fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εγώ θα έδινα το δικό μου αλλά αποφάσισα να κρατηθώ για την ώρα (χτες και σήμερα τουλάχιστον) γιατί δεν χρειάζομαι πραγματικά κάτι παραπανω. Μας αρέσει να βλέπουμε τέτοιες επιδόσεις αλλά κάπου πρέπει να βάζουμε ένα μέτρο στα έξοδα. Άλλωστε δεν είπαμε ότι όσοι έχουν από 4790Κ και πάνω πρέπει να τα πετάξουν, έλεος... Το αντίθετο μάλλον. Βέβαια εάν κάποιος έχει τα χρήματα και δεν τον ενδιαφέρει ή το χρειάζεται ή κάνει νέο build, ε πώς να το κάνουμε οι Ryzen έχουν καλύτερο VFM. 11 του μηνός πάλι θα παραμιλας βέβαια αλλά δεν πειράζει λίγο ξύδι και όλα θα πάνε καλά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ρε pirmen αμα δεν βγουν ολα τα τσιπακια για να γινουν οι σωστες και πραγματικες μετρησεις, πως θα αλλαξουν τιμιλογιακη πολιτικη οι ιντελαιοι? Νομιζεις δηλαδη οτι επειδη ειδαν 3 τσιπακια που δεν ειναι καν για το ευρυ κοινο, εκατσαν και ειπαν "οκ αυτο ηταν παει περασε"? Οταν ερθουν οι R5 και R3 κομπλε, και συγκριθουν ολοι με ολους (ι3,ι5,ι7) τοτε θα δουμε κινησεις...Και πλακες λογικα... 3 cpu εχει βγαλει η amd τοσον καιρο κι εχει γινει μπαχαλο.... Σκεψου οταν βγει ολη η γκαμα τι εχει να γινει...Γκάματα θα γινει.... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ψηφοφορια στο Pcmag 200.PNG http://gr.pcmag.com/poll/25945/feature/poll-ti-pisteuete-gia-tous-epexergastes-amd-ryzen Να αλλά που είναι οι πωλήσεις; Το sandra; Το farcry primal; Η χ εξειδικευμένη εφαρμογή που θέλει μόνο Intel αλλά θα το παρουσιάσουμε σαν να είναι πιο κοινή και από την πασιέντζα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Έχεις ένα δίκιο zelomoth. Αλλά αυτά τα τσιπ που έχουμε μέχρι στιγμής υποτίθεται ότι χτυπάνε όλη τη σειρά των i7. Περίμενα μια αλλαγή έστω για τους 6900Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δηλαδή δεν μπορούμε να γράψουμε για τις πιθανές αιτίες μέτριων επιδόσεων σε κάποιες εφαρμογές; Προτιμάμε κάποια δικαιολογία ότι με software patch φτιάχνονται όλα τα προβλήματα; Αυτό κάνει ουσιαστικά το sisoft sandra. Τεστάρεις ακόμα και inter core επικοινωνία σε dual cpu μητρικές, εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από τα απλά desktop συστήματα. Δεν το έγραψα εγώ αυτό οπότε τα ποστ για δημιουργία εντυπώσεων μάλλον εκεί που σε παίρνει. Εγώ ΡΩΤΗΣΑ γιατί υπάρχει η αναφορά του AIDA όπως πολύ καλά με διορθωσες που η ίδια η εταιρεία είπε ότι είναι λάθος οι μετρήσεις. Θέλεις μήπως να δεις ακόμη και σε αυτό το λάθος πόσες φορές γράφτηκαν οι επιδόσεις αλλά δεν έγινε καμία αναφορά ότι είναι λάθος; Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις εδώ δεν είναι το φόρουμ του PC building πάνε εκεί και γράφε στα 12χρονα πόσο καλός είναι ο i3 που θα πάρει όταν πει τα κάλαντα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Να αλλά που είναι οι πωλήσεις; Οι πωλήσεις είναι όταν υπάρχει ζήτηση. Ζήτηση στα οικονομικά σημαίνει ότι όχι απλά θέλεις/συμπαθείς ένα προϊόν, αλλά είσαι έτοιμος να το πληρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν απαντας σε ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ και πετας την μπαλα στην κερκιδα για δημιουργια εντυπωσεων Α)Ποια η χρησιμοτητα του 1800X για την συντριπτικη πλειοψηφια χρηστων (90%) που χρησιμοποιει το PC για απλες εργασιες desktop και gaming? Επικαλεσαι την λογικη απο πανω για να δικαιολογησεις την ΑΣΥΜΦΟΡΗ τιμη του 1700X φερνωντας παραδειγμα την ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ τιμη του 6900K, λες και το 500αρι ειναι στραγγαλια Β)Ενας επεξεργαστης της ταξεως των 350 ευρω (R7) δεν VFM για την συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων (90%) που κανει τα ανωτερω , αφου με εναν 1400 η εναν 1500 Ryzen η εναν ι5 6600κ των 200 η 240 ευρω ειναι καλυμενος Γ)Δεν μας νοιαζουν οι ανουσιες αναλυσεις πολιτικων marketing των δυο εταιριων η το ποιος θα κερδισει τις εντυπωσεις Δεν παιζουμε ποδοσφαιρικο αγωνα για να ανακηρυξουμε ΝΙΚΗΤΗ , ως εκ τουτου ΟΛΟΙ οι επεξεργαστες ειναι καλοι γιατι ανταποκρινωνται σε ολο το φασμα εργασιων με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Οτι ο 7700 βαραει ηδη 100% utilization. Εαν παμε δε σε ποιο κατω κατηγοριες 7600 7500 κτλ χωρις HT οι intel ειναι DOA σε σχεση με εναν 1600 6c/12t. Για gaming παντα. Τωρα για Word excel οκ μπορει καποιος να παρει οτι να ναι. Ξαναλέω, δε με νοιαζει εαν μιλαμε για Intel ή AMD, το θεμα ειναι οτι η συντριπτική πλειοψηφία των users που λες και εσυ, κρατα αρκετα ενα CPU (4-5 χρονια) και τα 8threads θα ειναι bottleneck απο του χρονου ευκολα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ρε pirmen αμα δεν βγουν ολα τα τσιπακια για να γινουν οι σωστες και πραγματικες μετρησεις, πως θα αλλαξουν τιμιλογιακη πολιτικη οι ιντελαιοι? Νομιζεις δηλαδη οτι επειδη ειδαν 3 τσιπακια που δεν ειναι καν για το ευρυ κοινο, εκατσαν και ειπαν "οκ αυτο ηταν παει περασε"? Οταν ερθουν οι R5 και R3 κομπλε, και συγκριθουν ολοι με ολους (ι3,ι5,ι7) τοτε θα δουμε κινησεις...Και πλακες λογικα... 3 cpu εχει βγαλει η amd τοσον καιρο κι εχει γινει μπαχαλο.... Σκεψου οταν βγει ολη η γκαμα τι εχει να γινει...Γκάματα θα γινει.... Δεν θα δούμε τίποτα και θα με θυμηθείς. Θα αρκεστουν στους ορκισμένους μόνο και μόνο για να μην δείξουν κίνηση πανικού. Βλέπεις δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα μία κίνηση πανικού με μείωση τιμών θα έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στο χρηματιστήριο, ακόμη και σε τυχόν δάνεια ή εξαγορές κτλπ παρά το χάσιμο που θα έχουν από τις πωλήσεις. Βέβαια αυτά είναι πράγματα που δεν θέλουν να τα δουν μερικοί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Έχεις ένα δίκιο zelomoth. Αλλά αυτά τα τσιπ που έχουμε μέχρι στιγμής υποτίθεται ότι χτυπάνε όλη τη σειρά των i7. Περίμενα μια αλλαγή έστω για τους 6900Κ. Μην κανεις τον χαζουλη... Αμα κατεβαζαν κατευθειαν τον 6900Κ στα 800 ας πουμε ευρω, τοτε αμεσως ξεβρακωνοντουσαν απο μονοι τους και θα δειχναν οτι ηττηθηκαν απο το πρωτο λεπτο του αγωνα! Θα βγουν ολοι οι ryzen και σιγα σιγα οταν φτασει η δουλεια εκει και πεσουν ι7 ι5 κτλ τοτε θα δεις και τον 6900Κ να μπαινει απο την πισω πορτα με 2-3 κατοσταρικα λιγοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 "Ρε αδερφε καλα ολα αυτα με τη sisoft και την αργη επικοινωνια μεταξυ των πυρηνων των ryzen αλλα να σου πω την αληθεια αφου ο 1800x κοντραρει τον 6900k στα μισα λεφτα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ οτι μερεησεις και να κανε7 η καθε sisoft... Τον παταει στο blender? Τον παταει στο cinebench ? σαν miltithreated αποδοση? Nα σου απαντησω για να μην κουραζεσαι NΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΕΙ... Εχει κατι αξιολογο προς το παρον στα ιδια λεφτα η ιντελ σε πολυνηματικα προγραμματα OXI !!! Ε ασε μας σε παρακαλω τα ιδια και τα ιδια.. Ανοιξε ενα νημα ποσο αργοι ειναι οι ryzen και γραφε μονος σου... Εντομεταξυ για τους 6800 και 6850 μουγκα δεν μιλαει κανεις... " Αυτό το διάβασες pirmen56;; Μετά από αυτό, εγώ στη θέση σου, δεν θα μιλούσα άλλο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν το έγραψα εγώ αυτό οπότε τα ποστ για δημιουργία εντυπώσεων μάλλον εκεί που σε παίρνει. Εγώ ΡΩΤΗΣΑ γιατί υπάρχει η αναφορά του AIDA όπως πολύ καλά με διορθωσες που η ίδια η εταιρεία είπε ότι είναι λάθος οι μετρήσεις. Θέλεις μήπως να δεις ακόμη και σε αυτό το λάθος πόσες φορές γράφτηκαν οι επιδόσεις αλλά δεν έγινε καμία αναφορά ότι είναι λάθος; Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις εδώ δεν είναι το φόρουμ του PC building πάνε εκεί και γράφε στα 12χρονα πόσο καλός είναι ο i3 που θα πάρει όταν πει τα κάλαντα. Το sisoft sandra αδιαφορεί για την εκάστοτε αρχιτεκτονική. Δίνει απλά μια δουλειά, πολλές φορές μάλιστα(για εξαγωγή αξιόπιστού δείγματος) και βλέπει πόσο γρήγορα τελειώνει. Μέχρι στιγμής, τουλάχισοτν εγώ, δεν είδα καμία ανακοίνωση ότι τα αποτελέσματά του είναι λάθος και χρήζει update. Εδώ δεν μιλάμε για cache latencies αλλά για το πόσο γρήγορα φτάνει ένα ελάχιστο πακέτο δεδομένων από το ένα core στο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το sisoft sandra αδιαφορεί για την εκάστοτε αρχιτεκτονική. Δίνει απλά μια δουλειά, πολλές φορές μάλιστα(για εξαγωγή αξιόπιστού δείγματος) και βλέπει πόσο γρήγορα τελειώνει. Μέχρι στιγμής, τουλάχισοτν εγώ, δεν είδα καμία ανακοίνωση ότι τα αποτελέσματά του είναι λάθος και χρήζει update. Εδώ δεν μιλάμε για cache latencies αλλά για το πόσο γρήγορα φτάνει ένα ελάχιστο πακέτο δεδομένων από το ένα core στο άλλο. Χεστήκ@με... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Τσουρέκια μας τα κάνατε παιδιά. Υπάρχει και το inbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το sisoft sandra αδιαφορεί για την εκάστοτε αρχιτεκτονική. Δίνει απλά μια δουλειά, πολλές φορές μάλιστα(για εξαγωγή αξιόπιστού δείγματος) και βλέπει πόσο γρήγορα τελειώνει. Μέχρι στιγμής, τουλάχισοτν εγώ, δεν είδα καμία ανακοίνωση ότι τα αποτελέσματά του είναι λάθος και χρήζει update. Εδώ δεν μιλάμε για cache latencies αλλά για το πόσο γρήγορα φτάνει ένα ελάχιστο πακέτο δεδομένων από το ένα core στο άλλο. Και το άλλο μετράει το ίδιο ακριβώς πράγμα!!!! Λες να ανακάλυψαν νέο τρόπο bench? Εντάξει σε βολεύει δεν λέω και στο ξαναλέω ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΤ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΙ INTEL ΧΑΝΟΥΝ οπότε και πραγματικές να είναι οι μετρήσεις (που δεν το ξέρω ούτε εγώ ούτε εσύ) μάλλον χάρη τους έκανε η AMD γιατί αλλιώς θα έβλεπα το σύστημα μου και θα έλεγα είναι για πέταμα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 "Ρε αδερφε καλα ολα αυτα με τη sisoft και την αργη επικοινωνια μεταξυ των πυρηνων των ryzen αλλα να σου πω την αληθεια αφου ο 1800x κοντραρει τον 6900k στα μισα λεφτα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ οτι μερεησεις και να κανε7 η καθε sisoft... Τον παταει στο blender? Τον παταει στο cinebench ? σαν miltithreated αποδοση? Nα σου απαντησω για να μην κουραζεσαι NΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΕΙ... Εχει κατι αξιολογο προς το παρον στα ιδια λεφτα η ιντελ σε πολυνηματικα προγραμματα OXI !!! Ε ασε μας σε παρακαλω τα ιδια και τα ιδια.. Ανοιξε ενα νημα ποσο αργοι ειναι οι ryzen και γραφε μονος σου... Εντομεταξυ για τους 6800 και 6850 μουγκα δεν μιλαει κανεις... " Αυτό το διάβασες pirmen56;; Μετά από αυτό, εγώ στη θέση σου, δεν θα μιλούσα άλλο... Μόνο μία ερώτηση. Είναι ή δεν είναι multi-threaded λογισμικό το Ashes of the singularity και το 3dmark directx 12 API draw call test; Είναι ρητορική ερώτηση. Δες και σύγκρινε επιδόσεις σε αυτά τα δύο μόνο(αν και υπάρχουν και άλλα) και μετά σκέψου τους λόγους που δεν βλέπουμε αντίστοιχες επιδόσεις με τα cinebench, blender κτλ. Σημειωτέον, όλα είναι intel optimized. υ.γ: Όσο μου απαντάτε τόσο θα συνεχίζεται η εκτροπή του θρεντ. Θα μπορούσατε να μην μου απευθύνεστε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις