Abec_777 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τα αρθρα του tom ειναι σκουπιδια εδω και πολλα χρονια. 999 σελιδες να λενε 4/2=2 αυτοι θα λενε οτι κοιτα μπορει να ειναι 2 αλλα θα μπορουσε και να μην ειναι γιατι ναι μεν αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Λούσιφερ, Εγώ πάλι περιμένω video proofs από κατόχους ryzen σε όσα games έχουν γίνει reviewed από επαγγελματίες και μη. Με ενδείξεις και cpuid όπως προβλέπεται. Όχι άλλο cinebench όμως. Αντ'αυτού διαβάζω για φίμωση και απειλές προς τους ανεπιθύμητους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Λούσιφερ, Εγώ πάλι περιμένω video proofs από κατόχους ryzen σε όσα games έχουν γίνει reviewed από επαγγελματίες και μη. Με ενδείξεις και cpuid όπως προβλέπεται. Όχι άλλο cinebench όμως. Αντ'αυτού διαβάζω για φίμωση και απειλές προς τους ανεπιθύμητους. έρχονται με τους R5 ελπίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ασία κυκλοφορούν κάτι charts που δείχνουν ότι οι i3 είναι καλύτεροι από Ryzen, λένε ότι προέρχονται από pr της ιντελ χωρίς βεβαίως να μπορεί κανείς να αποδείξει τίποτα. Κάποιοι κάνουν πολύ κόπο για να πείσουν ακόμα και τον εαυτό τους... Εντάξει μερικοί γίνονται ακραίοι κ τους πέρνει χαμπάρι μέχρι κ ο ποιο άσχετος. Αλλά σε σφαιρική άποψη καλά κάνει το χαντακομα που ρίχνουν μερικοί στους ryzen. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμη όλη η αρχιτεκτονική ( ryzen gen2 gen 3) Αλλά αυτό μόνο σε καλό θα μας βγεί. Για φανταστείτε να μην έλεγε κανένας τίποτα και να έβγαιναν στην φορά όλα απ τους χρήστες ή από άλλες πηγές μετά από χρόνια...... Το θέμα είναι ότι όλο αυτό το σκηνικό πιέζει την amd για software copabilities σε όλους τους τομείς. Αν δεν γίνει κάτι σωστό εκεί που να υπάρξουν εσθήτες διάφορες σε όλους τους τομείς και ιδικά στο gaming θα βγάλει ποιο γρήγορα την gen2 στην αγορά με λιγότερα προβλήματα απ την gen1. Κάθε εμπόδιο για καλό. Η ελλατωματικη αρχιτεκτονικη των Ryzen φταιει,το εχει πει εδω και ποσο καιρο ο Pirmen56,τι δεν καταλαβαινεις και ΄συ? Σταματησα εδω και λιγες μερες να διαβαζω ριβιους(ειδικα τον Tom),οι περισσοτεροι βαζουν πανω πανω τον βασιλια 7700κ(αυτο ελλειπε),αμεσως απο κατω τον 6900κ (που εγινε gaming cpu τωρα τελευταια)πετανε και εναν i3 αμεσως απο κατω και μετα ερχονται οι Ryzen.Αι σιχτηρ,δεν μπορουν μερικοι να χωνεψουν με τιποτα τι εργαλειο πεταξε η AMD.Οποτε εχω χρονο μπαινω εδω να διαβασω καμια εξελιξη αλλα μερικοι δεν την παλευουν καστανο.Τεσπα,τουλαχιστον καταφερατε και εξαφανισατε τον frapeison,κατι ειναι και αυτο.Αντε,κανα δυο μειναν. Αφού δεν έβαλαν κ τους FX πάνω απ τους ryzen πάλι καλά... Αλλά το έσωσαν με το να βάλουν Ι3 πάνω από Χ8 FX.... Προβλεπω να πέφτει μεγάλη χολή στους ryzen x6 & x4. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εγω νομιζω πως το αν θα αλλαξει το σκηνικο σιγα σιγα η΄ οχι για τους "ζεστους αδυναμους και 1000 μυρια" AMD που γενικα ο "απλος λαος" ξερει, ρολο δεν θα παιξουν ουτε τα reviews ουτε τα benchs που 100-200 χομπιστες-γουστοζοι διαβαζουν και γενικα ψαχνουν... Ρολο θα παιξουν οι συμφωνιες με τις διαφορες εταιριες,πχ dell ,hp, acer ,toshina κτλ και οταν θα δεις στην τηλεοραση διαφημιση κοτσοβολου σε λαπτοπ με ταδε apu ryzen η΄ σταθερο στο πλαισιο με ryzen R3-R5 κτλ και παει λεγοντας, τοτε με τον καιρο θα αρχιζει να αλλαζει καπως το σκηνικο..... Γιατι ο πολυς και απλος κοσμος παιρνει αυτο που εχει συνεχεια μπροστα του και βλεπει παντου καθημερινα ειτε σε διαφημιση ειτε μπαινοντας σε καποιο καταστημα... Και θα κανει την ερωτηση,"ειναι καλο αυτο?". "Ειναι καινουργιο και πολυ καλο" αμα του πουν θα το παρει... Αμα εχουν μπροστα στην βιτρινα 10 ιντελ και στην αποθηκη ενα ryzen γι αυτον που θα παει ξεροντας απο πριν τι θελει, φεξε μου και γλυστρισα.... Ε τοτε ναι... Παλι "Εμειθ οι δυο" θα παρουμε ryzen και παει λεγοντας.