zimitris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μπορω σε PSTN γραμμη να συνδεσω isdn τηλεφωνικο κεντρο Γεια σας αλαξα προσφατα προγραμμα εφυγα απο τον οτε και πηγα στη cosmote το προβλημα ειναι οτι ειχα isdn γραμμη και τηλεφωνικο κεντρο μαζι υπαρχει καποια λυσει να συνδεθει το κεντρο η πρεπει να παρω pstn κεντρο το τηλεφωνικο κεντρο που εχω ειναι compact 3000 isdn www.auerswald.de/en/products/pbx/home-office/compact-3000-isdn.html το ρουτερ που εχω απο τη cosmote ειναι Huawei B315s http://www.techstores.gr/router-huawei-b315s-22-lte-150-0mbit-wlan.html
panos- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 εφυγα απο τον οτε και πηγα στη cosmote Μαλιστα. Το router που μας δειχνεις ειναι 4G οχι ADSL/VDSL.
jkoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Παίρνεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ζητάς να σου δώσουν το Oxygen που είναι συμβατό με ISDN συσκευές. Κανονικά έπρεπε να τους ενημερώσεις για το κέντρο που έχεις.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ISDN κέντρα δεν λειτουργούν σε PSTN γραμμές 1
zimitris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μαλιστα. Το router που μας δειχνεις ειναι 4G οχι ADSL/VDSL. δηλαδη τη τηλεφωνικο κεντρο πρεπει να παρω τη γραμμη βγαζει το router μπορεις να μου προτεινεις κανενα
jkoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αν θέλεις να κρατήσεις το ίδιο κέντρο, έχεις 2 επιλογές: α. Ζητάς από τον ΟΤΕ να σου δώσει το modem/router Oxygen. β. Αγοράζεις οποιοδήποτε Fritz modem/router. Και οι 2 επιλογές σου δίνουν σε θύρα S0, έξοδο την τηλεφωνία που μπορείς να την συνδέσεις στο κέντρο σου. Έχω 2 ερωτήματα: α. Η τηλεφωνία σου είναι σίγουρα PSTN ή μήπως είναι VoIP που δίνει τώρα ο ΟΤΕ; β. Δείχνεις ότι έχεις κάποιο modem/router, μόνο που ατό δεν είναι PSTN για σταθερή γραμμή, αλλά για σύνδεση μέσω κινητής. Έχουν σημασία οι απαντήσεις, διότι τότε διαφέρουν τα πράγματα.
zimitris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αν θέλεις να κρατήσεις το ίδιο κέντρο, έχεις 2 επιλογές: α. Ζητάς από τον ΟΤΕ να σου δώσει το modem/router Oxygen. β. Αγοράζεις οποιοδήποτε Fritz modem/router. Και οι 2 επιλογές σου δίνουν σε θύρα S0, έξοδο την τηλεφωνία που μπορείς να την συνδέσεις στο κέντρο σου. Έχω 2 ερωτήματα: α. Η τηλεφωνία σου είναι σίγουρα PSTN ή μήπως είναι VoIP που δίνει τώρα ο ΟΤΕ; β. Δείχνεις ότι έχεις κάποιο modem/router, μόνο που ατό δεν είναι PSTN για σταθερή γραμμή, αλλά για σύνδεση μέσω κινητής. Έχουν σημασία οι απαντήσεις, διότι τότε διαφέρουν τα πράγματα. Καλησπερα ευχαριστω για τις απαντησεις περασα σημερα απο τον ΟΤΕ και ρωτησα αν γινεται να συνδεσω το τηλεφωνικο κεντρο και η απαντηση ηταν οχι επειδη ειναι ISDN αν ηταν PSTN το κεντρο ειχε μια καρτα επεκτασεις που εκανε γυρω στα 25 με 30 ευρω και λυνοταν το προβλημα μου μετα μου προτειναν τη λυση που μου εδωσες για το router το oxygen αν γυρισω και ξαναπαρω γραμμη οτε η γραμμη που εχω δουλευει μεσω κινητης τηλεφωνιας δηλαδη εχω μια καρτα sim που εχω μεταφερει το σταθερο μου την γραμμη που μου δινει ο ΟΤΕ δεν τη χρησιμοποιω το καλωδιο δλδ και η αλλη λυση ειναι να παρω εναν μετατροπεα που θα μου βγαζει S0 αλλα ειναι λιγο ακριβο και δεν ειναι σιγουροι αν θα δουλεψει αρα οπως βλεπω τη δουλεια παμε για καινουριο κεντρο
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 On 05/03/2017 at 13:39, jkoukos said: Παίρνεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ζητάς να σου δώσουν το Oxygen που είναι συμβατό με ISDN συσκευές. Κανονικά έπρεπε να τους ενημερώσεις για το κέντρο που έχεις. αν βαλει gennet(oxygen)καλη επιτυχια.ελληνικο προιον.οτι χειροτερο εχω δει.πιο χαλια και απο την crypto.αυτη η εταιρεια δεν θα πρεπε να υπαρχει αλλα δυστυχως τα δινει φτηνα και για αυτο τα αγοραζουν οι παροχοι. ελπιζω τα μοντελα που δινει η Cosmote να ειναι καλυτερα απο αυτα που εδιναν πιο παλια αλλοι παροχοι (14201,24201,15402,25404,35402 κτλ κτλ.) 1
xristospot Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 τα προβλήματα είναι πολλά με τα oxyzen royter ειδικά στην bri πόρτα με τα τηλεφωνικά κέντρα .Εχω παρατηρήσει πολλές αποσυνδέσεις και ρωτώ μήπως κάποιος έχει κάνει κάποια παραμετροποίηση στο oxyzen και παίζει σωστά?
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 On 18/05/2019 at 19:32, xristospot said: τα προβλήματα είναι πολλά με τα oxyzen royter ειδικά στην bri πόρτα με τα τηλεφωνικά κέντρα .Εχω παρατηρήσει πολλές αποσυνδέσεις και ρωτώ μήπως κάποιος έχει κάνει κάποια παραμετροποίηση στο oxyzen και παίζει σωστά? οι επιλογες ειναι. ποσα ψηφια θες να περναει στην bri. βαζεις ποσα νουμερα θα ειναι πισω απο την bri πχ μπορεις να εχεις και 5 νουμερα πισω απο μια bri. αν το Layer 2 θα ειναι Permanent up ή οχι.θα πρεπει να ρυθμιστει οτι εχει ρυθμιστει και στο κεντρο. αν θα παιξεις ptp ή ptmp. απο που θα παιρνει το Clock. αυτα θυμαμαι. αυτα βεβαια ειναι θεωρητικα αφου το oxygen παραμενει σαπιδακι απο τα λιγα.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 On 06/03/2017 at 15:10, zimitris said: Καλησπερα ευχαριστω για τις απαντησεις περασα σημερα απο τον ΟΤΕ και ρωτησα αν γινεται να συνδεσω το τηλεφωνικο κεντρο και η απαντηση ηταν οχι επειδη ειναι ISDN αν ηταν PSTN το κεντρο ειχε μια καρτα επεκτασεις που εκανε γυρω στα 25 με 30 ευρω και λυνοταν το προβλημα μου μετα μου προτειναν τη λυση που μου εδωσες για το router το oxygen αν γυρισω και ξαναπαρω γραμμη οτε η γραμμη που εχω δουλευει μεσω κινητης τηλεφωνιας δηλαδη εχω μια καρτα sim που εχω μεταφερει το σταθερο μου την γραμμη που μου δινει ο ΟΤΕ δεν τη χρησιμοποιω το καλωδιο δλδ και η αλλη λυση ειναι να παρω εναν μετατροπεα που θα μου βγαζει S0 αλλα ειναι λιγο ακριβο και δεν ειναι σιγουροι αν θα δουλεψει αρα οπως βλεπω τη δουλεια παμε για καινουριο κεντρο ή βάζεις ενα fritzbox 7530 χτυπας και κανα δυο ασυρματα τηλεφωνα εκτος αν εχεις ηδη και στηνεις ενα τηλεφωνικο κεντρο πανω στο fritz!box και τελειωνεις.και εσωτερικα θα εχεις και θα το ρυθμιζεις εσυ οπως θες. (adsl/vdsl περιπτωσεις). Επισης το oxygen παιζει με adsl γραμμη.δεν ξερω αν το δινουν σε περιπτωση 4g. το ιδιο και για το fritzbox.δεν ξερω αν θα παιξει η τηλεφωνια με 4g αν και παιρνει Usb stick 4g πανω. On 05/03/2017 at 16:23, NikosKallithea said: ISDN κέντρα δεν λειτουργούν σε PSTN γραμμές isdn κεντρα λειτουργουν με adsl over pstn αρκει να βγαζει bri ο εξοπλισμός.το αν θα ειναι adsl,vdsl,annex a ,annex b,fiber,4g ειναι ασχετο με το αν ο εξοπλισμος εχει bri(s0)port. On 05/03/2017 at 17:41, zimitris said: δηλαδη τη τηλεφωνικο κεντρο πρεπει να παρω τη γραμμη βγαζει το router μπορεις να μου προτεινεις κανενα το τι θυρες βγαζειο εξοπλισμος ειναι ασχετο με το αν ειναι 4g,vdsl,adsl κτλ.απλα το βασικο ειναι να παιζει η τηλεφωνια με 4g και να εχει bri interface ο εξοπλισμός αν υποθεσουμε οτι παιζεις με 4g και οχι με adsl/vdsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα