Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να τα κατεβάσεις στην SD. Υπάρχει επιλογή στα settings.

Εξαιρετική υπηρεσία. Απλά απορώ γιατί έχει ακόμη ζημιές. Θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο άρθρο.

Ευχαριστω φίλε μου δεν το είχα προσέξει

ενθουσιάστηκες επειδή δίνεις 2 € το μήνα ή όντως αξίζει τα 7€ το μήνα;

2 δίνω ,τα 7 μου φαινόταν πολλά ,ο ενθουσιασμός ειναι άσχετο με το οικονομικό ,ενθουσιάζομαι και με την Φεράρι αλλα δεν τα εχω :)

• Like 2
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 11 euro έχεις premium Spotify για 5 άτομα. Το κόλπο είναι το account που πληρώνει τα 11 euro να έχει την ίδια διεύθυνση με τα αλλα 4 accounts που θα βάλεις πάνω. Το έχω κάνει για φίλους, κοπέλα κτλ εδώ και 6 μήνες, βρισκόμαστε και σε διαφορετικές πόλης. Ότι το καλύτερο σε value.

Δημοσ.

Με 11 euro έχεις premium Spotify για 5 άτομα. Το κόλπο είναι το account που πληρώνει τα 11 euro να έχει την ίδια διεύθυνση με τα αλλα 4 accounts που θα βάλεις πάνω. Το έχω κάνει για φίλους, κοπέλα κτλ εδώ και 6 μήνες, βρισκόμαστε και σε διαφορετικές πόλης. Ότι το καλύτερο σε value.

Εχω μια θέση ακομα ελεύθερη για όποιον ενδιαφέρετε

Δημοσ.

Θα την πω τη βλακεία μου και ας με πείτε γύφτο και υπόψιν είμαι χρήστης του spotify. Για πιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το spotify και το κάθε spotify από τη στιγμή που υπάρχει το Youtube? Πιο εύχρηστο στη χρήση γιατί το χρησιμοποιείς μία ολόκληρη ζωή και με απείρως μεγαλύτερη ποικιλία σε τραγούδια ( διάφορα ακυκλοφόρητα live, remix και mashups κομμάτια τα οποία το spotify δεν τα έχει )

Το spotify έχει καλύτερη ποιότητα ήχου θα μου πεις. Ναι έχει δε λέω, για αυτό και το χρησιμοποιώ κυρίως. Αλλά για να εκμεταλευτείς και να εκτιμήσεις την καλύτερη ποιότητα ήχου πρέπει να χρησιμοποιήσεις high end ακουστικά ( εγώ έχω τα akg 712 για παράδειγμα ) και αξιόλογο dac/amp. Με τα stock ήχεία από ένα laptop ή ένα iphone δε θα καταλάβεις διαφορά.

Δημοσ.

και μετά νομίζετε οτι θα ρίξουν τις τιμές?

Ο ανταγωνισμός είναι ελάχιστος.  2-3 είναι οι κορυφαίες εταιρίες που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες (όπως και για τις ταινίες/σειρές) και κάνουν ότι θέλουν με τέτοια ζήτηση που υπάρχει!

Να ευχαριστείτε την πειρατεία όλοι εσείς που πληρώνετε σε τέτοια site γιατί χάρη σ'αυτήν δεν πληρώνετε τα 10πλάσια! Και ίσως αν αυξηθεί περισσότερο η πειρατεία θα πέσουν και οι τιμές στα spotify, netflix κτλ

Οπότε αντί να τρώτε το κουτόχορτο-προπαγάνδα των πολυεθνικών που βαφτίζουν την πειρατεία "κλοπή", να την ευχαριστείτε για το κοινωνικό έργο γιατί αυτοί σας σώζουν τις τσέπες!

Δημοσ.

Σιγά ρε Kifina μην έχει και 4 χρηστες ενεργούς. Τι βλακείες λες ρε άνθρωπε μου?

Αυτό είναι το επίπεδο το insomnia.gr. Ο καθένας προσβάλει χωρίς κανένα έλεγχο. Κρίμα.

Δημοσ.

Ο ανταγωνισμός είναι ελάχιστος.  2-3 είναι οι κορυφαίες εταιρίες που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες (όπως και για τις ταινίες/σειρές) και κάνουν ότι θέλουν με τέτοια ζήτηση που υπάρχει!

Να ευχαριστείτε την πειρατεία όλοι εσείς που πληρώνετε σε τέτοια site γιατί χάρη σ'αυτήν δεν πληρώνετε τα 10πλάσια! Και ίσως αν αυξηθεί περισσότερο η πειρατεία θα πέσουν και οι τιμές στα spotify, netflix κτλ

Οπότε αντί να τρώτε το κουτόχορτο-προπαγάνδα των πολυεθνικών που βαφτίζουν την πειρατεία "κλοπή", να την ευχαριστείτε για το κοινωνικό έργο γιατί αυτοί σας σώζουν τις τσέπες!

Οι τιμές μια χαρά είναι, 7 ευρ τον μηνα είναι. 11ευρ για 5 άτομα. Βρες παρέα και με 2 ευρ τον μηνα έχεις Spotify premium, εδώ γεμίσατε τα cafe στην Ελλάδα και η ανεργία στα ύψη, τα 7ευρ του Spotify όμως πολλά είναι. 

Δημοσ.

Ξεπέρασε το Apple music το Spotify

Spotify added 9 million members to reach more than 39 million in the five months from late March through late August. Apple Music gained 4 million subscribers to reach 17 million in the four-and-a-half months since late April.

Πως το αφησε η apple μεσα στο οικοσυστημα της δεν ξερω τι σκεφτηκε.

Ban θα του ειχα ριξει αν ημουν apple!

Δημοσ.

Συγκρίνεις Youtube με Spotify Premium? Καμια σχέση όμως, εκτος το μεγαλύτερο library σε όλα τα αλλα υπερτερεί το Spotify. Και offline playlists, και καλύτερα features, και καλύτερο app, και χωρίς buffering, και καλύτερη ποιότητα ήχου, χωρίς διαφημίσεις, και καλύτερα play lists, και έχεις και άπειρα features που σου βρίσκει γαμάτα τραγούδια σύμφωνα με τα γούστα σου με τους διαφορους αλγοριθμους που έχουν αναπτύξει και διαφορα αλλα.

Δημοσ.

To spotify μπορεί να συγκριθεί με το youtubeRED.

Κάτι μου λεει πως όσο αυξάνονται οι χρήστες, θα αυξηθεί και η τιμή

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ εδώ κι ένα τρίμηνο μιας και ήταν στο πακέτο για δυο χρόνια. Πρέπει να πω ότι είναι παρά πολύ καλό.

Δημοσ.

84 ευρώ το χρόνο για μουσική είναι τίμιο ποσό για κάποιον που έχει τουλάχιστον μεσαίο, σταθερό εισόδημα στην Ελλάδα, και έχει μόνο τον εαυτό του να συντηρεί.

Για τους υπόλοιπους στα αβέβαια και χαμηλά εισοδήματα καθαρίζει ο θείος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...