Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχω μια θεση κενη εγω οποιος θελει ..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι τιμές μια χαρά είναι, 7 ευρ τον μηνα είναι. 11ευρ για 5 άτομα. Βρες παρέα και με 2 ευρ τον μηνα έχεις Spotify premium, εδώ γεμίσατε τα cafe στην Ελλάδα και η ανεργία στα ύψη, τα 7ευρ του Spotify όμως πολλά είναι. 

και τι θα κανεις ρε ανθρωπε? θα μαζευειες 2ευρα καθε μηνα απο αλλους 4 φιλους σου? Χωρις να θελω να σε προσβαλω εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι (μαλλον) μας ειναι και αχρειαστο και οταν εχουμε 7-8 διαφορετικους λογαριασμους και ρυθμισεις σε εφοριες και ΔΕΗ το μονο που μας μενει ειναι να κυνηγαμε αλλους 4 για το 2ευρω.

Ραδιοφωνο κι οτι βαλει ή youtube... αυτα....

Δημοσ.

και τι θα κανεις ρε ανθρωπε? θα μαζευειες 2ευρα καθε μηνα απο αλλους 4 φιλους σου? Χωρις να θελω να σε προσβαλω εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι (μαλλον) μας ειναι και αχρειαστο και οταν εχουμε 7-8 διαφορετικους λογαριασμους και ρυθμισεις σε εφοριες και ΔΕΗ το μονο που μας μενει ειναι να κυνηγαμε αλλους 4 για το 2ευρω.

Ραδιοφωνο κι οτι βαλει ή youtube... αυτα....

Απο οτι εχω καταλαβει, στις περισσοτερες τετοιες περιπτωσεις τα μελη συμφωνουν να προπληρωσουν μπροστα 1 χρονο(~25€) σε αυτον που θα πληρωνει το οικογενειακο spotify καθε μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει, στις περισσοτερες τετοιες περιπτωσεις τα μελη συμφωνουν να προπληρωσουν μπροστα 1 χρονο σε αυτον που θα πληρωνει το οικογενειακο spotify καθε μηνα.

Ακριβως αυτο γίνεται ,αυτο εκανα και εγω

Δημοσ.

Το spotify και το apple music μ ελυσαν τα χερια. Κοστιζουν οσο δυο καφεδες και εχω ανα πασα στιγμη οποιο τραγουδι θελω. Αμα καποιος δεν εχει τρελο οικονομικο προβλημα (το οποιο συνεπαγεται με αλλες προτεραιοτητες) δε βρισκω λογο να τα τσιγκουνευτει. Ειδικα το "κολπο" με το οικογενειακο προγραμμα (το οποιο εχω κανει και εγω πλεον) πληρωνεις καθε μηνα ενα αστειο ποσο.

Δημοσ.

Το κόλπο κατα την άποψη μου δεν ειναι κόλπο δικό μας αλλα κόλπο της εταιρείας να προσελκύσει περισσότερους πελάτες με χαμηλότερη χρέωση (οτι πληρώνουν πληρώνουν είτε με 30εκατομυρια χρήστες είτε με 70εκατομυρια χρήστες )το θέμα ειναι να μην δυσαρεστηθούν αυτοί που πληρώνουν ατομικά μόνη τους το ποσο και σαφώς να μην τους χάσουν (πολλά τα λεφτά αλεκο ) διότι αν εσείς γνωρίζεται κράτος αναπτυγμένο με 6μελη οικογένεια να μου το πείτε και μένα ,αν δεν ειναι αναπτυγμένο με πανω 6 μέλη οικογένεια μαλλον χεστηκαν με το Spotify (βλέπε Πακιστάν,Αφγανιστάν ,Αφρική )

Δημοσ.

SoundCloud και YouTube :)) ......

Το SoundCloud το χρησιμοποιούσα για ένα χρονικό διάστημα και είναι σίγουρα κατώτερο του Spotify. Έχει περισσότερα covers και remixes απο κανονικά κομμάτια. Τουλάχιστον είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Μπορείς να τα κατεβάσεις στην SD. Υπάρχει επιλογή στα settings.

Εξαιρετική υπηρεσία. Απλά απορώ γιατί έχει ακόμη ζημιές. Θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο άρθρο.

Πες τα ρε Βούρδουλα και γω αυτό απορώ. Αλλά που τέτοια άρθρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

2 άτομα ακόμα και κλείσαμε, έχουμε και γκρουπάκι στο fb για όποιον θέλει, ας στείλει pm

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδώ λέει για 0.99 για τους τρεις πρώτους μήνες: https://www.spotify.com/gr/premium/

Κάτι ανάλογες προσφορές (άσχετα αν ήταν οι πρώτοι μήνες ή όχι) δεν γίνονταν στο παρελθόν για premium έκδοση;

Λήγει το συμβόλαιο Cosmote που έχω και μαζί μ' αυτό λήγει δυστυχώς και το δωρεάν premium στο Spotify και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί 7 ευρώ το μήνα δυστυχώς δεν μου περισσεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...