Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια τα οσα ειπες και αρκετα κατατοπιστικά ωστόσο δεν ειναι απο βαρεμαρα ο λόγος που προσπαθώ να μάθω γιαυτο το πραγμα αλλα για αμεσα και πιο γρήγορα αποτελεσματα, κανω trx εδω και 7 μήνες αλλα βλεπω πολυ μικρές διάφορες στο σώμα μου. Ο γυμναστης μου το προτείνει με σιγουριά αν και τον εμπιστεύομαι ξερω πως θελει να το πλασάρει κατα βάθος γιαυτο ψάχνω ατομα που ισως γνωρίζουν οι ίδιοι η απο φίλο τους να με κατατοπίσουν.

Δυο ατομα ακομα που ρώτησα παλι γνωστοί τους λενε πως ειναι απίστευτο και εχεις θεαματικά αποτελεσματα ωστόσο δεν εχω μιλήσει με καποιον αμεσα που να το χει δοκιμάσει να μου πει κατι επιβεβαιωμένο εκτος απ το παιδι πιο πανω που έγραψε πως το δοκίμασε και είδε αποτελεσματα και πως θα έβλεπε ειτε εκανε αυτο ειτε οποιαδήποτε αλλη γυμναστικη.

Το βαρεμαρα ηταν γενικο :-D

Τι αποτελεσματα θες να δεις?Απωλεια βαρους πχ?γραμμωση?αυξηση μυικης μαζας?

Απο οτι ειδα το trx ειναι ασκησεις με την αντισταση ελαστικου σκοινιου,σιγουρα κακο δεν ειναι αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να ανταγωνιστει την παραδοσιακη ασκηση με βαρη οπου ασκειται πολυ παραπανω δυναμη στους μυς.

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορουσε να δουλεψει,αν δηλαδη ειναι σαν να χτυπαει τους μυς σου σαν 20κιλο βαρακι ξερωγω,γιατι μην δεις διαφορα.Ο μυς δεν βλεπει ποσα κιλα σηκωνεις η αν σηκωνεις μετρες η βαρη,απλα βλεπει την αντισταση και μεγαλωνει γιατι τον καταστρεφεις.

Αλλα πες οτι δουλευει.Εδω οι περισσοτεροι βαριουνται να κανουν 30 λεπτα γυμναστικη ,θα πανε σε αυτο να τους βαζουν καλωδια κανα 10λεπτο πριν?Οι περισσοτεροι δεν πανε γιατι θα κουραστουν ,απλα δεν πανε γιατι βαριονται.Φανταστειτε τωρα αυτο που τους βαζεις καλωδια και δεν κανουν τιποτα.Θα βαρεθουν σε 5 λεπτα.

Στην γυμναστικη θα δεις διαφορες αν πραγματικα γουσταρεις να το κανεις και το βλεπεις σαν χομπι και σαρεσει.Αμα το βαριεσαι δεν παν να καθεσαι και σε ξυλα με προκες πανω ,θα το αφησεις.

• Like 2
Δημοσ.

Το βαρεμαρα ηταν γενικο :-D

Τι αποτελεσματα θες να δεις?Απωλεια βαρους πχ?γραμμωση?αυξηση μυικης μαζας?

Απο οτι ειδα το trx ειναι ασκησεις με την αντισταση ελαστικου σκοινιου,σιγουρα κακο δεν ειναι αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να ανταγωνιστει την παραδοσιακη ασκηση με βαρη οπου ασκειται πολυ παραπανω δυναμη στους μυς.

Οχι απώλεια βάρους αλλα γράμμωση και αύξηση μυικης μάζας ναι.

Το τρχ ειναι ασκήσεις με σχοινιά-ιμάντες οπως ειπες με βάση το βάρος του σώματος σου εχει και αεροβιο προγραμμα λιγο κοιλιακους και κάποιες φορες μερικες ασκήσεις με βάρη αλλα οχι οτι επικεντρώνεται Στα βάρη η γυμναστικη κυρίως αερόβια και σχοινιά.

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έκανε δοκιμαστικό στην Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι ήταν πιασμένος παντού λες και σήκωσε πολλά κιλά σε βάρη (πηγαίνει ήδη σε γυμναστήριο). Δεν το προχώρησε γιατί έβγαινε ακριβή η κάθε συνέδρια.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας φίλος μου έκανε δοκιμαστικό στην Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι ήταν πιασμένος παντού λες και σήκωσε πολλά κιλά σε βάρη (πηγαίνει ήδη σε γυμναστήριο). Δεν το προχώρησε γιατί έβγαινε ακριβή η κάθε συνέδρια.

Κατι τετοια ακούω συνέχεια και με δελεάζει :)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική ψάχνεται κάποιο gimmick μόνο και μόνο να γλυτωσεται την δουλειά.αν δεν σου αρέσουν τα βάρη κάνε κάποιο ομαδικό μάθημα αίθουσας,η κάποιο άθλημα ή κάτι τελος πάντων.

Εσύ πρέπει να βάλεις το σώμα σου να δουλέψει,δεν θα στο κάνει αυτό μία μηχανή placebo.

Αν βαριέσαι να το κάνεις αυτό καλά να πάθει ή τσεπη σου που συνεχώς θα βάζεις το χέρι μέσα ψάχνοντας το επόμενο θαύμα.

• Like 2
Δημοσ.

Όλο και θα βγαίνουν μπιχλιμπίδια για τους "τεμπέληδες"της γυμναστικής. Γίνονται μόδα και ξεχνιούνται με τον καιρό .

Π.χ power plate http://www.insomnia.gr/topic/227954-power-plate/

Άιντε και το Miha Bodytec στην αρχή δίνει το ερέθισμα και καταστρέφει τις μυϊκές ίνες ώστε αυτές να αναπλαθούν και να μεγαλώσει ο μύς στα πρώτα στάδια.

Το progressive overload πως επιτυγχάνεται ; Θα δίνει όλο και περισσότερο ρεύμα μέχρι να γινει κάποιος toast ;

Οι τένοντες και οι αρθρώσεις πως θα επιβαρυνθούν προοδευτικά για να αποκτηθεί ένα πραγματικά μυοσκελετικά γυμνασμένο κορμί;

Άσε που τον ιδρώτα δεν τον γλιτώνει κανείς γιατί γυμναστική χωρίς αερόβια δεν νοείται . Το καρδιαναπνευστικό είναι το α+ω της προσφοράς της γυμναστικής στην υγεία.

--------

Λάθος γυμναστής σου έκανε TRX. Για να μην δεις διαφορά σε τόσους μήνες σας κράταγε στον comfort zone να μην έχει και πολλές σκοτούρες.

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο εγώ κατάλαβα ότι ο B0mbas προωθεί το προϊόν?

Μήπως είμαι και γυμναστής και σας θέλω και για πελάτες μου? Τι λες ρε φίλε η φαντασία σου οργίασε μιλάμε κούλαρε απλά ακούω μόνο θετικά και ήθελα απόψεις από γνώστες όχι να μου λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική ψάχνεται κάποιο gimmick μόνο και μόνο να γλυτωσεται την δουλειά.αν δεν σου αρέσουν τα βάρη κάνε κάποιο ομαδικό μάθημα αίθουσας,η κάποιο άθλημα ή κάτι τελος πάντων.

Εσύ πρέπει να βάλεις το σώμα σου να δουλέψει,δεν θα στο κάνει αυτό μία μηχανή placebo.

Αν βαριέσαι να το κάνεις αυτό καλά να πάθει ή τσεπη σου που συνεχώς θα βάζεις το χέρι μέσα ψάχνοντας το επόμενο θαύμα.

Όλο και θα βγαίνουν μπιχλιμπίδια για τους "τεμπέληδες"της γυμναστικής. Γίνονται μόδα και ξεχνιούνται με τον καιρό .

Π.χ power plate http://www.insomnia.gr/topic/227954-power-plate/

Άιντε και το Miha Bodytec στην αρχή δίνει το ερέθισμα και καταστρέφει τις μυϊκές ίνες ώστε αυτές να αναπλαθούν και να μεγαλώσει ο μύς στα πρώτα στάδια.

Το progressive overload πως επιτυγχάνεται ; Θα δίνει όλο και περισσότερο ρεύμα μέχρι να γινει κάποιος toast ;

Οι τένοντες και οι αρθρώσεις πως θα επιβαρυνθούν προοδευτικά για να αποκτηθεί ένα πραγματικά μυοσκελετικά γυμνασμένο κορμί;

Άσε που τον ιδρώτα δεν τον γλιτώνει κανείς γιατί γυμναστική χωρίς αερόβια δεν νοείται . Το καρδιαναπνευστικό είναι το α+ω της προσφοράς της γυμναστικής στην υγεία.

--------

Λάθος γυμναστής σου έκανε TRX. Για να μην δεις διαφορά σε τόσους μήνες σας κράταγε στον comfort zone να μην έχει και πολλές σκοτούρες.

Dyel ευχαριστώ για την απάντησή σου ωστόσο αν δεν το έχεις δοκιμάσει μου είναι περιττή συγνώμη κιόλας όπως είπα ψάχνω άτομα να έχουν γνώση πάνω σε αυτό και να μου πουν την άποψή τους εκ πείρας όχι γενικόλογα αυτά που λες τα γνωρίζω ήδη.

Τεοκος επίσης σ' ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κάνω εδώ και 4 μήνες. Έχω δει μεγάλη διαφορά στον εαυτό μου.

Πριν παιδευόμουν με γυμναστήρια και στο τέλος έκανα μια τρύπα στο νερό.

Τώρα με 20 λεπτά την εβδομάδα και λίγο διάδρομο 2-3 φορές την εβδομάδα έχω καταφέρει ότι δεν κατάφερα εδώ και χρόνια που μία πήγαινα γυμναστήριο και μία δεν πήγαινα.

Αν το χρηματικό δεν είναι εμπόδιο είναι μια καλή λύση για γρήγορα αποτελέσματα και εξοικονόμηση χρόνου. Δεν έχουμε όλοι 3 δύωρα την εβδομάδα για γυμναστήριο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το κάνω εδώ και 4 μήνες. Έχω δει μεγάλη διαφορά στον εαυτό μου.

Πριν παιδευόμουν με γυμναστήρια και στο τέλος έκανα μια τρύπα στο νερό.

Τώρα με 20 λεπτά την εβδομάδα και λίγο διάδρομο 2-3 φορές την εβδομάδα έχω καταφέρει ότι δεν κατάφερα εδώ και χρόνια που μία πήγαινα γυμναστήριο και μία δεν πήγαινα.

Αν το χρηματικό δεν είναι εμπόδιο είναι μια καλή λύση για γρήγορα αποτελέσματα και εξοικονόμηση χρόνου. Δεν έχουμε όλοι 3 δύωρα την εβδομάδα για γυμναστήριο.

1) Tο μια πας μια δεν πας γυμναστηριο δεν ειναι δειγμα για το ποσο αποτελεσματικο ειναι το γυμναστηριο

2) 20 λεπτα τη βδομαδα γυμναστικης δεν γινεται για κανενα λογο να ειναι καλυτερο απο 6 ωρες τη βδομαδα εκτος αν τις 6 ωρες που πηγαινες πριν καθοσουν στο ποδηλατο με το κινητο χωρις να κουνας τα ποδια σου

3) Αν Αυτη τη στιγμη αλλαξεις απο αυτο που κανεις σε γυμναστηριο χωρις καμια αλλαγη στην διατροφη θα δεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και 10 ωρες τη μερα να γυμναζεσαι αν η διατροφη σου ειναι σκατα παλι σκατα θα εισαι (οχι εσυ συγκεκριμενα). 

4) Αν θες να δικαιλογησεις στον εαυτο σου οτι τα λεφτα που δινεις επιασαν τοπο μονο και μονο για να νοιωσεις καλυτερα καντο αλλα οχι δημοσια που διαβαζουν και ατομα που δεν εχουν γνωσεις. Αν υπηρχε κατι μαγικο που να σαι κανει φιτ σε 20 λεπτα θα ειχαν κλεισει τα γυμναστηριο χρονια τωρα. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

1) Tο μια πας μια δεν πας γυμναστηριο δεν ειναι δειγμα για το ποσο αποτελεσματικο ειναι το γυμναστηριο

2) 20 λεπτα τη βδομαδα γυμναστικης δεν γινεται για κανενα λογο να ειναι καλυτερο απο 6 ωρες τη βδομαδα εκτος αν τις 6 ωρες που πηγαινες πριν καθοσουν στο ποδηλατο με το κινητο χωρις να κουνας τα ποδια σου

3) Αν Αυτη τη στιγμη αλλαξεις απο αυτο που κανεις σε γυμναστηριο χωρις καμια αλλαγη στην διατροφη θα δεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και 10 ωρες τη μερα να γυμναζεσαι αν η διατροφη σου ειναι σκατα παλι σκατα θα εισαι (οχι εσυ συγκεκριμενα). 

4) Αν θες να δικαιλογησεις στον εαυτο σου οτι τα λεφτα που δινεις επιασαν τοπο μονο και μονο για να νοιωσεις καλυτερα καντο αλλα οχι δημοσια που διαβαζουν και ατομα που δεν εχουν γνωσεις. Αν υπηρχε κατι μαγικο που να σαι κανει φιτ σε 20 λεπτα θα ειχαν κλεισει τα γυμναστηριο χρονια τωρα. 

1) Στο γυμναστήριο συστηματικά πόσοι πάνε? για πες μου εσύ. Οι περισσότεροι πάνε 3-4 μήνες και μετά σταματάνε. Είτε γιατί βαριούνται είτε γιατί δεν έχουν χρόνο. Γι αυτό πουλάνε συνδρομές με 80 ευρώ τον χρόνο. Ξέρουν ότι ούτε οι μισοί δεν θα πάνε.

2) Δεν είπα ότι είναι καλύτερο το 20λεπτο από 6 ώρες την εβδομάδα. Είπα ότι είναι αποτελεσματικό για κάποιον που εντάσσεται στην κατηγορία 1 παραπάνω αλλά και για κάποιον που δεν έχει χρόνο.

3) Γυμναστήριο δεν ξαναπάω γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω 6 ώρες την εβδομάδα από τη ζωή μου. Έχουμε δουλειές, παιδιά, οικογένειες, χόμπι. Που να τις βρω τις 6 ώρες? Γι αυτό και αναζήτησα εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης. Δεν πάω για μοντέλο. Διατροφή κάνω εδώ και 2 χρόνια. Το ότι πρέπει να κάνεις και διατροφή ισχύει για ότι γυμναστική και να κάνεις.

4) Ρε μεγάλε τι να δικαιολογήσω? Πλάκα μου κάνεις? Την γνώμη μου είπα βάσει προσωπικής εμπειρίας. Μαγικό τίποτα δεν είναι. Πήγαινε και κάντο και αν δεν παρακαλάς να τελειώσει το 20λεπτο πάρε με τηλέφωνο. Τι νομίζεις ότι πας εκεί και σε βαράει ένα ρεύμα? Δημόσια θα γράφω ότι θέλω. Δεν θα σε ρωτήσω κιόλας. Την γνώμη μου μάλιστα την γράφω από προσωπική εμπειρία έχοντας δοκιμάσει και γυμναστήριο και Miha. Εσύ έχεις δοκιμάσει το miha?

Όσο για την καραμέλα ότι θα είχαν κλείσει τα γυμναστήρια, δεν είναι όλοι διαβασμένοι να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης. Και δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να δίνουν 80 περίπου ευρώ τον μήνα για γυμναστική. Αυτό δεν σημαίνει ότι ότι δεν το μπορούμε να το κάνουμε να το θάβουμε κιόλας.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

1) Ξανα λεω το ποσοι πανε ή δεν πανε συστηματικα δεν ειναι δειγμα για το ποσο αποτελεσματικο ειναι το γυμναστηριο. 

2 + 3) Μπορεις να κανει πολλα πραγματα χωρις να πας γυμναστηριο ορεξη να εχεις. Απλα και γρηγορα αν δεν μπορεις για τρεξιμο κανε σχοινακι. Αν δεν μπορεις να κανεις βαρη παρε λαστιχα ή/και δυο αλτηρακια για σπιτι με ενα στρωμα για κοιλιακους και εισαι πασας. Ας πουμε οτι στην καλυτερη θες 10λεπτα πηγαινε ελα στο χωρο που κανεις το EMS + 20 η συνεδρια + 5 ακομη αλλαγμα ρουχων κλπ εισαι στα 35λεπτα. 35 λεπτα με λαστιχα και σχοινακι ειναι υπεραρκετα και το καλυτερο!? δεν κουνιεσαι απο το σπιτι σου (και εχω παρει ιδανικους χρονους )

4) Εχω δοκιμασει αρκετα χρονια πριν ενα παρομοιο με δονησεις. Κουραστικο ηταν αλλα δεν λεει τιποτα(αν και αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα γιατι αν θες πχ βαλε 1 κιλο στον καρπο και κρατα το χερι σου τεντωμενο στο υψος του αγκωνα για 10λεπτα θα κουραστεις αλλα θα κανεις και μια τρυπα στο νερο). Τετοιου ειδους "γυμναστικες" ειναι για να χρησιμοποιουνται συμπληρωματικα με μια αλλη προπονηση ή απο ατομα που δεν μπορουν να κανουν γυμναστικη για λογους υγείας. 

Δημοσ.

1) Ξανα λεω το ποσοι πανε ή δεν πανε συστηματικα δεν ειναι δειγμα για το ποσο αποτελεσματικο ειναι το γυμναστηριο. 

2 + 3) Μπορεις να κανει πολλα πραγματα χωρις να πας γυμναστηριο ορεξη να εχεις. Απλα και γρηγορα αν δεν μπορεις για τρεξιμο κανε σχοινακι. Αν δεν μπορεις να κανεις βαρη παρε λαστιχα ή/και δυο αλτηρακια για σπιτι με ενα στρωμα για κοιλιακους και εισαι πασας. Ας πουμε οτι στην καλυτερη θες 10λεπτα πηγαινε ελα στο χωρο που κανεις το EMS + 20 η συνεδρια + 5 ακομη αλλαγμα ρουχων κλπ εισαι στα 35λεπτα. 35 λεπτα με λαστιχα και σχοινακι ειναι υπεραρκετα και το καλυτερο!? δεν κουνιεσαι απο το σπιτι σου (και εχω παρει ιδανικους χρονους )

4) Εχω δοκιμασει αρκετα χρονια πριν ενα παρομοιο με δονησεις. Κουραστικο ηταν αλλα δεν λεει τιποτα(αν και αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα γιατι αν θες πχ βαλε 1 κιλο στον καρπο και κρατα το χερι σου τεντωμενο στο υψος του αγκωνα για 10λεπτα θα κουραστεις αλλα θα κανεις και μια τρυπα στο νερο). Τετοιου ειδους "γυμναστικες" ειναι για να χρησιμοποιουνται συμπληρωματικα με μια αλλη προπονηση ή απο ατομα που δεν μπορουν να κανουν γυμναστικη για λογους υγείας.

Εντάξει γνώμη σου. Αλλά σώνει και καλά να θάψεις το miha χωρίς να το έχεις κάνει.

Το θέμα μας δεν είναι πόσο αποτελεσματικό είναι το γυμναστήριο αλλά πόσο αποτελεσματικό είναι το miha. Και γι αυτό δεν έχεις να πεις κάτι γιατί πολύ απλά δεν το έχεις κάνει. Άσε λοιπόν να γράψουν τις εμπειρίες τους αυτοί που το έχουν δοκιμάσει. Δεν είναι vs το θέμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...