DJJordan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω καινουριο mycloud 3TB ο οποίος γράφει με μέγιστη ταχύτητα 11,4MB/s είναι υπερβολικά χαμηλή ταχύτητα ή είναι ιδέα μου; δεν έχω προηγούμενη εμπειρία χρήσης δυκτιακού δίσκου, τι μπορεί να φταίει; ο δίσκος από τον οποίο αντιγράφω; το καλώδιο sata; τα windows 10; το bitdefender internet security; τα καλώδια δυκτίου; το ρουτερ;
solution1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αν το δίκτυο σου είναι 100άρι και όχι gigabit, είναι απόλυτα φυσιολογική αφού 100/8=12.5ΜΒ/s Η ταχύτητα εξαρτάται από το router, τα καλώδια και τα μηχανήματα. Ποιο router χρησιμοποιείς;
DJJordan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αν το δίκτυο σου είναι 100άρι και όχι gigabit, είναι απόλυτα φυσιολογική αφού 100/8=12.5ΜΒ/s Η ταχύτητα εξαρτάται από το router, τα καλώδια και τα μηχανήματα. Ποιο router χρησιμοποιείς; το baudtec του οτε και μολις ειδα στην κατασταση σύνδεσης οτι εχω 100ρι να ψάχνω για ρουτερ; απο πόσα χρήματα ξεκινάνε; ρωτάω επειδή μόλις έδωσα ένα σκασμό λεφτά (για τα οικονομικά μου δεδομένα) για να πάρω δυκτιακό δίσκο
chris_g92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Desktop έχεις με καλώδιο ? Ή με wifi λάπτοπ κτλ?
solution1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αν παρεμβάλεις ένα gigabit switch μεταξύ δίσκου και router, και συνδέσεις όλες τις συσκευές σου, πάνω του, το σώζεις. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει με τις wireless συσκευές..
chris_g92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αυτό ακριβώς ήθελα να του προτείνω. Βέβαια για να πάρει ο άνθρωπος ρούτερ με gigabit και γρήγορο wifi πρέπει να δώσει όσα λεφτά πήρε τον ίδιο τον δίσκο
DJJordan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Βρήκα λύση: επειδή πήρα τον mycloud για να αντικαταστήσω έναν παλιό mybook που έχει χάσει υγεία αρκετά, ήθελα τη μέγιστη ταχύτητα μόνο για να μεταφέρω 1,5TB μαζεμένο, οπότε κούμπωσα το δίσκο κατευθείαν στο pc που έχει Gbit LAN και έκανα τη δουλειά μου
chris_g92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι οκ αυτό γίνεται με ένα cat6 καλώδιο αλλά πως έχει ιντερνέτ το PC πλέον ?
DJJordan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι οκ αυτό γίνεται με ένα cat6 καλώδιο αλλά πως έχει ιντερνέτ το PC πλέον ?Το χω προσωρινα εκτος για 1-2 μερες μεχρι να μεταφερω τα πολλα, βεβαια εχω καπου και μια ασυρματη καρτα δυκτιου
chris_g92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 το switch νομιζω θα σε βολεψει απιστευτα. Ο δισκος αυτος δεν εχει καθολου συνδεση με usb? ειναι μονο μεσω δικτυου?
DJJordan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) το switch νομιζω θα σε βολεψει απιστευτα. Ο δισκος αυτος δεν εχει καθολου συνδεση με usb? ειναι μονο μεσω δικτυου?Εχει αλλα μπορω να συνδεσω μονο δευτερο δισκο, δεν ειναι για επικοινωνια με το pc, το switch δεν το χρειαζομαι προς το παρον, τα πολλα GB θα περαστουν μονο μια φορα, μετα για λιγα ΜΒ καλα ειναι και τα 11mb/sec Να ρωτήσω και μια λεπτομέρεια: Άμα κανω μία αντιγραφή πάνω από 30GB, Μου βγαζει οτι δεν εχει χωρο, Μήπως το κάνει επειδη αντιγράφω από ntfs σε fat32; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έβαλα ένα καινούριο ρουτερ με gbit lan και καλώδια cat6 στον υπολογιστή και στο δίσκο, ο υπολογιστής λεει οτι έχει σύνδεση Gbit αλλά ο δίσκος παραμένει στην αργή ταχύτητα, Σήμερα πήγα και άλλαξα το router με ένα καλό switch, αλλά ο δίσκος αρνείται να δουλέψει στο 1gbit με cat5e και cat6 καλώδια Επεξ/σία 19 Απριλίου 2017 από DJJordan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα