Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 2 Smart Bracelet απόψεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκεφτόμουν και εγώ μιας και δεν είναι κακάσχημο όπως το v1 αλλά από ότι διαβάζω έχει θεματάκια.

Μήπως να περιμένουμε την v3 ?

Δεν ξέρουμε πότε θα βγει το 3. Υπάρχουν πάντως και άλλες αξιόπιστες λύσεις. Δες πχ της Lenovo το HW01 που έβγαλε. Έγραφα σήμερα σχετικά στο itechnews
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις εκλεισα ενα μηνα με το ρολογακι και δεν εχω δει κατι τετοιο ουτε μια φορα, οτι δεν μετραει παντα σωστα παλμους ισχυει αλλα πανω κατω εχεις μια ιδεα,,

64 τα εκατο μπαταρια στις 30 μερες

Aυτο ακριβως: δεν μετραει παντα σωστα παλμους.

Για το ποσους παλμους εχω στο περιπου (μια ιδεα πανω κατω οπως λες) δεν χρειαζομαι ρολογακι, το καταλαβαινω και μονος μου.

Το ρολογακι το θελω για την ακριβεια και την αξιοπιστια στην μετρηση των παλμων και δυστυχως το mi band 2 δεν τα καταφερνει οπως ειπες.

Πως το βαζεις να μετραει? Πρεπει να το σφιξεις προφανως οταν τρεχεις πχ. Αφηνοντας το χαλαρο λογικο ειναι να βγαζει οτι να ναι.

Στον διαδρομο σφιγγοντας το ενα κλικ παραπανω απο κει που το εχω κανονικα μετρουσε - +2 παλμους απο chest band της polar οταν το τεσταρα απο το mi fit running mode.

Οσοι παραπονιουνται για ανακριβεια εχω την εντυπωση οτι το φορανε σαν ρολοι οταν τρεχουν, ε πως να μετρησει

Εννοειται πως το εχω τελειως σφικτο οταν παω για τρεξιμο, αλλα δυστυχως δεν ειναι αξιοπιστα τα νουμερα του.

Το σκεφτόμουν και εγώ μιας και δεν είναι κακάσχημο όπως το v1 αλλά από ότι διαβάζω έχει θεματάκια.

Μήπως να περιμένουμε την v3 ?

Αν δεν σε νοιαζει η συνεχης μετρηση παλμων κατα την ασκηση, τοτε μια χαρα ειναι.

Ειδικα για notifications ειναι οτι πρεπει και δεν χρειαζεται και συχνα φορτιση.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο γιατί δεν έχω και κάτι να συγκρίνω

αλλά προφανώς παίζουν ρόλο και το app/firmware που έχεις την στιγμή που το τεστάρεις 

εμένα μου κάνει (και προφανώς είναι άκυρο να το συγκρίνουμε με συσκευές με 3πλάσια τιμή)

επίσης στο Notify&fitness έχει φίλτρο για να μην εμφανίζει τιμές που έχουν μεγάλη απόκλιση σε σχέση με την τελευταία μέτρηση

Δημοσ.

Εν τελει μπορει να ναι λοταρια ο αισθητηρας του καθενος, και να εξαρταται η μετρηση απο το χρωμα δερματος, ποσο κοντα ειναι οι αρτηριες σου στην επιφανεια κλπ.

Ας το παρει ο φιλος και πιθανοτερα θα μετραει αξιοπιστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο γιατί δεν έχω και κάτι να συγκρίνω

αλλά προφανώς παίζουν ρόλο και το app/firmware που έχεις την στιγμή που το τεστάρεις

εμένα μου κάνει (και προφανώς είναι άκυρο να το συγκρίνουμε με συσκευές με 3πλάσια τιμή)

Απο τη μια λες οτι σου κανει(φαντάζομαι αναφερεσαι στον αισθητηρα) , απο την αλλη λες οτι δεν ξέρεις ποσο αξιόπιστο ειναι.

Τελος, φυσικά και το συγκρινουμε με ακριβοτερα(ή και με φθηνοτερα) απο την στιγμή που διαφημιζουν οτι κανουν την ιδια δουλειά :

Μετρανε υποτίθεται τους παλμούς.

Και ενα ρολοι των 5€ λεει την ωρα, οπως και ενα ρολοι των 10.000€. Εχουν φυσικά διαφορες(υλικα, εμφανιση κλπ) , αλλα η διαφορα στην ακρίβεια που λενε την ωρα είναι μηδαμινή.

Εχει κανενας πρόχειρο γραφημα σφυγμων να ποσταρει απο καποια ασκηση 20+ λεπτων(τρεξιμο εξωτερικό, οχι στο διάδρομο ) ή οι περισσότεροι το χρησιμοποιείτε για να σας πει στιγμιαια τους σφυγμους στην οθόνη του;

Εν τελει μπορει να ναι λοταρια ο αισθητηρας του καθενος, και να εξαρταται η μετρηση απο το χρωμα δερματος, ποσο κοντα ειναι οι αρτηριες σου στην επιφανεια κλπ.

Ας το παρει ο φιλος και πιθανοτερα θα μετραει αξιοπιστα

Εγω δοκιμασα να βαλω τον αισθητήρα στην κατω/εσωτερική πλευρα του χεριου που ειναι πιο ανοιχτόχρωμο το δερμα και φαίνονται καλύτερα οι αρτηριες, παλι δεν εχω σταθερα/αξιοπιστα αποτελέσματα. Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

και η ζυγαριά μου μου κάνει

αλλά αν δεν έχω και άλλη δίπλα να συγκρίνω προφανώς δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αξιόπιστη ως προς το αν είμαι τόσο όσο δείχνει ή αν με δείχνει πάντα π.χ. +2 κιλά 

τεσπα , το θέμα που έχεις εσύ ως προς την αξιοπιστία ποιο είναι ;

οι γενικά λάθος τιμές ή μεγάλες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της άσκησης ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και η ζυγαριά μου μου κάνει

αλλά αν δεν έχω και άλλη δίπλα να συγκρίνω προφανώς δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αξιόπιστη ως προς το αν είμαι τόσο όσο δείχνει ή αν με δείχνει πάντα π.χ. +2 κιλά

Ακριβώς, δεν μπορεις να ξέρεις αν είναι αξιόπιστη αν δεν συγκρινεις. (η διαφορα ειναι οτι στην ζυγαριά δεν υπαρχουν διακυμανσεις και σε νοιαζει η διαφορα με τις προηγούμενες μετρησεις, ενω στο heart rate σε νοιαζει καθε μετρηση)

Ενα ρολοι το συγκρινεις με ενα αλλο, το ιδιο και το μετρητη παλμων αν θελεις να ξέρεις αν οι μετρήσεις του είναι αξιοπιστες.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...