ελνικ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 εγω το δοκιμασα το Miha Bodytec εχθες για πρωτη φορα κ εχω να σας πω τα εξης: δεν καθεσαι απλα για 20 λεπτα κ νιωθεις ρευμα οπως με τα παλια tens.κανεις κανονικες αεροβιες ασκησεις ανα 4sec.4sec ασκηση με ρευμα να σε διαπερνα κ καπακι 4 sec χαλαρωση χωρις ρευμα.κ αυτο παει εναλαξ με εναλαγες ασκησεων για 20 λεπτα.πιστεψτε με πρεπει να εχασα εναν κουβα ιδρωτα.δεν παλευεται αυτο το πραγμα κ ηταν μονο στο 35% εντασης για αρχη.στην κουβεντα μετα με τον γυμνναστη, ο ανθρωπος εξηγηθηκε σωστα.κ για διατροφη μου μιλησε και για εξτρα γυμναστικη (αλλα οχι βαρη γιατι δεν χρειαζεται) κ μιση ωρα εντονο περπατημα -εως τρεξιμο- καθε μερα.κ το 20λεπτο με το μηχανημα,μια φορα την εβδομαδα.τα αποτελεσματα φαινονται απο 4-6 εβδομαδες.ολα τα παραπανω ειναι για να δεις σωστα κ καλα αποτελεσματα.μπορει να κανει κ καποιος που απο πριν εφαγεωενα βοδι κ μετα εκανε με το μηχανημα.εγω προσωπικα εχω αποψη γιατι το δοκιμασα κ θα του δωσω ψηφο εμπιστοσυνης για δεκα εβδομαδες.κ εννοειται θα σας ξαναγραψω!
margaritagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πω κατι , κατόπιν αρκετής συζήτησης και με άτομο γύρω στα 45 που γυμνάζεται απ όταν περπατούσε που λεει ο λόγος.. και βαρη και ποδήλατο και χειμερινή κολύμβηση και γιόγκα και ολα. Αυτος έκανε γυμναστική με ηλεκτρική διέγερση απο πολλα χρονια πριν όταν το είχε ένας και μοναδικός, νομίζω Ηλιουπολη ή Αργύρουπόλη μου είπε. (Δε το θυμαμαι μπορω να το ρωτήσω)! Το είχε χαρακτηρίσει ως κατι ενδιαφέρον ως εναλλακτική , ως ενα μικρό διάλειμμα απο την καθημερινότητα. Έχυνε πολυ ιδρώτα όντως αλλα ο ιδρώτας απο μόνος του δε λεει κατι. Μου πε οτι δε θα το προτεινε σε κάποιον αρχάριο και επέστρεψε στα γνώριμα βαρη. Το ρεζουμε της όλης κουβέντας και του τι παρατηρώ εγώ ειναι οτι οποίος ψάχνει τον πιο ευκολο τροπο να βελτιώσει το σωμα του, η δε θα χει καθόλου αποτελέσματα ή θα ειναι παροδικά. Πρέπει να αγαπάς τα γυμναστική ακόμα και για να πηγαίνεις 1 φορά την εβδομάδα. Γιατί θα το κανεις στην αρχή που θα σου φανεί ευκολο , θα δεις και 1-2 βελτιώσεις αλλα επειδή δε θα το αγαπάς, απλά δε θα το συνεχίσεις. Αν δεν είσαι εστιασμένος στο στόχο , κι αυτή η 1 φορά θα παει στα σκουπίδια σε πολλές περιπτώσεις: όταν θα βρέχει, όταν θα χει καύσωνα, όταν θα σαι κουρασμένος κλπ. Αυτοί που γράφουν οτι δεν έχουν χρόνο για γυμναστήριο και βολεύονται με το εικοσάλεπτο, ποτέ δε θα μπορέσουν να κατανοήσουν τα οφέλη της εκγύμνασης και δε θα την κάνουν τροπο ζωής. Η γυμναστική σου πρέπει να ναι η ψυχοθεραπεία σου. Αν θεωρείς το χρόνο χαμένο γιατί δε πας πχ σινεμα, τότε άστο μην αρχίζεις το οτιδήποτε, χαμένα λεφτά. 4 2
Manjaro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 κοιτα το οτι δεν υπήρχε απο παλιότερα δεν ειναι ακραδαντο επιχείρημα για μενα προσωπικα. Και οπως ειπε και ο άλλος ο φίλος απο πανω και εγω προσωπικα το ακούω συνεχώς τον τελευταίο καιρο οποτε μονο κάποιος που το χει δοκιμάσει μπορει να το διαψεύσει η να το επιβεβαιώσει με σιγουριά. Τι δεν υπήρχε απο παλιότερα; απο το 50 άνετα υπάρχει το ίδιο και εκεινα τα μηχανήματα που ταράζουν στο κούνημα... πολύ ώρα... μικρό αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την νοοτροπία "τώρα γυμνάστηκα οπότε μπορώ να φάω και κάτι παραπάνω" μηδενίζουν το αποτέλεσμα ή και παίρνεις κιλά.. α και πολλά λεφτά και κίνδυνος να σου βγεί κάνα τικ για κουσούρι αν το κάνεις για πολύ καιρό.. Παρόμοια μηχανήματα (βέβαια είμαι σίγουρος πιο ακριβά και σοβαρά απο αυτά στο βίντεο) χρησιμοποιούν αθλητές κλάσης μετά απο τραυματισμούς για να φέρουν κάποιο άκρο σε κατάσταση που να μπορούν να γυμναστούν κανονικά.. Ωραια τα οσα ειπες και αρκετα κατατοπιστικά ωστόσο δεν ειναι απο βαρεμαρα ο λόγος που προσπαθώ να μάθω γιαυτο το πραγμα αλλα για αμεσα και πιο γρήγορα αποτελεσματα, κανω trx εδω και 7 μήνες αλλα βλεπω πολυ μικρές διάφορες στο σώμα μου. Ο γυμναστης μου το προτείνει με σιγουριά αν και τον εμπιστεύομαι ξερω πως θελει να το πλασάρει κατα βάθος γιαυτο ψάχνω ατομα που ισως γνωρίζουν οι ίδιοι η απο φίλο τους να με κατατοπίσουν. Δυο ατομα ακομα που ρώτησα παλι γνωστοί τους λενε πως ειναι απίστευτο και εχεις θεαματικά αποτελεσματα ωστόσο δεν εχω μιλήσει με καποιον αμεσα που να το χει δοκιμάσει να μου πει κατι επιβεβαιωμένο εκτος απ το παιδι πιο πανω που έγραψε πως το δοκίμασε και είδε αποτελεσματα και πως θα έβλεπε ειτε εκανε αυτο ειτε οποιαδήποτε αλλη γυμναστικη. trx άλλη βλακεία για τα κορόιδα που πληρώνουν για να αισθάνονται πως γυμνάζονται... καλλισθενικές ασκήσεις (που φαντάζομαι ως τέτοια πλασάρονται κάτι τέτοια session) ειναι αποδοτικές δεν λέω αλλά μόνο όταν γίνονται με τον σωστό τρόπο.. να πας συνηδητοποιημένα να λιώσεις τακτικά αρκετές μέρες μέσα στην εβδομάδα έσυ όμως λες έχεις γυμναστή σου λέει για την βλακεία με τις συσπάσεις... οπότε κατάλαβα... είσαι τέτοια φάση https://www.youtube.com/watch?v=pC1pyK9KTfU και απλά ζορίζεσαι λιγο (κυρίως ζορίζεις την υπομονή σου που υποθέτω είναι και μικρή) σκας λίγο και λες γυμνάστηκα και σήμερα... (κατα τον ίδιο τρόπο που ο Will Farrel πάνω στο video πιστεύει πως κάνει προπόνηση πολεμικών τεχνών) trx και mrx δεν έχει... αν θες να χάσεις κιλά ξεκίνα το τρέξ ή την ποδηλασία κάθε μέρα αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα με σταθερό pacing σταμάτα να τρώς βλακείες πατατάκια σκατουλάκια κτλ πίνε πολλά νερά κόψε αναψυκτικά ή τουλάχιστον πίνε αυτά χωρίς ζάχαρη πχ zero και σε 2,3 μήνες θα είσαι άλλος άνθρωπος..
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Θα το πω ξανά, τέτοια μηχανήματα είναι για άτομα που έχουν προβλήματα και δεν μπορούν να κάνουν βάρη και για άτομα που είναι σε αποθεραπεία για όλους τους άλλους υπάρχουν τα βαρη 2
tarantules Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το ρεζουμε της όλης κουβέντας και του τι παρατηρώ εγώ ειναι οτι οποίος ψάχνει τον πιο ευκολο τροπο να βελτιώσει το σωμα του, η δε θα χει καθόλου αποτελέσματα ή θα ειναι παροδικά. Πρέπει να αγαπάς τα γυμναστική ακόμα και για να πηγαίνεις 1 φορά την εβδομάδα. Γιατί θα το κανεις στην αρχή που θα σου φανεί ευκολο , θα δεις και 1-2 βελτιώσεις αλλα επειδή δε θα το αγαπάς, απλά δε θα το συνεχίσεις. Αν δεν είσαι εστιασμένος στο στόχο , κι αυτή η 1 φορά θα παει στα σκουπίδια σε πολλές περιπτώσεις: όταν θα βρέχει, όταν θα χει καύσωνα, όταν θα σαι κουρασμένος κλπ. Αυτοί που γράφουν οτι δεν έχουν χρόνο για γυμναστήριο και βολεύονται με το εικοσάλεπτο, ποτέ δε θα μπορέσουν να κατανοήσουν τα οφέλη της εκγύμνασης και δε θα την κάνουν τροπο ζωής. Η γυμναστική σου πρέπει να ναι η ψυχοθεραπεία σου. Αν θεωρείς το χρόνο χαμένο γιατί δε πας πχ σινεμα, τότε άστο μην αρχίζεις το οτιδήποτε, χαμένα λεφτά. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα όπως πολύ εύστοχα είπες.Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και δίνει πολύ περισσότερα πράγματα απότι πιστεύουν οι περισσότεροι. Πολλοί δυστυχώς τα παρατάνε γιατί δεν έχουν χρόνο να πηγαίνουν στο γυμναστήριο , ενώ άλλοι τα παρατάνε διότι δεν βλέπουν άμεσα αποτελέσματα. Εγώ ευτυχώς είχα την τύχη να έχω δικό μου χώρο να γυμνάζομαι στον οποίο έχω φτοιάξει και κάποια όργανα γυμναστικής.Γυμνάζομαι από 20 χρονών και η μόνη φορά που σταμάτησα εως τώρα που είμαι 41 ήταν όταν πήγα φαντάρος για 18 μήνες.Δεν θα μπορούσα να πάω ποτέ σε γυμναστήριο αν και το έκανα μια περίοδο στα φοιτητικά μου χρόνια που σπούδαζα σε άλλη πόλη.Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω όταν βάζουν μουσική ή όταν έχω άλλα άτομα γύρω μου.Θέλω μόνος μου και με απόλυτη ησυχία. Το λυπηρό όμως που παρατήρησα στα γυμναστήρια είναι οτι το 99% αυτών που πάνε , δεν γνωρίζουν ούτε τι κάνουν , ούτε αυτο που κάνουν να το κάνουν σωστά.Έτσι συνήθως δεν έχουν τα αποτελέσματα που περιμένουν και τελικά εγκαταλείπουν. Η γυμναστική θέλει διάβασμα να ξέρεις τι άσκηση να κάνεις , πως να την κάνεις , καθε πότε να την κάνεις , τι να τρώς και πότε να το τρώς.Αν δεν έχεις τη διάθεση να μάθεις έστω κάποια βασικά , απλά χάνεις το χρόνο σου αν και αρκετοί είναι και αυτοί που απλά πάνε γυμναστήριο είτε επειδή είναι "cool" είτε για δημόσιες σχέσεις-γνωριμίες.
sphinxgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Προσθέτω επιπλέον παράμετρο στη συζήτηση. Αυτά τα μηχανήματα θέλουν συχνό και σωστό service / καλιμπράρισμα που έχει κόστος. Αν δεν γίνεται, προκαλεί προβλήματα σε όσους τα χρησιμοποιούν. Έχετε το υπόψη. (σε άλλα παρόμοια μηχανήματα / λογική μηχανημάτων ξέρω πως οι ιδιοκτήτες τους δεν τους έκαναν συντήρηση λόγω κόστους)
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εγω το δοκιμασα το Miha Bodytec εχθες για πρωτη φορα κ εχω να σας πω τα εξης: δεν καθεσαι απλα για 20 λεπτα κ νιωθεις ρευμα οπως με τα παλια tens.κανεις κανονικες αεροβιες ασκησεις ανα 4sec.4sec ασκηση με ρευμα να σε διαπερνα κ καπακι 4 sec χαλαρωση χωρις ρευμα.κ αυτο παει εναλαξ με εναλαγες ασκησεων για 20 λεπτα.πιστεψτε με πρεπει να εχασα εναν κουβα ιδρωτα.δεν παλευεται αυτο το πραγμα κ ηταν μονο στο 35% εντασης για αρχη.στην κουβεντα μετα με τον γυμνναστη, ο ανθρωπος εξηγηθηκε σωστα.κ για διατροφη μου μιλησε και για εξτρα γυμναστικη (αλλα οχι βαρη γιατι δεν χρειαζεται) κ μιση ωρα εντονο περπατημα -εως τρεξιμο- καθε μερα.κ το 20λεπτο με το μηχανημα,μια φορα την εβδομαδα.τα αποτελεσματα φαινονται απο 4-6 εβδομαδες.ολα τα παραπανω ειναι για να δεις σωστα κ καλα αποτελεσματα.μπορει να κανει κ καποιος που απο πριν εφαγεωενα βοδι κ μετα εκανε με το μηχανημα.εγω προσωπικα εχω αποψη γιατι το δοκιμασα κ θα του δωσω ψηφο εμπιστοσυνης για δεκα εβδομαδες.κ εννοειται θα σας ξαναγραψω! Ναι αλλά τότε μη γραφτείς μονο και μονο για να απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα που εχει ατονισει εδώ και μήνες ... Χρησιμοποίησε τον ίδιο λογαριασμό. Εγώ πάντως ασπάζομαι αυτό που λεει ο spect (βλ παρακάτω) Θα το πω ξανά, τέτοια μηχανήματα είναι για άτομα που έχουν προβλήματα και δεν μπορούν να κάνουν βάρη και για άτομα που είναι σε αποθεραπεία για όλους τους άλλους υπάρχουν τα βαρη
xrhstosiak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 μερικα points στην κουβεντα 1)στην γυμναστικη ακαδημια υπαρχουν 2 βιβλια βιοχημια της ασκησης και εργοφυσιολογια της ασκησης τα οποια μπορεις και να βρεις και στα βιβλιοπωλεία αν τα μελετησεις θα καταλαβεις οτι απλα δεν μπορεις να γυμναστεις με υποκατάστατα και το βασικοτερο θα κατανοησεις τον μηχανισμο της ασκησης και τι μεταβολες επιφερει στο σωμα μας οταν γυμναζόμαστε 2) επικουρικα ναι λειτουργουν ή για αποκατασταση ή βελτιωση - υποβοηθηση καποια ειδικης λειτουργιας σε εναν ηδη γυμνασμενο ειναι σαν τα συμπληρώματα διατροφης δεν μπορεις να ζησεις και να τρέφεσαι με αυτα μονο για αυτο και λεγονται συμπληρώματα 3) δες τι κανουν οι πρωταθλητες παντα... 4) πρεπει να κατανοησεις και συνολικα ποια ειναι η εννοια της φυσικης καταστασης - ειναι αθροισμα απο παρα πολλους παραγοντες - δυναμη - αντοχη - αντοχη στην δυναμη - εκρηκτικότητα - ευλυγισία - μυοκινητικος ελεγχος - αντανακλαστικά - αεροβια ικανοτητα - νοητικη συγκέντρωση και παρα πολλα αλλα 5) η γυμναστικη αν εινα αγγαρεία ή πρεπει ... αστα να πανε - αν δεν βρεις την φορμουλα να σου αρεσει πραγματικα - να ειναι τροπος ζωης απλα θα ψαχνεσαι συνεχως - θα δοκιμαζεις - θα την παρατας θα βρισκεις δικαιολογιες - ενω ξερεις οτι υπαρχουν μεχρι και πρωταθλητες σε ερασιτεχνικα αθληματα που κανουν προπονηση και πιο πολυ απο επαγγελματίες και εχουν κανονικη ζωη με δουλεια γυναικα οικογένεια 6) γυμναστικη χωρις να δινεις κατι , χωρις να πιεζεσαι να νιωθεις αυτη την γλυκια κουραση, να εισαι πιασμενος την επομενη δεν γινεται κατι κανεις λαθος, ειναι σαν να θες να κανεις ερωτα - σεξ πεστο οπως θες και να εισαι ατσαλάκωτος - ε καποια πραγματα δεν γινονται αλλιως πως να το κανουμε 7) η γυμναστικη εμπεριεχει την ψυχαγωγία - το ξέσκασμα - την κοινωνικοποίηση - τον ανταγωνισμό - συναγωνισμό - την άμιλλα - την πειθαρχεία - το ομαδικο πνευμα - την παρεα στην προπονηση στα ατομικα σπορ και παει λεγοντας ... πως θα γινουν ολα αυτα οταν καθεσαι παθητικα σε μια καρεκλα ή κρεβατι ? 8) η γυμναστικη εχει στοχους, να πας πιο γρηγορα, πιο μακρια, να παιξεις καλυτερα σε μια ομαδα , να σηκωσεις περισσοτερα κιλα, να χτισεις ενα σωμα αν κανεις πχ bodybuilding, να βελτιωσεις τον μυοκινητικο σου ελεγχο πχ σε ενα αθλημα οπως τοξοβολια - οδηγηση - πολεμικες τεχνες- πινγ πονγ κτλ κτλ ... πως θα αποτυπωσεις την βελτιωση απο ενα μηχανημα που απλα εκανε ηλεκτροδιεγευση στους μυς σου; 9) η γυμναστικη εχει διαβασμα - ενημερωση - ψαξιμο εξοπλισμου - ανταλλαγη εμπειριων με αλλους κτλ κτλ 10) οταν φτασεις στην δουλεια να σκεφτεσαι ποτε θα ερθει το απογευμα για να πας για γυμναστικη τοτε εισαι σε καλο δρομο, και στον φυσικο μας δρομο - ο ανθρωπος ειναι στην φυση του να κινειται - ειναι παρανορμαλ κατασταση ειδικα η ζωη στις πολεις - 10 ωρες++ σε γραφειο + αμαξι + καναπες + καρεκλα ταβερνας + κρεβατι τουλαχιστον μην καθόμαστε και στο γυμναστηριο...
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 trx και mrx δεν έχει... αν θες να χάσεις κιλά ξεκίνα το τρέξ ή την ποδηλασία κάθε μέρα αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα με σταθερό pacing σταμάτα να τρώς βλακείες πατατάκια σκατουλάκια κτλ πίνε πολλά νερά κόψε αναψυκτικά ή τουλάχιστον πίνε αυτά χωρίς ζάχαρη πχ zero και σε 2,3 μήνες θα είσαι άλλος άνθρωπος.. Δεν ξέρω τι έχεις δοκιμάσει και τι όχι, αλλά μάλλον αν το δοκίμασες, είχες λάθος άνθρωπο να σε επιβλέπει... Μια χαρά δουλειά κάνεις και με trx, αλλά εξαρτάται πάντα κι από τους στόχους του καθενός.
panagiotis6643 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 καλημερα το συγκεκριμενο μηχανημα εχει αποτελεσμα αρκει να προσπαθεις!ειναι οπως ολες τα ειδη γυμναστικης απλα εχει πιο γρηγορα αποτελεσματα!απλα καλα θα ειναι μερικοι φωτεινοι παντογνωστες να μη φωτιζουν τοσο πολλη και να δοκιμαζουν πρωτα πριν που την αποψη τους Στις 3/5/2017 στις 3:52 ΜΜ, B0mbas είπε Καλησπέρα σας, Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να έχει κάνει αυτού του είδους την άσκηση ποτέ του? Γενικά ακούω πολύ καλά σχόλια και από γυμναστές και από το internet όμως θα ήθελα κάποιον να το έχει δοκιμάσει και να μου πει ο ίδιος την προσωπική του γνώμη για το αν έχει δει αποτελέσματα στο σώμα του και για το να αξίζει τόσο όσο ακούγεται. Ευχαριστώ. στο συνηστω ανεπιφυλαχτα να το κανεις!Δεν εχει καμια απολυτως σχεση με αυτο που εχουν περισσοτεροι στο μυαλο τους σαν παθητικη γυμναστικη! Και αν ακολουθησεις καταγραμμα τις οδηγιες του προπονητη σιγουρα δε θ αντεξεις να το βγαλεις το 20΄
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δεν είναι γυμναστική. Έχει φτιαχτεί για περιόδους αποκατάστασης οπόυ δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική και πρέπει να ενεργοποιείς τους μύες.
cumulus Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Οπως εχω ξαναγραψει αθλουμαι πανω απο 40 χρονια συστηματικα.Τα τελευταια 10 κανω μονο τρεξιμο,γυρω στα 120 χλμ την εβδομαδα.Δεν εχω χρησιμοποιησει αυτο το "οργανο" αλλα ενα αλλο παρομοιο https://www.compexstore.com/en Σαν μεσο αποθεραπειας απο το τρεξιμο ή αποκαταστασης τραυματισμων πινω νερο στο ονομα του.Σαν μεσο εκγυμνασης ειναι μια τριχα κατσαρη και το εχω τεσταρει πανω απο 4 φορες στην προετοιμασια του μαραθωνιου
Muchacho Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Άλλη μία μόδα που έχει έρθει τα τελευταία χρόνια,η γυμναστική για αυτούς που βαριούνται.Πάντως δεν είναι κάτι καινούργιο,τέτοια μηχανήματα υπάρχουν εδώ και δεκαετίες απλώς τότε(και τώρα) προοριζόντουσαν για ιατρικούς λόγους και συγκεκριμένα για πρόληψη ατροφίας των μυών και αποκατάσταση(καμία σχέση με γυμναστική).Μετά έγινε ευρεία χρήση από αθλητές και τώρα από τον οποιονδήποτε.
Blacktan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στις 17/4/2018 στις 1:28 ΜΜ, cumulus είπε Οπως εχω ξαναγραψει αθλουμαι πανω απο 40 χρονια συστηματικα.Τα τελευταια 10 κανω μονο τρεξιμο,γυρω στα 120 χλμ την εβδομαδα.Δεν εχω χρησιμοποιησει αυτο το "οργανο" αλλα ενα αλλο παρομοιο https://www.compexstore.com/en Σαν μεσο αποθεραπειας απο το τρεξιμο ή αποκαταστασης τραυματισμων πινω νερο στο ονομα του.Σαν μεσο εκγυμνασης ειναι μια τριχα κατσαρη και το εχω τεσταρει πανω απο 4 φορες στην προετοιμασια του μαραθωνιου 17km / μερα κανεις ρε θηριο ? Εισοδηματιας εισαι ?
cumulus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, Blacktan είπε 17km / μερα κανεις ρε θηριο ? Εισοδηματιας εισαι ? Μονο οι εισοδηματιες τρεχουν πολυ;Αμα ξυπνας απο τις 5 το πρωι ολα τα προλαβαινεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις