ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το sisoft sandra αδιαφορεί για την εκάστοτε αρχιτεκτονική. Δίνει απλά μια δουλειά, πολλές φορές μάλιστα(για εξαγωγή αξιόπιστού δείγματος) και βλέπει πόσο γρήγορα τελειώνει. Μέχρι στιγμής, τουλάχισοτν εγώ, δεν είδα καμία ανακοίνωση ότι τα αποτελέσματά του είναι λάθος και χρήζει update. Εδώ δεν μιλάμε για cache latencies αλλά για το πόσο γρήγορα φτάνει ένα ελάχιστο πακέτο δεδομένων από το ένα core στο άλλο. Φιλε μου το αποτελεσμα μετραει και στο ξανα τονισε και ο THEO λιγο πιο πισω.... Τωρα το αν φτερνιστηκα την ωρα που σουταριζα και εχασα το 3ποντο στα 1.30 λεπτα πριν το τελος που εχανα με 10 ποντους και τοτε αν αμπαινε θα μειωνα στους 7 και μετα ισως σου εκλεβα την μπαλα κι εβαζα καλαθι και φαουλ και παει λεγοντας.... Ας τα αυτα... Τα αποτελεσματα θα κρινει ο κοσμος οχι αμα εχει 2 CCX! Πηγαινε εσυ σε καποιον που θα παρει cpu για επεξεργασιες που χρειαζονται οσο περισσοτερους πυρηνες γινεται και την ωρα που παιρνει τον 1800Χ στο χερι να παει στο ταμειο, σταματα τον και πες του οτι ο 6900Κ ειναι καλυτερος και προσεχε γιατι ο 1800 εχει 2 CCX! Οταν θα δει την τιμη και θα ξερει την αποδοση και των 2 ξερεις τι μουντζα εχεις να φας? ΥΓ. Με το CCΧ εννοω που ασχολουμαστε με cl και cache σκατουλες κτλ κτλ κτλ κι απλα το ανεφερα σαν παραδειγμα... Κι επισης σου απανταμε γιατι τουλαχιστον εσυ κανεις κι εναν διαλογο ας πουμε οχι σαν τους αλλους επουρανιους που απλα τουφεκανε προς ολες τις κατευθυνσεις χωρις καν να αιτιολογησουν κατι απο αυτα που πετανε... Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Τσουρέκια μας τα κάνατε παιδιά. Υπάρχει και το inbox. Σε φόρουμ είσαι εάν το κατάλαβες!!! Είπε κάτι ο ένας και απαντάει ο άλλος. Το κατηχητικό είναι αύριο φίλε μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Φιλε μου το αποτελεσμα μετραει και στο ξανα τονισε και ο THEO λιγο πιο πισω.... Τωρα το αν φτερνιστηκα την ωρα που σουταριζα και εχασα το 3ποντο στα 1.30 λεπτα πριν το τελος που εχανα με 10 ποντους και τοτε αν αμπαινε θα μειωνα στους 7 και μετα ισως σου εκλεβα την μπαλα κι εβαζα καλαθι και φαουλ και παει λεγοντας.... Ας τα αυτα... Τα αποτελεσματα θα κρινει ο κοσμος οχι αμα εχει 2 CCX! Πηγαινε εσυ σε καποιον που θα παρει cpu για επεξεργασιες που χρειαζονται οσο περισσοτερους πυρηνες γινεται και την ωρα που παιρνει τον 1800Χ στο χερι να παει στο ταμειο, σταματα τον και πες του οτι ο 6900Κ ειναι καλυτερος και προσεχε γιατι ο 1800 εχει 2 CCX! Οταν θα δει την τιμη και θα ξερει την αποδοση και των 2 ξερεις τι μουντζα εχεις να φας? Άστον δεν καταλαβαίνει. Προσπαθεί να αποδείξει με κάθε τρόπο ότι οι Ryzen είναι μούφες και αυτό τον τυφλώνει και δεν βλέπει τη γενική εικόνα. Άδικα κάθεσαι και γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Άστον δεν καταλαβαίνει. Προσπαθεί να αποδείξει με κάθε τρόπο ότι οι Ryzen είναι μούφες και αυτό τον τυφλώνει και δεν βλέπει τη γενική εικόνα. Άδικα κάθεσαι και γράφεις. Εισαι τρελος? Αυτα ειναι τα καλυτερα! Ασε που κανω και practice στην πληκτρολογηση και γουσταρω με 1000!Εδω ο καλος γραμματεας! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Τα αποτελεσματα θα κρινει ο κοσμος οχι αμα εχει 2 CCX! Πηγαινε εσυ σε καποιον που θα παρει cpu για επεξεργασιες που χρειαζονται οσο περισσοτερους πυρηνες γινεται και την ωρα που παιρνει τον 1800Χ στο χερι να παει στο ταμειο, σταματα τον και πες του οτι ο 6900Κ ειναι καλυτερος και προσεχε γιατι ο 1800 εχει 2 CCX! Ακριβώς αυτό λέω. Ότι παίζει ρόλο στις επιδόσεις. Στο αποτέλεσμα δηλαδή. Δεν είναι μόνο κάτι θεωρητικό. Ποιό αποτέλεσμα; Το λέω πιο πάνω. Δεν έχει νόημα να ξαναπώ τίποτα περισσότερο επ'αυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μόνο μία ερώτηση. Είναι ή δεν είναι multi-threaded λογισμικό το Ashes of the singularity και το 3dmark directx 12 API draw call test; Είναι ρητορική ερώτηση. Δες και σύγκρινε επιδόσεις σε αυτά τα δύο μόνο(αν και υπάρχουν και άλλα) και μετά σκέψου τους λόγους που δεν βλέπουμε αντίστοιχες επιδόσεις με τα cinebench, blender κτλ. Σημειωτέον, όλα είναι intel optimized. υ.γ: Όσο μου απαντάτε τόσο θα συνεχίζεται η εκτροπή του θρεντ. Θα μπορούσατε να μην μου απευθύνεστε καθόλου. Θα μπορούσες να κάνεις ένα άλλο θέμα και να λες αερολογιες; Όσο για το DX12 του 3DMark μην ανοίγεις άλλη πληγή γιατί εκεί έχει άλλη πατάτα που έβαλε το χεράκι της η πράσινη. Δεν το λέω εγώ φυσικά μπορείς να το βρεις και μόνος σου. Στο AOS η ίδια η εταιρεία είπε θα βγει patch. Από την άλλη έχουμε, patch στα w10 σημαντική αύξηση, patch στο dota κτλπ, όπου βγαίνει patch και σημείωσε αυτό 1 μήνα ουσιαστικά μετά την παρουσίαση των επεξεργαστών έχουμε αύξηση 15-25% τυχαία. Και μιας και συνεχίζεις να προκαλείς με την ημιμαθια σου ακόμη και στο CB που είναι Intel biased τα αυτιά στο πάτωμα έφτασαν. Έλεος ποιά ο κάθε άσχετος που πήρε ένα Intel πρέπει να βγάλει σκάρτα όλα τα άλλα, μήπως το δικο σου Intel είναι καλύτερο και από το δικό μου γιατί απλά είναι δικό σου; Άιντε συγκεντρώσου. Ακριβώς αυτό λέω. Ότι παίζει ρόλο στις επιδόσεις. Στο αποτέλεσμα δηλαδή. Δεν είναι μόνο κάτι θεωρητικό. Ποιό αποτέλεσμα; Το λέω πιο πάνω. Δεν έχει νόημα να ξαναπώ τίποτα περισσότερο επ'αυτού. Το αποτέλεσμα είναι να χάνει σε όλα τα ΜΤ σενάρια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Κάνεις δεν είπε ότι οι Ryzen είναι σούπερ ντούπερ επεξεργαστές. Έχουν τα προβληματάκια τους. Τα περισσότερα εξ αυτών όμως θα βελτιωθούν με τον καιρό. Γι αυτό όλοι λένε, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. Ο @glazos βέβαια δεν συμφωνεί με αυτό... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Θα μπορούσες να κάνεις ένα άλλο θέμα και να λες αερολογιες; Όσο για το DX12 του 3DMark μην ανοίγεις άλλη πληγή γιατί εκεί έχει άλλη πατάτα που έβαλε το χεράκι της η πράσινη. Ειλικρινά θέλω να σταματήσω την αντιπαράθεση, αλλά βλέπω να γράφονται ανακρίβειες. Δεν μιλάμε για το κλασσικό 3dmark όπου υποβαθμίστηκε η σπουδαιότητα υλοποίηση του async για να πλησιάσουν μεταξύ τους nvidia και αμδ κάρτες. Μιλάω για το dx12 draw call test που τεστάρει αποκλειστικά cpu δύναμη στα draw calls. Ούτε είναι το AOTS η μοναδική περίπτωση που δεν βλέπουμε τους ΖΕΝ να αποδίδουν απέναντι στους 6900Κ(ίδιο configuration, άσχετα από τιμές) όπως θα πρεπε. Ανακοινώσεις game developers δεν υπάρχουν για μελλοντικά patches. Αυτοί βαριούνται να κάνουν τα πιο στοιχειώδη πράγματα(βλέπε dishonored). Μόνο μια ανακοίνωση της amd ότι συνεργάζεται με μη κατονομαζόμενους devs για μελλοντικές βελτιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σε φόρουμ είσαι εάν το κατάλαβες!!! Είπε κάτι ο ένας και απαντάει ο άλλος. Το κατηχητικό είναι αύριο φίλε μου. δεν είμαι φίλος σου και το thread δεν λέγεται ryzen vs Intel. Συγκεντρώσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Κάνεις δεν είπε ότι οι Ryzen είναι σούπερ ντούπερ επεξεργαστές. Έχουν τα προβληματάκια τους. Τα περισσότερα εξ αυτών όμως θα βελτιωθούν με τον καιρό. Γι αυτό όλοι λένε, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. Ο @glazos βέβαια δεν συμφωνεί με αυτό... Απεταξάμην το σατανά του καταναλωτισμού!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Απεταξάμην το σατανά του καταναλωτισμού!! Άμα δεν έχεις τα Ευρά φίλε μου δεν θέλει και πολύ προσπάθεια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Τζουτζούκο, δεν είμαι φίλος σου και το thread δεν λέγεται ryzen vs Intel. Συγκεντρώσου. Να φανταστω οτι εσυ πρεπει να επεσες τελευταιος απ΄το C-130 και η παρελαση ειχε τελειωσει και δεν σε απολαυσε κανενας ε? Αν διαβαζες απο την αρχη ολη την συζητηση θα καταλαβαινες οτι αυτο που γραφεις θα επρεπε να το πεις σε αλλον-ους... Για τους ryzen μιλαμε εδω μεσα αλλα απ΄αξ και πεταγονται πορδουλες απο εδω και απο εκει, αναγκαστικα πρεπει να τις μυρισουμε μεχρι να καταλαβουμε και να κλεισουμε την μυτη μας.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Επειδή μερικοί θα συνεχίσουν να μην καταλαβαίνουν,αλλά όλοι υπόλοιποι πρέπει να ξέρουν και να κρίνουν τι είναι παραπληροφόρηση εδώ θα βρείτε την λίστα που έλεγα για Devices ότι άλλο δηλαδή δεν σας εγγυάται η Asus ότι θα δουλέψει. > http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X370-PRO/PRIME_X370-PRO_Devices_report.pdf?_ga=1.102146501.536487883.1477679673 Συγκρίνετε μόνοι σας οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν με το link που δόθηκε πιο πάνω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. (άμα βρείτε ομοιότητα γράψτε μου) Τώρα στις προσωπικές αιχμές τύπου "μάλλον πρώτη φορά βλέπεις QVL ",όταν θα φτάσει η ώρα θα γίνει πάλι report και ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι τι forum θέλουν να έχουν και πως να λειτουργεί. Εγώ στην παγίδα της όξυνσης και του στην πέφτουμε όλοι μαζί στο τέλος χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα δεν ξαναπέφτω. Εξάλλου τονίζω σε κάθε ποστ μου ότι αυτές είναι οι δικές μου αποφάσεις και φυσικά δεν χρειάζεται κανείς να υιοθετήσει η να ασπαστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Επειδή μερικοί θα συνεχίσουν να μην καταλαβαίνουν,αλλά όλοι υπόλοιποι πρέπει να ξέρουν και να κρίνουν τι είναι παραπληροφόρηση εδώ θα βρείτε την λίστα που έλεγα για Devices ότι άλλο δηλαδή δεν σας εγγυάται η Asus ότι θα δουλέψει. > http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X370-PRO/PRIME_X370-PRO_Devices_report.pdf?_ga=1.102146501.536487883.1477679673 Συγκρίνετε μόνοι σας οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν με το link που δόθηκε πιο πάνω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. (άμα βρείτε ομοιότητα γράψτε μου) Τώρα στις προσωπικές αιχμές τύπου "μάλλον πρώτη φορά βλέπεις QVL ",όταν θα φτάσει η ώρα θα γίνει πάλι report και ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι τι forum θέλουν να έχουν και πως να λειτουργεί. Εγώ στην παγίδα της όξυνσης και του στην πέφτουμε όλοι μαζί στο τέλος χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα δεν ξαναπέφτω. Εξάλλου τονίζω σε κάθε ποστ μου ότι αυτές είναι οι δικές μου αποφάσεις και φυσικά δεν χρειάζεται κανείς να υιοθετήσει η να ασπαστεί. Οποιος εχει υπομονη θα κανει καλυτερες αγορες...Το λεω απο την αρχη οπως και καποιοι αλλοι εδω μεσα, το ειπες κι εσυ πιο πισω... Η AMD ξεκινησε κατι με καλες προοπτικες και καθημερινα θα βελτιωνεται...Αυτο πρεπει να κρατησουμε....Τιποτε αλλο.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Να φανταστω οτι εσυ πρεπει να επεσες τελευταιος απ΄το C-130 και η παρελαση ειχε τελειωσει και δεν σε απολαυσε κανενας ε? Αν διαβαζες απο την αρχη ολη την συζητηση θα καταλαβαινες οτι αυτο που γραφεις θα επρεπε να το πεις σε αλλον-ους... Για τους ryzen μιλαμε εδω μεσα αλλα απ΄αξ και πεταγονται πορδουλες απο εδω και απο εκει, αναγκαστικα πρεπει να τις μυρισουμε μεχρι να καταλαβουμε και να κλεισουμε την μυτη μας.... Στις πορδούλες αναφέρομαι κ εγώ. Αλλά να φανταστώ δεν το χουμε, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις