trayban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ωραιος, καλοδουλευτο! Μια απορια-επισημανση... Το ρευμα ειναι στο auto? Γιατι μου φαινεται λιγο παρα πανω... Ο glazos με 1800Χ στα 4.180(σχεδον 4.2 δηλαδη) παιζει με 1.570v ενω εσενα ειναι στα 1.548v στα 3.8ghz γι΄αυτο στο λεω... οχι απλα το είχα αφήσει οταν έκανα OC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ιστορία αμαρτωλή!!!! Διλαδι δε παίζει να πάρει κάποιος γρήγορες μνήμες και απλά να τις κουμποσει κ να παίζουν ; Τι θέλουν και τα φτιάχνουν έτσι ; Για να βασανίζεται ο κόσμος και να σκέφτεται ότι ίσως έκανε άκυρη αγορά ; Αφου εισαι παλιος τι τα ρωτας, το validation στις μνημες παιρνει χρονο με τις εταιρειες μητρικων να υποστηριζουν ΠΡΩΤΑ τις ακριβες μητρικες του και επειτα απο λιγους μηνες και τα ποιο φθηνα μοντελα, για παραδειγμα η Asrock υποστηριζει plug n play τις TridentZ 3200 στην Fatality B350 μητρικη της αλλα οχι στις ποιο φθηνες B350, ακομη, εκανε validation στα ποιο ακριβα μοντελα ακριβως για να τα σπρωξει γρηγορα στην αγορα των overclockers, ειναι πολυ νωρις ακομη και γυρω στο καλοκαιρι θα στρωσουν τα πραγματα, μετα απο 1-2 UEFI/Microcode της AMD και αρκετα νεα BIOS απο τους κατασκευαστες μητρικων, η Asrock ειχε 4 beta μονο τον Μαρτιο και χθες εβγαλε εκδοση 2.0 με υποστηριξη για Ryzen 5, κανε λιγη υπομονη και θα στρωσουν τα πραγματα. Ειμαστε στο σταδιο που "ανεβαινουν" οι μητρικες. Οποιος στηνει Ryzen συστημα αυτην την περιοδο διχως ψαξιμο και 100% σιγουρια στο θεμα compatibility και bios support, ρισκαρει να πεσει πανω σε θεματα, το ρισκο ειναι δικο του μιας και εχουν γραφτει πολλα στο θεμα αυτο και εχουμε προειδοποιησει οσους ενδιαφερονται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 οχι απλα το είχα αφήσει οταν έκανα OC Να μην ξανα επαναληφθει σε παρακαλω! Μεχρι ποσο τον πηγες? Κλασσικο κι ανεπαναληπτο 4.1? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ο υπολογιστής κόλλησε με κωδικό σφάλματος 0d στη μητρική hero vi ,εξ όσων είδα,παίζει να μου έκαψε τις μνήμες... Μπράβο άσους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Βγάλε την μπριζα άνοιξε το να αδειάσει το psu από ρεύμα. Μετά βάλε μπριζα και πάτησε το clear cmos από πίσω. Αν δεν βγάλε ένα ένα τα dim να δεις ποιά έκαψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τα έκανα όλα,είναι τέζα,δε ξέρω καν αν έκαψε όντως μνήμες. Για τον πούτσο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Είναι σταθερό ή ανάβει και σβήνει? Το 0d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Σταθερα αναμμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Έκανες oc εκείνη την ώρα? Πολύ δύσκολο να κάψει ραμ . Δοκίμασε και το κουμπί στην Mobo για safe boot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Όχι τπτ,επανεκκίνηση έκανα μετα απο ενημέρωση. Δοκίμασα το πίσω κουμπί,σειφ κουμπί,άλλαξα θέση στις μνήμες,ότι μπορείς να φανταστείς. Μέχρι έβγαλα τα usb brackets Γιατί σε κάποιον δημιουργούσαν θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ενημέρωση bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι,την 902. Εξ όσων είδα,πολύ απλά μπρικαρονται όλα..ή μάλλον ότι σου λάχει... Εντελώς ελεεινό....έχω υπολογιστή από τα 13 και κοντεύω 34,δεν εχω ξανα δει τέτοια αποτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το κατάφερα και το επανέφερα! Βρήκα μια δοκιμαστική έκδοση μπιος στο ρεντιτ και την πέρασα με φλασμπακ.. Πολύ απλά ,όποιος πάρει αυτή τη μητρική,να κοίτα ΠΆΝΤΑ αν είναι σταθερή η κάθε εκδοση μπιος,γιατί γίνονται τούβλα για πλάκα.. Συγκριτικό geekbench4 με τον προηγούμενο μου Ι7 4770k,χωρίς φορμάτ,ακριβώς το ίδιο σύστημα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το κατάφερα και το επανέφερα! Βρήκα μια δοκιμαστική έκδοση μπιος στο ρεντιτ και την πέρασα με φλασμπακ.. Πολύ απλά ,όποιος πάρει αυτή τη μητρική,να κοίτα ΠΆΝΤΑ αν είναι σταθερή η κάθε εκδοση μπιος,γιατί γίνονται τούβλα για πλάκα.. Συγκριτικό geekbench4 με τον προηγούμενο μου Ι7 4770k,χωρίς φορμάτ,ακριβώς το ίδιο σύστημα. ρίξε και ένα μάτι εδώ http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread εχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 H φαση μου θυμιζει old style PC building. Τα motherboards ειναι τοσο οτι να ναι που το OC εχει γινει πραγματικα οτι ηταν πισω το 2000-2006. Διαβασμα, δοκιμες, αποτυχιες, ξανα προσπαθεια, community, post, guides... αααχ τα ωραια. Δε λεω, ευκολο το 1button OC που εχουν στις Intel πλατφορμες, αλλα ειχε χαθει η μαγια του "τυχαιου" BTW εχει κανεις τις LPX v5.39 να μου πει ποσο τις εχει ανεβάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις