B0mbas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας,Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να έχει κάνει αυτού του είδους την άσκηση ποτέ του?Γενικά ακούω πολύ καλά σχόλια και από γυμναστές και από το internet όμως θα ήθελα κάποιον να το έχει δοκιμάσει και να μου πει ο ίδιος την προσωπική του γνώμη για το αν έχει δει αποτελέσματα στο σώμα του και για το να αξίζει τόσο όσο ακούγεται.Ευχαριστώ.
B0mbas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δείτε και αυτό http://maddoctor23.wixsite.com/passivegymnastic/sixneserwtiseisΩστόσο ενδιαφέρομαι να μάθω από κάποιους που γνωρίζουν και το έχουν δοκιμάσει γιαυτό δεν ανέβασα βίντεο και πληροφορίες απ' την αρχή.
txcellas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Με το σκεπτικό αυτό γιατί τρώμε φαγητά και δεν τα παίρνουμε σε κάψουλες/χάπια;
B0mbas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Με το σκεπτικό αυτό γιατί τρώμε φαγητά και δεν τα παίρνουμε σε κάψουλες/χάπια; Δεν έχει να πάρεις χάπια το συγκεκριμένο είναι απλά γυμναστική με το μηχάνημα που είδες, το τζάκετ που φοράς το οποίο ρυθμίζεται και σου στέλνει ηλεκτρισμό στο σώμα. Και η γυμναστική είναι 20 με 30 λεπτά.
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 αν δεν ιδρώσεις φίλε δεν γίνεται τίποτα.. μην ψάχνεις για εύκολη λύση και γυμναστική 20λεπτά 7
B0mbas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 αν δεν ιδρώσεις φίλε δεν γίνεται τίποτα.. μην ψάχνεις για εύκολη λύση και γυμναστική 20λεπτά Το 'χεις δοκιμάσει? 1
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δείτε και αυτό http://maddoctor23.wixsite.com/passivegymnastic/sixneserwtiseis Ωστόσο ενδιαφέρομαι να μάθω από κάποιους που γνωρίζουν και το έχουν δοκιμάσει γιαυτό δεν ανέβασα βίντεο και πληροφορίες απ' την αρχή. σκεψου το διαφορετικά. ΑΝ ήταν συγκρίσιμα αποτελεσματικό ή πιο αποτελεσματικό από την κλασσική συνταγή του ιδρώνω και προσπαθω, θα είχε καθιερωθεί (δεκαετίες τώρα) στην αγορά και τη ζωή μας. Για να ΜΗΝ εχει γίνει αυτό, σημαίνει οτι δεν κάνει γενικά. Εχε υποψη οτι το ems έχει καλά αποτελεσματα στην φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Εκεί, λόγω συνθηκών, όντως ειναι πολύ καλή λύση και για αυτό το λόγο είναι καθιερωμένη σαν μεθοδολογία αποκατάστσαης (το πρακτικό που ανεφερα πριν). Δεν είναι τυχαίο οτι η μόδα του mass-ems ξεπήδησε από τη φυσικοθεραπεία, όπου κάποιοι ειδανε επιχειρηματική ευκαιρία να βγάλουν χρήματα απο τον απλό (αλλά πολύ) κοσμάκη. 4
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ξέρω μία τύπισσα που το κάνει.μας υποστηρίζει ότι είναι το μάνα εξ ουρανου.ναι οκ το χέρι της ήταν λίγο ποιο σφιχτο αλλα πολλα τα λεφτά.προσωπικα νομίζω τίποτα δεν χτυπά τη διατροφή-gym. 2
B0mbas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 κοιτα το οτι δεν υπήρχε απο παλιότερα δεν ειναι ακραδαντο επιχείρημα για μενα προσωπικα. Και οπως ειπε και ο άλλος ο φίλος απο πανω και εγω προσωπικα το ακούω συνεχώς τον τελευταίο καιρο οποτε μονο κάποιος που το χει δοκιμάσει μπορει να το διαψεύσει η να το επιβεβαιώσει με σιγουριά.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δε γυμναζομουν, γυμναστηκα με miha , είδα διαφορά. Αν έβλεπα διαφορά με συμβατική γυμναστική? Πάλι θα έβλεπα. Αν γινόταν καμία έρευνα θα την βλέπαμε σε κάποιο άρθρο. Εν ολίγοις, περί ορεξεος κολοκυθόπιτα 1
B0mbas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δε γυμναζομουν, γυμναστηκα με miha , είδα διαφορά. Αν έβλεπα διαφορά με συμβατική γυμναστική? Πάλι θα έβλεπα. Αν γινόταν καμία έρευνα θα την βλέπαμε σε κάποιο άρθρο. Εν ολίγοις, περί ορεξεος κολοκυθόπιτα Πόσες συνεδρίες εκανες; εκανες μονο αυτο και τιποτα αλλο η και αλλη γυμναστικη παράλληλα;Ωστόσο υπάρχουν άρθρα που μονο θετικα λενε.
