Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ και πάλι φίλε Psaris! Βρήκα στο Skroutz στα 8GB(CMK8GX4M2B3200C16R) με 95€. Καλούτσικη τιμή...

Εννοείται ότι όσο ωριμάζει η πλατφόρμα θα βελτιώνονται οι όποιες παιδικές αρρώστιες με BIOS updates. 

Επίσης, καλορίζικος!

ευχαριστω,σα πολλα λεφτα για 8gb αυτες οι μνημες... αμα μπορείς  να κανεις την "υπέρβαση" πήγαινε για σετακι 16gb αντι για 95ε για 8gb

οι τιμες ουτε χρηματιστιριο... πριν μια βδομάδα τσίμπησα http://www.skroutz.gr/s/11001605/CoolerMaster-MasterLiquid-240.html (κάνει για am4)

88ευρω και τωρα πηγε 100+

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι γιατι η ΑΜΔ εχει βαλει να δειχνει +20 βαθμους οι σενσορες

Αυτό ομως ισχύει για τους 1700Χ και 1800Χ, όχι για τους υπόλοιπους όπως ο 1700 των 2 αυτών βίντεο.

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2017/03/13/amd-ryzen-community-update

Ζήτησα link προς το ποστ όπου κάποιος έδινε πληροφορίες για τους πυκνωτές που έχουν οι μητρικές με Χ370.

Το άλλο ήταν ερώτημα μήπως υπάρχουν πληροφορίες για την υποστήριξη ECC ram που αναφέρουν κάποιοι κατασκευαστές. :)

• Like 3

Αυτό ομως ισχύει για τους 1700Χ και 1800Χ, όχι για τους υπόλοιπους όπως ο 1700 των 2 αυτών βίντεο.

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2017/03/13/amd-ryzen-community-update

Ζήτησα link προς το ποστ όπου κάποιος έδινε πληροφορίες για τους πυκνωτές που έχουν οι μητρικές με Χ370.

Το άλλο ήταν ερώτημα μήπως υπάρχουν πληροφορίες για την υποστήριξη ECC ram που αναφέρουν κάποιοι κατασκευαστές. :)

Ανακαλώ για την C6H

http://www.tweaktown.com/reviews/8097/asus-rog-crosshair-vi-hero-amd-x370-motherboard-review/index3.html

ευχαριστω,σα πολλα λεφτα για 8gb αυτες οι μνημες... αμα μπορείς  να κανεις την "υπέρβαση" πήγαινε για σετακι 16gb αντι για 95ε για 8gb

οι τιμες ουτε χρηματιστιριο... πριν μια βδομάδα τσίμπησα http://www.skroutz.gr/s/11001605/CoolerMaster-MasterLiquid-240.html (κάνει για am4)

88ευρω και τωρα πηγε 100+

Επειδή δεν είμαι gamer υποθέτω ότι τα 8GB θα μου είναι αρκετά. Όντως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξω κάτι σε 16GB αλλά με αυτές τις τιμές για την ώρα δύσκολο...

Σκέφτομαι να κάνω ένα συστηματάκι σε συνδυασμό με κάποια οικονομική κάρτα(RX 460 για παράδειγμα) οπότε μέχρι να συμμαζευτούν τα οικονομικά μου θα είμαι στο ψάξιμο.

Ευχαριστώ επίσης που ανέφερες και το coolermaster(το σημείωσα για τη μελλοντική μου σύνθεση)! Όντως χρηματιστήριο οι τιμές!

Σωστό, δεν τη θυμόμουν τη λεπτομέρεια.

Δεν αλλάζει κάτι ως προς τα υπόλοιπα.

8/16 vs 4, άγνωστα συστήματα ψύξης και γενικότερα στησίματα, "κατώτερη" μητρική οπότε δεν ξέρεις τι κάνει με τροφοδοσία-ρεύματα κλπ.

Επίσης, ο R κάαααααααθεται.

• Like 5

Μολις μιλησα με ενα φιλο μου gamer απο Τσεχια,Πραγα,επειδη εχουν και αυτοι ΦΠΑ υψηλο ,21% εναντι 24% που εχουμε εμεις,αλλα και παλι οι τιμες εκει ειναι πολυ καλυτερες απο εδω με μεγαλη διαφορα.

Για να μην αδικηθεί ο Ryzen ως προς τις θερμοκρασίες, να πούμε ότι γίνεται σύγκρισή του με επεξεργαστές σειράς Κ της Intel, οι οποίοι δεν συνοδεύονται από εργοστασιακή ψήκτρα.
Αυτό, πέραν του επιπλέον κόστους για την απόκτηση ψήκτρας για τα Ίντελ, σημαίνει ότι βάσει της έλλειψης ψηκτρών για Ryzen, η δοκιμή έγινε πιθανότατα με την εργοστασιακή ψήκτρα. Η δοκιμή των Intel, πρέπει να έγινε με κάποια καλή/ακριβή, όπως κατά κανόνα συνηθίζουν να κάνουν αυτού του είδους οι reviewers/youtubers.

Νομίζω είναι εντυπωσιακή η διαφορά στην χρήση του επεξεργαστή. Οι Ryzen πηγαίνουν με το πάσο τους, τέρμα χαλαρά. Από την άλλη, οι Intel λειτουργούν κοντά στο μέγιστο.
Επίσης, αυτό λέει κάτι για την έλλειψη βελτιστοποίησης των παιχνιδιών για ιδανικές επιδόσεις στους Ryzen και παρά την οποία δεν υστερούν καθόλου οι επεξεργαστές της AMD, όπως φαίνεται σε αυτά τα βιντεάκια.
Πιστεύω θα δούμε επιδόσεις εκτός συναγωνισμού με τον ερχομό αναβαθμίσεων σε παιχνίδια.

• Like 4

Μολις μιλησα με ενα φιλο μου gamer απο Τσεχια,Πραγα,επειδη εχουν και αυτοι ΦΠΑ υψηλο ,21% εναντι 24% που εχουμε εμεις,αλλα και παλι οι τιμες εκει ειναι πολυ καλυτερες απο εδω με μεγαλη διαφορα.

Στην Ελλάδα φίλε μου, παίζει το insomnia και οι στενοί συγγενείς να είναι το 70-80% της performance και πάνω αγοράς.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου (κλίνοντας προς το σοβαρό κιόλας)

• Like 6

@talos_2002

Σκέψου ότι στη συγκεκριμένη όμως κάρτα, δεν είχαν μείνει και πολλά να δώσει.

Έχω την εντύπωση πως το γενικό νόημα του συγκεκριμένου "συγκριτικού" ήταν:

Γιατί να δώσεις 350€+ για R +DDR4 +MoBo αν έχεις μια κάρτα 300€ και παίζεις σε 1080, όταν ο 6600Κ των 250€ πιάνει το 90% της απόδοσής του?

Κλασσικές ποστιές, για χαχώλους, δηλαδή.

Ότι γίνεται από την αρχή...Στοχευμένες συγκρίσεις, κάθε φορά σε άλλο γκρουπ ενδιαφέροντος, με άλλες συνθήκες, για δημιουργία εντυπώσεων.

• Like 6

1700 vs 7/600k

μήλα vs πορτοκάλια

μελαχρινές vs ξανθιές

burger vs σουβλάκια

discovery vs golf gti

μεζονέτα με κήπο vs loft στο μανχάταν

φρέσκα φρούτα με ζάχαρη κ κανέλα vs παγωτό

παπουτσάκια vs γεμιστά

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΡΕ!

^^

(νιώθω ότι έχω συνεισφέρει πάρα πολλά σε αυτό το νήμα)

• Like 12

Το συγκριτικο το εβαλα κυριως για την ΤΙΜΗ για να αποδειξω οτι με τα μισα λεφτα ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ 

Τον επεξεργαστη τον αγοραζουμε με βαση τη σχεση αποδοση τιμη (τουλαχιστον η συντπριπτικη πλειοψηφια) που ενδιαφερeται για παιχνιδια και απλες εργασιες desktop 

Δεν μπορεις να μιλας για συμφερουσα αγορα οταν δινεις 400 και 500 ευρω για GAMING CPU και απο την αλλη να εχεις VGA 200 ευρω 

Ειναι ολιγον ανοητο διοτι το αντιθετο εχει πολυ καλυτερο αποτελεσμα 

Ως εκ τουτου περιμενετε την σειρα 1400 - 1500 για βγαλετε τα τελικα σας συμπερασματα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...