fopation Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Power draw readings are accurate to around +/- 5W due to fluctuations in the value even at sustained load. We use a Platinum-rated Seasonic 760W PSU and install a GTX 1070 video card that uses very little power. 1
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Και οι kaby lake ειχαν κενο ασφαλειας αλλα δεν ειπαν τελικα τι εγινε κυριε "πτωχε το πνευματι"...... Να υποθεσω οτι αυτο δεν το εψαξες οπως ψαχνεις για τα προβληματα των ryzen φυσικα.... Και να εγινε κατι ομως τελικα, και παλι δεν με απασχολει γιατι σημασια εχει οτι το προβλημα στους kaby υπαρχει-υπηρχε... Αρα πριν τουφεκισεις για ακομη μια φορα κοιτα μην εκπυρσοκρωτησει στα χερια σου... Εάν απαντάς στον fapnation άδικα το κάνεις.Εδώ δεν ξέρει την διαφορά STP με IPC, διαβάζει τις φωτοβολίδες που γράφουν χωρίς καν να ψάξει μόνος Ο τελευταίος που είχε τόσο πάθος είχε celeron πάντως (καταλαβαίνεις ποιός έτσι; ) λες και αυτός να παίζει το ίδιο; Βέβαια θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος μιας και πολλές φορές το στυλ γραφής ταιριάζει, εκτός και αν έχουν πάει στο ίδιο Στρουμφοσχολείο Θα κερδίσει πάντως πόντους εάν μας πει ποιό είναι το security bug των Kabylake. Άντε να δω θα το πει; 8
pirmen56 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 http://www.kitguru.net/components/cpu/luke-hill/amd-ryzen-7-1700x-cpu-review/11/ Το βάζω γιατί δεν λειτουργεί το λινκ. Έτσι εξηγούνται τα καυτά vrm στις φθηνές μητρικές που έλεγαν αρχικά. Άλλο tdp και άλλο κατανάλωση. Άλλο στοκ κατανάλωση και άλλο κατανάλωση σε oc.
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 http://www.kitguru.net/components/cpu/luke-hill/amd-ryzen-7-1700x-cpu-review/11/ Το βάζω γιατί δεν λειτουργεί το λινκ. Έτσι εξηγούνται τα καυτά vrm στις φθηνές μητρικές που έλεγαν αρχικά. Άλλο tdp και άλλο κατανάλωση. Άλλο στοκ κατανάλωση και άλλο κατανάλωση σε oc. Ε ναι για το βρήκες. Πραγματικά δεν την παλεύεται παλικάρια. Για πες και σε εμάς τώρα τι είδες; Έλα μην ντρέπεσαι!! 3
pirmen56 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5vqsqp/ryzen_1700_oc_40ghz_but_only_in_a_top_tier_mobo/ Gibbo at Overclockers UK just posted the following: we just tested a 1700, it hit 4.0GHz stable in everything, but ONLY in the Crosshair mainboard, the lower-end boards it was hovering around 3.80GHz as the VRM's were cooking with extra voltage.
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Στο μεταξύ πως από ένα power.png κατέληξε ο σύνδεσμος; Ψυχική σύνδεση; Δίδυμα; Φιλαράκια τρολαδες; Ίδιο άτομο; 2
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5vqsqp/ryzen_1700_oc_40ghz_but_only_in_a_top_tier_mobo/ Άντε να δω πότε θα δώσεις απάντηση. Σε ρώτησα τι είδες; Θέλω να μάθω τι βλέπουν τα ματάκια σου. 1
pirmen56 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ω ρε γαμώτο. Έχω κουραστεί να τρέχω από το σπίτι στο νετ καφέ πέρα δώθε. Πιο σιγά γιατί δεν προλαβαίνω να απαντάω. Λοιπόν, αν κάνεις google αυτό που quotare ο Fopation θα στο βγάλει. Δείχνει το consumption test. Του kitguru.
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Όταν ξελαχανιασης πες μου και τι θα έπρεπε να δούμε από αυτό; Γιατί μάλλον είμαστε άσχετοι εμείς. Και ακόμη περιμένουμε το bug των Kaby για να δούμε πόσο αμερόληπτα γράφεται μερικοί εδώ μέσα. Ελα δεν είναι μυστικό, ούτε να το γράψεις δεν μπορείς; Δεν πάει το χέρι; 4
pirmen56 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σε oc ο 1700Χ/1800Χ πλησιάζει τον oced 8370 των 32nm και τον oced 6950 με τους δέκα πυρήνες.
fallen4ngel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σε oc ο 1700Χ/1800Χ πλησιάζει τον oced 8370 των 32nm και τον oced 6950 με τους δέκα πυρήνες.Χωρίς να είμαι σίγουρος για την περίπτωση του OC, εάν έτρεξαν σε balanced δεν δουλεύουν σωστά τα energy settings.Δεν είμαι σίγουρος εάν απενεργοποιούνται στο OC ή όχι. Βέβαια απο αυτό το διαμάντι review δεν θα πάρουμε απάντηση μάλλον. Στο μεταξύ στο παρακάτω πίνακα βλέπω το σούπερ ντουπερ CPU of the century να εκτελεί χρέη θερμάστρας με την "μισή" κατανάλωση ή είναι η ιδέα μου; Με εκείνο το bug έγινε τίποτα ή δεν δίνουν το οκ ο μπάρμπα Στρουμφ και η παρέα; Silent of the lamps 3
pirmen56 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Έχει καμιά σχέση το balanced με full load καταστάσεις που όλα ανοίγουν στο φουλ; Γιατι εγώ στο load εστιάζω πάντα. Btw, και ο digital foundry έδειξε κάποια στιγμή στο βίντεό του τον 1800Χ να έρχεται στα ίδια περίπου(load) με έναν ίντελ αντίστοιχων πυρήνων σε στοκ. Άλλο idle και άλλο load. Όπως και άλλο tdp και κατανάλωση. Και τέλος άλλη συμπεριφορά το κάθε cpu σε oc. Τα ελατώμματα των skylake είναι γνωστά με το κενό ασφαλείας και το bug στο prime αν θυμάμαι καλά. Για την πάστα θα δούμε, από την επόμενη γενιά, αν είναι κόλπο της ίντελ για να κρατάει χαμηλά τους 7700, ή απλά τεχνικός περιορισμός. Αυτά όμως είναι off-topic.
fopation Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 1700 vs kabylake-x 3 μήνες ακόμη, θα έχει βγει και καμια titan, θα σπάσουν τα κοντέρ
fallen4ngel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Έχει καμιά σχέση το balanced με full load καταστάσεις που όλα ανοίγουν στο φουλ; Γιατι εγώ στο load εστιάζω πάντα. Btw, και ο digital foundry έδειξε κάποια στιγμή στο βίντεό του τον 1800Χ να έρχεται στα ίδια περίπου(load) με έναν ίντελ αντίστοιχων πυρήνων σε στοκ. Άλλο idle και άλλο load. Όπως και άλλο tdp και κατανάλωση. Και τέλος άλλη συμπεριφορά το κάθε cpu σε oc. Τα ελατώμματα των skylake είναι γνωστά με το κενό ασφαλείας και το bug στο prime αν θυμάμαι καλά. Για την πάστα θα δούμε, από την επόμενη γενιά, αν είναι κόλπο της ίντελ για να κρατάει χαμηλά τους 7700, ή απλά τεχνικός περιορισμός. Αυτά όμως είναι off-topic. Λάθος bug λες, αυτό όταν το είπαμε εδώ δεν το πιάσατε σαν bug Ναι έχει διαφορά το power plan και στις επιδόσεις και στο power management που κάνει ο επεξεργαστής, αυτός είναι και ο λόγος που κατάφερε να παίζει με 95W TDP. Και το ξαναλέω δεν γνωρίζω εάν κλείνει σε κατάσταση OC ή όχι. Off topic είναι όλο το vs που έχετε ξεκινήσει 3 άτομα, χωρίς καμία ουσιαστική συνεισφορά πέραν της λάσπης. Ο άλλος παραμιλαει ακόμη για νέες Titan λες και είδε από κοντά καμία!!! Hint γιατί τουλάχιστον έκανες αναφορά σε ένα bug. USB security bug. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις