Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει ακόμη το δώρο Πάσχα ε; Ωραίος φίλτατε, με το καλό να ξεκοκαλίσεις το δώρο λοιπόν και με υγεία να χαρείς τον νέο υπολογιστή σου!!!

Και το γνωστό πια... δώστε mini-itx στο λαό ρε αλήτες!!! :-D

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θυμάμαι αν έχει μπει πάλι. Αναλύσεις για την ποιότητα των AM4 mobos.

Κορυφαίες θέσεις οι δύο Asrock(Prof-Taichi). Γενικά αξίζει λίγο διάβασμα, έχει πολλά τεχνικά και αναλύσεις.

http://www.overclock.net/t/1624051/vrm-on-the-new-am4-motherboards/480

Αρρωστοι ! Δεν θα με κολλησετε εμενα ,τελος Μαιου θα το στησω. :) :P (Μεχρι τοτε,οικονομια,διαιτα,σκακι GOG παλια games και διαλογισμος.)

Που να δεις εμένα που επιμένω ακόμα με την HD4850 έχω γίνει πλέον Master Guru από το διαλογισμό πάνω στα καρφιά!

• Like 3

Που να δεις εμένα που επιμένω ακόμα με την HD4850 έχω γίνει πλέον Master Guru από το διαλογισμό πάνω στα καρφιά!

Και ο αδερφος μου ειναι με μια 4850 και με εναν dual core amd 7750 Black Edition και ακομη παιζει games σε ικανοποιητικο για αυτον βαθμο 1680X1050 με μια παλια οθονη που εχει. (Λογω οικονομικων δυσκολιων.) :)

• Like 2

Δεν θυμάμαι αν έχει μπει πάλι. Αναλύσεις για την ποιότητα των AM4 mobos.

Κορυφαίες θέσεις οι δύο Asrock(Prof-Taichi). Γενικά αξίζει λίγο διάβασμα, έχει πολλά τεχνικά και αναλύσεις.

http://www.overclock.net/t/1624051/vrm-on-the-new-am4-motherboards/480

Πολύ hate στις MSI για τα VRM !

Την Asus X370 Pro σε ενα σημείο την βρήκα σαν αναφορά ! 

edit : βρήκα ενα αλλο ποστ και ξεκιναω διαβασμα ! 

• Like 1

Αρρωστοι ! Δεν θα με κολλησετε εμενα ,τελος Μαιου θα το στησω. :) :P (Μεχρι τοτε,οικονομια,διαιτα,σκακι GOG παλια games και διαλογισμος.)

Έτσι σωστός. Εγώ πάλι νοιωθω εγκλωβισμένος.

Από την μία λέω να δώσω το Χ99 από την άλλη δεν χρειάζομαι 8/16, το άτιμο το μικρόβιο!

• Like 3

Έτσι σωστός. Εγώ πάλι νοιωθω εγκλωβισμένος.

Από την μία λέω να δώσω το Χ99 από την άλλη δεν χρειάζομαι 8/16, το άτιμο το μικρόβιο!

Αντιστασου ,εχεις καλo μηχανημα!Βλεπεις απο τον επομενο χρονο. :) 

• Like 2

Περα απο την Asrock που σου προτεινε ο Καιαφας που ειναι πολυ καλη,εγω εκανα παραγγελια αυτη :

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=872#memorysupport

Πολυ καλη εταιρια,πιο παλια απο την Asus και την Asrock.Οι μητρικες της φημιζονται για ανθεκτικοτητα.Ριξε μια ματια να εχεις 2 επιλογες.

Πόσες φάσεις ρεύματος δίνει;

Ναι ρε φίλε είναι κρίμα να το δώσω.

Και του χρόνου αν βγουν τα +.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι αν έκαναν OC πιθανότερο θα ήταν να κάνω αγορά, αλλά έτσι όπως είναι για 100-200MHz είναι αμαρτία :(

Τα τσιτωσαν πολύ....

• Like 2

Ε ναι ρε Fallen μας επεξεργαζεσαι? Μια χαρα εισαι! Εσυ θα πρεπει να εχει φαγουρα οταν βγουν οι ryzen+ και θα εχουν κατσει στην αγορα οπως πρεπει και θα ειναι και πολυ πιο βελτιωμενοι απο ολες τις αποψεις! Γνωμη μου αδελφε....

Η΄αλλιως οταν σε πιανουν τετοιες ταραχες, μιλα με τον pirmen η΄ πολυ καλυτερα με τον fop ωστε να σου κοβεται κατευθειαν η τρεμουλα...! :P

• Like 5

Εγώ είμαι μ αυτό εδώ και μια 4870 hd (την 512) 800 ευρω στην άκρη και περιμένω να δω τι σκατά θα πάρω τελικά.. Ας διαλογιστούμε όλοι μαζί. 

post-227331-0-51566000-1490798111_thumb.png

• Like 4

Στο Overclock.net κράζουν άσχημα την MSI X370 titanium για την ποιότητα στα Mosfet, είναι η πιο ακριβή απ'τις 4 και έχει τα χειρότερα. Τα VRM Mosfet της Taichi για CPU φτάνουν κάπου διάβασα τα 480Α !

Review για MSI Tomahawk B350

OC3D

• Like 6

Εγώ είμαι μ αυτό εδώ και μια 4870 hd (την 512) 800 ευρω στην άκρη και περιμένω να δω τι σκατά θα πάρω τελικά.. Ας διαλογιστούμε όλοι μαζί. 

attachicon.gifScreenshot_4.png

Αφου εισαι που εισαι με αυτα πολυ καιρο λογικα, κρατα οσο μπορεις... Κανα 2 μηνες δηλαδη στανταρ πιστευω μεχρι να ξερεις πλεον τι ακριβως αγοραζεις και τι να περιμενεις απο αυτο... Ειδες κανα 2 σελιδες πιο πισω που ο αλλος εκανε bios update και πηγε στην κολαση και ξανα γυρισε απ το brickαρισμα?! Ειναι πολλες οι συγκινησεις ακομα,(bios-ram  κτλ) κι εγω τουλαχιστον δεν ειμαι διατεθημενος να τις ζησω! :-)Κι εγω με athlon x3 και hd5750 ειμαι και περιμενω στην γωνια......Θα δουμε....

• Like 2

Αφου εισαι που εισαι με αυτα πολυ καιρο λογικα, κρατα οσο μπορεις... Κανα 2 μηνες δηλαδη στανταρ πιστευω μεχρι να ξερεις πλεον τι ακριβως αγοραζεις και τι να περιμενεις απο αυτο... Ειδες κανα 2 σελιδες πιο πισω που ο αλλος εκανε bios update και πηγε στην κολαση και ξανα γυρισε απ το brickαρισμα?! Ειναι πολλες οι συγκινησεις ακομα,(bios-ram  κτλ) κι εγω τουλαχιστον δεν ειμαι διατεθημενος να τις ζησω! :-)Κι εγω με athlon x3 και hd5750 ειμαι και περιμενω στην γωνια......Θα δουμε....

Ναι το είδα και φρίκαρα. Είμαι μ αυτά απ το 2009.. Κάθε μια ώρα μπαίνω στο thread και διαβάζω τα πάντα. Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ να μην παραγγείλω το παραμικρό χαχααχχα

• Like 3

Ναι το είδα και φρίκαρα. Είμαι μ αυτά απ το 2009.. Κάθε μια ώρα μπαίνω στο thread και διαβάζω τα πάντα. Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ να μην παραγγείλω το παραμικρό χαχααχχα

Εγω σου επαναλαμβανω  οτι οσο πιο πολυ περιμενεις , τοσο πιο καλη αγορα θα κανεις και με λιγοτερες εκπληξεις! Απο το 2009 εχεις, μην σκονταψεις τωρα στο τελος απ΄την βιασυνη... :-)  Δεν ξερω και ποσο περιπου κανουν να βγαλουν και rev 2 σε μητρικες κτλ...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...