Orgios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 22% με 31% increase για οποιον βαριεται να διαβάσει... Το παράδοξο όμως είναι οτι είτε είσαι 1080p είτε 4κ βγάζεις τα ιδια fps!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Τελικά παρήγγειλα τον 1700 και την Asus VI Hero + 16 gb μνήμες. Πρώτη φορα αγοράζω Asus μητρική, αλλα έχω ακούσει καλά πράματα για το bios. Μονο που θα περιμένω καμια 10 μέρες μιας και τα πήρα από Γερμανία. Είπα να δώσω τα extra λεφτά στην μητρική αντί για ψήκτρα μιας και το Wraith Spire φαίνεται πολύ καλο για stock cooler και μπορεί να με κρατήσει για λίγο καιρό, μέχρι 1.25v σκέφτομαι να ανεβάσω αρχικά για OC. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) 22% με 31% increase για οποιον βαριεται να διαβάσει... Το παράδοξο όμως είναι οτι είτε είσαι 1080p είτε 4κ βγάζεις τα ιδια fps!!!!!!!!!!!! λογικά το τεστ που μετρήσανε στο ashes ειναι cpu-bound. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2017 από Psaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ωραίος ήρθα να ποσταρω αυτο ;P http://www.legitreviews.com/amd-ryzen-performance-update-released-ashes-singularity_193137 @trayban τι μητρική/ram έχεις εμένα μου stock βγάζει https://browser.geekbench.com/v4/cpu/2171731 Ryzen 1700χ με χιρο νΙ.Κανονικά πρέπει να φορμαρω το σύστημα γιατί γίνεται της πόρνης,φαντάσου όπως έβαλα τον Ι7 πριν δε ξέρω πόσα χρόνια,δε το έχω πειράξει. Επίσης τα πάντα στο μπιος είναι στο αυτόματο,γιατί δεν έχει ακο Μα σταθερή έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ryzen 1700χ με χιρο νΙ. Κανονικά πρέπει να φορμαρω το σύστημα γιατί γίνεται της πόρνης,φαντάσου όπως έβαλα τον Ι7 πριν δε ξέρω πόσα χρόνια,δε το έχω πειράξει. Επίσης τα πάντα στο μπιος είναι στο αυτόματο,γιατί δεν έχει ακο Μα σταθερή έκδοση. α ναι οκ αμα δεν είναι φρέσκο σύστημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 α ναι οκ αμα δεν είναι φρέσκο σύστημα!! Από 4/11/2013 συγκεκριμένα,λες να φορμαρω; ???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ryzen 1700χ με χιρο νΙ. Κανονικά πρέπει να φορμαρω το σύστημα γιατί γίνεται της πόρνης,φαντάσου όπως έβαλα τον Ι7 πριν δε ξέρω πόσα χρόνια,δε το έχω πειράξει. Επίσης τα πάντα στο μπιος είναι στο αυτόματο,γιατί δεν έχει ακο Μα σταθερή έκδοση. Το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις, είναι να βάλεις την τελευταία InsiderFast (ουσιαστικά την επερχόμενη, σε 15 ημέρες, RS2) των Win10. Σε 2ο, έστω, Partition. To να βάλεις άλλο επεξεργαστή-μητρική, και μάλιστα από i7 σε R, το λιγότερο που θα πάθεις θα είναι να τρως το ένα άκυρο μετά το άλλο και να μην ξέρεις αν φταίει το hardware, το software, το λειτουργικό ή ο ανάδρομος Ερμής. Βάλε το 2ο partition, στήσε εκεί το σύστημά σου, και όταν βεβαιωθείς πως όλα λειτουργούν "Σωστά", το κάνεις Primary λειτουργικό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις, είναι να βάλεις την τελευταία InsiderFast (ουσιαστικά την επερχόμενη, σε 15 ημέρες, RS2) των Win10. Σε 2ο, έστω, Partition. To να βάλεις άλλο επεξεργαστή-μητρική, και μάλιστα από i7 σε R, το λιγότερο που θα πάθεις θα είναι να τρως το ένα άκυρο μετά το άλλο και να μην ξέρεις αν φταίει το hardware, το software, το λειτουργικό ή ο ανάδρομος Ερμής. Βάλε το 2ο partition, στήσε εκεί το σύστημά σου, και όταν βεβαιωθείς πως όλα λειτουργούν "Σωστά", το κάνεις Primary λειτουργικό. Ο μόνος λόγος που δεν κάνω φορμάτ ξέρεις ποιος είναι; τα 100γιγα μοντ του σκαιριμ και φολαουτ4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Σεβαστός ο λόγος! Δεν μεταφέρονται όμως και να αναγνωριστούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Χαζή απορία , Εχουμε τον Intel 7600K και εχουμε τον AMD 1600X ο 7600Κ ειναι ξεκλείδωτοι για να μπορεις να κανεις overclock ο 1600X είναι ήδη overclocked ? Το εχω ξανα αναφέρει , αλλα σκαλώνω (για αλλη μια φορά ! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Παρηγγειλα απο το eshop, το μοναδικό που είχε crosshair παραλαβή 30/3 . τους παίρνω τηλέφωνο "θα παραλάβετε σημερα?" , "οχι" μου λέει "αυριο, θα ενημερωθεί και το site μας", μες στην χαρα τρέχω να κανω κατάθεση τα χρήματα!! Μετά απο μισή ώρα μηνυμα στο κινητο, "Σας ενημερωνουμε οτι θα γίνει παραλαβή του motherboard μετά της 13/4". Μες στην απογοήτευση ακύρωσα την παραγγελία, ακομα περιμένω να μου επιστρέψουν τα χρήματα, ανοίγω όλα τα γνωστά site για x370 motherboard...τιποτα... ragequit και απογοήτευση... Αντι για αναγκαστική δίαιτα , αναγκαστική αποτοξίνωση... Θα ανησυχήσουν τα παλληκάρια του steam, θα με περάσουν για νεκρό... Ευχαριστώ Eshop... Ευχαριστώ για το ΤΙΠΟΤΑ!!! Μόλις πούλησα το παλιό μου σύστημα... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ο 7600Κ ειναι ξεκλείδωτοι για να μπορεις να κανεις overclock αυτα τα παραμυθια πουλανε στον κοσμο και πληρωνει λεφτα για "Κ", ενω στην ΑΜΔ ειναι ολοι ξεκλειδωτοι εδω και χρονια. το Χ σημαινει οτι υποστιριζει ΧFR, δεν σημαινει υπερχρονισμενοι. Αλλα ειανι ξεκλειδωτος για να κανεις υπερχρονισμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Τελικά η amd μας προσέχει εμάς που θέλουμε mini-itx...είδες δεν υπάρχουν ακόμη μητρικές οπότε δεν τρώμε τέτοια ξενέρα...τους είχα παρεξηγήσει... Και το γνωστό: δώστε mini-itx μητρικές στο λαό ρε αλήτες!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ο 7600Κ ειναι ξεκλείδωτοι για να μπορεις να κανεις overclock αυτα τα παραμυθια πουλανε στον κοσμο και πληρωνει λεφτα για "Κ", ενω στην ΑΜΔ ειναι ολοι ξεκλειδωτοι εδω και χρονια. το Χ σημαινει οτι υποστιριζει ΧFR, δεν σημαινει υπερχρονισμενοι. Αλλα ειανι ξεκλειδωτος για να κανεις υπερχρονισμο. Οπότε υποστήριξη XFR ειναι οι σειρά Χ !!! Thank you !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 XFR έχουν όλοι οι Ryzen απλά αυτοί με το X έχουν μεγαλύτερο. Επίσης έχουν υψηλότερο base clock και turbo boost και φυσικά είναι όλοι έτοιμοι για overclocking σε αντίθεση με τους Intel που πρέπει να αγοράσεις την Κ έκδοση. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις