Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις πορδούλες αναφέρομαι κ εγώ. Αλλά να φανταστώ δεν το χουμε, ε; 

Ε αμα πεταγεσαι ξαφνικα ετσι...ξεγελας κοσμο...Απλα ειδα οτι ησουν λιγο επιθετικος απο το πουθενα κιολας λεγοντας " δεν ειμαι φιλος σου" και τετοιες @ρχιδιες και επειδη το ελεγες σε ανθρωπο που και αντικειμενικος ειναι αλλα και ολο με ιντελ επαιζε(αρα δεν τον λες και fanboy),

γι αυτο εμοιασες σαν αλεξιπτωτακιας... Αν το ελεγες δηλαδη σε καποιον  που μας εχει ζαλισει με τους ιντελ ενω ειναι νημα amd, θα ηταν πιο λογικο... Εσυ το εχεις λες?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να φανταστω οτι εσυ πρεπει να επεσες τελευταιος απ΄το C-130 και η παρελαση ειχε τελειωσει και δεν σε απολαυσε κανενας ε? :P

Αν διαβαζες απο την αρχη ολη την συζητηση θα καταλαβαινες οτι αυτο που γραφεις θα επρεπε να το πεις σε αλλον-ους... Για τους ryzen μιλαμε εδω μεσα αλλα απ΄αξ και πεταγονται πορδουλες απο εδω και απο εκει, αναγκαστικα πρεπει να τις μυρισουμε μεχρι να καταλαβουμε και να κλεισουμε την μυτη μας.... :-D

Τζάμπα ασχολείσαι. Το τραγούδι του Καρρά αφιερωμένο στα τρολλακια και άντε γεια.

Όλα τα άλλα καλά.

Σε άλλα νέα μιας και είχες αναφέρει κάποια στιγμή την υπογραφή μου την έχω κάνει ανανέωση ;)

• Like 2

Επειδή μερικοί θα συνεχίσουν να μην καταλαβαίνουν,αλλά όλοι υπόλοιποι πρέπει να ξέρουν και να κρίνουν τι είναι παραπληροφόρηση

εδώ θα βρείτε την λίστα που έλεγα για Devices ότι άλλο δηλαδή δεν σας εγγυάται η Asus ότι θα δουλέψει.

> http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X370-PRO/PRIME_X370-PRO_Devices_report.pdf?_ga=1.102146501.536487883.1477679673

Συγκρίνετε μόνοι σας οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν με το link που δόθηκε πιο πάνω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. (άμα βρείτε ομοιότητα γράψτε μου)  ;)

Τώρα στις προσωπικές αιχμές τύπου "μάλλον πρώτη φορά βλέπεις QVL ",όταν θα φτάσει η ώρα θα γίνει πάλι report και ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι τι forum θέλουν να έχουν και πως να λειτουργεί. Εγώ στην παγίδα της όξυνσης και του στην πέφτουμε όλοι μαζί στο τέλος χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα δεν ξαναπέφτω.

Εξάλλου τονίζω σε κάθε ποστ μου ότι αυτές είναι οι δικές μου αποφάσεις και φυσικά δεν χρειάζεται κανείς να υιοθετήσει η να ασπαστεί.

Υπερβολές, και το χειρότερο είναι να γράφονται από εσένα που έστηνες για χρόνια hackintosh συστήματα τα οποια είναι ΟΛΑ και μηδενός εξαιρούμενου non validated και not supported από την Apple...πως εκεί δεν είχες πρόβλημα και όλα καλά όλα ανθηρά και με μια φρέσκια πλατφόρμα της AMD μερικών εβδομάδων φοβάσαι και ξινίζεις;

Στο θέμα περί QVL, οι λίστες QVL γράφουν για ένα πολύ μικρο κομματι της αγοράς και αρκετές από αυτές κυρίως στις RAM γράφονται για λογούς promotion από τους RAM κατασκευαστές, δεν ανανεώνονται τακτικά και δεν δείχνουν την πραγματική υποστήριξη και εικόνα. Καταλαβαίνω την θέση σου να έχεις πλήρη 100% υποστήριξη σε όλα τα memory modules της αγοράς από την ημέρα κυκλοφορίας, καταλαβαινεις όμως και εσύ οτι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν εφικτά να γίνει και χρειάζεται να περάσει κάποιος χρόνος, προσωπικά για production συστήματα δουλειάς περιμένω 6 μήνες μεχρι να αγγίξω κάτι σε νέα πλατφόρμα.

• Like 5

Ε αμα πεταγεσαι ξαφνικα ετσι...ξεγελας κοσμο...Απλα ειδα οτι ησουν λιγο επιθετικος απο το πουθενα κιολας λεγοντας " δεν ειμαι φιλος σου" και τετοιες @ρχιδιες και επειδη το ελεγες σε ανθρωπο που και αντικειμενικος ειναι αλλα και ολο με ιντελ επαιζε(αρα δεν τον λες και fanboy),

γι αυτο εμοιασες σαν αλεξιπτωτακιας... Αν το ελεγες δηλαδη σε καποιον  που μας εχει ζαλισει με τους ιντελ ενω ειναι νημα amd, θα ηταν πιο λογικο... Εσυ το εχεις λες?

Εγώ μια χαρά το χω. Άλλοι δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβάσουν post count πριν ανοίξουν τα στραβά τους. Κούρασες όμως, Ό,τι άλλο θες σε pm. Δεν θα χαλάσουμε κ αυτό το thread. 

Επειδή μερικοί θα συνεχίσουν να μην καταλαβαίνουν,αλλά όλοι υπόλοιποι πρέπει να ξέρουν και να κρίνουν τι είναι παραπληροφόρηση

εδώ θα βρείτε την λίστα που έλεγα για Devices ότι άλλο δηλαδή δεν σας εγγυάται η Asus ότι θα δουλέψει.

> http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X370-PRO/PRIME_X370-PRO_Devices_report.pdf?_ga=1.102146501.536487883.1477679673

Συγκρίνετε μόνοι σας οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν με το link που δόθηκε πιο πάνω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. (άμα βρείτε ομοιότητα γράψτε μου) ;)

Τώρα στις προσωπικές αιχμές τύπου "μάλλον πρώτη φορά βλέπεις QVL ",όταν θα φτάσει η ώρα θα γίνει πάλι report και ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι τι forum θέλουν να έχουν και πως να λειτουργεί. Εγώ στην παγίδα της όξυνσης και του στην πέφτουμε όλοι μαζί στο τέλος χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα δεν ξαναπέφτω.

Εξάλλου τονίζω σε κάθε ποστ μου ότι αυτές είναι οι δικές μου αποφάσεις και φυσικά δεν χρειάζεται κανείς να υιοθετήσει η να ασπαστεί.

Εάν αναφέρεσαι για το δικό μου λινκ πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω ότι αφορά 2011-3 πλατφόρμα και μάντεψε... Έχει σχεδόν 3 χρόνια κυκλοφορίας και φυσικά ακόμη δεν έχει στρώσει, δεν θα μπω καν στον κόπο να αναφέρουμε τα πρώτα δείγματα της τότε!!!

Report χωρίς χαρακτηρισμούς είσαι ο μοναδικός που κάνεις, άσχετα εάν το τελευταίο μνμ που απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά χρησιμοποίησες χαρακτηρισισμους εγώ μπορώ να απαντήσω χωρίς να προσβάλλω κανένα.

Από εκεί και πέρα μπορώ να σου πω ότι απειλής με τα γραφόμενα σου κάτι το οποίο μάλλον δεν είναι προς τιμήν σου, έτσι είναι όμως αν δεν υπάρχουν επιχειρήματα καταφεύγουμε σε μεθόδους cyber bullying!!!

• Like 2

Θα μας κλείσουν πάλι...εκεί που είχαμε μετριάσει κάπως, τελευταία ξεκίνησε πάλι με αλεξίπτωτα και όξυνση...θα πάρω το 50άρι και θα τους καταρρίψω όλους μου φαίνεται μέρα που είναι...χαχα...Το ενδιαφέρον στην συζήτηση θα είναι τελικά ποιος από τους R5 θα είναι ο πιο vfm για τις επιδόσεις του...λίγο πολύ μια εικόνα έχουμε λόγω του 1800X που κλείνουν πυρήνες...εγώ πιστεύω ότι ο γλύκας θα είναι ο R5 1600X μιας και ούτε oc χρειάζεται...άσε που με το oc γίνεται disable όλο το energy management του επεξεργαστή και αυξάνεται και η κατανάλωση και μακροπρόθεσμα και οι θερμοκρασίες...(έτσι δεν είναι; Δεν κάνω λάθος νομίζω)...για δώστε γνώμες λοιπόν να γίνει μια ενδιαφέρουσα και λογική συζήτηση...

• Like 1

Εγώ μια χαρά το χω. Άλλοι δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβάσουν post count πριν ανοίξουν τα στραβά τους. Κούρασες όμως, Ό,τι άλλο θες σε pm. Δεν θα χαλάσουμε κ αυτό το thread. 

Μα ηδη χειροτερεψε το thread  με μολις 2 post που εριξες...Δεν ειδα να βοηθας καπου στην συζητηση αλλα μπηκες μονο για να κραξεις..Ουτε ειναι κανενας τζουτζουκος ουτε " δεν ειμαι φιλος σου" κτλ....  Οκ βοηθεια σου και καλες "συζητησεις" βαρβατε και βαριεστημενε τυπε...

• Like 3

Αφού το έχουμε κάνει κώλο το θέμα, ας ανεβάσω και εγώ την βλακεία μου.. 

https://www.youtube.com/watch?v=RZS2XHcQdqA

Δυστυχώς όμως, μάλλον δεν θα το δούμε να αναφέρεται αυτό το βίντεο από όσους αρέσκονται να ανεβάζουν βιντεάκια με συγκρίσεις, μιας και τα πάει αρκετά καλά ο 1700x σε σχέση με τον 7700k... :rolleyes:

• Like 3

Υπερβολές, και το χειρότερο είναι να γράφονται από εσένα που έστηνες για χρόνια hackintosh συστήματα τα οποια είναι ΟΛΑ και μηδενός εξαιρούμενου non validated και not supported από την Apple...πως εκεί δεν είχες πρόβλημα και όλα καλά όλα ανθηρά και με μια φρέσκια πλατφόρμα της AMD μερικών εβδομάδων φοβάσαι και ξινίζεις;

Στο θέμα περί QVL, οι λίστες QVL γράφουν για ένα πολύ μικρο κομματι της αγοράς και αρκετές από αυτές κυρίως στις RAM γράφονται για λογούς promotion από τους RAM κατασκευαστές, δεν ανανεώνονται τακτικά και δεν δείχνουν την πραγματική υποστήριξη και εικόνα. Καταλαβαίνω την θέση σου να έχεις πλήρη 100% υποστήριξη σε όλα τα memory modules της αγοράς από την ημέρα κυκλοφορίας, καταλαβαινεις όμως και εσύ οτι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν εφικτά να γίνει και χρειάζεται να περάσει κάποιος χρόνος, προσωπικά για production συστήματα δουλειάς περιμένω 6 μήνες μεχρι να αγγίξω κάτι σε νέα πλατφόρμα.

Τι σχέση εχει το hackint0sh που απο όνομα και μόνο χωρίς να μπούμε στην ουσία,του θέματος μιας και δεν είναι και του παρόντος  εξηγεί και περιγράφει ότι είναι "Hack" άρα non validated.. αρα ειναι ενα ξεκάθαρα ξεχωριστό κεφάλαιο που η σου κάνει και ασχολείσαι η δεν σου κάνει και δεν ασχολείσαι,και δεν σου παρουσιάζεται ως κάτι διαφορετικό..

..και απ'οτι θα είδες αφού ξεκίνησα να βαζω πράγματα στο καλάθι δεν το έλαβα καν υπ'οψην μου.

Ούτε εσύ θέλεις να καταλάβεις οτι δεν αναφέρθηκα στις QVL μνημών που υπάρχουν πάντα και παντού αλλά στο QVL συσκευών,.

Αν κανείς λοιπόν έχει υπολογίσει να μεταφέρει από τον υπάρχων υπολογιστή που έχει κάποια πράγματα π.χ μια PCI raid καρτα ,θα πρέπει να την συμβουλευτεί η να πάρει το ρίσκο με οτι αυτό συνεπάγεται.

Νόμιζα οτι το αυτονόητο είναι να κατανοήσουμε τι γράφει ο άλλος πριν απαντήσουμε.

Επίσης η αρχή της παρέμβασης μου έγινε γιατί κάποιος πάλι έγραψε για άλλο socket,άλλο chipset και άλλους επεξεργαστές αφήνοντας να εννοηθεί σχεδόν οτι αυτά θα υπάρξουν στην σειρά Ryzen για την οποία συζητάμε.

Άρα αν κανουμε μέτρηση "ευαισθησίας" στην παραπληροφόρηση ας το κανουμε σωστά και προς όλες τις κατευθύνσεις αν μπορούμε. 

Αφού το έχουμε κάνει κώλο το θέμα, ας ανεβάσω και εγώ την βλακεία μου..

https://www.youtube.com/watch?v=RZS2XHcQdqA

Δυστυχώς όμως, μάλλον δεν θα το δούμε να αναφέρεται αυτό το βίντεο από όσους αρέσκονται να ανεβάζουν βιντεάκια με συγκρίσεις, μιας και τα πάει αρκετά καλά ο 1700x σε σχέση με τον 7700k... :rolleyes:

Έχει ανέβει 2 σελίδες πίσω βρε ;)

Μα βρε αγαπητέ movie στο λινκ που έδωσα έχει και το QVL για συσκευές δεν το έβγαλα από το μυαλό μου μιας και το είχα δει πριν πάρω τον m2 για την Rampage V :(

Έχει ανέβει 2 σελίδες πίσω βρε ;)

Που να το προλαβει να το δει μεσα στον πολεμο της μ@λ@κιας που μας δερνει....(Ουτε εγω το ειδα).Εννοειται λαθος μου που απανταω κι εγω και μπαινουμε παλι στο ιδιο τρυπακι... Συγνωμη απο εμενα, για ακομη μια φορα... Ριξτε νεα για τους λατρεμενους μας επεξεργαστες!Ζητω η AMD! :-)

Αυτο το ειδαμε αραγε?

https://wccftech.com/first-amd-ryzen-mini-itx-motherboard-detailed/

• Like 3

Που να το προλαβει να το δει μεσα στον πολεμο της μ@λ@κιας που μας δερνει....(Ουτε εγω το ειδα).Εννοειται λαθος μου που απανταω κι εγω και μπαινουμε παλι στο ιδιο τρυπακι... Συγνωμη απο εμενα, για ακομη μια φορα... Ριξτε νεα για τους λατρεμενους μας επεξεργαστες!Ζητω η AMD! :-)

Αυτο το ειδαμε αραγε?

https://wccftech.com/first-amd-ryzen-mini-itx-motherboard-detailed/

Που είναι η Μ2 ?

Πλάκα μας κάνουν !!??

Αυτές οι mobo είναι για apus!

Άμα πάρω ένα μικρό κουτί και θέλω να βάλω ένα ryzen 1600X με μια κάρτα γραφικών μου θα μπεί ;

Που είναι η Μ2 ?

Πλάκα μας κάνουν !!??

Άμα πάρω ένα μικρό κουτί και θέλω να βάλω ένα ryzen 1600X με μια κάρτα γραφικών μου θα μπεί ;

Ξαναδές την μητρικη φίλτατε...πίσω είναι η m2 όπως σε όλες σχεδόν τις mini-itx...γιατί να μην μπει ο 1600x με κάρτα γραφικών...μάλιστα πέτυχες και την μελλοντική μου σύνθεση στο core v1 μου(εκτός απροόπτου...), αν και διαφωνώ για m2 ssd...δεν είναι ορατή σε καθημερινές συνθήκες η διαφορά στην ταχύτητα, με τα ίδια χρήματα παίρνεις μεγαλύτερη χωρητικότητα και συνήθως οι m2 ζεσταίνονται λιγάκι και ρίχνουν ταχύτητα...οπότε ειδικά σε mini-itx σύστημα πιστεύω καλύτερη αγορά ο κλασσικός ssd...οι atx καινούργιες μητρικές που έχουν και το μεταλλικό καπάκι με την θερμοαγώγιμη πάστα-κόλλα επάνω είναι καλύτερη περίπτωση για m2 ssd νομίζω...

• Like 2

Ξαναδές την μητρικη φίλτατε...πίσω είναι η m2 όπως σε όλες σχεδόν τις mini-itx...γιατί να μην μπει ο 1600x με κάρτα γραφικών...μάλιστα πέτυχες και την μελλοντική μου σύνθεση στο core v1 μου(εκτός απροόπτου...), αν και διαφωνώ για m2 ssd...δεν είναι ορατή σε καθημερινές συνθήκες η διαφορά στην ταχύτητα, με τα ίδια χρήματα παίρνεις μεγαλύτερη χωρητικότητα και συνήθως οι m2 ζεσταίνονται λιγάκι και ρίχνουν ταχύτητα...οπότε ειδικά σε mini-itx σύστημα πιστεύω καλύτερη αγορά ο κλασσικός ssd...οι atx καινούργιες μητρικές που έχουν και το μεταλλικό καπάκι με την θερμοαγώγιμη πάστα-κόλλα επάνω είναι καλύτερη περίπτωση για m2 ssd νομίζω...

Δεν ήξερα ότι μπαίνουν πίσω !!!

Τώρα το είδα και μάλιστα τώρα το έμαθα κ όλας ! Σε ευχαριστώ!!!

Σε τέτοιες μητρικές μιας και είναι αρκετά περιορισμένες σε αναβάθμιση θα ήταν καλό να έχουν καλές κάρτες ήχου.

Optical out κτλπ...

Που είναι η Μ2 ?

Πλάκα μας κάνουν !!??

Δεν ειπαμε απο την αρχη οτι ολες οι μητρικες θα παιρνουν ολους τους cpu-apu και απο ryzen+ με πλανο πανω-κατω 5ετιαςκτλ.? Δεν θα υπαρχει αλλη μητρικη για apu!  Αν δεις ολες οι μητρικες(αυτες που εχουν βγει τουλαχιστον) Εχουν και hdmi-dvi πισω για τα apu...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...