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το xmp, όπως ξανααναφέρθηκε είναι oc και overvoltage μαζί του memory controller. Xtreme memory profile. Καλό είναι να κοιτάξεις(αν αναφέρεσαι σε δικό σου σύστημα) τις τάσεις VDDSOC και VTTDDR(ή όπως αλλιώς ονομάζονται στις gigabyte) πριν και μετά το xmp. Καλύτερα χεράτα με στοκ τάσεις αρχικά και ανέβασμα πρώτα μόνο του vttddr. Συμφωνω, αλλα εάν εχεις τη μνημη στην QVL σου σαν υποστηριζομενη με το XMP, ε καλο ειναι να παιζει. Και το αστειο ειναι οτι δεν crashαρε στο πρωτο reboot, αλλα αργοτερα, σε κανονικο restart. Stresstest τις RAM 5 ωρες κανενα προβλημα windows restart -> OC Failed To συστημα δεν ηταν δικο μου αλλα ενος φιλου που του το εστησα για δουλεια (γραφιστας) οποτε δεν ηθελα να stressαρω κανενα part για να αποφυγω πιθανοτητα ram error ή bluescreen/reboot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Γενική φοβία , εαν δεν δούμε μεχρι το release τον Ryzen 5 κάποια υποστήριξη νομίζω οτι θα υπάρχει γενική αναξιοπιστία και δεν αναφέρομαι μονο στις μνήμες , που πρέπει να γίνει λιγο ποιο άμεσα αλλα και απο την πλευρα Microsoft και κάποιων πολύ γνωστών παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπον γατακια αφηστε τους ΖΕΝ και πιαστε τους FX, τωρα που πεφτουν οι τιμες και ειναι VFM στα 1080p. Οχι τιποτα αλλο αλλα εχουv αδειασει και τα ραφια απο 7700 και 6900 που ειναι οι παλιοι VFM επεξεργαστες για παιχνιδια. Since 2011 still rocking..... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2017 από ASDIC 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Λοιπον γατακια αφηστε τους ΖΕΝ και πιαστε τους FX, τωρα που πεφτουν οι τιμες και ειναι VFM στα 1080p. Οχι τιποτα αλλο αλλα εχουv αδειασει και τα ραφια απο 7700 και 6900 που ειναι οι παλιοι VFM επεξεργαστες για παιχνιδια. Since 2011 still rocking..... Πλάκα-πλάκα, ο 8300 είναι ο πλέον VFM επεξεργαστής γενικής χρήσης & gaming που κυκλοφορεί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Η asrock b350 fatality ,λέει ότι οι μνήμες 3000 θα κάνουν downgrade 2933,οι 3200αρες; http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20AB350%20Gaming%20K4/#Memory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Βγήκε το νέο AIDA, btw. @glazos et al...τρέξτε αν δεν βαριέστε ένα παλιό και ένα νέο, να δούμε τί βγάζουν και τί διαφορές υπάρχουν. https://www.aida64.com/downloads 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Βγήκε το νέο AIDA, btw. @glazos et al...τρέξτε αν δεν βαριέστε ένα παλιό και ένα νέο, να δούμε τί βγάζουν και τί διαφορές υπάρχουν. https://www.aida64.com/downloads κάποια προτίμηση σε καρτέλα ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν απενεργοποιείς και 2 Core να δούμε τι πιάνει ο 1600? Όχι σε games αλλά σε synthetic, cinebench, rendering κλπ. Καίγομαι να προπαραγγείλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RNu-QiVr95M O tech city έκανε αυτό που είχα στο μυαλό μου, φθηνή μητρική με r1700, αλλα τώρα που το βλέπω άλλαξα γνώμη, έχει καεί η γούνα μου ήδη απο vrm,θα του δώσω λίγο χρόνο να υπάρξει διαθεσιμότητα και θα πάρω μία x370 με 8 phase τουλάχιστόν και ψύκτρες στα vrm. Πάντως αν και φθηνή η asus στα 3200 πάνε η μνήμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RNu-QiVr95M O tech city έκανε αυτό που είχα στο μυαλό μου, φθηνή μητρική με r1700, αλλα τώρα που το βλέπω άλλαξα γνώμη, έχει καεί η γούνα μου ήδη απο vrm,θα του δώσω λίγο χρόνο να υπάρξει διαθεσιμότητα και θα πάρω μία x370 με 8 phase τουλάχιστόν και ψύκτρες στα vrm. Πάντως αν και φθηνή η asus στα 3200 πάνε η μνήμες. Εμένα πάλι μου φαίνεται άψογη λύση. Τα vrm heatsink δεν λέει πουθενά ότι είναι απαραίτητα και στο ebay τα βρίσκεις τσάμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις