Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του το πα κι εγω πιο πανω αλλα κανει τον Κινεζο! :P

Απλά να εχεις μεσα σε ενα χρόνο προηγουμενο μοντέλο μου φαίνεται καπως λάθος :P Τζιν τζον τζαν χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Βλακεια μου αλλά δεν διευκρίνησα ότι θέλω Micro-atx.

Οι τιμές στις μνήμες είναι τραγικές αλλά από τα review βλέπω πως δεν υπάρχουν διαφορές από τα 2400 και πάνω σωστά;

Η πορεία στις μνήμες ποια αναμένεται να είναι; έχει ακουστεί κάτι;

Στο Skroutz οι μοναδικές μέχρι στιγμής Micro-Atx είναι η Asus Prime B350M-A και η Gigabyte AB350M Gaming 3 αλλά θέλει ψάξιμο για τη μέγιστη συχνότητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν στις μνήμες καθότι άλλοι δεν έχουν καταφέρει να τρέξουν τις μνήμες στο μάξιμουμ ενώ άλλοι κατάφεραν να τις τρέξουν μέχρι και 3200Mhz... 

Δημοσ.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι B350 μητρικές είναι οι φτηνότερες για overclocking αλλά σύμφωνα με τα επίσημα QVL μόνο η Asrock B350 Pro4 Retail είναι ικανή να σηκώσει μνήμες χρονισμένες στα 2933mhz. Μιλάω πάντα για κάτι κοντά στην τιμή που ανέφερες. 

Μια ματιά που έριξα στο e-shop την έχει στα 165.90€ και μνήμες Corsair 8GB(2x4GB) (cmk16gx4m2b3000c15) στα 138.10€(πάντα από το επίσημο QVL της Asrock). Τα 16GB(4x4GB) σε G.skill (f4-3000c15q-16grr) στα 188.60€. 

Και εγώ λιγουρεύομαι τον 1600 με μία φτηνή B350 αλλά με αυτές τις τιμές στις μνήμες διστάζω...

εμενα η msi b350 tomahawk μια χαρα πηγε τις μνημες 2993.

• Like 4
Δημοσ.

Τέλεια φίλε Psaris! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Ποιές μνήμες έχεις και με τί τιμή τις πήρες?

Δημοσ.

Η AMD είχε πει ότι η υποστήριξη ECC υπάρχει στα Ryzen αλλά εξαρτάται από τους κατασκευαστές μητρικών.
Κάποιες μνήμες στην λίστα ραμ των μητρικών της Biostar αλλά και της Gigabyte (δεν κοίταξα αλλού), αναφέρουν υποστήριξη ECC.
Γνωριζει κανείς κάτι παραπάνω;

Παντως καποιο παιδι εδω ειχε ανεβασει τις μητρικες και αναλυτικα τι πυκνωτες φορανε. Σε ολες τις μαρκες οι φθηνες x370 φοραγαν τα ιδια με τις ακριβες.

Μήπως έχεις λινκ ή θυμάσαι πού είναι αυτό; :)

Δημοσ.

Τέλεια φίλε Psaris! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Ποιές μνήμες έχεις και με τί τιμή τις πήρες?

Για πες ποιες μνήμες έχεις;

Δημοσ.

Ένα βίντεο που αναλύει τα vrm στην Asus Crosshair VI Hero X370 είναι από το Gamers Nexus και είναι Link.png Site: αυτό

• Like 1
Δημοσ.

corsair 16 GB lpx 3200 ,η μητρικη βεβαια εχει ενα θεμα οτι αργει να κανει post 20sec+ αλλα βγαζουν συνεχεια beta bios και το δουλευουν το θεμα στην 1.0 ver εκανε ενα λεπτο να μπουταρει.....

δεν εχω καταφέρει να παω 3200 οτι και να κανω το μονο που εκανα ειναι εχω καλυτερα timmings απο οτι αμα ειχα 3200mhz,τις ειχα παρει παλια απο σκρουτζ  129 τωρα βλέπω κανουν 140.... ελεος...

Δημοσ.

Kαι ενα συγκριτικο στην χαμηλοτερη κατηγορια

https://www.youtube.com/watch?v=RBbJtOPUVcU

https://www.youtube.com/watch?v=Rb0yfX8161M

ξεχαστε τα frames και προσεξτε την θερμικη αποδοση των επεξεργαστων στο δευτερο Video 

Το οποίο μας λέει ότι?

8/16 vs 4...χωρίς λεπτομέρειες για σύστημα ψύξης ή οτιδήποτε?

Με γνωστό bug στα Ryzen BIOSs που δίνει ένα + έως και 15-20οC και δεν ξέρουμε ακόμα σε πόσες και ποιές μητρικές το έχουν διορθώσει?

Με τους R να καααααθονται, btw, σε όλα τα συγκριτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι ενα συγκριτικο στην χαμηλοτερη κατηγορια

https://www.youtube.com/watch?v=RBbJtOPUVcU

https://www.youtube.com/watch?v=Rb0yfX8161M

ξεχαστε τα frames και προσεξτε την θερμικη αποδοση των επεξεργαστων στο δευτερο Video

ναι γιατι η ΑΜΔ εχει βαλει να δειχνει +20 βαθμους οι σενσορες

• Like 1
Δημοσ.

corsair lpx 3200 ,η μητρικη βεβαια εχει ενα θεμα οτι αργει να κανει post 20sec+ αλλα βγαζουν συνεχεια beta bios και το δουλευουν το θεμα στην 1.0 ver εκανε ενα λεπτο να μπουταρει.....

δεν εχω καταφέρει να παω 3200 οτι και να κανω το μονο που εκανα ειναι εχω καλυτερα timmings απο οτι αμα ειχα 3200mhz.

Ευχαριστώ και πάλι φίλε Psaris! Βρήκα στο Skroutz στα 8GB(CMK8GX4M2B3200C16R) με 95€. Καλούτσικη τιμή...

Εννοείται ότι όσο ωριμάζει η πλατφόρμα θα βελτιώνονται οι όποιες παιδικές αρρώστιες με BIOS updates. 

Επίσης, καλορίζικος!

Δημοσ.

Η AMD είχε πει ότι η υποστήριξη ECC υπάρχει στα Ryzen αλλά εξαρτάται από τους κατασκευαστές μητρικών.

Κάποιες μνήμες στην λίστα ραμ των μητρικών της Biostar αλλά και της Gigabyte (δεν κοίταξα αλλού), αναφέρουν υποστήριξη ECC.

Γνωριζει κανείς κάτι παραπάνω;

δεν εχω link δεν πρεπει να ειναι πολλες σελιδες πισω
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...