Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ήξερα ότι μπαίνουν πίσω !!!

Τώρα το είδα και μάλιστα τώρα το έμαθα κ όλας ! Σε ευχαριστώ!!!

Σε τέτοιες μητρικές μιας και είναι αρκετά περιορισμένες σε αναβάθμιση θα ήταν καλό να έχουν καλές κάρτες ήχου.

Optical out κτλπ...

Παρακαλώ, ευχαρίστησή μου φίλτατε...πάλι νομίζω ότι και optical out έχει...αυτό εκεί κοντά στις 5 "στρογγυλές" υποδοχές ήχου δεν είναι; Με το περίεργο "καπάκι" όπως το λέω εγώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειπαμε απο την αρχη οτι ολες οι μητρικες θα παιρνουν ολους τους cpu-apu και απο ryzen+ με πλανο πανω-κατω 5ετιαςκτλ.? Δεν θα υπαρχει αλλη μητρικη για apu! Αν δεις ολες οι μητρικες(αυτες που εχουν βγει τουλαχιστον) Εχουν και hdmi-dvi πισω για τα apu...

Για τις συγκεκριμένες λέω.

Που είναι mini itx micro atx...

Θα έπρεπε να είναι περισσότερο προικισμένες για media....

Coaxial, optical κτλπ....

Ηχου ειναι αλλα γιατι δεν ειναι χρωματιστα δεν καταλαβα ωστε να ξερεις που παει τι...  Πρασινο,μαυρο,πορτοκαλι...

Στο optical out αναφερόμουν φίλτατε...αλλά το ερώτημά σου σωστό...μου την δίνει που αρκετές εταιρείες και καλά το έχουν υιοθετήσει αυτό για περισσότερη ομορφιά στο πίσω μέρος...από τις πρώτες η msi με τις μαυρο-κόκκινες gaming μητρικές...ρε μάστορες λόττο θα παίζουμε να δούμε που πάει τι;

Για τις συγκεκριμένες λέω.

Που είναι mini itx micro atx...

Θα έπρεπε να είναι περισσότερο προικισμένες για media....

Coaxial, optical κτλπ....

Optical έχει, το συνδέεις με εξωτερικό ενισχυτή και έχεις ότι τραβάει η ψυχή σου...αν τα έβαζαν όλα πάνω στην μητρική το ήδη υψηλότερο κόστος λόγω κατασκευής θα εκτινασσόταν...ειδικά στις mini-itx που έχουν περισσότερα layers για να χωρέσουν τα πάντα...

• Like 1

Ας είναι κ ξεχωριστό...

Ας έχει full support το HDMI και dts-ht, atmos κτλπ και μία χαρά θα είναι κ χωρίς οπτική....

Τώρα δεν νιώθω από αυτά τα πρότυπα ήχου που λες οπότε κινέζικα τα βλέπω...οι atx που υπάρχουν τα υποστηρίζουν; Δεν γνωρίζω γι αυτό σε ρωτάω...καταλαβαίνω πάντως τη λογική σου ότι ένα μικρό σε μέγεθος σύστημα θα ήταν ιδανικό για ήχο σε σαλόνι ας πούμε...καλό ήχο...

Τώρα δεν νιώθω από αυτά τα πρότυπα ήχου που λες οπότε κινέζικα τα βλέπω...οι atx που υπάρχουν τα υποστηρίζουν; Δεν γνωρίζω γι αυτό σε ρωτάω...καταλαβαίνω πάντως τη λογική σου ότι ένα μικρό σε μέγεθος σύστημα θα ήταν ιδανικό για ήχο σε σαλόνι ας πούμε...καλό ήχο...

Ακριβώς γιαυτό το λέω.

Τέτοιες συνθέσεις πάνε περισσότερο σε σαλόνι, και μερικές φορές υπάρχουν ενισχυτές που παίζουν τέτοια πρότυπα ηχου, απλά περιμένουν την πηγή να τους τα δώσει.

Κυρίως αυτά μας τα βγάζει μία hdmi αν αυτή βέβαια πληρεί τις προδιαγραφές....

Και αυτές οι προδιαγραφές είναι που με προβληματίζουν....

http://www.techspot.com/review/1360-amd-ryzen-5-1600x-1500x-gaming/

Aυτο το εχετε δει? Αν ισχυουν τα νουμερα, και με εξαιρεση το fc primal, ο i3 και ο i5 οδευουν στην αποσυρση.

Ναι φιλε μου εχει  μπει αρκετες σελιδες πιο πισω κι εχω την εντυπωση κιολας οτι το εβαλα εγω... Η΄ ισως να το ανεβασα για 2η΄φορα κι εγω... Τεσπα δεν θυμαμαι... Οντως αν ισχυει ειναι αρκετα καλο παντως... :-)

https://uploads.disquscdn.com/images/86a46a07dffa422d9222c6bac9ee8df89f83f8121e652f071c547a42f59b4685.jpg8

Δεν ξερω αν ανεβηκε αλλα οπως ελεγα το ζουμι ειναι στην ram.

Το τεστ ειναι με GTX 1070 στα 2.2(!) Ghz

Ο τυπας λεει οτι με την ιντελ στα 3600 δεν κερδιζες τιποτα(το εχουνε γραψει πολλες σελιδες στο παρελθον οτι η ιντελ εχει ταβανι καπου στα 3200.Μετα μπορει να χανει κιολας)

Οποτε περιμενω υπομονετικα τα πρωτα αποτελεσματα σε effective μνημης στα 4000+

Εκει καποιος θα ζοριστει και καποιος θα δροσιστει.

post-401262-0-30152800-1490467035_thumb.jpg

post-401262-0-00580900-1490467089_thumb.jpg

• Like 2

Παίδες είμαι για αγορά micro-atx μητρικής και έχω μπλοκάρει:

Οι πιο σοβαρές επλογές είναι οι εξής

MSI b350 Mortar

Gigabyte b350m gaming 3

asrock ab350m pro4

Μνήμες θα πάω σε 3200άρες, από ότι καταλαβαίνω είναι δύσκολο να πιάσουμε και τα 3.000 σωστά;

Για πάνω από 3200 θέλει overclock όχι μόνο από Multiplier ¨η δεν έχω καταλάβει σωστά;

Από τα παλικάρια που έχουν ήδη ryzen αν κάποιος δεν βαριέται ας στείλει pm να το συζητήσουμε γιατί εδώ είναι παιδική χαρά.

ΥΓ. πρέπει να πέσουν κάποια ban σε αλεξιπτωτιστές. Ακόμα και αυτούς που το παίζουν σοβαροί αλλά μπαίνουν μόνο και μόνο για να ξεκινήσουν flame wars

• Like 4

Παίδες είμαι για αγορά micro-atx μητρικής και έχω μπλοκάρει:

Οι πιο σοβαρές επλογές είναι οι εξής

MSI b350 Mortar

Gigabyte b350m gaming 3

asrock ab350m pro4

Μνήμες θα πάω σε 3200άρες, από ότι καταλαβαίνω είναι δύσκολο να πιάσουμε και τα 3.000 σωστά;

Για πάνω από 3200 θέλει overclock όχι μόνο από Multiplier ¨η δεν έχω καταλάβει σωστά;

Από τα παλικάρια που έχουν ήδη ryzen αν κάποιος δεν βαριέται ας στείλει pm να το συζητήσουμε γιατί εδώ είναι παιδική χαρά.

ΥΓ. πρέπει να πέσουν κάποια ban σε αλεξιπτωτιστές. Ακόμα και αυτούς που το παίζουν σοβαροί αλλά μπαίνουν μόνο και μόνο για να ξεκινήσουν flame wars

Στειλε στον glazos, νομιζω κι ο psaris πηρε κατι τοις τωρα προσφατα και ειναι και αλλος ενας που ειπε περιμενει την ψυκτρα πιο πισω...

• Like 4

AMD Ryzen with 12 cores and 24 threads

https://videocardz.com/67649/amd-ryzen-cpu-with-12-cores-and-24-threads-spotted

To chipset προσφέρει διαχείριση και δεν προσθέτει ..

δεν κάνει δηλαδή τις 20 LANES 40 άρα αν μιλάμε για "παρέα με τον δυνατότερο" δεν μιλάμε για τον 1800X.αλλά για κάτι από το μέλλον,(πάλι).

επίσης όποιος δει τα διαγράμματα θα καταλάβει ότι μιλάμε για άλλο socket και διπλό επεξεργαστή,

άρα και λίγο offtopic.

Παμε παρακάτω τώρα,

Εγω έφτασα να βάλω στο καλάθι,έναν 1700 μια Asus Prime μέχρι κουτί και τροφοδοτικό,

οταν έφτασα στις μνήμες κατάλαβα πόσο ανέτοιμοι ακόμα και αυτό το καταλαβα επίσης γιατι εκτός από την QVL για τις μνήμες συνάντησα και QVL για pci κάρτες όπως και για nVme που οι samsung δεν ήταν μέσα σε αυτή,

ετσι άδειασα το καλάθι μιας και δεν εχω 1000+ ευρώ που έβγαινε το biuld χωρίς κάρτα γραφικών,και έδωσα τουλάχιστον ένα χρόνο αναστολή.

Φυσικά και όποιος νοιώθει ότι θέλει να γίνει beta tester μπορεί να ακολουθήσει την αντίθετη πορεία από εμένα και επιλογή,εγώ είμαι σίγουρος πλέον ότι θα υπάρξουν revision βελτιωμένων μητρικών.

Όπως θα δούμε παρακάτω γιατί πολλά έχουν ακούσει οι κατασκευαστές μητρικών καρτών η AMD ετοιμάζεται τώρα να δώσει στους κατασκευαστές καινούριο AGESA για να βελτιώνει το support στις μνήμες αρα έχουμε πολυ δρόμο ακόμα μπροστά μας ώστε να θεωρήσουμε την πλατφόρμα ολοκληρωμένη. για όποιον δεν μπορεί να κατανοήσει τι ρόλο παίζουν οι μνήμες ακόμα και στο vCore υπάρχει το αντίστοιχο link > https://www.hwbox.gr/news/motherboards/40074-bios-am4.html

PS (23/2 ανανεώθηκε η λίστα και μπήκαν και οι Samsung μέσα)

Προσθέτει I/O και δεν προσφέρει. Αν πρόσφερε θα ήταν απαραίτητο. Αυτό λέω. 

QVL δίνουν όλοι οι κατασκευαστές, για όλες τις μητρικές και για όλα τα socket. Συνήθως είναι και αναχρονιστικές οι QVL που αναφέρουν, ενώ δεν έχουν και πληθώρα προιόντων.

AMD Ryzen with 12 cores and 24 threads

https://videocardz.com/67649/amd-ryzen-cpu-with-12-cores-and-24-threads-spotted

Προσθέτει I/O και δεν προσφέρει. Αν πρόσφερε θα ήταν απαραίτητο. Αυτό λέω.

QVL δίνουν όλοι οι κατασκευαστές, για όλες τις μητρικές και για όλα τα socket. Συνήθως είναι και αναχρονιστικές οι QVL που αναφέρουν, ενώ δεν έχουν και πληθώρα προιόντων.

Τώρα το είδα και εγώ.... Που να φανταστώ!!!

https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-X370-PRO/HelpDesk_QVL/

Εδώ το QVL συσκευών που "δεν υπάρχει Samsung", για να μην υπάρχει ούτε καν η υπόνοια ότι λέω ψέματα.

Ευτυχώς ο γραπτός λόγος μένει!!

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...