Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 2 Smart Bracelet απόψεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οποίος το εχει αγοράσει ας πει απόψεις http://m.geekbuying....ack-366206.html

Το λινκ οδηγεί εδώ. Υπήρχε ένα θέμα, αλλά κλειδώθηκε γιατί ήταν για προσφορές. Τι ακριβώς ψάχνεις? Το έχεις, το θέλεις, ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι πήγε λάθος με το link:

http://www.geekbuying.com/item/-Package-D-Xiaomi-Mi-Band-2-Smart-Bracelet--Official-Global-Version--373026.html

Με ενδιαφέρει να το αγοράσω και να ακούσω απόψεις αν κάποιος το έχει. Επίσης σε κάποιες φώτο στο geekbying έχει μια σφραγίδα που λέει 100% original global version και κοστίζουν 1-2$ περισσότερο.

με:

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Band-2-Smart-Bracelet-with-OLED-Display-Touch-Key---Black-372112.html

χωρίς:

http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Smart-Bracelet-for-Android-iOS---Black-366206.html

Ποια ακριβώς είναι η διαφορά; 

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ.

Το ίδιο είναι ουσιαστικά. Κάνει ότι λέει, είναι φθηνό, αδιάβροχο (εγώ το φοράω και στη θάλλασα). Βάζεις την εφαρμογή του maddoctor που την βρίσκεις ή στο φόρουμ της miui ή σε μένα και είσαι κομπλέ. Εάν δεν σου φτάνει το mi fit, έχει επί πληρωμής άλλες με περισσότερα χαρακτηριστικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία! Μερικές επιπλέον ερωτήσεις:

1. Τα data στο κινητό (iPhone στην περίπτωση μου) περνιούνται αυτόματα όταν ειναι BT paired ή τα ανεβάζεις manually;

2. Ξέρεις αν συνεργάζεται με την εφαρμογή Health του iPhone ή μόνο με τη δική του;

3. Εκτός από heartrate μετραει και steps;

4. Συνήθως πόσο καιρό κάνει να έρθει και αν περνάει τελωνείο (μιλάω πάντα για τα links που έχω βάλει).

Μια που το ανέφερες, πες και τις άλλες συσκευές που λες αν μπορείς να ρίξω μια ματιά.

Άκυρο τώρα κατάλαβα ότι αναφερόσουν στις εφαρμογές!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία! Μερικές επιπλέον ερωτήσεις:

1. Τα data στο κινητό (iPhone στην περίπτωση μου) περνιούνται αυτόματα όταν ειναι BT paired ή τα ανεβάζεις manually;

2. Ξέρεις αν συνεργάζεται με την εφαρμογή Health του iPhone ή μόνο με τη δική του;

3. Εκτός από heartrate μετραει και steps;

Μια που το ανέφερες, πες και τις άλλες συσκευές που λες αν μπορείς να ρίξω μια ματιά.

Μιλάμε για σύνδεση με iphone?

1) Το mi band στέλνει τα δεδομένα στο κινητό, όχι το ανάποδο

2) Δεν ξέρω καθόλου για iphone

3) ναι

Έχω κάνει παρουσίαση και σε μερικές άλλες στο site μου (itechnews.gr), εάν θέλεις να δεις, που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με το mi band 2

Επεξ/σία από newsformobiles
  • Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για σύνδεση με iphone?

1) Το mi band στέλνει τα δεδομένα στο κινητό, όχι το ανάποδο

2) Δεν ξέρω καθόλου για iphone

3) ναι

Έχω κάνει παρουσίαση και σε μερικές άλλες στο site μου (itechnews.gr), εάν θέλεις να δεις, που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με το mi band 2

1. Ναι προφανώς. Αυτό που λέω είναι τα στέλνει αυτόματα όταν είναι paired με το κινητό ή πρέπει να τα στείλεις εσύ manually.

Θα μπω να δω.

Δημοσ.

1. Ναι προφανώς. Αυτό που λέω είναι τα στέλνει αυτόματα όταν είναι paired με το κινητό ή πρέπει να τα στείλεις εσύ manually.

Θα μπω να δω.

Τρέχεις την εφαρμογή και κατεβάζει τα δεδομένα από το mi band, αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.

αν εισαι αθλητικος τυπος ειναι το top activity tracker ;) . εμενα μου αρεσει το γεγονος οτι πωλουνται ξεχωριστα βεβαια εξτρα λουρακια που αλλαζουν το στυλ του.  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Το global version επικοινωνει με αλλους server για updates κλπ. και εχει περασει τους ελεγχους της ΕΕ. Μετα το τελευταιο update βγαζει πλεον και γραμματα στην οθονη. Πολυ μεγαλο vfm, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο fitbit. Εξτρα λουρακι προσεξε αν και απο που θα παρεις, εγω ενα κοκκινο και καλα original που πηρα ειχε λιγο χειροτερο υλικο και με ενοχλουσε στον υπνο, το original δεν ενοχλει

Δημοσ.

Το global version επικοινωνει με αλλους server για updates κλπ. και εχει περασει τους ελεγχους της ΕΕ. Μετα το τελευταιο update βγαζει πλεον και γραμματα στην οθονη. Πολυ μεγαλο vfm, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο fitbit. Εξτρα λουρακι προσεξε αν και απο που θα παρεις, εγω ενα κοκκινο και καλα original που πηρα ειχε λιγο χειροτερο υλικο και με ενοχλουσε στον υπνο, το original δεν ενοχλει

Και το κινέζικο μια χαρά δείχνει και το ποιος σε καλεί, και sms ποιος σου στέλνει και αντικλεπτικό μηχανισμό έχει, αρκεί να βάλεις την εφαρμογή του Maddoctor και ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ -> https://itechnews.gr/2017/01/%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-mi-band-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5/

Εγώ πάντως το κινέζικο έχω και τα έχει όλα αυτά.

Δημοσ.

αν εισαι αθλητικος τυπος ειναι το top activity tracker ;) . εμενα μου αρεσει το γεγονος οτι πωλουνται ξεχωριστα βεβαια εξτρα λουρακια που αλλαζουν το στυλ του.  :mrgreen:

Δεν κανει για αθλητικους τυπους: ειναι τελειως αναξιοπιστη η μετρηση των παλμων, ειδικα η συνεχομενη μετρηση κατα την διαρκεια μιας ασκησης.

Σαν activity tracker ωστε να βλεπεις ποσα βηματα στο περιπου εκανες(και σε αυτο το κομματι δεν ειναι αξιοπιστο ιδιαιτερα, πχ γραφει ακομα και οταν εισαι καθιστος και κουνας χερια) ειναι σχετικα οκ, αλλα οχι για τιποτα παραπανω.

Για να εχεις notifications κλπ ειναι αρκετα καλο, βολευει απιστευτα οτι μπορεις να εχεις το κινητο παντα αθορυβο για να μην ενοχλεις , αλλα να μην χασεις κλησεις και notifications γιατι δονειται το mi band .

Δημοσ.

Σαν activity tracker ωστε να βλεπεις ποσα βηματα στο περιπου εκανες(και σε αυτο το κομματι δεν ειναι αξιοπιστο ιδιαιτερα, πχ γραφει ακομα και οταν εισαι καθιστος και κουνας χερια) ειναι σχετικα οκ, αλλα οχι για τιποτα παραπανω.

μολις εκλεισα ενα μηνα με το ρολογακι και δεν εχω δει κατι τετοιο ουτε μια φορα, οτι δεν μετραει παντα σωστα παλμους ισχυει αλλα πανω κατω εχεις μια ιδεα,,

64 τα εκατο μπαταρια στις 30 μερες

Δημοσ.

Δεν κανει για αθλητικους τυπους: ειναι τελειως αναξιοπιστη η μετρηση των παλμων, ειδικα η συνεχομενη μετρηση κατα την διαρκεια μιας ασκησης.

Για να εχεις notifications κλπ ειναι αρκετα καλο, βολευει απιστευτα οτι μπορεις να εχεις το κινητο παντα αθορυβο για να μην ενοχλεις , αλλα να μην χασεις κλησεις και notifications γιατι δονειται το mi band .

Πως το βαζεις να μετραει? Πρεπει να το σφιξεις προφανως οταν τρεχεις πχ. Αφηνοντας το χαλαρο λογικο ειναι να βγαζει οτι να ναι.

Στον διαδρομο σφιγγοντας το ενα κλικ παραπανω απο κει που το εχω κανονικα μετρουσε - +2 παλμους απο chest band της polar οταν το τεσταρα απο το mi fit running mode.

Οσοι παραπονιουνται για ανακριβεια εχω την εντυπωση οτι το φορανε σαν ρολοι οταν τρεχουν, ε πως να μετρησει

Και το κινέζικο μια χαρά δείχνει και το ποιος σε καλεί, και sms ποιος σου στέλνει και αντικλεπτικό μηχανισμό έχει, αρκεί να βάλεις την εφαρμογή του Maddoctor και ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ -> https://itechnews.gr/2017/01/κάντε-το-mi-band-σας-να-μιλάει-ελληνικά-κατε/

Εγώ πάντως το κινέζικο έχω και τα έχει όλα αυτά.

Σε ολα απευθυνομουν μαλλον επρεπε να αλλαξω παραγραφο εκει :P
  • Like 1
Δημοσ.

Το σκεφτόμουν και εγώ μιας και δεν είναι κακάσχημο όπως το v1 αλλά από ότι διαβάζω έχει θεματάκια.

Μήπως να περιμένουμε την v3 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...