Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δικιο εχετε, πιο πολυ προς 4c/4t παει η δουλεια.. Εγω μπερδευτηκα... Κι αν τυχον φτιαξουν και κατι πιο φθηνο σαν πεντιουμ, τοτε θα ειναι λογικα 2c/4t κτλ.. :-)

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε καμία ψύκτρα που να μπορώ να αγοράσω; ήρθαν όλα τα πράγματα αλλά δεν έχω ψύκτρα!!!

Για πιο cpu συγκεκριμενα? (Καλοριζικα! :) )

Δημοσ.

1700χ μητρική χιρο νΙ,με ένα μήνα καθυστέρηση,το κατάστημα που παράγγειλα ξέχασε να βάλει ψύκτρα και η μάτσο που έχω,σε μια εβδομάδα θα μου στείλουν ανταλλακτικό,ενώ πρέπει να διώξω το Ι7

Δημοσ.

1700χ μητρική χιρο νΙ,με ένα μήνα καθυστέρηση,το κατάστημα που παράγγειλα ξέχασε να βάλει ψύκτρα και η μάτσο που έχω,σε μια εβδομάδα θα μου στείλουν ανταλλακτικό,ενώ πρέπει να διώξω το Ι7

Ε αφου θα σου στειλει η εταιρια ανταλλακτικο,κανε λιγο υπομονη η εργοστασιακη της amd ειναι εξαιρετικη και αθορυβη.  Μην χαλασεις αλλα χρηματα,διωξε τον i7 χωρις cooler. (Λες να αργησουν πολυ να στην στειλουν?)

Απο τα συμπερασματα παιρνω το quote. :)

With the exception of Far Cry Primal, it looks like the quad-core Ryzen CPUs will destroy the higher-end dual-core Kaby Lake processors such as the 7350K. Even at 4.8GHz, the 7350K was no match in the more CPU-intensive titles.
:devil:
  • Like 1
Δημοσ.

http://www.anandtech.com/show/11202/amd-announces-ryzen-5-april-11th

Με αυτές τις τιμές αν πας +24% +10% θα πέσεις πολύ κοντά στις πραγματικές τιμές.

Εάν μπορεί κάποιος να βρει προ παραγγελία οπουδήποτε στην Ευρώπη βέβαια είναι άλλο Ευαγγέλιο, το eShop ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι ή έκαναν πατάτα.

Όπως και να έχει αυτές οι τιμές δεν καλύπτουν ούτε το ΦΠΑ!!!

• Like 1
Δημοσ.

http://www.anandtech.com/show/11202/amd-announces-ryzen-5-april-11th

Με αυτές τις τιμές αν πας +24% +10% θα πέσεις πολύ κοντά στις πραγματικές τιμές.

Εάν μπορεί κάποιος να βρει προ παραγγελία οπουδήποτε στην Ευρώπη βέβαια είναι άλλο Ευαγγέλιο, το eShop ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι ή έκαναν πατάτα.

Όπως και να έχει αυτές οι τιμές δεν καλύπτουν ούτε το ΦΠΑ!!!

Αν εχει κανεις φιλους απο Αμερικη η Ευρωπη,θα κανει καλες αγορες. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ε αφου θα σου στειλει η εταιρια ανταλλακτικο,κανε λιγο υπομονη η εργοστασιακη της amd ειναι εξαιρετικη και αθορυβη. Μην χαλασεις αλλα χρηματα,διωξε τον i7 χωρις cooler. (Λες να αργησουν πολυ να στην στειλουν?)

Απο τα συμπερασματα παιρνω το quote. :)

:devil:

Θέλω να το βάλω στο γραφείο το Ι7...

Ήρθε κουτί ο επεξεργαστής χωρίς ψύκτρα...

Η μάτσο,σε μια εβδομάδα θα έχουν αυτοί παραλαβή κ μετά θα μου στείλουν, ζήσε Μάη...

Δημοσ.

Τωρα μολις τηλεφωνησα στο e-shop ,οι τιμες ειναι αυτες που φαινονται στο site τους,κανονικα. Μου ειπαν οτι εχουν και 3 μοντελα μητρικες και θα ερθουν και αλλες συντομα.

• Like 2
Δημοσ.

Η μάτσο,σε μια εβδομάδα θα έχουν αυτοί παραλαβή κ μετά θα μου στείλουν, ζήσε Μάη...

Ο 1700Χ και ολοι οι Χ δεν εχουν ψυκτρα στο κουτι τους. Καλοριζικα BTW :)

Δημοσ.

Θελεις πολυ καλη η μια μετρια αλλα αξιοπρεπης σου κανει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...