Shadows Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Απο οτι διαβασα δεν υπαρχουν πολλες πηγες που να αναφερουν αρνητικα,αυτο που ειδα ειναι οτι υπαρχουν περιπτωσεις χρηστων αντιστοιχων συσκευων ηλεκτρομυικης διεγερσης που παθανε καποιου ειδους !καταρρευσης του μυικου συστηματος.Απο οτι καταλαβαινω εγω ειναι οτι οι συγκεκριμενες συσκευες βρισκονται σε μια σκιωδη πλευρα οπου δεν υπαρχει πληρης επιστημονικη-ιατρικη ερευνα για τυχον παρενεργειες και δεν μπορουν να χαρακτηριστουν επικινδυνες που μπορει και στην τελικη να μην ειναι. Εγω με την μικρη μου εμπειρια εντοπιζω τα εξης αρνητικα ομως:δεν περιεχει αεροβικες ασκησεις απαραιτητες για το κυκλοφορικο και τους πνευμονες και φυσικα για την ρυθμιση των γλυκαιμικων δεικτων και επισης δεν βοηθα την ενδυναμωση των οστων με την πληρη απουσια φυσικης αντιστασης. Οπως αναφερθηκε και πιο πανω,η ηλεκτροθεραπεια ειναι πολυ σημαντικη για καταστασεις οπου η φυσικη ασκηση ειναι αδυνατη για ρεαλιστικους λογους υγειας.Αλλα το να εισαι υγιης και απλα να βαριεσαι να γυμναστεις ειναι αστειο. 2
B0mbas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Απο οτι διαβασα δεν υπαρχουν πολλες πηγες που να αναφερουν αρνητικα,αυτο που ειδα ειναι οτι υπαρχουν περιπτωσεις χρηστων αντιστοιχων συσκευων ηλεκτρομυικης διεγερσης που παθανε καποιου ειδους !καταρρευσης του μυικου συστηματος.Απο οτι καταλαβαινω εγω ειναι οτι οι συγκεκριμενες συσκευες βρισκονται σε μια σκιωδη πλευρα οπου δεν υπαρχει πληρης επιστημονικη-ιατρικη ερευνα για τυχον παρενεργειες και δεν μπορουν να χαρακτηριστουν επικινδυνες που μπορει και στην τελικη να μην ειναι. Εγω με την μικρη μου εμπειρια εντοπιζω τα εξης αρνητικα ομως:δεν περιεχει αεροβικες ασκησεις απαραιτητες για το κυκλοφορικο και τους πνευμονες και φυσικα για την ρυθμιση των γλυκαιμικων δεικτων και επισης δεν βοηθα την ενδυναμωση των οστων με την πληρη απουσια φυσικης αντιστασης. Οπως αναφερθηκε και πιο πανω,η ηλεκτροθεραπεια ειναι πολυ σημαντικη για καταστασεις οπου η φυσικη ασκηση ειναι αδυνατη για ρεαλιστικους λογους υγειας.Αλλα το να εισαι υγιης και απλα να βαριεσαι να γυμναστεις ειναι αστειο. Ωραια τα οσα ειπες και αρκετα κατατοπιστικά ωστόσο δεν ειναι απο βαρεμαρα ο λόγος που προσπαθώ να μάθω γιαυτο το πραγμα αλλα για αμεσα και πιο γρήγορα αποτελεσματα, κανω trx εδω και 7 μήνες αλλα βλεπω πολυ μικρές διάφορες στο σώμα μου. Ο γυμναστης μου το προτείνει με σιγουριά αν και τον εμπιστεύομαι ξερω πως θελει να το πλασάρει κατα βάθος γιαυτο ψάχνω ατομα που ισως γνωρίζουν οι ίδιοι η απο φίλο τους να με κατατοπίσουν. Δυο ατομα ακομα που ρώτησα παλι γνωστοί τους λενε πως ειναι απίστευτο και εχεις θεαματικά αποτελεσματα ωστόσο δεν εχω μιλήσει με καποιον αμεσα που να το χει δοκιμάσει να μου πει κατι επιβεβαιωμένο εκτος απ το παιδι πιο πανω που έγραψε πως το δοκίμασε και είδε αποτελεσματα και πως θα έβλεπε ειτε εκανε αυτο ειτε οποιαδήποτε αλλη γυμναστικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις