεν κρατιεστε. 8
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 τον Σκωτσεζο επεσαν ολοι να τον φανε, τον εχουν κραξει αφανταστα. Αλλα εχει fps διπλα διπλα οχι μπαρες μονο με νουμερα. Αμφιβαλλω οτι μας ταιζει σανο. Παντως ειδα και καποιους γνωστους σε yt που συμφωνουν τελευταια με αυτον και ειχαν παρομοια αποτελεσματα.Νομιζω και ενα προσφατο του Hardware Unboxed γιa Tomb Raider. 4
50EuroUser Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Η πλατφόρμα έχει πολλά περιθώρια για αύξηση επιδόσεων ακόμα π.χ τα subtimings είναι αδύνατο να τα αλλάξεις. Κάποιος είπε οτι όπως η ιντελ έτσι και οι μητρικάδες πιάστηκαν στον ύπνο και περίμεναν μια ξαναζεσταμένη κατάσταση με τους ryzen όπως στους FX, ρίξανε όλο το βάρος στα Ζ270 που δεν έχει καμία αξία μιας και μόνο Optane support έβαλαν οι μπλέ αρμεχτές και τώρα τρέχουν να στρώσουν τα Bios οι φελλοί. Ο τυπάς ο σαλαζάρ είναι επιεικώς τραγικός πάει λέει οι ryzen 5 δεν θα ματσάρουν τους i5 τον κράζουν όλοι από κάτω στα σχόλια και ξεχνάει όπως και χίλιοι άλλοι reviewers ότι δεν είναι ο μοναδικός i5 ο i5-7600K στα 4.8 GHz. Θα δούμε ποιός νοματαίος θα αγοράζει i5-7400/7500 και θα ρίχνει πόρτα στους 4C/6C από εδώ και πέρα όταν είναι τα ίδια λεφτά πάνω-κάτω. Άμα θέλει ο reviewer πάντως κάνει και τον FX 8370 να ρίχνει ξύλο στον 6900Κ όρεξη και καλά skills στις ΜΠΑΡΕΣ να ΄χει 9
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HTsGMQWnxqg 6
trayban Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Για amd εννοεις ε? https://www.asus.com/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/ ανεπίσημη,γιατί και την έκδοση που έχω τώρα(1002) στο ρεντιτ τη βρήκα..
Gagaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Θα ήθελα να παρακαλέσω το φίλο Millennium, να μην γράψει τίποτα άλλο από τα φοβερά που ποστάρει, γιατί έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας και ενώ λέγαμε να περιμένουμε κανα μήνα να βελτιωθούν κιάλλο τα bios, μας βλέπω να τρέχουμε να προ-παραγγείλουμε τώρα!! (Προφανώς και κάνω πλάκα, thanks για τα ενημερωτικά σου ποστς, keep them coming) 5
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ποιός είπε ότι έχει χιλιάρικο. Θα πέσει η τιμή του από ώρα σε ώρα, αφού μετά από τα συγκεκριμένα bench ο κόσμος θα καταλάβει και θα τον αποφεύγει. Είπε ένας ανθρωπάκος να τρέξει δοκιμές με νέα και παλιά BIOS σε δύο μητρικές που βρήκε. Δεν είπε πουθενά για συγκριτικό μνημών, ο φουκαράς. Πρέπει όμως να ξεκινήσουμε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Εγω φιλε μου απαντησα σ΄εσενα για τις μνημες επειδη εσυ τις ανεφερες!Κι οσον αφορα στην αντιπαραθεση που λες,παντα εσυ την κανεις εξερευνοντας να βρεις ο,τι αρνητικο για να μας πεις... Δεν μαλωνουμε, κι εγω τουλαχιστον δεν ψαχνω ουτε χαζοκαυγαδες ουτε χαζοαντιπαραθεσεις! Απλα αμα καπου σε κουραζουν τα ιδια και τα ιδια κολληματα που εχει ο καθενας(μονοπλευρα παντα) , ε τοτε κατι πρεπει να απαντησεις αφου φτανεις στο αμην! Εγω αν διαβασεις ολες τις αποψεις που εχω γραψει,ειτε στεκουν ειτε οχι, εχουν και τα θετικα μεσα αλλα και τα αρνητικα σε ο,τι βλεπω που δεν μου αρεσει! Αυτο εννοω... ... Και οπως στο αντιστοιχο βιντεακι που ειχα βαλει κι εγω πιο πισω, κανω την ερωτηση: Τι μας ενδιαφερει περισσοτερο? Τα 2-3-5-10 frames παρα πανω του ι5 η΄ το 20-40% χαμηλοτερο cpu usage του 1400? 3
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Η πλατφόρμα έχει πολλά περιθώρια για αύξηση επιδόσεων ακόμα π.χ τα subtimings είναι αδύνατο να τα αλλάξεις. Κάποιος είπε οτι όπως η ιντελ έτσι και οι μητρικάδες πιάστηκαν στον ύπνο και περίμεναν μια ξαναζεσταμένη κατάσταση με τους ryzen όπως στους FX, ρίξανε όλο το βάρος στα Ζ270 που δεν έχει καμία αξία μιας και μόνο Optane support έβαλαν οι μπλέ αρμεχτές και τώρα τρέχουν να στρώσουν τα Bios οι φελλοί. Ο τυπάς ο σαλαζάρ είναι επιεικώς τραγικός πάει λέει οι ryzen 5 δεν θα ματσάρουν τους i5 τον κράζουν όλοι από κάτω στα σχόλια και ξεχνάει όπως και χίλιοι άλλοι reviewers ότι δεν είναι ο μοναδικός i5 ο i5-7600K στα 4.8 GHz. Θα δούμε ποιός νοματαίος θα αγοράζει i5-7400/7500 και θα ρίχνει πόρτα στους 4C/6C από εδώ και πέρα όταν είναι τα ίδια λεφτά πάνω-κάτω. Άμα θέλει ο reviewer πάντως κάνει και τον FX 8370 να ρίχνει ξύλο στον 6900Κ όρεξη και καλά skills στις ΜΠΑΡΕΣ να ΄χει 13
fallen4ngel Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τα βίντεο που έχω δει 2 σελίδες τώρα πάντως μόνο με την νοημοσύνη μας παίζουν. Είδα συγκριτικό pirmen για DX12 furyx vs 1070 σαν απάντηση στο Σκοτσέζο, ωραία τώρα μπορώ να έχω μία απάντηση πως η Fury των 4gb ram παίζει με 6gb usage και η 1070 των 8gb με 5???? Το δεύτερο μάλλον μπήκε για να δούμε πόσο unoptimised παιχνίδια παίζουμε; Γιατί μόνο αυτό κατάλαβα!!! Στις μπάρες όμως όλα καλά!!! 2
trayban Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το ότι προσομοιωτες όπως ο νοξ κ το μπλουσταξ τρέχουν πιο γρήγορα και ομαλά στο Ryzen,μετράει με κάποιο τρόπο; Γιατί πετάνε,βασικά τους τρέχω ακομα και παρέα,ενώ παλιά ο νοξ έκανε κάνα μισάωρο να φορτώσει αν είχα ανοικτό σταξ 5
strawman Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ΠΩ ρε φιλε, πανω απο 50% πισω ειναι ο 1700. Τελικα ισως δεν ειναι και τοσο VFM? 2
j2k Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ο ryzen5 1600 εχει integrated γραφικα οπως εχουνε οι intel? 1
Angelcrow Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Όποιος έχει υπομονή το Σεπτέμβριο θα έχουμε και καλές τιμές και κατά πάσα πιθανότητα vega apus! Αν τα apus ειναι 4c/8t τοτε θα μιλαμε για άλλες καταστασεις budget 500-600 ευρώ! Λεφτα να υπαρχουν και ολοι θα βολευτουμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις