basilis_k6 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Το free ειναι τραγικο, το επι πληρωμή δεν ξερω,δεν πληρωνω για τραγούδια του 90 και του 2000 για κανενα λογο.
jmirko15 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Το ότι ζεις σε άχρηστη χωρα όπου η πειρατεία μουσικής είναι κάτι το normal δεν λέει κάτι. Ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος αφήνει πίσω την πειρατεία μουσικής και οι υπηρεσίες streaming, ειδικά επί πληρωμής είναι μονόδρομος. Και γι αυτο οι επενδυτες σφάζονται για το Spotify. Καθόλου τυχαίο που το Netflix σε Αμερική, Αγγλία και άλλες χώρες κάνει πανικό ενώ στην Ελλάδα γελάτε γιατί ζείτε με τα torrents. Συμφωνούσα σε αρκετά μέχρι που άρχισες να λες κλασσικές βλακείες χωρίς καμία ιδέα της πραγματικότητας. Η "πειρατεία" δεν έχει μειωθεί πουθενά, ο τρόπος διανομής έχει αλλάξει. Παραμένει νούμερο 1 η Αμερική σε αυτό το κομμάτι. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2017 από jmirko15 1
nikifot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Θα την πω τη βλακεία μου και ας με πείτε γύφτο και υπόψιν είμαι χρήστης του spotify. Για πιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το spotify και το κάθε spotify από τη στιγμή που υπάρχει το Youtube? Πιο εύχρηστο στη χρήση γιατί το χρησιμοποιείς μία ολόκληρη ζωή και με απείρως μεγαλύτερη ποικιλία σε τραγούδια ( διάφορα ακυκλοφόρητα live, remix και mashups κομμάτια τα οποία το spotify δεν τα έχει ) Το spotify έχει καλύτερη ποιότητα ήχου θα μου πεις. Ναι έχει δε λέω, για αυτό και το χρησιμοποιώ κυρίως. Αλλά για να εκμεταλευτείς και να εκτιμήσεις την καλύτερη ποιότητα ήχου πρέπει να χρησιμοποιήσεις high end ακουστικά ( εγώ έχω τα akg 712 για παράδειγμα ) και αξιόλογο dac/amp. Με τα stock ήχεία από ένα laptop ή ένα iphone δε θα καταλάβεις διαφορά. Δηλαδη εσυ ακούς offline μουσική στο δρόμο από το YouTube? Για πες μας πως το κανεις.
mariosk89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Θα την πω τη βλακεία μου και ας με πείτε γύφτο και υπόψιν είμαι χρήστης του spotify. Για πιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το spotify και το κάθε spotify από τη στιγμή που υπάρχει το Youtube? Πιο εύχρηστο στη χρήση γιατί το χρησιμοποιείς μία ολόκληρη ζωή και με απείρως μεγαλύτερη ποικιλία σε τραγούδια ( διάφορα ακυκλοφόρητα live, remix και mashups κομμάτια τα οποία το spotify δεν τα έχει ) Το spotify έχει καλύτερη ποιότητα ήχου θα μου πεις. Ναι έχει δε λέω, για αυτό και το χρησιμοποιώ κυρίως. Αλλά για να εκμεταλευτείς και να εκτιμήσεις την καλύτερη ποιότητα ήχου πρέπει να χρησιμοποιήσεις high end ακουστικά ( εγώ έχω τα akg 712 για παράδειγμα ) και αξιόλογο dac/amp. Με τα stock ήχεία από ένα laptop ή ένα iphone δε θα καταλάβεις διαφορά. πως θα ακούς μουσική στο δρόμο ή στο τρένο από Youtube? Το Youtube αν θυμάμαι καλά θέλει συνέχεια την οθόνη αναμένη και στο app. Καταλαβαίνω τη λογική σου γιατί και ε΄γω το χρησιμοποιούσα όταν δούλευα σε γραφείο που μας είχαν μπλοκάρει το spotify. Αλλά για on-the-go μουσική δεν είναι καν επιλογή το Youtube 1
panosveto12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αυτό που κάνει το Spotify το κάνω εγώ τσάμπα εδώ και χρόνια .
Stefanos_D Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ένα πράγμα πρέπει να βελτιώσουν άμεσα στο Spotify.Πιάνεις πολύ εύκολα το όριο αποθηκευμένων κομματιών με καμιά 200αριά δίσκους και καμιά 10αριά μεγαλούτσικες λίστες και μετά δε σε αφήνει να κάνεις add τίποτα...Apple music δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά το Spotify premium είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! 1
Hetfield Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σιγά ρε Kifina μην έχει και 4 χρηστες ενεργούς. Τι βλακείες λες ρε άνθρωπε μου? Το Spotify τα σπάει. Έχει καταφέρει να βάζει 10 εκατομμύρια πληρωμένους χρηστες ανά χρόνο. Θεωρείτε η μακράν καλύτερη υπηρεσία streaming music με το καλύτερο app. Προσφέρει family plan για 5 άτομα με μόλις 11 euro. Μου αρέσει που έχετε και απαιτήσεις ΑΠΟ ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία που μέχρι πριν κάποια χρονια θα θεοριτουν αδύνατον, Ως χθες ζούσαμε με kazaa και άλλες ηλιθιότητες, κάτσε βάζε το τραγούδι σε folder, κάτσε διόρθωνε το play list, κάτσε γύρευε το τραγούδι σε 5 διαφορετικά sites, κάτσε βρες τραγούδι που δεν έχει μέσα διαφήμιση κάποιου κόλο DJ, κάτσε κανε copy τα τραγούδια και στο κινητό, κάτσε διόρθωνε και στο κινητό το playlist, το ένα το άλλο. Όχι δεν πρόκειται να κλείσει, και ούτε χρειάζεται τις τράπεζες. Έχει επενδυτες με άφθονο χρήμα, Γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μόλις ξεπεράσει κάποιο αριθμό πληρωμένων χρηστών θα αρχίζουν να έρχονται τα χρήματα πίσω και μπόλικα μάλιστα. Το ότι ζεις σε άχρηστη χωρα όπου η πειρατεία μουσικής είναι κάτι το normal δεν λέει κάτι. Ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος αφήνει πίσω την πειρατεία μουσικής και οι υπηρεσίες streaming, ειδικά επί πληρωμής είναι μονόδρομος. Και γι αυτο οι επενδυτες σφάζονται για το Spotify. Καθόλου τυχαίο που το Netflix σε Αμερική, Αγγλία και άλλες χώρες κάνει πανικό ενώ στην Ελλάδα γελάτε γιατί ζείτε με τα torrents.Τα ειπες ολα, δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω. Το streaming και το cloud ειναι το μελλον. Κι αφηστε τους αλλους να παιδευονται στα mp3. Παρεπιπτοντως, χρονια χρηστης του Spotify, γυρισα σε Apple Music με τα ιδια λεφτα αλλα περισσοτερα features και τραγουδια. 1
uesugi1989 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δηλαδη εσυ ακούς offline μουσική στο δρόμο από το YouTube? Για πες μας πως το κανεις. Δεν ακούω μουσική στο δρόμο ποτέ οπότε no problem. Αν τύχει και θέλω να ακούσω μουσική όταν πηγαίνω για ποδήλατο για παράδειγμα θα κατεβάσω ένα μεγάλο playlist καμιάς ώρας από το Youtube σε mp4 format και θα το βάλω να παίζει στα ακουστικά από το κινητό. Spotify μόνο στο σπίτι όταν θα κάτσω να χαλαρώσω μπροστά από το pc και θα χρησιμοιήσω τα ακουστικά με το εξωτερικό dac. Αν είναι να ακούσω από τα ηχεία όταν κάνω φασίνα για παράδειγμα δεν μπαίνω στο κόπο καν να χρησιμοποιήσω το spotify, εκεί βάζω το YT
mason Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Έγω ακούω βρόμικα ραπς που δεν τα έχει στο Spotify 2
hyperspaced Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ουρά κάνουν οι επενδυτές, να βάλουν τα λεφτά τους σε μία εταιρεία που ενώ έχει 2.2 δις δολλάρια τζίρο καταφέρνει και μπαίνει μέσα 200 εκατομμύρια, για μια υπηρεσία με μεγάλο ανταγωνισμό... Ό,τι να 'ναι εδώ μέσα....
dali13gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ναι, γιατί ως γνωστόν, αν δεν έχει κέρδη καμία 5-6 δις η εταιρεία δεν επενδύεις. Γι αυτό λέγεται επένδυση, για τα λεφτά που ΘΑ φέρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αν θέλει κανένας άλλος γκρουπάκι, να το πεί μπάς και φτιάξουμε για family pack. Η υπηρεσία είναι καλή γενικά και το free τίμιο. Αν θες να αποφύγεις τις διαφημίσεις, το κόλπο είναι γνωστό και εύκολο μέσω editing hosts. Απλά google.
Droulas13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ουρά κάνουν οι επενδυτές, να βάλουν τα λεφτά τους σε μία εταιρεία που ενώ έχει 2.2 δις δολλάρια τζίρο καταφέρνει και μπαίνει μέσα 200 εκατομμύρια, για μια υπηρεσία με μεγάλο ανταγωνισμό... Ό,τι να 'ναι εδώ μέσα.... 2,2 δις δολάρια είχε βγάλει το 2015 όταν οι συνδρομητές ήταν μέσο όρο 20 εκ. Τώρα το 2017 ξεκινάει με 50εκ συνδρομητές και με ρυθμό αύξησης τουλάχιστον 10εκ το εξάμηνο. Συνεπώς το 2017 θα κλείσει με περίπου 60εκ συνδρομητές μέσο όρο. Συνεπώς το 2017 τα έσοδα θα ξεπεράσουν τα 6 δις. Δηλαδή 200% αύξηση σε δύο χρόνια. Τώρα τα κέρδη θα δείξει, αν και δεν θα με εξέπληττε να έχει περάσει στη κερδοφορία ήδη από το 2016. Τώρα εσύ για να απορρίπτεις τόσο εύκολα μια επένδυση σαν αυτή λογικά θα διαχειρίζεσαι hedge fund εκατοντάδων δισεκατομμυρίων.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 είμαστε 2 ως τώρα, θέλουμε άλλους 4. Στο δια ταύτα, υπάρχουν τρόποι να απολαύσεις και spotify free χωρίς διαφημίσεις και στο κινητό ομοίως. Το θέμα είναι να έχει κάτι απλό και πρακτικό να απολαμβάνεις ανα πάσα στιγμή με ή και χωρίς ίντερνετ κάποιες φορές, στη καλύτερη δυνατή ποιότητα (320kbps) και σε πολλές συσκευές, Όπως το έχουν κάνει τώρα, 1,8 € περίπου το μήνα (family pack πάντα) δεν είναι και πολλά, άμα δεν έχεις και το χρόνος που είχες να κατεβάζεις κομμάτια.. Πολλοί πάντως, ιδιαίτερα άτομα που τορρεντάρουν και εξωτερικό στα μεγάλα private trackers, υποστηρίζουν ότι το streaming είναι το μέλλον. Θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα