Orgios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 lol μη γελασετε (πολυ... ) είχα λεφτά μόνο για μνημες τώρα , οπότε πήρα μόνο τις μνήμες (gskill trident cl14) για να ξεκινήσω την αναβάθμιση Επειτα θα περιμένω διαθεσιμότητες σε motherboard x370 (taichi?) και τελος τον 1700 που είναι και το πιο ευκολο... Επίσης περιμένω την noctua να μου στείλει το am4 kit (θέλει καμία 20 μερες ακομα χαχα). Υ.Γ.Θέλει κανείς mobo, μνήμες και cpu της υπογραφής? Δεν έβαλα ακόμα αγγελία (θα μπεί σύντομα...) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 3200mhz τις https://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html η msi 350b tomahawk με το νεο beta 1.32 bios με απλα μια ρύθμιση του A-XMP profile,φτιαξανε και το delay στο boot απο 24sec τωρα ξεκιναει το post αμέσως. κατι που δεν καταλαβαίνω ειναι πως κατέβηκε το latency... αφού πριν ειχα ποιο μικρα timmings... Με το 1.21bios: Με το 1.32: Κατεβάζετε με δικιά σας ευθύνη απο εδώ https://forum-en.msi.com/index.php?topic=283344.0 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ποστάρω πάλι μήπως δώσει κανένας ακόμα γνώμη. Ψάχνω μητρική b350 με καλό o/c στις μνήμες σε Micro-ATX. Δεν με νοιάζει αν είναι διαθέσιμη τώρα Ελλάδα. αν ξέρετε κανένα καλό thread Ελλάδα ή εξωτερικό που συζητούν αυτό το θέμα δώστε link Δεν υπαρχει τιποτα αυτη τη στιγμη. Τα συνεχεις Bios Updates αλλαζουν τα δεδομενα για τις μνημες αλλα οι κατασκευαστες επικεντρονονται στα highend μοντελα αυτη τη στιγμη, οποτε θα πρεπει να περιμενεις μεχρι τα updates να μεταφερθουν σε ολες τις πλατφορμες. Επισης υπαρχει 1 ή 2 boards matx αυτη τη στιγμη ολα κι ολα. Θα σου ελεγα να περιμενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Η Biostar Χ370GT7 εχει υπέροχη τιμή. Κρίμα που δεν υπαρχει ουτε ενα review.. Έχει και λίγο χαμηλά τις cpu phases οι biostar 7,όχι ότι θα κάνουν και πολυ oc,έτσι για stability ποιο πολύ,θέλω να έχει από 9-10 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Έχει και λίγο χαμηλά τις cpu phases οι biostar 7,όχι ότι θα κάνουν και πολυ oc,έτσι για stability ποιο πολύ,θέλω να έχει από 9-10 και πάνω. Συγνωμη για να βοηθησω, για αυτο λετε? https://videocardz.com/65996/a-very-close-look-at-biostar-racing-x370-gt7 The board also features 14-phase power delivery (Digital Power+) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 έχετε ακούσει κάτι για την MSI b350 Mortar; Στα specs λέει για ram ως 3200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το ξαναβαζω γιατι το ψαχνε καποιος χθες. AM4 B350 / X370 VRM list 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κανείς ως τώρα δεν έχει αξιοποιήσει ECC σε AM4. Εάν γίνει θα το μάθουμε, και ναι θα θέλει συγκεκριμένη mobo. Οπότε, ποιός είναι ο λόγος που οι κατασκευαστές αναφέρουν ποιές ραμ υποστηρίζουν ECC στις ΑΜ4 μητρικές τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Επίσης περιμένω την noctua να μου στείλει το am4 kit (θέλει καμία 20 μερες ακομα χαχα).το αγόρασες η τζαμπέ? γιατι διάβασα οτι για τζαμπε πρέπει να εχει cpu η mb για am4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το ξαναβαζω γιατι το ψαχνε καποιος χθες. AM4 B350 / X370 VRM list Πολύ ενδιαφέρον, πραγματικά ευχαριστώ. Τι κοιτάμε εδώ, μόνο τα power phases? Αλλιώς ποια είναι τα "δυνατα" vrm? Δηλαδή μεταξύ: MSI b350 Mortar Gigabyte b350m gaming 3 AsRock AB350M Pro4 πως μπορώ να συγκρίνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 το αγόρασες η τζαμπέ? γιατι διάβασα οτι για τζαμπε πρέπει να εχει cpu η mb για am4 Τζαμπε έβαλα ένα φίλο να μου κόψει ένα εικονικό τιμολόγιο, για να μην ψάχνομαι όταν πάρω με το καλό, βεβαίως ακόμα να μου το στείλουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 1700 vs 7/600k μήλα vs πορτοκάλια μελαχρινές vs ξανθιές burger vs σουβλάκια discovery vs golf gti μεζονέτα με κήπο vs loft στο μανχάταν φρέσκα φρούτα με ζάχαρη κ κανέλα vs παγωτό παπουτσάκια vs γεμιστά ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΡΕ! ^^ (νιώθω ότι έχω συνεισφέρει πάρα πολλά σε αυτό το νήμα) Πιάσε μια ξανθιά με ένα discovery αφού φάω ένα burger και όλα καλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τζαμπε έβαλα ένα φίλο να μου κόψει ένα εικονικό τιμολόγιο, για να μην ψάχνομαι όταν πάρω με το καλό, βεβαίως ακόμα να μου το στείλουν... πφφ και εγω θελω αν μπορείς γράψε οταν φτασει σε πόσο χρόνο σου ήρθαν . . μια φορά πήρα εχτρα σιδεράκια για fan , νομίζω εκαναν μια μίση εβδομαδα να φτάσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Dear Gregg,Your AM4 Retention Kit has been dispatched today from Germany by regular mail. Have a nice day. Best regards, Justin H. Your ARCTIC Team,ARCTIC Customer Support Καλά μην βιάζεστε κιόλας ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Παρηγγειλα μια Gigabyte X370-Gaming 5, Ryzen 1700 και RX 480 8GB. Υποτιθεται οτι θα ερθουν αυτη τη βδομαδα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις