Καϊάφας Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν είναι αληθινά τα αποτελέσματα τότε Ναι μιλάμε καθαρά για αλλαγή του σκηνικού σε high end! Το θέμα είναι ότι οι μνήμες είναι πανάκριβες αλλά και οι μητρικές ανύπαρκτες! Οι r5 1600 μόνο με γρήγορες μνήμες θα επιβιώσουν... Το καλο ειναι οτι οι ryzen+ σε ενα χρονο με γρηγορες και φτηνες μνημες θα ειναι λουκουμι! Αντε να βγουν τα hbm2 NPU!!!! Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ξεχνάς ότι αυτά ισχύουν μόνον για 1080p gaming και πλέον έχουμε περάσει σε 1440p μεσω VSR/DSR αλλά και καμιά 100αρια Monitors με υποστήριξη Freesync. http://www.144hzmonitors.com/list-of-freesync-monitors/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Φαίνεται να έχει. Ο "πυρήνας" τουλάχιστον, η βάση που πατάει στη CPU για χάλκινη μοιάζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πολύ καλό cpu cooler !! Καμία σχέση με αυτά που έβαζε στις πρωιγουμενες γενιές επεξεργαστών. Πολύ μεγαλύτερο και σίγουρα πολύ ποιο ήσυχο. Μοιάζει περισσότερο με aftermarket παρά με εργοστασιακό. Αν είχε κ χαλκό θα ήταν τοπ. OK ειναι, αλλα οχι απαραιτητως ολα αυτα γι' αυτο εδω: σε σχεση με αυτο = AMD Wraith stock cooler (APU+FX-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abec_777 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 έχω καταλάβει σωστά ή είναι λίγες οι μητρικές που επιτρέπουν αν πειράξεις το bclk? Σε b350 ξέρουμε καμμία μητρική που να το επιτρέπει; Παιζει και καμια. Γενικα παιδια οταν καταλαγιασει το πραγμα οι τιμες στις am4 θα ειναι χαμηλοτερες απο την intel με ολα τα κοντρολερ που ειναι μεσα στην cpu.Ο μονος λογος που ειναι τοσο ακριβες ειναι το δραματικα χαμηλο στοκ.Κατ εμε θα πεσουνε καπου στο 30% κατω απο τις σημερινες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 έχω καταλάβει σωστά ή είναι λίγες οι μητρικές που επιτρέπουν αν πειράξεις το bclk? Σε b350 ξέρουμε καμμία μητρική που να το επιτρέπει; Bclk OC θες μόνο για να πιάσεις κανά περίεργο χρονισμό στις μνήμες επειδή κάποιοι divider δεν είναι διαθέσημοι ακόμα π.χ DDR4 2800/3000 είπαν θα τους βάλουν με bios updates. Κάποιος Youtube reviewer είχε πει μετά απο κάποιο Bclk πέφτει το PCIe σε Gen2. Πολύ χασούρα και stress για το τίποτα. Απο anandtech forums *Gen. 3 operation can generally be sustained up to ~107MHz frequency and higher speeds will usually require forcing the links to either Gen. 2 or to Gen. 1 modes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Άρχισε ήδη και το προμοτάρισμα στους professionals στην Αμερική.... Έρχεται και το Creators Update στα Windows 10....σε κάνα 6μηνο θα ξυπνήσουν και τα γίδια στην Ελλάδα, όπως λέει και ένα παλιό τραγούδι, "δεν θα πλήξεις, σου έχω ετοιμάσει εκπλήξεις". Έχετε γειά βρυσούλες για Apple και Mac Pro. http://www.digitaltrends.com/computing/windows-10-creators-update-assistant/ https://www.youtube.com/watch?v=Rl_ioGy2dds&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=Lu9jwDfreTo 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 OK ειναι, αλλα οχι απαραιτητως ολα αυτα γι' αυτο εδω: σε σχεση με αυτο = AMD Wraith stock cooler (APU+FX-) θα φερει και το μεγάλο wraith στους ryzen αργότερα,τωρα εχει μονο το wraith spire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ξεχνάς ότι αυτά ισχύουν μόνον για 1080p gaming και πλέον έχουμε περάσει σε 1440p μεσω VSR/DSR αλλά και καμιά 100αρια Monitors με υποστήριξη Freesync. http://www.144hzmonitors.com/list-of-freesync-monitors/ Δε διαφωνώ μαζί σου αντίθετα συμφωνώ αλλά οι περισσότεροι όπως και εγώ παίζουμε σε 1080p 60hz monitor! Οι R5 1600x θα χρειαστούν ένα boost από τις μνήμες για καλύτερες επιδόσεις σε κάθε περίπτωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abec_777 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Bclk OC θες μόνο για να πιάσεις κανά περίεργο χρονισμό στις μνήμες επειδή κάποιοι divider δεν είναι διαθέσημοι ακόμα π.χ DDR4 2800/3000 είπαν θα τους βάλουν με bios updates. Κάποιος Youtube reviewer είχε πει μετά απο κάποιο Bclk πέφτει το PCIe σε Gen2. Πολύ χασούρα και stress για το τίποτα. Απο anandtech forums *Gen. 3 operation can generally be sustained up to ~107MHz frequency and higher speeds will usually require forcing the links to either Gen. 2 or to Gen. 1 modes. Η διαφορα ειναι μικρη σε pcie2 αφου θα ειναι κλοκαρισμενο και καμια 20-30% πανω. Γενικα αν δεν εχεις nvme δεν εχεις φοβο αλλα γενικα ειναι ανορθοδοξος τροπος ναι. Σε λιγο καιρο δεν θα θελει Bclk τοσο πολυ τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/61qy2l/1700x_oc_4085_w_ram_speeds_3488/RAM speeds στα 3488. Tοσο επιασαν πρωτη φορα οι Skylake!!Δεν το περιμενα με τιποτα στο πρωτο iteration του Zen. Ποσο μαλλον με ανωρημα mobos,bioses και Ram sets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ανανεωμένη λίστα με τις μητρικές: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/61j6ea/am4_motherboards_update_032517/ Μου κάνει εντύπωση που η Asus έχει βγάλει μόνο 5 μητρικές μέχρι τώρα.. Πάει για περισσότερες στη rev2 φουρνιά; Άντε όμως, γιατί ο 1600Χ έρχεται.. (να κάνω και μια γενική/offtopic ερώτηση: τα rgb μπλιμπλίκια που έχουν πια οι μητρικές και οι κάρτες γραφικών, συνεργάζονται αμα είναι από διαφορετικές εταιρείες, ξέρει κανείς; πχ. μητρική msi (mystic light νομίζω λέγεται) και γραφικών asus (aura), θα μπορείς να κάνεις synchronize;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 (να κάνω και μια γενική/offtopic ερώτηση: τα rgb μπλιμπλίκια που έχουν πια οι μητρικές και οι κάρτες γραφικών, συνεργάζονται αμα είναι από διαφορετικές εταιρείες, ξέρει κανείς; πχ. μητρική msi (mystic light νομίζω λέγεται) και γραφικών asus (aura), θα μπορείς να κάνεις synchronize;) Στην σειρά strix της asus για παράδειγμα που έχω γίνεται... αλλά είναι και τα 2 κομμάτια asus strix... με διαφορετικές εταιρίες δεν ξέρω αν μπορείς να το πετύχεις, εκτός αν επιλέξεις να είναι μονίμως αναμμένα στο ίδιο χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 με διαφορετικές εταιρίες δεν ξέρω αν μπορείς να το πετύχεις, εκτός αν επιλέξεις να είναι μονίμως αναμμένα στο ίδιο χρώμα για το breathing σκεφτόμουνα να σου πώ την αλήθεια.. ναί το always on, λογικά θα παίζει χωρίς πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApolloRa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Νέο βίντεο από Hardware Unboxed: Site: Ryzen CCX Performance: 2+2 vs. 4+0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 για το breathing σκεφτόμουνα να σου πώ την αλήθεια.. ναί το always on, λογικά θα παίζει χωρίς πρόβλημα.. Με κοιτας που σε κοιταω ε!? Για κλεισε τα Leds σε παρακαλω... Αντε ενα λευκο απαλο μονιμο το επιτρεπω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις