benign Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Επειδη μερικοι φιλοι ειχαν παλιοτερα αναφερει τις μετοχες της AMD. : https://www.thestreet.com/story/14056120/1/3-reasons-investors-should-hold-on-to-advanced-micro-devices.html?puc=yahoo&cm_ven=YAHOO&yptr=yahoo If you're among the investors who'd bought the then dead-beat chipmaker back in December 2015, you'd have made over 300% in this period--even as AMD beat quarterly earnings estimates, shrugged off balance sheet concerns and demonstrated liquidity improvement. Πόσες φάσεις ρεύματος δίνει; Εδω ειναι το site της μητρικης.Αν αποφασισεις να παρεις το sklytechshop απο Αθηνα,Γαλατσι,τις φερνει απο Γερμανια σε πολυ καλες τιμες. http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=872 Επισης εδω γραφει οτι οσοι αγορασουν το BIOSTAR RACING X370GT7 θα παρουν σαν bundle δωρο εναν BIOSTAR M200 M.2 240GB solid-state drive : http://www.biostar.com.tw/app/en/news/news.php?S_ID=291 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγω σου επαναλαμβανω οτι οσο πιο πολυ περιμενεις , τοσο πιο καλη αγορα θα κανεις και με λιγοτερες εκπληξεις! Απο το 2009 εχεις, μην σκονταψεις τωρα στο τελος απ΄την βιασυνη... Δεν ξερω και ποσο περιπου κανουν να βγαλουν και rev 2 σε μητρικες κτλ... Θα περιμένω ακόμα μέχρι το τέλος του μήνα (του επόμενου) παραπάνω δεν νομίζω να αντέξω.. Απλά τα φτύνει αυτό το σύστημα όπου να ναι. Πολύ άντεξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Θα περιμένω ακόμα μέχρι το τέλος του μήνα (του επόμενου) παραπάνω δεν νομίζω να αντέξω.. Απλά τα φτύνει αυτό το σύστημα όπου να ναι. Πολύ άντεξε! Τι να πουμε και εμεις που δεν μας παίρνει για 1700 και περιμένουμε τον X1600 !!! Άτιμη καινονία !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αντεξα? Δεν άντεξα... Επεσε η παραγγελία για Crosshair VI και Ryzen 1700... ΔΕΝ αντέχω ούτε εγώ. Έχω καταλήξει σε μητρική και μνήμες και παλεύω με τον εαυτό μου ανάμεσα σε 1700 τώρα ή να περιμένω να δω τιψάρια πιάνει ο 1600! Κανένα leak / preview για 1600 υπάρχει ρε παίδες; μας έχουν βγάλει την ψυχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Θα περιμένω ακόμα μέχρι το τέλος του μήνα (του επόμενου) παραπάνω δεν νομίζω να αντέξω.. Απλά τα φτύνει αυτό το σύστημα όπου να ναι. Πολύ άντεξε! Τι να σου πω..... Κουραγιο και η AMD μαζι σου.... Τι να πουμε και εμεις που δεν μας παίρνει για 1700 και περιμένουμε τον X1600 !!! Άτιμη καινονία !!! Παιξε με τον πονο μας κι εσυ παλιο βρωμοψαρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Στο Overclock.net κράζουν άσχημα την MSI X370 titanium για την ποιότητα στα Mosfet, είναι η πιο ακριβή απ'τις 4 και έχει τα χειρότερα. Τα VRM Mosfet της Taichi για CPU φτάνουν κάπου διάβασα τα 480Α ! Review για MSI Tomahawk B350 OC3D Ρε συ με την MSI Mortar b350 έχει ακουστεί τίποτα τέτοιο; όχι τίποτα άλλο είμαι έτοιμος να παραγγείλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ΔΕΝ αντέχω ούτε εγώ. Έχω καταλήξει σε μητρική και μνήμες και παλεύω με τον εαυτό μου ανάμεσα σε 1700 τώρα ή να περιμένω να δω τιψάρια πιάνει ο 1600! Κανένα leak / preview για 1600 υπάρχει ρε παίδες; μας έχουν βγάλει την ψυχή! Για πες και σε εμάς !!! γιατι ακομα δεν εχω ξεκολλήσει απο απο την Asus X370 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ΔΕΝ αντέχω ούτε εγώ. Έχω καταλήξει σε μητρική και μνήμες και παλεύω με τον εαυτό μου ανάμεσα σε 1700 τώρα ή να περιμένω να δω τιψάρια πιάνει ο 1600! Κανένα leak / preview για 1600 υπάρχει ρε παίδες; μας έχουν βγάλει την ψυχή! Θα στο πω εγώ, το καλύτερο VFM στα 260 ευρώ με μια μητρική των 100 και μια RX 480 8GB. Βασικά το νέο standard για all around gaming και workstation μαζί με ένα Freesync monitor, ευκολο κλοκαρισμα με την στοκ ψηκτρα του, το μονο που κραταει τις τιμες ψηλα ειναι οι τιμες στις RAM που θα αργησουν να πεσουν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ρε συ με την MSI Mortar b350 έχει ακουστεί τίποτα τέτοιο; όχι τίποτα άλλο είμαι έτοιμος να παραγγείλω! Για πες και σε εμάς !!! γιατι ακομα δεν εχω ξεκολλήσει απο απο την Asus X370 Pro Μητρική έχω καταλήξει στην MSI Mortar b350 και σε μνήμες στις corsair vengeance CMK16GX4M2B3200C16 που είδα πως παίζουν στα 3200 και σε ryzen. o @50EuroUser Να μας πει ανέχει κανένα info για τα VRM της μητρικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ολο και περισσοτερες φωνες λενε για τις ΜΣΙ μητρικες και τα VRM τους. Κατι πρεπει να παιζει. Αλλα και στην Τιτανιουμ τσιγκουνευτηκαν ? τι να πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 @The_Blade με τόσα που διαβάζω για MSI και το σκέφτεσαι ακόμα για αυτη την εταιρία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ολο και περισσοτερες φωνες λενε για τις ΜΣΙ μητρικες και τα VRM τους. Κατι πρεπει να παιζει. Αλλα και στην Τιτανιουμ τσιγκουνευτηκαν ? τι να πω. Εαν δεν κάνω λάθος πάλι με DrMos δεν παίζουν; Αν ναι λογικό δεν είναι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnychliaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 παιδια να βαλω xmp επιλογη για τις μνημες τωρα χωρις xmp εχει το1.3 bios εινια η asro0ck ab350 pro4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το κατάφερα και το επανέφερα! Βρήκα μια δοκιμαστική έκδοση μπιος στο ρεντιτ και την πέρασα με φλασμπακ.. Πολύ απλά ,όποιος πάρει αυτή τη μητρική,να κοίτα ΠΆΝΤΑ αν είναι σταθερή η κάθε εκδοση μπιος,γιατί γίνονται τούβλα για πλάκα.. Συγκριτικό geekbench4 με τον προηγούμενο μου Ι7 4770k,χωρίς φορμάτ,ακριβώς το ίδιο σύστημα. Υπάρχει κάποιος λόγος σύγκρισης "σακατεμένου" 4770Κ με ryzen; Χωρίς να αναφέρεται κιόλας ο υποχρονισμός; Έψαξα λίγο στη βάση αποτελεσμάτων του geekbench 4 και βρήκα τη δική σου δοκιμή με το ίδιο ακριβώς σκορ, ημερομηνία και ώρα upload: http://browser.primatelabs.com/v4/cpu/2155958 http://browser.primatelabs.com/v4/cpu/search?dir=desc&page=169&q=i7+4770K&sort=score Πρέπει να έχεις κάνει μεγάλο υποχρονισμό ακόμα και στις μνήμες για να βγάζεις memory bandwidth: 5,39 Gb/s Για την ιστορία το geekbench δεν αναφέρει την πραγματική συχνότητα των επεξεργαστών και οι επιδόσεις των πραγματικά στοκ 4770(non-K) είναι περίπου αυτές(ανάλογα με τη μνήμη): http://browser.primatelabs.com/v4/cpu/search?dir=desc&q=4770&sort=multicore_score Κάντε ταξινόμηση βάσει multi core score. Καλημέρα φίλε μου! 180€ τις πήρα νομίζω.. Λέω νομίζω γιατί σήμερα θα έχω στα χέρια μου την απόδειξη . . Καλή τιμή όποια ταχύτητα και να'ναι. Βλέπω δύο μηδενικά στο τέλος οπότε φαντάζομαι θα 'ναι από 2800 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις