Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Blacktan είπε

17km / μερα κανεις ρε θηριο ?

Εισοδηματιας εισαι ? :)

για ενα μέσο δρομέα τα 17 χιλιόμετρα είναι περίπου 1.30 ώρα, αν κάνεις τα μαθηματικά 23-07 -> υπνος ,7-8 πρωνο κλπ, 8-16 δουλεία, 16-23 σου μένουν 7 ώρες για να τρέξεις :)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

για ενα μέσο δρομέα τα 17 χιλιόμετρα είναι περίπου 1.30 ώρα, αν κάνεις τα μαθηματικά 23-07 -> υπνος ,7-8 πρωνο κλπ, 8-16 δουλεία, 16-23 σου μένουν 7 ώρες για να τρέξεις :)

Έτσι όπως το γράφεις, μάλλον διακτινίζεσαι από φάση σε φάση.

Η δουλειά δίπλα στο σπίτι σου είναι; Εγώ ξεκινάω 1 ώρα πριν και καταλήγω 1 ώρα μετά από το ωράριο, δηλαδή 10 ώρες σύνολο. Γυρνάς πίσω, βάζεις παπουτσια και τρέχεις;

Η δουλειά σου δεν έχει καθόλου κούραση; Ξέρω έναν που το τόλμησε και κλάταρε στο τρίμηνο. Καθημερινά 17 km είναι υπερβολή, κατ' εμέ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά θέλω δέκα λεπτά αλλά παλιό μου πρόγραμμα 

6 το πρωί 14 χλμ τρέξιμο 8 η ώρα δουλειά μετά γυμναστήριο και κάποιες μέρες μαθήματα. Όρεξη να έχεις. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Προσωπικά θέλω δέκα λεπτά αλλά παλιό μου πρόγραμμα 

6 το πρωί 14 χλμ τρέξιμο 8 η ώρα δουλειά μετά γυμναστήριο και κάποιες μέρες μαθήματα. Όρεξη να έχεις. 

Προφανώς έχετε άπειρο ελεύθερο χρόνο και δουλειές χωρίς ιδαίτερο σωματικό κόπο. Δεν είναι για όλους αυτό το πρόγραμμα που γράφεις.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Προφανώς έχετε άπειρο ελεύθερο χρόνο και δουλειές χωρίς ιδαίτερο σωματικό κόπο. Δεν είναι για όλους αυτό το πρόγραμμα που γράφεις.

Ή δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για όλα :) Ορεξη να έχεις και βρίσκεις άκρη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spect~ είπε

Ή δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για όλα :) Ορεξη να έχεις και βρίσκεις άκρη.

Φιλαράκι, όρεξη υπάρχει πολλή, κουράγιο δεν υπάρχει καθόλου. Το μεν πνεύμα πρόθυμο, το δε σώμα...

Πρόσεξε, δε μιλάς για μία κατάσταση τύπου "κάτσε στο λάπτοπ 1,5 ώρα και μάθε μία γλώσσα προγραμματισμού". Μιλάς για μία κατάσταση που θέλει προεργασία, διατροφή, να κοιμάσαι σωστά, να μην κάνεις άσωτη ζωή, να έχεις καλή δουλειά που να μη σε κουράζει ιδιαίτερα, ίσως να μην υπάρχει οικογένεια. Για σκέψου να σε ξυπνήσει 3 το βράδυ το μωρό που είναι άρρωστο, να πας στη δουλειά και μετά να πεις "δεν κάνω και 20 χλμ για να ξεπιαστώ;".

Αν μου μιλούσες για 2-3 φορές τη βδομάδα άσκηση, ναι πάω πάσο. Αλλά αναφέρθηκε καθημερινό τρέξιμο, αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα βαριέσαι τόσο πολύ να γυμναστείς αλλά θέλεις γρήγορα αποτελέσματα, πάρε τηλ. τον κ@υλιαρη τον Βουτσα και ζήτα του κανένα σουπερμαντολίνη αν έχει περισσέψει. Αν οχι, πάρε ασπιρίνη. Θα σου περάσει.. 

hqdefault.jpg

Επεξ/σία από onty
Δημοσ.

Γνωστός μου που έχει τα miha μου πρότεινε να μην το κάνω!η συστηματική γυμναστική σε συνδυασμό  με την Καλη διατροφή πάντα έχει Αποτελέσμα αλλά στο άμεσο μέλλον...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι πολύ απλό. Πως γίνεται κάποιος που δεν το έχει δοκιμάσει καθόλου να έχει άποψη και να την επιβάλει κιόλας απολυτα!

Και ξαναλέω πως όχι παρόμοια ή πριν χρονια τι υπήρχε κτλ. Μονο το συγκεκριμένο. Επίσης γιατί θα πρέπει να έχουμε παρωπίδες? Κανεις δεν αμφισβητεί τον παλιο παραδοσιακό τρόπο που όλοι γνωρίζουμε όμως τα χρονια περνάνε οι χρόνοι μας όπως και οι συνήθειες μας καθώς και οι προτεραιότητες μας αλλάζουν. Αν πράγματι αυτό μπορεί να σε γυμνάσει με λιγότερο χρόνο και φυσικά να δεις αποτελέσματα γιατί τα πάντα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος γιατί όχι? Ένα ακόμα πάλι που διάβασα για τα χρήματα. Ποιος είναι αυτός που θα με κρίνει πως θα χαλάσω τα λεφτά μου? Δικά μου είναι και εγώ θα το αποφασίσω όπως εσύ και ο καθένας μας. Αν ήταν τότε όλοι να τα χαλούσαμε γαι τον ίδιο σκοπο! Ήμαρτον! 

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ήμουν πολύ αντίθετος και μάλιστα είχαμε καβγαδάκια με τη σύζυγό για τα κατοστάρια που ακουμπαει κάθε μηνα. Όταν όμως είδα πάνω της τις πρώτες αλλαγές,  με έπιασε περιέργεια και το έψαξα.

Καλές οι απόψεις,  αλλά όταν μιλάει η επιστήμη όλα τα άλλα περιττεύουν 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4789460/

Κατά τα λοιπά είναι θέμα προσωπικού γούστου. 

Οποίος θέλει να δει αποτελέσματα,  ας το δοκιμάσει.

Οποιος αντλεί ευχαρίστηση από τον κόπο που καταβάλει στο γυμναστήριο, ας συνεχίσει τις παραδοσιακές μορφές γυμναστικής. 

Για εμένα,  θεωρώ περισσιτερο ψυχικά υγιές το να παίρνω αποτελέσματα χωρίς να υποφέρω.  Οπότε σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να το δοκιμάσω. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,μετα από τριάμισι χρόνια γυμναστηρίου Βγήκα από τα βάρη και ξεκίνησα το miha Σίγουρα δεν σε παει πίσω Το φοβήθηκα αυτό ομολογώ αγχωνόμουν να μην χάσω την πρόοδο μου στα τριάμισι χρόνια αυτα, μόνο πρόοδο βλέπω Ιδρώνω Λαχανιάζω Γενικότερα κινούμαι σε υψηλή ένταση στο Εικοσάλεπτο του Μίχα,Εννοείται βέβαια παιζει τι τρώω, η διατροφήν  ειναι το παν Κακά τα ψέματα Γυμνάζομαι maximum δύο φορές την εβδομάδα πότε μου μένει και χρόνος για τη προσωπική μου ζωή Πράγμα που με το γυμναστήριο τέσσερις έως έξι φορές την εβδομάδα με απορροφούσε πολύ χρονό Τρίμηνη συνδρομή έχω πληρώσει

Δημοσ.

Πάντως η σύγκριση με απλό γυμναστήριο δεν έχει τόσο νόημα. Συγκρίνετε το με personal/group 2-3 ατόμων, ή αν είστε σε θέση να κάνετε κυκλικές 5' γυμναστική έντονη 1' διάλειμμα, η superset 4άδες πάλι με μικρό διάλειμμα γιατί οι περισσότεροι που βλέπω στο γυμναστηρίο χαζολογάνε σε μεγάλα διαλείμματα ανα σετ (ή κάθονται και παίζουν με το κινητό τους) και πάνε και έρχονται καιρό χωρίς αποτέλεσμα και λένε μα πως, πάω 5-6-7-8-10 ώρες τη βδομάδα και δε βλέπω αλλαγές (αυτό κυρίως για αρχάριους). Με 35-40' έντονου ρυθμού γυμναστική την ημέρα στο συμβατικό είσαι κομπλέ.

Πέρα απ αυτό καύση άμα κρατάς καλό επίπεδο σε παλμούς και διατροφή δεν είναι παράξενο να κάνει δουλειά. Επίσης άμα κάποιος ξεκινάει απο μηδενική βάση σε γυμναστική και τα "noob gains" μπορεί να είναι έως 1 κίλο το μήνα στο συμβατικό γυμναστήριο, άμα βάζει 500-600γρ στο Miha και το κάνει 3 μήνες θα δει διαφορά σαφώς!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 6/3/2017 στις 5:54 ΜΜ, Shadows είπε

Απο οτι διαβασα δεν υπαρχουν πολλες πηγες που να αναφερουν αρνητικα,αυτο που ειδα ειναι οτι υπαρχουν περιπτωσεις χρηστων αντιστοιχων συσκευων ηλεκτρομυικης διεγερσης που παθανε καποιου ειδους !καταρρευσης του μυικου συστηματος.Απο οτι καταλαβαινω εγω ειναι οτι οι συγκεκριμενες συσκευες βρισκονται σε μια σκιωδη πλευρα οπου δεν υπαρχει πληρης επιστημονικη-ιατρικη ερευνα για τυχον παρενεργειες και δεν μπορουν να χαρακτηριστουν επικινδυνες που μπορει και στην τελικη να μην ειναι.

Εγω με την μικρη μου εμπειρια εντοπιζω τα εξης αρνητικα ομως:δεν περιεχει αεροβικες ασκησεις απαραιτητες για το κυκλοφορικο και τους πνευμονες και φυσικα για την ρυθμιση των γλυκαιμικων δεικτων και επισης δεν βοηθα την ενδυναμωση των οστων με την πληρη απουσια φυσικης αντιστασης.

Οπως αναφερθηκε και πιο πανω,η ηλεκτροθεραπεια ειναι πολυ σημαντικη για καταστασεις οπου η φυσικη ασκηση ειναι αδυνατη για ρεαλιστικους λογους υγειας.Αλλα το να εισαι υγιης και απλα να βαριεσαι να γυμναστεις ειναι αστειο.

Καλησπέρα εγώ κανω μιχα έκανα δυο συνεδρίες και έχω άλλες εννιά  και μου έκαναν  και αεροβιες ασκήσεις τώρα για αποτελέσματα δε περιμένω πολλά  επειδή δε θα είναι πολλές φορές που θα  παω αλλά λίγη σύσφιξη την περιμένω... 

Απο οτι διαβασα δεν υπαρχουν πολλες πηγες που να αναφερουν αρνητικα,αυτο που ειδα ειναι οτι υπαρχουν περιπτωσεις χρηστων αντιστοιχων συσκευων ηλεκτρομυικης διεγερσης που παθανε καποιου ειδους !καταρρευσης του μυικου συστηματος.Απο οτι καταλαβαινω εγω ειναι οτι οι συγκεκριμενες συσκευες βρισκονται σε μια σκιωδη πλευρα οπου δεν υπαρχει πληρης επιστημονικη-ιατρικη ερευνα για τυχον παρενεργειες και δεν μπορουν να χαρακτηριστουν επικινδυνες που μπορει και στην τελικη να μην ειναι.

Εγω με την μικρη μου εμπειρια εντοπιζω τα εξης αρνητικα ομως:δεν περιεχει αεροβικες ασκησεις απαραιτητες για το κυκλοφορικο και τους πνευμονες και φυσικα για την ρυθμιση των γλυκαιμικων δεικτων και επισης δεν βοηθα την ενδυναμωση των οστων με την πληρη απουσια φυσικης αντιστασης.

Οπως αναφερθηκε και πιο πανω,η ηλεκτροθεραπεια ειναι πολυ σημαντικη για καταστασεις οπου η φυσικη ασκηση ειναι αδυνατη για ρεαλιστικους λογους υγειας.Αλλα το να εισαι υγιης και απλα να βαριεσαι να γυμναστεις ειναι αστειο.

Γεια σου

Καλησπέρα εγώ κάνω μιχα  και μου έκαναν και αεροβιες ασκήσεις  

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν μπορώ να πιστέψω ότι,υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν κάνουν παθητική γυμναστική και τρέχουν να γυμνάζονται όπως το 2.500  π.Χ. με την απλή γυμναστική... το θεωρώ αδιανόητο.... η παθητική γυμναστική είναι θαυματουργή,εύκολη,αποτελεσματική και πρακτική!!! καθημερινά μπορεί με λίγα λεπτά να έχουμε τέλειο σώμα ακόμα και στα 60 μας χρόνια... τη λατρεύω τη στηρίζω και τη συνιστώ...με λίγα χρήματα,καθόλου κόπο,βλέποντας τηλεόραση κάνω γυμναστική με ορατά αποτελέσματα υπέροχα!!💓👍

Δημοσ.

Μηπως καποιος να κλειδωσει το θεμα απο τους μοντς,εχουν μπει 4 συνεχομενοι με απιστευτα σχολια για μια μπουρδα[συγνωμη κιολας αλλα να το συγκρινεις με γυμναστηριο ειναι γελοιο και επιστημονικα]και ολοι τους εχουν 0 μηνυματα [τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια?]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...