JimasGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, θα αναβαθμισω συντομα την ram του λαπτοπ της υπογραφης μου ( εχω 4gb ddr4 2133mhz) και σκεφτομαι να προσθεσω αλλο ενα 4αρι stick [συνολο 8gb(2χ4)]. Αυτο που με ενδιαφερει ομως ειναι τοσο σημερα οσο και στο μελλον να μην εχω θεμα με την χωρητικοτητα της ραμ και να μην χρειαστει να την αναβαθμισω. ΤΙ λετε θα φτασουν 8gb συνολο? Δεν περισσευουν τα λεφτα αλλα αν τα 8 δεν αρκουν τοτε θα βαλω ενα 8αρι στικ ωστε να γινουν συνολο 12gb. Ευχαριστω. 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εξαρτάται την χρήση που κάνεις. Για το 95% των περιπτώσεων είναι αρκετά 4
nick0lis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εάν τα 8gb σε 1 stick μνημης δεν έχουν διπλάσια τιμή απο τα 4gb πάρε την 8αρα ας ειναι αχρείαστη προς το παρών.
JimasGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εάν τα 8gb σε 1 stick μνημης δεν έχουν διπλάσια τιμή απο τα 4gb πάρε την 8αρα ας ειναι αχρείαστη προς το παρών. 35€ περιπου εχει το 4αρι και 60€ περιπου το 8αρι αρα σχεδον τα διπλασια
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Πάρε τα 8 και δώσε ένα 20αρικο το 4. Οπότε με μόλις 5€ παραπάνω θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις θέματα αργότερα 1
@topos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εγω θα ελεγα οτι ειναι αρκετα για σενα. Εαν χρειαζοσουν παραπανω θα το ηξερες. Επιπλεων εφοσων μιλαμε για λαπτοπ-> Εχει σχετικα αδυναμο cpu (εκτος και εαν εχεις κανεναν i7 -οχι u-) Οποτε για χρηση που ισως να απαιτουσε 16gb θα σε "εκοβε" ο cpu.
panos0100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 δυστηχως τα 8gb για μενα δεν ειναι αρκετα, να παρει η ευχη ηθελα να παιξω just cause 3 και τερματιζει η ραμ ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει τερματιζει ακομα και η καρτα γραφικων στα 2gb ολες οι μνημες δεν φτανουν δυστηχως ειναι η εποχη που πρεπει να βαλουμε ραμ 12gb και στην καρτα γραφικων να εχουμε τουλαχιστον 4gb vran :cry: :cry: :cry: αχχχχχγγ
JimasGR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εγω θα ελεγα οτι ειναι αρκετα για σενα. Εαν χρειαζοσουν παραπανω θα το ηξερες. Επιπλεων εφοσων μιλαμε για λαπτοπ-> Εχει σχετικα αδυναμο cpu (εκτος και εαν εχεις κανεναν i7 -οχι u-) Οποτε για χρηση που ισως να απαιτουσε 16gb θα σε "εκοβε" ο cpu. i5 6300hq δεν τον λες και αδυναμο νομιζω δυστηχως τα 8gb για μενα δεν ειναι αρκετα, να παρει η ευχη ηθελα να παιξω just cause 3 και τερματιζει η ραμ ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει τερματιζει ακομα και η καρτα γραφικων στα 2gb ολες οι μνημες δεν φτανουν δυστηχως ειναι η εποχη που πρεπει να βαλουμε ραμ 12gb και στην καρτα γραφικων να εχουμε τουλαχιστον 4gb vran :cry: :cry: :cry: αχχχχχγγ χμμμ... με αγχωνει λιγο αυτο γιατι σκοπευω να παιξω τελευταια games (μεχρι οσα αντεχει το pc) οπως gta v σιγουρα και πολλα ακομα ισως και πιο απαιτητικα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Σε laptop με i7-5600u πάντως μόλις άνοιγα ~30 tabs στον chrome, κρασαρε από ραμ (πρώτα τα flash videos, μετά ολόκληρος). Μόλις έβαλα άλλα 8gb, δεν ξανακρασαρε ποτέ. Ούτε με 60 ούτε με 80 tabs.
razorblade334 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πιστευω για παιχνιδια εαν μιλαμε πως τα 16gB θα γινουν νομος σε λιγο.
panos0100 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 i5 6300hq δεν τον λες και αδυναμο νομιζω χμμμ... με αγχωνει λιγο αυτο γιατι σκοπευω να παιξω τελευταια games (μεχρι οσα αντεχει το pc) οπως gta v σιγουρα και πολλα ακομα ισως και πιο απαιτητικα. δυστυχώς φίλε μου όλα τα παιχνίδια του 2016 ζητάνε ραμ μίνιμουμ 8gb και κάρτας γραφικών 2gb εγώ είμαι οριακά πολύ στο κόκκινο που λένε, δηλαδή μέχρι medium γραφικά και αυτό έτσι και έτσι
JimasGR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 δυστυχώς φίλε μου όλα τα παιχνίδια του 2016 ζητάνε ραμ μίνιμουμ 8gb και κάρτας γραφικών 2gb εγώ είμαι οριακά πολύ στο κόκκινο που λένε, δηλαδή μέχρι medium γραφικά και αυτό έτσι και έτσι 2gb vram εχω αν και αυτο δεν αναβαθμιζεται αλλα ενταξει οπως το κοβω θα βαλω 12gb ram να εχω το κεφαλι μου ησυχο... 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Georgeman δοκιμασες με άλλο browser ? Όχι, από όταν έκανα την αλλαγή απο ff πριν καμία 10ετια δεν ξανά κοιταξα πίσω. Αν και απ όσο διαβάζω πρέπει να είναι σε αντίστοιχη θέση και ο ff... Μου κάνει εντύπωση που με 16 δεν κολλάει για κανένα λόγο πάντως. Και δεν φταίει το μηχάνημα, γιατί τα ίδια κάνει και στο desktop που έχει 8.
artshadows Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 και εγω σκεφτομαι να βαλω αλλα 8 να παω στα 16 .fx 6300 oc ,8gb 1600 ,ssd, 280x 3gb ,1080p , θα δω καμια διαφορα σε παιχνιδια ;κανα ακομα παραδειγμα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα