cpc464 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 biostar έφερνε και το πρώτο μαγαζί που δούλεψα,σκυλιά μητρικές,απο ότι βλέπω έχουν εισαγωγέα (datamedia )στην ελλάδα αλλά δέν έχει εισάγει ακόμα, παράξενο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πάντως η τιμή του Ryzen 1700 έπεσε !!! αμα δείτε σε τιμές στο γνωστό ψαχτήρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 biostar έφερνε και το πρώτο μαγαζί που δούλεψα,σκυλιά μητρικές,απο ότι βλέπω έχουν εισαγωγέα (datamedia )στην ελλάδα αλλά δέν έχει εισάγει ακόμα, παράξενο. Το Skytechshop τις φερνει,Γαλατσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ASRock ITX AM4 motherboard estimated to launch in Mid-April with the B350 chipset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Όποιος έχει πληροφορία για υποστήριξη ECC από μητρικές, μοντέλα κτλπ, ας συμπληρώσει. AMD confirms that Ryzen support ECC memory In a recent AMA on Reddit, AMD has confirmed that their new Ryzen CPUs support ECC error correcting memory, allowing motherboards to support the memory standard despite the fact that AMD does not officially supporting/verifying functionality. Error-correcting code memory (ECC memory) is a memory type that can detect and correct common types of memory corruption, making this memory type important when used in high-end workstations, servers and other data critical applications. In simple terms, this means that AMD's Ryzen CPUs have full support for ECC memory, but AMD does not want to officially provide any QA or official support for ECC on their consumer platforms. Instead of simply disabling ECC support altogether, AMD has instead opted to allow motherboards to support the standard as they see fit, allowing consumers to take full advantage of ECC memory when using a compatible motherboard. Below is everything AMD had to say on the matter in their Reddit AMA. ECC is not disabled. It works, but not validated for our consumer client platform. Validated means run it through server/workstation grade testing. For the first Ryzen processors, focused on the prosumer/gaming market, this feature is enabled and working but not validated by AMD. You should not have issues creating a whitebox homelab or NAS with ECC memory enabled. yes, if you enable ECC support in the BIOS so check with the MB feature list before you buy. https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_confirms_that_ryzen_supports_ecc_memory/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το Skytechshop τις φερνει,Γαλατσι. Ενοώ δέν έχει φέρει για AM4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Υπαρχουν και χειροτερα ομως φιλτατε... Εσενα ο αυτισμος σου , απ, ο,τι φαινεται σου δινει και καποια επιλογη...(Εχεις λεφτα αλλα δεν πρεπει προς το παρον να τα χαλασεις για νεο συστημα...) Εμενα ομως ειναι χωρις επιλογη προς το παρον και παει καπως ετσι....! Ναι θα θελα να φτιαξω το συστημα τωρα... Οχι δεν εχω λεφτα! Ναι θα θελα να φτιαξω το συστημα τωρα... Οχι δεν εχω λεφτα! Ναι θα θελα να φτιαξω το συστημα τωρα... Οχι δεν εχω λεφτα! Ναι θα θελα να φτιαξω το συστημα τωρα... Οχι δεν εχω λεφτα! Ναι θα θελα να φτιαξω το συστημα τωρα... Οχι δεν εχω λεφτα! Ναι θα θελα να φτιαξω το συστημα τωρα... Οχι δεν εχω λεφτα! Ναι θα θελα να φτιαξω το συστημα τωρα... Οχι δεν εχω λεφτα! ................ Για να τα λεμε και ολα ομως, οσο πιο αργα τοσο πιο καλα.... ΥΓ. Δεν εχω ξανα βαλει spoiler αρα αμα βγει ο γαμος του καραγκιοζη μην ριξετε... κουφετορυζα! Ταυτιζομαι αφανταστα...... Τι λένε οι biostar?Δεν είχα ποτέ. Επισης, οπως ειπε ο ZELOMOTH, ειχα και εγω μια (πριν απο αυτη που βλεπεις στην υπογραφη) για το 478, αλλα την εκαψα . Οσο βεβαια την χρησιμοποιησα, ηταν μια χαρα και εαν βαλουμε και τα χρονια της, ηταν τελεια. Η Biostar βεβαια, βγαζει μητρικες γενικα, αλλα δεν τις βλεπουμε Ελλαδα. Κυριοτερα παιζουν μπαλα απο Αμερικα μερια και ξερω οτι ειναι ποιοτικες. Βεβαια, κανεις δεν ξερει τωρα, αφου ειναι καινουργια πλατφορμα. Γενικοτερα παντως, το θεμα με τις μητρικες παραπαει. Δεν ξερω τι συνεννοησεις εκανε η AMD με τα στοκ, αλλα τα μαμησε τελειως σε αυτον τον τομεα. Αντε να δω και εγω οταν θα τον παρω τον 1600Χ τι θα παιζει τοτε απο τιμες, γιατι τωρα, για να παω απο ΑΜ3+ σε ΑΜ4 θελω κανα 500αρι. Οι μνημες μονο ειναι 120 ευρω. Οποιος εχει γνωμη για τις τιμες σε DDR4, x370 και τον 1600Χ σε κανα χρονο απο τωρα, ας μου την πει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ενοώ δέν έχει φέρει για AM4. Απο αυτον εκανα παραγγελια εγω την δικη μου,προμηθευεται απο Γερμανια.Μου ηρθε 10 ευρω πιο ακριβη απο αν ειμουν Γερμανια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ταυτιζομαι αφανταστα...... Επισης, οπως ειπε ο ZELOMOTH, ειχα και εγω μια (πριν απο αυτη που βλεπεις στην υπογραφη) για το 478, αλλα την εκαψα . Οσο βεβαια την χρησιμοποιησα, ηταν μια χαρα και εαν βαλουμε και τα χρονια της, ηταν τελεια. Η Biostar βεβαια, βγαζει μητρικες γενικα, αλλα δεν τις βλεπουμε Ελλαδα. Κυριοτερα παιζουν μπαλα απο Αμερικα μερια και ξερω οτι ειναι ποιοτικες. Βεβαια, κανεις δεν ξερει τωρα, αφου ειναι καινουργια πλατφορμα. Γενικοτερα παντως, το θεμα με τις μητρικες παραπαει. Δεν ξερω τι συνεννοησεις εκανε η AMD με τα στοκ, αλλα τα μαμησε τελειως σε αυτον τον τομεα. Αντε να δω και εγω οταν θα τον παρω τον 1600Χ τι θα παιζει τοτε απο τιμες, γιατι τωρα, για να παω απο ΑΜ3+ σε ΑΜ4 θελω κανα 500αρι. Οι μνημες μονο ειναι 120 ευρω. Οποιος εχει γνωμη για τις τιμες σε DDR4, x370 και τον 1600Χ σε κανα χρονο απο τωρα, ας μου την πει! Τι γνωμη να σου πουμε ρε συ? Το αυτοννοητο? Σε ενα χρονο ολα θα ειναι στρωμενα (λογικα και οι μνημες τιμολογιακα), Οι μητρικες θα ειναι φουλ, ryzenοτσιπακια φουλ, προβληματα λυμενα , τιμες οπως πρεπει, και θα ψηνεσαι για ryzen+ και παλι σε διχασμο θα εισαι! Και θα χουν γινει και αρκετα παιχνιδια update για ryzen χωρια τα καινουργια που θα υποστηριζουν κατευθειαν οπως πρεπει... Ολα καλα..... Ολα ανθηρα!!! Και να μην μιλησω και για vega..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Απο το ποστ σου και στου θεου το ματι ZELOMOTH. Μακαρι να στρωσουν γρηγορα τα πραγματα γιατι εγω ενα χρονο τωρα θελω να παω σε καινουργια πλατφορμα ομως δεν μπορω να περιμενω ακομα ενα χρονο μεχρι Zen+. Τι να πω που περιμενω και Crosshair Formula αναθεμα... Τελικα αναμεσα σε 1700 και 1700Χ ποιος ειναι καλυτερος σε manual oc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Και να μην μιλησω και για vega..... AΑααα ολα και ολα! Την 480 μου δεν την αποχωριζομαι για 4 χρονια το λιγοτερο και σχεδιαζω να βαλω και αλλη με τον Ryzen! Γι αυτο και αλλωστε θα παω και σε μητρικη x370. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 AΑααα ολα και ολα! Την 480 μου δεν την αποχωριζομαι για 4 χρονια το λιγοτερο και σχεδιαζω να βαλω και αλλη με τον Ryzen! Γι αυτο και αλλωστε θα παω και σε μητρικη x370. Ναι οκ απλα δεν περιμενεις μονο εσυ... Ειναι κι αλλοι που θελουν κι αλλα.... Απο το ποστ σου και στου θεου το ματι ZELOMOTH. Μακαρι να στρωσουν γρηγορα τα πραγματα γιατι εγω ενα χρονο τωρα θελω να παω σε καινουργια πλατφορμα ομως δεν μπορω να περιμενω ακομα ενα χρονο μεχρι Zen+. Τι να πω που περιμενω και Crosshair Formula αναθεμα... Τελικα αναμεσα σε 1700 και 1700Χ ποιος ειναι καλυτερος σε manual oc; Αναμεσα σε αυτους που λες για μενα ο καλυτερος ειναι ο 1600Χ και ο 1500 και φαε το περισσευμα σε καρτα η΄ μνημες η΄καλη μητρικη! Κι οταν θα βγει η 2η φουρνια και θα υποστηριζονται μεχρι τοτε περισσοτεροι πυρηνες στα παντα ολα, τοτε πας σε 2700 η΄2700Χ(υποθετικα ονοματα) που θα ειναι ακριβως οπως πρεπει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σε ενα χρονο ολα θα ειναι στρωμενα (λογικα και οι μνημες τιμολογιακα), Οι μητρικες θα ειναι φουλ, ryzenοτσιπακια φουλ, προβληματα λυμενα , τιμες οπως πρεπει, και θα ψηνεσαι για ryzen+ και παλι σε διχασμο θα εισαι! Και θα χουν γινει και αρκετα παιχνιδια update για ryzen χωρια τα καινουργια που θα υποστηριζουν κατευθειαν οπως πρεπει... Ολα καλα..... Ολα ανθηρα!!! σε ενα χρονο....? σε ενα χρονο θα ερθουν οi ZEN 2......!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 σε ενα χρονο....? σε ενα χρονο θα ερθουν οi ZEN 2......!!!!!! Ε αυτο δεν λεω κι εγω στην ουσια? Αφου απανταω στον κυριουλη που λεει για το τι θα γινεται σε εναν χρονο απο τωρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Eμφανιστηκε και η πρώτη x370 msi http://www.skroutz.gr/s/11426303/MSI-X370-Gaming-Pro-Carbon.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις